Dolunay epilasyonu

akrebim king butterfly ipli epilasyon aletini aldım nihayet. tarihler gelince deniycem bakalım. anlatırım burdan sonuçlarını.

turnpage seni ozonlanmış kantaron yağı topiğinde gördüm. ne yaptın aldın mı o yağı, kullanıyor musun?

çok güzel bir yöntemmiş ama benim yakınımda benimle gelecek bir akrabam veya arkadaşım yokki evi işimiz nedeniyle şehrin göbeğine taşıdık , kardeşim var o da ben olmadığımda markette duruyor yerime ne bahtsızım

akrebim king butterfly ipli epilasyon aletini aldım nihayet. tarihler gelince deniycem bakalım. anlatırım burdan sonuçlarını.

ay canım ben onu çoook merak ediyorum o gün oturdum tek başıma iple yaptım, tamam bişey değil de yüzün açısına göre almak zorlaşıyor resmen işkence ve parmaklarımda ip kesikleri oluyor canım umarım kullanışlıdır, benim için bulunmaz nimet olur

Peygamber Efendimiz (s.a.v)'in bir tavsiyesi var kızlar.

"Çörek otuna devam ediniz, zira çörek otunda ölümden başka her derde fayda vardır."

bu tavsiyeyi okuyunca aklıma insan6 bacımızın rüyası geldi hatırlayanlar vardır, yatmadan önce dua etmişti " Rabbim bu tüylerin çaresini bana göster" gibisinden. rüyasında havanda çörek otunu ezip suyla karıştırıp vücuduna sürüyordu. çok etkilendim Peygamber efendimiz (s.a.v)'in bu sözünü de okuyunca umarım faydalı olur :26:

üzüldüm öyle olmasına, ama görüşmeniz gerekirse ve uygun birilerini bulursan bi deneyebilirsiniz yine de allah yardımcınız olsun ve hakkınızda en hayırlısı olsun inşallah

11 gün sonra düğünüm var en son mayıs ayının ilk tariihinde tüylerimi almıştım vallahi aldı başını gitti bi kaç gün daha bekleyip alacağım tarihe uyamayacağım için içim hiç rahat değil temmuzda tekrar tarihlere dikkat ederek tüylerimi almaya devam edeceğim ama benim bu tüylerde hiç azalma yok yaaaa artık evli bir bayan olacağım için bunu çok fena takıyorum kafama utanıyorum çoktaaa offf ne zor bayan olmak yaaaaa :26::26::26:

Son düzenleme:
Lazer epilasyona giderken de bu tarihler seçilse bi faydası olur mu?

Son düzenleme:

selam..yazini okuyunca güldüm :) kendi ilk evlenme zamanim geldi aklima cünki..her genc kizin kabusu bu tüy kil olayi..özzeliklede dügün öncesinde daha bir sorun oluyor piskolojikmen ....ama merak etme evlendikten sonra geciyor bu kabus:) nasilsmi? genelde erkeklerin %90 i killi orman gibidir:) yani senin evlenicegin beyefendi de büyük ihtimalle balta girmemis orman gibi olacagi icin, senin bu olayi cok dert etmene gerek yok bence..kendi kendine stres yapma üzme derim kendini..ayrica ben dügüne 3 gün kala almistim tüyleri felan:) yani simdiden alirsan zaten 10 güne yeninden cikarlar:) tabi yinede sen bilirsin..:) ama stres yapma bence dügün öncesi:) ALLAH MESUT BAHTIYAR ETSIN INSALLAH ..ALLAH tamamina erdirsin hayirlisiyla evliliginizi :)

insan6ya katılıyorum kıl tüy olayını çok fazla takmana gerek yok..bende düğün zamanı ne kadar stres yapmıştım tek tüy tanesi kalmasın diye ne kadar çok uğraşmıştım boşuna yormuşum kendimi tabiki kendini salmıcan ama fazla kasmayada gerek yok. en tüylü halinle bile her zaman ondan daha az tüylü olcaksın zaten

üzüldüm öyle olmasına, ama görüşmeniz gerekirse ve uygun birilerini bulursan bi deneyebilirsiniz yine de allah yardımcınız olsun ve hakkınızda en hayırlısı olsun inşallah

beni arama sorma dedim. istemiyorum artık onu, anlayışsız ise bu konuda alsın ailesini gelsin, dahada bekleyemem onu

üzülme bacım Rabbim hepimize hayırlı kısmetler yazsın, ayakkabının altına Melek diye yazmayı unutma

tüy konusuna gelince hiç takma derim kıllı dolaşma ama kılsız kalacam diye de kafayı yeme bir müddet sonra alışırsın bu arada dün dayımın kızının yanına gittim, bu cumartesi ve pazar düğünü var . ağda yapmamış , kuaföre gidecekti. ne gerek var ben yapayım dedim gittik roll-on ağda ve ağda bezi aldık marketten. aklınıza gelen gelmeyen her yerini yaptım :120::120::120: ona da dedim fazla özenme, sonra alışır niye kılın var niye tüyün var diye yüzüne vurur dedim yani sende o kadar dikkat etme derim, ileride düşündüğünde kendimi boşuna hırpalamışım dersin

ayy kızlar çok haklısınız kendisi tam da dediğiniz gibi balta girmemiş orman ama sıra bana gelince çok pipirikli. Tüyden kıldan hiç hoşlanmıyor hemen laf sokuyor bende çekiniyorum haliyle. Bakalım zamanla atlatacağız herhalde. Melek senin abin mi diyordu şu ilk günleri bi atlatsaydık diye bende şu an o moddayım ahh şu ilkleri bi atlatsak deyip duruyorum tüylerimi 2-3 gün kala alacağım inşallah zaten. Vallahi heyecan tavan yaptı
bu arada adını ayakkabı altına yazılacaklar listesine ekledim Melek :) Allah cümlemizin karşısına hayırlı insanlar çıkarsın

istediği kadar laf soksun boşver takma benimkide bazen bıyıkların batıyo diyo bende sen önce kendine bak diyorum

amin canım İnşallah bu arada evet onu söyleyen abimdi o da kameranın karşısında söylemiş, heyecan ve şaşkınlıkla söylemiş. her açtığımızda güleriz bol bol

istediği kadar laf soksun boşver takma benimkide bazen bıyıkların batıyo diyo bende sen önce kendine bak diyorum

tamda bu tarz bişey diyecektim ki lafı almışsın çok sağol onlar bizi can evimizden vuruyorsa bizde vuracağız, onlar bizim kırılacağımızı düşünmüyorda biz neden düşünelim :113::113::113:

kızlar ben yarın akşama kadar burda olmayacağım galiba, dayımın kızının düğünü var oraya gidiyorum sorulan soru olursa olabildiğince cevaplamaya çalışın sağlıcakla kalın, zaten herkes evleniyo bi ben evlenemedim

üzülme akrepcik ben de evlenemedim, hem senin yaşın küçük benden
hem benim işim de yok daha
ay ağlama duvarına çevirdim hemen sorumu soriciiim :130:
saç kesim tarihini kaçırdım da haziranda ne zaman kestirsem saçımı çabuk uzar?

şimdiden çok sağ ol sana da iyi eğlenceler :130:

maalesef saçını hızlı uzatacak, toparlayacak ve güçlendirecek bir tarih yok haziranda. 10-11 Temmuzda saç kesim tarihi var canım

evde mi kaldık şindiiii biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…