Dolunay epilasyonu

oooh cillop oldum valla
1 2ay daha rahatım
sizler ne durumdasınız kızlar herkes yapıyor mu bakalım epilasyonu
bu arada akrebime noldu yaa offline kalıvermiş

ben 4 haziranda dolunayda aldım tuz ve limon karışımını yüzüme sürdüm ama baya bi acı oldu karışımı sürünce sivilcelendi bugün sivilcelerim yok olmuş ve tüy yok ancak kollarımdada tüyler var neyle almamı önerirsiniz :S

xaxy burda, insan6, tenesemisir nerelerdesiniz? turnpage yide gördüm. aaa bizim kızlar kayıp. akrebin cezası ne kadar sürer acaba, çabuk dönse bari.

kandiliniz mubarek olsun bayanlar.

selam baska bir sayfadayim kadinlar klübünün..bir bayan tüyler ile ilgili soru yazmis baska bir sayfaya, bende burayi tavsiye ettim o bayana... yani en azindan dolunay yöntemini deneyebilecegini söyledim..ama genelde facde takiliyorum ben :) arada girip yazilarinizi okuyorum...ve suan 9-10 gün olmasina ragmen tüyleri alali, henüz kökleri bile cikmadi tüylerin bu arada:) özzelikle yüz bölgem cok mutlu etti beni..INSALAHTA böyle devam eeder..diger bögerlerde öyle cikmamislar ama o bölgeler cok görünmedigi icin, o yüzden görünen kisim yüz bölgem suan itibariyla beni mutlu etmeye yetti :) insallah sizlerde cok güzel sonuclar alirsiniz arkadaslar :) herkese kocaman sevgiler :)

Bu ağda işini ben bile becerdikten sonra herkes yapabilir kızlar
Cesaretimi topladım yaptım bugün ilk kez rahatladım valla

arkadaşlar ben bu hafta kızıma wc eğitimine başladım, hiç vaktim olmuyor. sürekli kilot yıka, çiş sil.. bakımsızlıktan görünmez haldeyim, eşim beni bu ara boşamazsa bidaha hiç bırakmaz herhalde wc eğitimimiz biter bitmez kendimi dolunaya, bakımlara adayacağım.

insan6 arkadaşım benim face im yok burayı bile zor takip ediyorum, bazen oku oku bitmiyo sende evladını sağ salim kucağına al 1 yaşını doldursun başlarsın koşturmaya. tabi yalnız bakarsan ama yanında yardım eden biri olursa rahat edersin, dünyadan kopmazsın bende çıtır annelerin diyet günlüğüne takılıyorum birde orada annelerle beraber diyet yapıp kilo veriyoruz

Akrepcikten haber var kızlar. gereksiz bir konu yüzünden ceza aldım kızlar, epilasyonumu hala yapamadım, dün ablamı hastahaneye kaldırmışlar, onun yanında kaldım tüm gün boyunca. bugünde full time çalışıyorum, o yüzden yine yapamayacağım bu gece marketi kapatıp eve gidince yüzümü, çenemi, bıyığımı alacağım. zaten diğer yerler önceden de dediğim gibi çok çıkmamıştı, ama yinede size de önerdiğim gibi çıkanları almakta fayda vardı ama kısmet olmadı işte.. neyse haziran sonuna kaldım artık, tarihe kadar adet olmazsam almayacağım çünkü adet tarihim tam denk geliyor. olursam yine alamam. ama haziran sonu tarihten önce olursam tabii ki alırım. o da olmazsa temmuz başı artık. :)

Sorularınız veya iletmek istedikleriniz olursa yazın Melek cevaplar ben de size yazarım.

armanselin benim kızımın ismide selin ben okuyorum sizin topiği arada. üzüldüm, meleğe selam söle, bekliyoruz onu. birdee söle boş durmasın araştırsın yeni yeni şeyler bulsun bize, değişik bakımlar falan..

Öyle miii adaşımın o güzel yanaklarından öpüyorum. Dediklerini Meleğe ilettim ve şöyle dedi: He oldu başka?

Son düzenleme:
bana siyah noktalar için ve batıklardan kurtulmak için bişeyler lazım yardımcı olursanz yeniyim burda rastlamdm herhangi bi yerde. bir de yüzüme ulase cihazıyla epilasyon denedm bu gün tam bir ay oldu çenemdekilerde hafif belirtiler var herhangi bir öneriniz var mı akrepcik ????????????

canım bu konunun ilk mesajında var siyah nokta tarihleri, epilasyon tarihleriyle siyah nokta temizleme tarihleri aynı batıklarda düzenli kese veya ponza taşı yardımıyla geçiyor ve düzenli aloe veralı kremle masaj yap. fakat derinin çok altındaysa iğneyle çıkaracaksın mecburen

teşekkürler pek anlamıyorum ya bu işlerden anlamaya çalışyrmm :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…