Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
divinity, dil_nur+, vale_14+
aşklarım benim :asigim: misafir hariç...neüdüğü belirsiz kişiye aşkım demem :dilcikar:
piştttttt alttaki misafir keimsen cık ortaya uzaktan seyretmek yok
dostsan hiç düşünmeden gelolumunekankayizsmile düşmansan arkana bakmadan cek gitalsanaalsanasmile
hoşgeldin tatlım benimŞeniz misafir tırstı senden valla :roflol:Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
divinity, dil_nur+, vale_14+
aşklarım benim :asigim: misafir hariç...neüdüğü belirsiz kişiye aşkım demem :dilcikar:
hayırlısı olsun canım inşallah onun yerine bebişin gelir :Saruboceq:
bir dağıldık ki gerçekten toplayana aşk olsun
bencede belli saatlerde toplanırsak zaten herkes de ona göre gelir
böylece gelen herken aaa kimse yok diye topikten soğumaz süprizzzzz
kaydirigubbakcemile3 iyi yapmış ne işi var cnm aramızda kötü kedi hüsonun kötükedihüsozaten sen gelincde korktu kactı herhaldekaydirigubbakcemile3
aynen kötükedihüso
kaydirigubbakcemile3 bişi demedimkihoşgeldin tatlım benimŞeniz misafir tırstı senden valla :roflol:
bencede canım önceki topiktede öyleydi zaten herkes belirli zamanlarda geliyodu
onu bildigimiz için bizde o saatte toplanıyoduk bi kac kere öyle yaparsak alısır zaten herkesopuyorumnanaktan
eeeeeeeee sen yaptın bitanem tedaviye basladınızmıolumunekankayizsmile
kızlar kocikim pc ye format attı dün..şimdide durduk yere kapanıyor
arada düşerim haberiniz olsun
divinin d'sini görmesi yetiyo zaten milletekaydirigubbakcemile3aynen kötükedihüso
diloş klomen bittimi
vale adetine ne kadar kaldı
benimki 5 gün geçti zemuszemus
tatlım ya sorduğun iyi oldu galiba ben bir halt ettim bilmiyorumkismilediloş klomen bittimi
vale adetine ne kadar kaldı
benimki 5 gün geçti zemuszemus