kimsenin ilişkisine karışmak istemem ama benzer durumda olduğum için belki size de faydam dokunur dedim. ben ve erkek arkadaşım da aynı şekilde düşünüyoruz ve bu durumdan rahatsızız hatta bir ara ailem de sorun çıkardığı için görüşmeyelim demiştim, o da görüşmeden böyle de yürütebiliriz dedi, bi süre gitti ama sonunda dayanamadık.sağolsun kendisi de anlayışla karşıladı benim duyduğum rahatsızlığı, hatta doğru olanın bu olduğunu söyledi. ama görmeyince de insan özlüyor işte ikimiz de yoğun olduğumuz için zaten haftada 1 anca birbirimizi görebilirsek görüyoruz, davranışlarımıza dikkat etmek zaten en büyük çabamız ama yalnızken bunun zor olduğunu ve tek başınayken yan yana kalmanın çok da doğru olmadığını düşündüğümüz için ortak arkadaşlarımız da oluyor yanımızda. yani arkadaş ortamıyla çözümü bulduk bazen de kuzenlerimden birini alıp gidiyorum yanına. hem birbirimizi görüp beraber zaman geçirmiş sohbet etmiş oluyoruz hem de en azından daha uygun bir ortam içinde olmuş oluyoruz. sinirlenmesi, trip atması da normal üzülme o yüzden kim olsa sevdiği kişiden böyle bir söz duymak istemez, hele ayrılık lafını hiç. ama sonunda anlayışla karşılayacağını düşünüyorum onun da, zaten sana karşı istemediğin bi muamelede bulunmaz ama görüşme işini de bu şekilde çözebileceğinizi düşünüyorum. ay ne çok uzattım yahu
akrebim king butterfly ipli epilasyon aletini aldım nihayet. tarihler gelince deniycem bakalım. anlatırım burdan sonuçlarını.
çok güzel bir yöntemmişama benim yakınımda benimle gelecek bir akrabam veya arkadaşım yokki evi işimiz nedeniyle şehrin göbeğine taşıdık , kardeşim var o da ben olmadığımda markette duruyor yerime ne bahtsızım
11 gün sonra düğünüm var en son mayıs ayının ilk tariihinde tüylerimi almıştım vallahi aldı başını gittibi kaç gün daha bekleyip alacağım tarihe uyamayacağım için içim hiç rahat değil temmuzda tekrar tarihlere dikkat ederek tüylerimi almaya devam edeceğim ama benim bu tüylerde hiç azalma yok yaaaa artık evli bir bayan olacağım için bunu çok fena takıyorum kafama utanıyorum çoktaaa offf ne zor bayan olmak yaaaaa :26::26::26:
üzüldüm öyle olmasına, ama görüşmeniz gerekirse ve uygun birilerini bulursan bi deneyebilirsiniz yine deallah yardımcınız olsun ve hakkınızda en hayırlısı olsun inşallah
11 gün sonra düğünüm var en son mayıs ayının ilk tariihinde tüylerimi almıştım vallahi aldı başını gittibi kaç gün daha bekleyip alacağım tarihe uyamayacağım için içim hiç rahat değil temmuzda tekrar tarihlere dikkat ederek tüylerimi almaya devam edeceğim ama benim bu tüylerde hiç azalma yok yaaaa artık evli bir bayan olacağım için bunu çok fena takıyorum kafama utanıyorum çoktaaa offf ne zor bayan olmak yaaaaa :26::26::26:
Lazer epilasyona giderken de bu tarihler seçilse bi faydası olur mu?
