Döllenme olmuyor, artık yoruldum

alla alla bide milletin cenesi bitmiyor yasiniz geciyor ne demek hicte bile millet anca 30 unda evlenir oldu. bakma sen millete. Rabbim tez zamanda saglikli hayirli evlatlar versin sana ve esine amin Allah im oldu sevinci yasatsin..

Neresiydi ben de şu maslak Acıbadem deyim

Merhaba esinizin sperm degerleri normal.mi cikiyordu peki testlerde

Birde 2.merkeziniz neresi:)

Zor biliyorum ama hemen hemen ayni yollardan geçiyoruz. Kalitesiz dollenme olup bkşuna transferle kimyasal ya da negatiflerle daha çok yipranmak da ola bilirdi. Ki benim yumurta sayim fazla olsa da geriye 1-2 tane kalitesiz embriyo kaliyordu. Kimyasal ve negatif oldu. 3cu transferde yine orta kaliteyle hamilelik oluşdu şukur. Doktorum hep der ki tup bebek oyle bir şeyki hangi ay guzel embriyolara kavuşacaginiz bilinmez. Belki bazilari daha fazla zaman harcar ama eninde sonunda o kaliteli bir embriyoya ulaşa biliyor. Bizde sorun bendeydi. Yumurtalarim tamamen kalitesizdi. Doktorlar buni degişecek birşey yok deseler de ben elimden geleni yaptim. Ari sutu bal polen, balli ceviz, avokado, egzersiz, bol sivi tuketimi, sogan suyu, prowomen gibi ilaçlar kullandim. Tabiki verecek olan Allah. Yine de çaba gostermek bile içimizde umudu artiriyor

Merhaba, Allah evlatlarinizi size bağışlasın. Birsry sormak istiyorum. Benim de kayiplarim var. En son doktorlar vücut bebeği kabul etmiyor, atıyor dediler. Bunun için hamilelik olması durumunda kortizon kullandiracaklarmis. Sizde bunun önüne geçmek için nasıl bir tedavi uyguladı doktor. Yavrularınızla sağlıklı bir ömür dilerim...

Allah sizden razı olsun; verdiğiniz cevap içimde tekrar umuda sebep oldu. Zor bir süreç hepimiz için; Allah yardımcımız olsun
Cevabınız ve zarif yaklaşımınız için teşekkür ederim

Gecmis olsun uzulmeyin mutlaka cozulur caredir bulunur.olgun yumurtalar 3.4 .gune hic mi gitmiyor urolog ile gorustumuz mu sperm dnasina falan bakildi mi
1. Gün olgun yumurtalar döllenmiyor. Açıklama da bu ay böyle denk geldi

Elbette biliyorum bu bir imtihan.. ama bazı anlar oluyor kırılma anı.. bende biliyorum bütün bu söylediklerinizi .. ama ateş düştüğü yeri yakıyor; zor şartlar altında bu sürece başlıyoruz; bin bir umut bin bir emek.. insan oğluyuz hemen olsun istiyoruz ve inanın bu isteğimiz çok normal, nankörlük değil bu isteğimiz. Gelen de gelmeyen de Allahtan bunun da farkındayım, ama diyorum da insanoğuluyuz sınanıyoruz, istiyoruz, umudumuzu da kaydedebiliyoruz. Herkesten her olaya her duruma karşı tavrı farklı olabiliyor, bizi birbirimizden farklı kılan yaşam koşullarımız var. Ben de içimi döktüm; o an öyle düşündüm. Belki şuan çok daha farklı hislerim

Selamlar
5 sene sonunda ben de bir yıl bekleyerek anne oldum..
ama hep şunu söylüyorum annelik anne olmak çocuk sahibi olmakla bağdaştırılıyor.. aslında bunu tercih de etmeyebiliriz bu yüzden sizi görmek isteğinizi bilmek bu toplumda önemli

Sevgiler

Allah razı olsun öncelikle
Rabbim sizlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Bana uygulanan tedavi donmuş transferimi natürel şekilde ilaçsız yapıp yumurtami büyütüp çatlayıp transfer etmeleri oldu. Yani vücut kendi büyütüp catlattigi yumurta olarak görüp embriyoyu yabancilamadi

Allah sizden razı olsun; verdiğiniz cevap içimde tekrar umuda sebep oldu. Zor bir süreç hepimiz için; Allah yardımcımız olsun

Cevabınız ve zarif yaklaşımınız için teşekkür ederim
Umutsuz olmayın Allah büyüktür ben artık son tedavimde tamam bu bitti benim için sayfa kapandı diye düşünürken rabbime şükürler olsun
Hayırlısıyla bu yolda sizleri de sonuçsuz koymasın Allah yardımcınız olsun

Nasil oluyor yani yumurta büyütmek icin kullandigimiz igneleri kullanmadan mi oldu tedaviniz?
Kac yumurta toplandı?

Benimde 3 basarisiz denemem oldu embriyo 3.gunden sonra gelisimini durduruyor
Ignelerle fazlasiyla yumurta oluyo 20 25 tane sonntedavimde farkli igne kuĺlandik 10 tane oldu 6si dollendi ama 3.gunde yine bisey kalmadi

Merhaba daha once boyle bi konu vardı ordan ekliyorum yazdığım yorumu

Yasta bir etken evet ama inan kısmet olmayınca olmuyor ben 5 yıldır sorun olmamasına ragmen ugrasıyorum henuz olmadı yasımda 27 oldu, annemse 2016 da 48 yasında bir bebek getirdi dunyaya hemde hic beklemıyordu menepoz belırtılerı vardı hatta kısmet olunca her turlu olur engel olamazsın ama degılse ıstedıgın kadar ugras cabala olmaz, ayrıca olmuyor dıye uzulme abla bi arkadasım cocugu cok hasta hep hastanelerde
Yanı olanın bin olmayanın bir derdi var, bu zamanda cocuk buyutmek zor bende cok istiorum olsun dıye bı yandanda olmazsa uzulmeye gerek yok hem dunya o kadar kötülesmiş ki insan evledını dort bır yandan korurken bıle farkına varmaz bazı seylerın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…