- 6 Ekim 2020
- 136
- 132
- 33
- Konu Sahibi Mutsuzkuzu
-
Gecmis olsun uzulmeyin mutlaka cozulur caredir bulunur.olgun yumurtalar 3.4 .gune hic mi gitmiyor urolog ile gorustumuz mu sperm dnasina falan bakildi miYine dönüp dolaşıp başladığım yerdeyim .
Önce bahçeci; 7 olgun, sıfır döllenme
Ardından hulusi hoca 5 olgun , sıfır döllenme
Ne eşimde ne bende bir sorun olmadığı söyleniyor, 4 sene olacak. 1 defa kendiliğimden hamile kaldım 9 haftalık kalbi durdu, sonrası yok.
Çocuk yok mu
Tedavi görmüyor musunuz
Tüp bebekle kesin olur deneyin
Yaşınız geçiyor (31 yaşındayız)
….
Tükendim ya
Yaşamaya bile hevesim kalmadı
Gönlünüzce olsun ama 5 yıllık evliyim çocuğum yok,olmuyor DEĞİL korunuyoruz sanırım şu anda üremeye karşıyım ben ileride nolur bilmem.Herkes üremek zorunda değil ki.İlla anne baba olmak istiyorsanız evlatlık bir bebek alıp hayatını kurtarabilirsiniz.Annelik doğurmak demek değil diye düşünüyorumYine dönüp dolaşıp başladığım yerdeyim .
Ne eşimde ne bende bir sorun olmadığı söyleniyor, 4 sene olacak. 1 defa kendiliğimden hamile kaldım 9 haftalık kalbi durdu, sonrası yok.
Çocuk yok mu
Tedavi görmüyor musunuz
….
Tükendim ya
Canım benim bir arkadaşımdan 15 yumurta toplandı hiç döllenme olmadı. Teknoloji okadar çok geliştiki bundan 3 ay sonra bidaha gidiyorlar ve doktor demiş ki döllenmeyen yumurta olsa dahi minik minik elektrik verip o yumurtayı dölleyebiliyorlarmış. Şuan kendisi eşinin sperm kalitesi için tedavi görüyor. Rabbim çaresi olan dertler versin sen bebek yapmak için yaşamıyorsun ki bazen bazı şeyler ozaman olmuyorsa daha iyisi daha güzeli senin için hayırlı olanı sonra olacağındandır. Hiç bir şey sebebsiz değildir. Sonuçta bak kendiliğinden hamile bile kalmışsın her şeyin çözümü var ölüm hariç. Kendini toparla hayatı bebek sahibi olmak için kendine zindan etme bu süreç maddi manevi zor ama şöyle düşün sana bir şey olursa ne bebek yapmaya sağlığın yeter nede evlatlık bebeğe bakmaya.. güzel günler görürsün inşallah her şeyin çözümü var unutmaYine dönüp dolaşıp başladığım yerdeyim .
Çocuk yok mu
Tedavi görmüyor musunuz
….
Tükendim ya
Nasil dollenmiyor belli gune kadar gidiyorda sonradan yaoisi mi bozuliyor sperme flan bakildi mi sebebi neymisSizi en iyi
Ben anlarım 3 seferdir yumurta toplama işlemi yapılıyor bir sefer 6 bir sefer 3 toplandı yok olgun yumurta yok olan döllenmiyor artık ilaçları almaktan prp vs denemekten tonlarca para harcayıp sıfır çekmekten çok yoruldum. Bugün bir kabulleniş geldi bana ne yapayım benim için bir sınavsa bu geçecek gidexek bir şekilde
İnanın anlamıyorum havuz yapıyoruz güya ama bir tanesi döllenebiliyor hocanın dediğine göre olgun çıkmıyormuş yumurtalarım çıkan da bugün döllenememiş öyle dediler anlayamıyorum ne olduğunuNasil dollenmiyor belli gune kadar gidiyorda sonradan yaoisi mi bozuliyor sperme flan bakildi mi sebebi neymis
Benimde 3.gune kadar gitti ama fragmanyasuona ugramis hepsi benimde sıkıntılı.ilk tedaviniz miİnanın anlamıyorum havuz yapıyoruz güya ama bir tanesi döllenebiliyor hocanın dediğine göre olgun çıkmıyormuş yumurtalarım çıkan da bugün döllenememiş öyle dediler anlayamıyorum ne olduğunu
Şu ana kadar 5. Kez yumurta toplama yapıldı ilk iki tedavim olumsuz sonuçlandı bu 3 toplamada daha transfere geçemedik çünkü pgt yapılacak yeterli sayıya ulaşamıyor embriyolarımBenimde 3.gune kadar gitti ama fragmanyasuona ugramis hepsi benimde sıkıntılı.ilk tedaviniz mi
Sakin olun yaşınız daha büyük değil onu nereden çıkarıyorusunuz. Ben 38 yaşındayım mesela, erken menapoz riskim var, hiç kendiliğimden hamile kalamadım. Çok büyük bir sıkıntınız yok demelerine rağmen üstelik…. Akabinde Tüp bebeğe başvurdum, sadece 2 yumurtam tuttu ve transfer yapıldı, tutmasına rağmen sıkıntılı, karnımda bir bebek var ama alacağız diyorlar ama Allah yaşatıyor. Bu sizlerin bizlerin hepimizin imtihanı. Ve siz yaşamayı bir çocuğa mı bağlıyorsunuz??? Amacım sizi eleştirmek değil gerçekten ama çevrenizde hep iyi şeyler olmuyor bir dönüp bakın; böbrek hastası olup bebek hasretiyle yanıp tutuşan arkadaşlarım var ve doktor bırakın transferi çocuk doğuramadan ölürsün diyorlar. Ve yaşları 40 üzeri. YaniYine dönüp dolaşıp başladığım yerdeyim .
Çocuk yok mu
Tedavi görmüyor musunuz
….
Tükendim ya
Sperm analizinde ne cikiyor sadece sizden kaynakli olmasa gerekŞu ana kadar 5. Kez yumurta toplama yapıldı ilk iki tedavim olumsuz sonuçlandı bu 3 toplamada daha transfere geçemedik çünkü pgt yapılacak yeterli sayıya ulaşamıyor embriyolarım
Kötü değerler hareketlilik vsSperm analizinde ne cikiyor sadece sizden kaynakli olmasa gerek
Peki duzelmiyomuymus ilaclaKötü değerler hareketlilik vs
Tesa yapıldı vitamin verildi beklendi son örnekler yine kötüydü düzelmiyor bence ondaki sorun daPeki duzelmiyomuymus ilacla
Insallah en kisa surede duzelir.uzme kendini bak yumurtan var teknoloji gelisti muhakkak olurTesa yapıldı vitamin verildi beklendi son örnekler yine kötüydü düzelmiyor bence ondaki sorun da
Kaan aydos diye uroloji doktoru var cok iyi diyorlar bi arastirsanizKötü değerler hareketlilik vs
Bugün eşim artık bunu yaşamaktan sıkıldığını ve denemek istemediğini söyledi kapat bu defteri dedi artık sana da bişey olacak dedi bırakıcam galibaKaan aydos diye uroloji doktoru var cok iyi diyorlar bi arastirsaniz
Bugün eşim artık bunu yaşamaktan sıkıldığını ve denemek istemediğini söyledi kapat bu defteri dedi artık sana da bişey olacak dedi bırakıcam galiba
Aynı sorundan muzdarip birisi olarak yazmadan gecemicemYine dönüp dolaşıp başladığım yerdeyim .
Çocuk yok mu
Tedavi görmüyor musunuz
….
Tükendim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?