• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Döllenme ve yerleşme hakkında

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aslinda kasik agrisi yumurtlamayla da baslayan bi sey. Bir de bu donemde herkes istekli heyecanli oldugundan kasiklarda bi hareket bekliyo ve psikolojik bile olabilir o agrilarin cogu. Ama sunu soylemeliyim ben bu ay catlatma ignesi oldum. Reglim hic bi zaman agrili olmadi benim agri nedir bilmem. Igneden sonraki tam da 36.saat ertrsi gune kadar suren bi agri basladi. 1 hafta oldu ben de yeni kasik agrilari bekliyorum aslinda yerlesme vs esnasinda olacak ama henuz deneyimlemedim bir sey. Ama cogunluk gebelik belirtisi gosguslerle basliyo kasik agrisi pek ceken de yok burada yasayanlardan da anladigim kadariyla.
Herkeste ayni olmuyor benim gecen ay yumurtlamadan sonra adete kadar 15 gun goguslerim agriyordu hatta bu sefer oldu demistim flan yani bacaklarima vuran agrilarim hic gecmiyordu sol kasigim cok agriyordu ama hasta oldum bakalim bu ay ne olacak hakkımızda hayirlisi olsun

Herkeste ayni olmuyor benim gecen ay yumurtlamadan sonra adete kadar 15 gun goguslerim agriyordu hatta bu sefer oldu demistim flan yani bacaklarima vuran agrilarim hic gecmiyordu sol kasigim cok agriyordu ama hasta oldum bakalim bu ay ne olacak hakkımızda hayirlisi olsun
Hepimiz hamile olalim bebe dolsun burasi insallah. 💕💕

Şu yazdıkların bende hep adet belirtisidir
Ben de 29una bekliyorum ayni yanii 💕💕
Hadi bakalım hayırlısı :KK9:

Kizlar hepimiz yakiniz birbirimize bende 30 ocak bat ama igneyi 12.gun 15 ocak vurduğum için ayın 28i fln olurum eger gebelik yoksa şuan ignenin 6 veya 7.günündeyim 1 hafta sonra test yaparim inşallah vakit hic geçmiyor sanki:KK49:😊😊

merhaba kızlar benim adetin üzerinden 7gün geçti hala olmadım adet ve erken gebelik testi negatif cıktı bende bu ay gec yumurtlama oldu bende ve bu nedenle gec dollenme oluyorms sanırım ne zman kan vermeliyim kaç gün daha beklemeliyim

Kizlar hepimiz yakiniz birbirimize bende 30 ocak bat ama igneyi 12.gun 15 ocak vurduğum için ayın 28i fln olurum eger gebelik yoksa şuan ignenin 6 veya 7.günündeyim 1 hafta sonra test yaparim inşallah vakit hic geçmiyor sanki:KK49:😊😊
Tamameen aynı iğnenin sekizinci günü benim de haftaya bu gün filan test yaparim ben de heyecandan yerimde duramıyom. Allah sabır da versin bize 🤣🤣

merhaba kızlar benim adetin üzerinden 7gün geçti hala olmadım adet ve erken gebelik testi negatif cıktı bende bu ay gec yumurtlama oldu bende ve bu nedenle gec dollenme oluyorms sanırım ne zman kan vermeliyim kaç gün daha beklemeliyim
Bence bir an once kan ver gec dollenme de olsa cikar artik diye dusunuyorum. Insallah hamilesindir canim vallahi biri boyle guzel bisey yasayinca ben de sevincle doluyorum. Bize sonucu yaz mutlaka biz burada bekliyoruz 🤗🤗

Merhaba benim de bugün 5 gün geçti. Klomen kullandım bu ay ama Hamile olmadığımı düşünüyorum çünkü doktorun dediği günlerde ilişki olmadı. Çatlatma iğnesinden 12 saat sonra ilişki oldu birde 5 gün sonra. Yani imkansız sanırım. Test bile yapasım yok. Tüp bebeğe de başlayamıyorm adet olmayınca da. Bi idrar testi yapayım mı bilmiyorum.

Merhaba benim de bugün 5 gün geçti. Klomen kullandım bu ay ama Hamile olmadığımı düşünüyorum çünkü doktorun dediği günlerde ilişki olmadı. Çatlatma iğnesinden 12 saat sonra ilişki oldu birde 5 gün sonra. Yani imkansız sanırım. Test bile yapasım yok. Tüp bebeğe de başlayamıyorm adet olmayınca da. Bi idrar testi yapayım mı bilmiyorum.
Imkansiz dememek lazim Allah ol derse olur. Sen bir idrar testi yap bence. Ayrica spermler 72 saat civari yasayabiliyor belki sana gerekli olan yasamistir yumurtlama esnasinda da bunu bilemeyiz. 5 gun gecikme de guzel bir sey bence acil test yap canim bize de bildiiiirr 🤗🤗 insallah hamilesindir :anneadayı:

Imkansiz dememek lazim Allah ol derse olur. Sen bir idrar testi yap bence. Ayrica spermler 72 saat civari yasayabiliyor belki sana gerekli olan yasamistir yumurtlama esnasinda da bunu bilemeyiz. 5 gun gecikme de guzel bir sey bence acil test yap canim bize de bildiiiirr 🤗🤗 insallah hamilesindir :anneadayı:
Yaptım hiçbir şey yok maalesef.

Canm spermeler 72 saat canli kaliyor sen 12 saat sonra iliskiye girmissin yumurta catladiginda icerde sperm olmus oluyor o yüzden bi test yaptir

Tamam simdi sirada kan testi var onu bekliyoruz. 🤗🤗
Son 6 aydır çok düzensiz daha önce 7 gün geçmişti öyle adet oldum yine bir keresinde 4 gün sonra oldum bence ilaç kullanınca böyle oluyor. Tüp bebek denemiştim onda da çok erken olmuştum. 15 gün sonra. Yani keşke olsa ya yaşım da gidiyor yumurtam da az😞

Back