Dolunay epilasyonu

Akrepcikkkk 2gün önceki epilasyon tarihlerinde çok canım yandı yaaa , özel bölgeye yapamadım zaten yarım kaldı acıya dayanamadım cildim hassaslaştı sanki. Dolunay olduğu için mi böyle oldu. Yani normal mi?

birer hafta aralıklarla iki dolunay epilasyonu döneminde de iğneli epilasyon yaptıramadım ilki daha önce randevu almadığım için benim ihmalkârlığımdandı ikincisi de epilasyon cihazının başı bozulmuş,servise göndermişler artık haziranın sonuna kadar uzayan tüyleri makasla kısaltıp duracağım.Allah'tan eskiye nazaran çok az çıktılar.en son 6 nisanda yaptırmıştım.bayağı da zaman geçmiş yahu

akrebim saçımı boyattım bu sabah. walla tarih bekledim boyamadım. burdaki tarihler dışında bişi yapamıyom artık yaww, rahatsız oluyom walla.

psikolojiktir, ya da hormonsaldır kulak,burun,boğaz ve ağız bölgesi hassas oldu o dönemde ayın durumuna göre aldığın bölgeler hassas değildi. Normal diyelim, bazen olur arada

1 ayı geçmiş Maşaallah Makasla kısaltmazsan olmuyo mu :26: tabii özel bölge değilse

bu tüyler yeni çıkarken çok kaşınıyo bunun için çözümü olan varmı

batık mı :44: eğer batıksa 1-2 hafta sonra geçer kese yapabilirsin mesela. Batık değilse, bazen insanın içi üşür de titreme gelir ya mesela o zaman benim tüyler diken diken olası tutuyor, ağda yaptığım için tüy yok. o yüzden sanki derim diken diken oluyor ve kaşıntı yapıyor oysa ona çere yok, tek çaresi kendini sıcak tutacan normal uçları çıkınca kaşınıyosa aklıma tek gelen kese oluyor canım

merhaba kızlar dün ve bugün teyzemin kızının düğünü vardı. dün kına gecesi için gittim. bi baktım kızın kız kardeşi sadıç olmuş :44: hemen ben sadıç olacam diye tutturdum ve sadıç oldum, kına falan yakıldı, akşam orda kaldım gece hiç uyutmadılar normalde günde en fazla 4 çöp sigara içerdim, ama millet bir arada olunca 12-13 çöp kadar içmişim kına da yaktım bi güzel uyuduğumuzda kayseride sabah ezanı okuyodu :26:

bi uyandım genzimde sanki büyük bir et parçası var gibi, yutkununca ağrı yapıyordu teyzem çok sigara içtin ondan dedi :44: oraları falan seçtik tabii ben uyandığımda saat 9 du ve gelini çoktaaaaan kuaföre götürmüşlerdi ( benden sadıç olursa ancak bu kadar olur ) saat 11 gibi gelin kuaförden geldi. gelin, teyzem, annem ve herkes çok ağladı :26: neyse şarkı açtık, gelini aramızda oynatıyoruz, birden abisi geldi kardeşiyle oynamak için. Kız birden ağlamaya başladı dayanamadı annemde bana sarıldı, yok kızım ben seni kimselere veremem, dayanamam dedi

gelini almaya geldiler ay ortam çok fenaydı annesi, kız kardeşleri, abisine ve babasına sarılması herkesi çok ağlattı ama ben hiç ağlamadım :44:

ilk defa gelin arabasına bindim erkek tarafına gittim, gayyyfe içtik bi güzel bir sürü fotoğraf çektiler sonra yemek geldi herkes bir tabak yedi, ben çok acıkmıştım 2 tabak ve 2 ayran bitirdim sonra gelini bırakıp geldiiiiiiiiiiiim

ne diyelim darısı senin başına olsun

hayırlısıyla İnşallah bu aralar büyük bir boşluktayım saki sabah kalkıp evden çıkmak, gece yarısına kadar bir parkta oturmak istiyorum. evde durmak istemiyorum , Allah'tan marketimizde çalışıyorum

Son düzenleme:

aman yine kötü bir şey olmadı değil mi? vallahi şu İstanbul'daki protestolar o kadar kafamı meşgul eder olduki.dolunay,kıl tüy kalmadı aklımda.son anda almak aklıma geldi çıkan bir kaç tüyümü

sözlülük olayı falan, ne bileyim teyzemin kızına dayımın kızına bakıyorum. ne güzel sözlülük-nişanlılık dönemi yaşıyorlar. mutlular , aşıklar. neden ben öyle olamadım , neden kader bana gülmedi

bazı insanlar iyiye çok beklemeden sahip olurlar.bazıları ise çok istedikleri için bekletilerek sınav olurlar.Yüce Allah herkese uygun vakit saati biliyor...NEDEN diye kurcalamamak lazım

akrebim, moralin bozulmuş senin. sincabın babasımı sıktı canını? hayırdır son gelişmeler neler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…