tabiki kendini salmıcan ama fazla kasmayada gerek yok. en tüylü halinle bile her zaman ondan daha az tüylü olcaksın zaten
selam..yazini okuyunca güldüm :) kendi ilk evlenme zamanim geldi aklima cünki..her genc kizin kabusu bu tüy kil olayi..özzeliklede dügün öncesinde daha bir sorun oluyor piskolojikmen ....ama merak etme evlendikten sonra geciyor bu kabus:) nasilsmi? genelde erkeklerin %90 i killi orman gibidir:) yani senin evlenicegin beyefendi de büyük ihtimalle balta girmemis orman gibi olacagi icin, senin bu olayi cok dert etmene gerek yok bence..kendi kendine stres yapma üzme derim kendini..ayrica ben dügüne 3 gün kala almistim tüyleri felan:) yani simdiden alirsan zaten 10 güne yeninden cikarlar:) tabi yinede sen bilirsin..:) ama stres yapma bence dügün öncesi:) ALLAH MESUT BAHTIYAR ETSIN INSALLAH ..ALLAH tamamina erdirsin hayirlisiyla evliliginizi :)
insan6ya katılıyorum kıl tüy olayını çok fazla takmana gerek yok..bende düğün zamanı ne kadar stres yapmıştım tek tüy tanesi kalmasın diye ne kadar çok uğraşmıştım boşuna yormuşum kendimi tabiki kendini salmıcan ama fazla kasmayada gerek yok. en tüylü halinle bile her zaman ondan daha az tüylü olcaksın zaten
üzülme bacımRabbim hepimize hayırlı kısmetler yazsın, ayakkabının altına Melek diye yazmayı unutma
tüy konusuna gelince hiç takma derimkıllı dolaşma ama kılsız kalacam diye de kafayı yeme bir müddet sonra alışırsın bu arada dün dayımın kızının yanına gittim, bu cumartesi ve pazar düğünü var . ağda yapmamış , kuaföre gidecekti. ne gerek var ben yapayım dedim gittik roll-on ağda ve ağda bezi aldık marketten. aklınıza gelen gelmeyen her yerini yaptım :120::120::120: ona da dedim fazla özenme, sonra alışır niye kılın var niye tüyün var diye yüzüne vurur dedim yani sende o kadar dikkat etme derim, ileride düşündüğünde kendimi boşuna hırpalamışım dersin
ayy kızlar çok haklısınız kendisi tam da dediğiniz gibi balta girmemiş ormanama sıra bana gelince çok pipirikli. Tüyden kıldan hiç hoşlanmıyor hemen laf sokuyor bende çekiniyorum haliyle. Bakalım zamanla atlatacağız herhalde. Melek senin abin mi diyordu şu ilk günleri bi atlatsaydık diye bende şu an o moddayım ahh şu ilkleri bi atlatsak deyip duruyorum tüylerimi 2-3 gün kala alacağım inşallah zaten. Vallahi heyecan tavan yaptı
bu arada adını ayakkabı altına yazılacaklar listesine ekledim Melek :) Allah cümlemizin karşısına hayırlı insanlar çıkarsın
ayy kızlar çok haklısınız kendisi tam da dediğiniz gibi balta girmemiş ormanama sıra bana gelince çok pipirikli. Tüyden kıldan hiç hoşlanmıyor hemen laf sokuyor bende çekiniyorum haliyle. Bakalım zamanla atlatacağız herhalde. Melek senin abin mi diyordu şu ilk günleri bi atlatsaydık diye bende şu an o moddayım ahh şu ilkleri bi atlatsak deyip duruyorum tüylerimi 2-3 gün kala alacağım inşallah zaten. Vallahi heyecan tavan yaptı
bu arada adını ayakkabı altına yazılacaklar listesine ekledim Melek :) Allah cümlemizin karşısına hayırlı insanlar çıkarsın
istediği kadar laf soksun boşver takma benimkide bazen bıyıkların batıyo diyo bende sen önce kendine bak diyorum
kızlar ben yarın akşama kadar burda olmayacağım galiba, dayımın kızının düğünü var oraya gidiyorumsorulan soru olursa olabildiğince cevaplamaya çalışın sağlıcakla kalın, zaten herkes evleniyo bi ben evlenemedim
üzülme akrepcik ben de evlenemedim, hem senin yaşın küçük benden
hem benim işim de yok daha
ay ağlama duvarına çevirdim hemen sorumu soriciiim :130:
saç kesim tarihini kaçırdım da haziranda ne zaman kestirsem saçımı çabuk uzar?
şimdiden çok sağ ol sana da iyi eğlenceler :130: