Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu tüyler yeni çıkarken çok kaşınıyo bunun için çözümü olan varmı
Akrepcikkkk 2gün önceki epilasyon tarihlerinde çok canım yandı yaaa , özel bölgeye yapamadım zaten yarım kaldı acıya dayanamadım cildim hassaslaştı sanki. Dolunay olduğu için mi böyle oldu. Yani normal mi?
birer hafta aralıklarla iki dolunay epilasyonu döneminde de iğneli epilasyon yaptıramadım ilki daha önce randevu almadığım için benim ihmalkârlığımdandı ikincisi de epilasyon cihazının başı bozulmuş,servise göndermişler artık haziranın sonuna kadar uzayan tüyleri makasla kısaltıp duracağım.Allah'tan eskiye nazaran çok az çıktılar.en son 6 nisanda yaptırmıştım.bayağı da zaman geçmiş yahu
akrebim saçımı boyattım bu sabah. walla tarih bekledim boyamadım. burdaki tarihler dışında bişi yapamıyom artık yaww, rahatsız oluyom walla.
1 ayı geçmiş Maşaallah Makasla kısaltmazsan olmuyo mu :26: tabii özel bölge değilse
bu tüyler yeni çıkarken çok kaşınıyo bunun için çözümü olan varmı
yok canım çene altında var demiştim ya tek tük çıktılar işte.onlar da uzuyorlar yarım cm kadar bıraksam uzar belki
ne diyelim darısı senin başına olsun
hayırlısıyla İnşallah bu aralar büyük bir boşluktayım saki sabah kalkıp evden çıkmak, gece yarısına kadar bir parkta oturmak istiyorum. evde durmak istemiyorum , Allah'tan marketimizde çalışıyorum
aman yine kötü bir şey olmadı değil mi? vallahi şu İstanbul'daki protestolar o kadar kafamı meşgul eder olduki.dolunay,kıl tüy kalmadı aklımda.son anda almak aklıma geldi çıkan bir kaç tüyümü
sözlülük olayı falan, ne bileyim teyzemin kızına dayımın kızına bakıyorum. ne güzel sözlülük-nişanlılık dönemi yaşıyorlar. mutlular , aşıklar. neden ben öyle olamadım , neden kader bana gülmedi
bazı insanlar iyiye çok beklemeden sahip olurlar.bazıları ise çok istedikleri için bekletilerek sınav olurlar.Yüce Allah herkese uygun vakit saati biliyor...NEDEN diye kurcalamamak lazım
sözlülük olayı falan, ne bileyim teyzemin kızına dayımın kızına bakıyorum. ne güzel sözlülük-nişanlılık dönemi yaşıyorlar. mutlular , aşıklar. neden ben öyle olamadım , neden kader bana gülmedi