Dolunay epilasyonu

Akrepcikkkk 2gün önceki epilasyon tarihlerinde çok canım yandı yaaa , özel bölgeye yapamadım zaten yarım kaldı:KK50: acıya dayanamadım cildim hassaslaştı sanki. Dolunay olduğu için mi böyle oldu. Yani normal mi?

birer hafta aralıklarla iki dolunay epilasyonu döneminde de iğneli epilasyon yaptıramadım :KK47: ilki daha önce randevu almadığım için benim ihmalkârlığımdandı :KK47: ikincisi de epilasyon cihazının başı bozulmuş,servise göndermişler:KK14: artık haziranın sonuna kadar uzayan tüyleri makasla kısaltıp duracağım.Allah'tan eskiye nazaran çok az çıktılar.en son 6 nisanda yaptırmıştım.bayağı da zaman geçmiş yahu :KK53:

akrebim saçımı boyattım bu sabah. walla tarih bekledim boyamadım. :KK53: burdaki tarihler dışında bişi yapamıyom artık yaww, rahatsız oluyom walla. :KK37:

Akrepcikkkk 2gün önceki epilasyon tarihlerinde çok canım yandı yaaa , özel bölgeye yapamadım zaten yarım kaldı:KK50: acıya dayanamadım cildim hassaslaştı sanki. Dolunay olduğu için mi böyle oldu. Yani normal mi?

psikolojiktir, ya da hormonsaldır :KK31: kulak,burun,boğaz ve ağız bölgesi hassas oldu o dönemde :KK31: ayın durumuna göre aldığın bölgeler hassas değildi. Normal diyelim, bazen olur arada :KK34:

birer hafta aralıklarla iki dolunay epilasyonu döneminde de iğneli epilasyon yaptıramadım :KK47: ilki daha önce randevu almadığım için benim ihmalkârlığımdandı :KK47: ikincisi de epilasyon cihazının başı bozulmuş,servise göndermişler:KK14: artık haziranın sonuna kadar uzayan tüyleri makasla kısaltıp duracağım.Allah'tan eskiye nazaran çok az çıktılar.en son 6 nisanda yaptırmıştım.bayağı da zaman geçmiş yahu :KK53:

1 ayı geçmiş Maşaallah :21::21::21: Makasla kısaltmazsan olmuyo mu :26: tabii özel bölge değilse :KK1:

bu tüyler yeni çıkarken çok kaşınıyo bunun için çözümü olan varmı:KK36:

batık mı :44: eğer batıksa 1-2 hafta sonra geçer :KK31: kese yapabilirsin mesela. Batık değilse, bazen insanın içi üşür de titreme gelir ya mesela o zaman benim tüyler diken diken olası tutuyor, ağda yaptığım için tüy yok. o yüzden sanki derim diken diken oluyor ve kaşıntı yapıyor :KK1: oysa ona çere yok, tek çaresi kendini sıcak tutacan :KK19: normal uçları çıkınca kaşınıyosa aklıma tek gelen kese oluyor canım :KK54:

merhaba kızlar :KK6: dün ve bugün teyzemin kızının düğünü vardı. dün kına gecesi için gittim. bi baktım kızın kız kardeşi sadıç olmuş :44: hemen ben sadıç olacam diye tutturdum :KK52: ve sadıç oldum, kına falan yakıldı, akşam orda kaldım gece hiç uyutmadılar :KK43: normalde günde en fazla 4 çöp sigara içerdim, ama millet bir arada olunca 12-13 çöp kadar içmişim :KK23: kına da yaktım bi güzel :21: uyuduğumuzda kayseride sabah ezanı okuyodu :26:

bi uyandım genzimde sanki büyük bir et parçası var gibi, yutkununca ağrı yapıyordu :KK5: teyzem çok sigara içtin ondan dedi :44: oraları falan seçtik :KK37: tabii ben uyandığımda saat 9 du ve gelini çoktaaaaan kuaföre götürmüşlerdi :KK53: ( benden sadıç olursa ancak bu kadar olur :KK9: ) saat 11 gibi gelin kuaförden geldi. gelin, teyzem, annem ve herkes çok ağladı :26: neyse şarkı açtık, gelini aramızda oynatıyoruz, birden abisi geldi kardeşiyle oynamak için. Kız birden ağlamaya başladı dayanamadı :KK14::KK14::KK14: annemde bana sarıldı, yok kızım ben seni kimselere veremem, dayanamam dedi:KK14:

gelini almaya geldiler :KK5: ay ortam çok fenaydı :KK43:annesi, kız kardeşleri, abisine ve babasına sarılması herkesi çok ağlattı :KK14: ama ben hiç ağlamadım :44:

ilk defa gelin arabasına bindim :KK55: erkek tarafına gittim, gayyyfe içtik bi güzel :KK14: bir sürü fotoğraf çektiler :KK37: sonra yemek geldi :KK56: herkes bir tabak yedi, ben çok acıkmıştım 2 tabak ve 2 ayran bitirdim :KK24: sonra gelini bırakıp geldiiiiiiiiiiiim :KK16:

ne diyelim darısı senin başına olsun :KK70:

hayırlısıyla İnşallah :KK14: bu aralar büyük bir boşluktayım saki sabah kalkıp evden çıkmak, gece yarısına kadar bir parkta oturmak istiyorum. evde durmak istemiyorum , Allah'tan marketimizde çalışıyorum :KK14::KK14::KK14:

Son düzenleme:
hayırlısıyla İnşallah :KK14: bu aralar büyük bir boşluktayım saki sabah kalkıp evden çıkmak, gece yarısına kadar bir parkta oturmak istiyorum. evde durmak istemiyorum , Allah'tan marketimizde çalışıyorum :KK14::KK14::KK14:

aman yine kötü bir şey olmadı değil mi? vallahi şu İstanbul'daki protestolar o kadar kafamı meşgul eder olduki.dolunay,kıl tüy kalmadı aklımda.son anda almak aklıma geldi çıkan bir kaç tüyümü :KK9:

aman yine kötü bir şey olmadı değil mi? vallahi şu İstanbul'daki protestolar o kadar kafamı meşgul eder olduki.dolunay,kıl tüy kalmadı aklımda.son anda almak aklıma geldi çıkan bir kaç tüyümü :KK9:

sözlülük olayı falan, ne bileyim teyzemin kızına dayımın kızına bakıyorum. ne güzel sözlülük-nişanlılık dönemi yaşıyorlar. mutlular , aşıklar. neden ben öyle olamadım , neden kader bana gülmedi :KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

sözlülük olayı falan, ne bileyim teyzemin kızına dayımın kızına bakıyorum. ne güzel sözlülük-nişanlılık dönemi yaşıyorlar. mutlular , aşıklar. neden ben öyle olamadım , neden kader bana gülmedi :KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

bazı insanlar iyiye çok beklemeden sahip olurlar.bazıları ise çok istedikleri için bekletilerek sınav olurlar.Yüce Allah herkese uygun vakit saati biliyor...NEDEN diye kurcalamamak lazım :KK34:

akrebim, moralin bozulmuş senin. sincabın babasımı sıktı canını? hayırdır son gelişmeler neler?

X