- Konu Sahibi MoonfacedMom
Valla bana yine doktor yolu gözükecek gibiOda zor canım bişey hissetmiyosn elinden bişey gelmiyo ama bide öyle hamile kalsan sıkıntısız 1 ayın bitmiş olur :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla bana yine doktor yolu gözükecek gibiOda zor canım bişey hissetmiyosn elinden bişey gelmiyo ama bide öyle hamile kalsan sıkıntısız 1 ayın bitmiş olur :)
Valla bana yine doktor yolu gözükecek gibi
5 gün canım senin kaç gün kalmıştı canımNe kadar kaldı canum adetine
5 gün canım senin kaç gün kalmıştı canım
Ben hamilelik için kullanmak istiyorum ama bakalım bu ay denicemBen kullandım canım 3 ay önce 3 aydır adetlerim düzenli çok şükür ama gebelik oluşmadı hiç
Anladım canım hiç test yaptın mı senBenim 10 unda normal bat ama 5 gün gecikmem oluyordu önceki 3 ayda ondan en geç 15 inde gelir diye hesap ediyodum sürpriz oldu banada
Yap canım valla bana çok iyi geldi ama sakın yarım yada eksik yapma tam 15 gün yapBen hamilelik için kullanmak istiyorum ama bakalım bu ay denicem
Hayırlısı olsun canm benim :)Aynen kız gibi geliyo sanki :) bakalım hayırlısı olsun da kız erkek farketmez
Yemeklik soğanı mı kullanacaz canım içi beyaz mı olcak yaniYap canım valla bana çok iyi geldi ama sakın yarım yada eksik yapma tam 15 gün yap
evet canım internet te var tarifi ona uygun şekilde yaparsan bi sıkıntı çıkmaz inşallahYemeklik soğanı mı kullanacaz canım içi beyaz mı olcak yani
Anladım canım hiç test yaptın mı sen
Amin canım hepimiz için inşallah :) senin içinden ne geçiyo kız mı erkek miHayırlısı olsun canm benim :)
Bende ne zaman test yapsam bilmiyorum günümün geçmesini beklesem mi acabaİdrarda yaptım silik çıktı canım yarın aile hekimine kan vericem kesinleşsin diye
Bende ne zaman test yapsam bilmiyorum günümün geçmesini beklesem mi acaba
Benim geç oluyor yumurtlamam 32 günde bir olduğum için 18-19-20 bu günlerde oluyor şuan tahminim yumurtlamadan 6-7 gün geçti yerleşme 10. Gün mü oluyordu canımBen ilk korunmasız ilişkiden sonra gün saydm yerleşme kanaması gibi bi lekemde oldu adetimin başlayacağı günden 1 gün sonra leke oldu ondan sonra test aldım eczacı çıkmaz dedi ama ben dayanamadm yaptım çok silik çıktı şüphem vardı zaten yarın garantilemek için kan vericem. Sende yumurtalama gününü biliyosan ona göre hesaplama yap geç yumurtalamadıysan adetin geçince yap canım
Benim geç oluyor yumurtlamam 32 günde bir olduğum için 18-19-20 bu günlerde oluyor şuan tahminim yumurtlamadan 6-7 gün geçti yerleşme 10. Gün mü oluyordu canım
Benim geç oluyor yumurtlamam 32 günde bir olduğum için 18-19-20 bu günlerde oluyor şuan tahminim yumurtlamadan 6-7 gün geçti yerleşme 10. Gün mü oluyordu canım
İlişkiden sonra 10 gün mü canım ? Bende yumurtlama günü adet sancım ve batma vardı ordan anladım yumurtlama olduğunu ilişki oldu hala ara ara sancı g liyo ve göğüsümün alt tarafında çok acı var psikolojik değildir inş bat 23 daha çok sabırsızım6-10 gün arası oluyo canım değerlendirmeye başladığın günden itibaren hesapla 10 günde olduğunu say en geç zamanda tutmuş olsa tuttuğu günden itibaren kanda çıkıyo 10 gün geçince sonraki gün kan ver canım
İlişkiden sonra 10 gün mü canım ? Bende yumurtlama günü adet sancım ve batma vardı ordan anladım yumurtlama olduğunu ilişki oldu hala ara ara sancı g liyo ve göğüsümün alt tarafında çok acı var psikolojik değildir inş bat 23 daha çok sabırsızım
Bu hafta 10 gün olacak alıyım o zaman sende ne gibi belirtiler olduNormalde 6 günde döllenme oluyo canım ama her ihtimale karşı 10 günden hesapla bende leke gelmeseydi o şekilde test yapıcaktm garanti olsun varsa çıksın testte diye. Yumurtlama gününden sonra ilk ilişkiden itibaren 10 gün geçsin sonraki gün test yap canım