Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
xaxy burda, insan6, tenesemisir nerelerdesiniz? turnpage yide gördüm. aaa bizim kızlar kayıp. akrebin cezası ne kadar sürer acaba, çabuk dönse bari.
kandiliniz mubarek olsun bayanlar.
armanselin benim kızımın ismide selin ben okuyorum sizin topiği arada. üzüldüm, meleğe selam söle, bekliyoruz onu. birdee söle boş durmasın araştırsın yeni yeni şeyler bulsun bize, değişik bakımlar falan..
Öyle miii adaşımın o güzel yanaklarından öpüyorum. Dediklerini Meleğe ilettim ve şöyle dedi: He oldu başka?
bana siyah noktalar için ve batıklardan kurtulmak için bişeyler lazım yardımcı olursanz yeniyim burda rastlamdm herhangi bi yerde. bir de yüzüme ulase cihazıyla epilasyon denedm bu gün tam bir ay oldu çenemdekilerde hafif belirtiler var herhangi bir öneriniz var mı akrepcik ????????????
bak şunun verdiği cevaba, eşşek senii.
anaaamm akrebim gelmişş
canım bu konunun ilk mesajında var siyah nokta tarihleri, epilasyon tarihleriyle siyah nokta temizleme tarihleri aynı batıklarda düzenli kese veya ponza taşı yardımıyla geçiyor ve düzenli aloe veralı kremle masaj yap. fakat derinin çok altındaysa iğneyle çıkaracaksın mecburen