Dokuz Doğuranlar

rufeyde hoşgeldin cnm
nasılsın görüşmeyeli
sayfa açık kalmış aslında ben burda değilim

topigin hayırlı olsun canım
hoşgeldin eleynacım Şeniz
yok cnm yaaaa yolumuzu şaşırarak değilde gayet isteyerek geliyoruz topiğe ama kimseler yok....herkes dağıldı zor toplanır artık :1closedeyes:
aklinialirimsmile
bende gelebilir miyimmm :kedi:
hoşgeldin cnm
tabikide gelebilirsin kaydirigubbakcemile5

ayşe valla yiğenim burda yoksa bugün kendimi senin şefkatli kollarına bırakacaktım canım olumunekankayizsmile

slm kızlar a.s. topik boş yine bende kaçıcam zaten :1rolleyes:
bi bakıyım dedim misafirim gelcek onu bekliyorum

niye artık toplanamıyoz yaa her girdiğimde boş oluyo topik
bizde kızımın odasını hazırlamaya başladık canlar evin içi hoppacık oynuyo
odalar içinde değişiklik yapıyoz kendi yatak odamızı kızımın odası yaptık bizde diğer odaya geçiş yaptık
yavaş yavaş temizliklerede başlıyoruz bi odadan odaya geçmekte ne kadar zormuş yawww
allah taşınanlara yardım etsin inanki hayırlısıyla bi biterse herşey rahatlıyacam yanii
neyse kimseler yok bari biraz dolanıp çıkayım belim ağrıyo dolanmaktan zemuszemus boshayallersmile

neden kimse yok :çok üzgünüm:
ne oldu burdaki dostluklara:1no2:
herkesin mevsimlikmiş galiba ama olsun ben inanıyorumki yeni dostluklar olusacak burda:a015:

neden kimse yok :çok üzgünüm:
ne oldu burdaki dostluklara:1no2:
herkesin mevsimlikmiş galiba ama olsun ben inanıyorumki yeni dostluklar olusacak burda:a015:

:sm_confused:
zor biraz artık eskisi gibi olmaz mümkün değil
ben inancımı yitirdim:1ninca:

hayırlı akşamlar kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nassınız
aaa söylemen ama öyle bakın ben bilem geldim

iyiyim canım sen nasılsın
insan kocasının yanına biner gelir konyalara misafirim olrdun kıssss

ay ne güzel olurdu kız unuttum ben senin orda oldugunu heee
bulusurduk ne güzel o arkadaslarıyla gitmek zorunda kaldı canım ya
öyle ayarlanınca hersey bende gidemedim

ay ne güzel olurdu kız unuttum ben senin orda oldugunu heee
bulusurduk ne güzel o arkadaslarıyla gitmek zorunda kaldı canım ya
öyle ayarlanınca hersey bende gidemedim

neyse bi dahaki sefere artıkın ne diyim
benim eşimde yaz gelsinde bir yerlere gidelim diyor oramı gelsek neCADIARZU
bilemiyom neyse hele bi yaz gelsin belki dicem ama zor ben zor gezerim gibime geliyor:1no2:
neyse canım nasıl geçmiş eşin sınavı askerdi dimi eşin seninturkbayragiturkbayragi

pehhhhhhhhhhhhhhhhhhhh anasını satım gidiyorum bu sefer biraz dolanıp yatım valla bugün dokuz doğurmassam başka zamanda hiç doğurmamam

basımın üstünde yeriniz var canımolumunekankayizsmile
insallah cıkarsınız tatile
sınavı fena gecmemiş pe umudu yok ama hayırlısı allahtan:Saruboceq:

ben pazartesi doktora gittim kist olmamış yumurtalarını atmışsın dedi yani klomen verdi şimdi yeni yumurtalar yapıcam inşallah tavuk gbyiz yaa offfffffffffffffffff önümüzdeki pazartesi gene çağırdı bakalı m inşallah güzel yumurtalar yaparım çift sarılı falan:))
vildoşum üzme kız kızını kıyamam canım oluncada kıskanır ama istiyo çok heralde
bu arada eltin kızacak kız hoşgelmiş muhabbet ediyoruz zati bizi dinlerse ne ala ne şanslı yaaaaaaaaaaaa evlenip ilk geceden hamile kalanlar var çıldırcam artık hele dizilere uyuz oluyorum adamlar çeketini atsa 2 kardeşi birden hamile bırakıyolar yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…