- 4 Nisan 2024
- 886
- 851
- 23
- Konu Sahibi akrephanim
-
Onu bizde yaşadık en başlarda ilk zamanlar arıyordu ne pişirdin ne pişirdin.Kültürümüzde genel kv davranışı bu sanırımbiz evlenince farklı şehirde yaşadığımız için bu kadar maruz kalmamıştık ama kalan yakın akrabalarımız var, hatta yengemin kayınvalidesi her akşam arayıp oğlum yemek yedi mi diye soruyordu. Kızcağız da en sonunda devreleri yakıp hayır aç oturuyoruz biz, bu evde yemek pişmiyor diye bağırmıştı Elbet annelerin evlatlarını merak etmesi doğal ama bu denli bağımlılık gerçekten çok fazla. Bırakmıyorlar ki evlatları da onlardan bağımsız olsun, kendi hayatlarını yaşasın; artık başka bir ailesi olduğu gerçeğini kabul etsinler. Zor işler vallahi.
Adamın tepkisini okurken bi de bayılsaydın??? diyesim geldi. Bu kadar ayar verecek ne var yahu seks oyuncağı mı saklıyorsunuz orada Akrep agagags. İç çamaşırı bölümü de değildir herhalde açılan kısım. Kadın bence evi temizlerken iyice hakim olmuş nerede ne var, kazaktan pantolondan sıkıntı olmaz diye açmış. İyi niyetli bir tip gibi geldi bana, üzüldüm niyeyse okurken. Normalde kızardım böyle densizliklere.
Ay ne büyük acımasızlık ya yazık kendi kızları için kızlarının kayınvalidesi böyle düşünse ne hisseder acabaOnu bizde yaşadık en başlarda ilk zamanlar arıyordu ne pişirdin ne pişirdin.
Kv kız kardeşiyle arayıp eşime evde iş yapma o yemekleri hazırlasın öyle eve gel eşim vardiyalı çalıştığı için şey demişlerdi evde olduğunda uyu uyu yorgandan çıkma işten geldiğinde de yemek hazır olsun öyle eve git marketlerde gez demişlerdi bu arada ikimizde çalışıyoruz o yüzden böyle konuşuyorlar Allahtan eşim hiç bi zaman onlara uymadı
Neler neler yaşandı be
Kendi kızı evlendi de birazcık durulur gibi oldu
Kırbaç, kelepçeYani bu kadar iyiyse sadece heyecanla düşüncesizlik ediyor olabilir. Yatağın üstüne öyle birsey bırakın ki bir daha giremesinahahha gecelikle falan olmaz.korkmasi hayrete düşmesi lazim
Ya şey var yurtdışında görmüştüm böyle banyolara koymak için vakumlu pipi üzerine lif asabiliyorsun. Aslında tam dolabın ortasına ondan koycanKırbaç, kelepçe
ama bu kadarı delilikbir keresinde sanıyorum 2-3 yıl önce ben onun evinde duş alırken banyoya girip havlum var mı diye kontrol etmişti.
Ay sahne gözümde canlandı yaYa şey var yurtdışında görmüştüm böyle banyolara koymak için vakumlu pipi üzerine lif asabiliyorsun. Aslında tam dolabın ortasına ondan koycanböyle silikon sallanacak dokununca
Bakalım konuştuk şimdi dikkate alacak mı yoksa devam mı edecek göreceğizAy sahne gözümde canlandı yadolabı ben açmışım da ben şok olmuşum sanki . Aa şişme abla da olabilir .dolabı açınca göz göze gelir :)) ya şaka bir yana ben artniyet sezmedim kv de . Kırmadan anlamasının bir yolunu bulur umarım konu sahibi
hahahahama bu kadarı delilikhamamda her şey yerinde tam mı kontrol eder gibi ama çoktan gelin almış :)
ay konu sahibiyle konuşuyormuşum zatenBakalım konuştuk şimdi dikkate alacak mı yoksa devam mı edecek göreceğiz
Teşekkür ederim vallahi en mükemmel kv farklı şehirde yaşayan kv imiş anladımay konu sahibiyle konuşuyormuşum zatensıkıntısız halletmen dileğiyle ne diyim .
Ya şey var yurtdışında görmüştüm böyle banyolara koymak için vakumlu pipi üzerine lif asabiliyorsun. Aslında tam dolabın ortasına ondan koycanböyle silikon sallanacak dokununca
Yani ben daha fena düşünmüştüm ahahhaKırbaç, kelepçe
Aslında onu da yazacaktım daYani ben daha fena düşünmüştüm ahahhaEn kallavisinden bir dildo, vibratör
Yok yok valla dengeyi bulunca kv iyisi tadından yenmez. Benim en büyük destekçim kv mesela . Yıllar aldı ama en zor zamanlarımda hep yanımdaydıTeşekkür ederim vallahi en mükemmel kv farklı şehirde yaşayan kv imiş anladımsağlık huzur olsun da gerisi önemli değil
Gozumde canlandiAslında onu da yazacaktım daMahmut abi ye bağlamıyım diye yazmadım ama şişme abla fikri de iyi değil mi ya :) deminden beri gülüyorum. Dolabı bir açıyor eciş bücüş memeler Fora şişme ablayla göz göze geliyor. Hatta dolabı açınca zorla sıkıştırılan şişme kadın üstüne doğru düşüyor falan ahagafadd
Bana bu kadar acıma yeterÖncesinde eşimle yattığımız odaya kapıyı çalmadan defalarca girmişliği var. Hatta bak yazarken şimdi aklıma geldi, bir keresinde sanıyorum 2-3 yıl önce ben onun evinde duş alırken banyoya girip havlum var mı diye kontrol etmişti. Ben böyle gözüne far tutulmuş tavşan gibi kalmıştım. Hani uzakta olunca böyle şeyler çok göze batmıyor ama birikince ve parçalar birleşince aaa dedim ya mahremiyet kavramı yok benimkindeya dolap evin gömme dolabı ve iç çamaşırı falan sepette duruyor çekmece olmadığı için. Dolap açılınca direkt gözüküyor aslında evet
Şimdi bu kadar değil biraz normalleşti ama iş işten geçti şuan da asla samimi gelmiyor hep yalandan davranıyor gibime geliyo.Ay ne büyük acımasızlık ya yazık kendi kızları için kızlarının kayınvalidesi böyle düşünse ne hisseder acaba
duştayken anne geldin madem sırtıma bi kese at demelihahahahhamam yapsaydım eminim beni keselemek isterdi
Bence suçu kedinin üstüne atınAcaba düşünmeden anlık heyecanla mı yapıyor diye ben de düşündüm. Ayrı evlerdeyiz ama evlendiğimizden beri farklı şehirlerdeydik. Yeni taşındık aynı şehirdeyiz şimdi. Haliyle pek birbirimize alışkın değildik. Şimdi hamilelikle birlikte sürekli arayıp sormaya başladı. Gel diyor, geleyim diyor vs. Yalnız bırakmak istemiyor. Ben de şikayetçi değilim açıkçası. Odayı kilitlemek pek uygun olmayabilir evcil hayvanımız var ama tabii önünü alamazsam yapılacak şey bu sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?