Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu tüyler yeni çıkarken çok kaşınıyo bunun için çözümü olan varmı![]()
Akrepcikkkk 2gün önceki epilasyon tarihlerinde çok canım yandı yaaa , özel bölgeye yapamadım zaten yarım kaldıacıya dayanamadım cildim hassaslaştı sanki. Dolunay olduğu için mi böyle oldu. Yani normal mi?
birer hafta aralıklarla iki dolunay epilasyonu döneminde de iğneli epilasyon yaptıramadımilki daha önce randevu almadığım için benim ihmalkârlığımdandı
ikincisi de epilasyon cihazının başı bozulmuş,servise göndermişler
artık haziranın sonuna kadar uzayan tüyleri makasla kısaltıp duracağım.Allah'tan eskiye nazaran çok az çıktılar.en son 6 nisanda yaptırmıştım.bayağı da zaman geçmiş yahu
![]()
akrebim saçımı boyattım bu sabah. walla tarih bekledim boyamadım.burdaki tarihler dışında bişi yapamıyom artık yaww, rahatsız oluyom walla.
![]()
1 ayı geçmiş MaşaallahMakasla kısaltmazsan olmuyo mu :26: tabii özel bölge değilse
![]()
bu tüyler yeni çıkarken çok kaşınıyo bunun için çözümü olan varmı![]()
yok canım çene altında var demiştim ya tek tük çıktılar işte.onlar da uzuyorlar yarım cm kadarbıraksam uzar belki
![]()
![]()
![]()
![]()
ne diyelim darısı senin başına olsun![]()
hayırlısıyla İnşallahbu aralar büyük bir boşluktayım saki sabah kalkıp evden çıkmak, gece yarısına kadar bir parkta oturmak istiyorum. evde durmak istemiyorum , Allah'tan marketimizde çalışıyorum
![]()
aman yine kötü bir şey olmadı değil mi? vallahi şu İstanbul'daki protestolar o kadar kafamı meşgul eder olduki.dolunay,kıl tüy kalmadı aklımda.son anda almak aklıma geldi çıkan bir kaç tüyümü![]()
sözlülük olayı falan, ne bileyim teyzemin kızına dayımın kızına bakıyorum. ne güzel sözlülük-nişanlılık dönemi yaşıyorlar. mutlular , aşıklar. neden ben öyle olamadım , neden kader bana gülmedi![]()
bazı insanlar iyiye çok beklemeden sahip olurlar.bazıları ise çok istedikleri için bekletilerek sınav olurlar.Yüce Allah herkese uygun vakit saati biliyor...NEDEN diye kurcalamamak lazım![]()
sözlülük olayı falan, ne bileyim teyzemin kızına dayımın kızına bakıyorum. ne güzel sözlülük-nişanlılık dönemi yaşıyorlar. mutlular , aşıklar. neden ben öyle olamadım , neden kader bana gülmedi![]()