Dokuz Doğuranlar

histereskopi ney cnm

canım benim kürtaj varya önceden ona bağlı yapışıklık olabilirmiş öyle demişti dr.rahim filminde bile gözükmüyomuş.benim rahim duvarı ince kalıyo biraz ondan şüpeleniyolarmış
rahime alttan ince boru içinde kamerayla rahim içini inceleyip anormal durumlar varsa onları hallediyorlarmış

bende millet gelde iki laf etcez die
bekleye bekleye dokuz doğurcam ya
kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrralsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

GÜnaydıın kızlarr bende nıhayet gelebıldım tabı sezencıĞımın sayesınde :))

selamlar kızlar
bitte hoşgeldin canım

ben bugün pek giremiycem yiğenim gelecek bana
arada açar bakarım ...belki bir allahın kulu yolunu şaşırıp uğrar topiğe kaydirigubbakcemile3

selamlar kızlar
bitte hoşgeldin canım

ben bugün pek giremiycem yiğenim gelecek bana
arada açar bakarım ...belki bir allahın kulu yolunu şaşırıp uğrar topiğe kaydirigubbakcemile3

yok cnm yaaaa yolumuzu şaşırarak değilde gayet isteyerek geliyoruz topiğe ama kimseler yok....herkes dağıldı zor toplanır artık :1closedeyes:

puffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff ne zaman gelsemmmmmmmmmmmmm boşşşşşşşşşşşşşşş
gelmiyommmmmmmmmmmmmmm ulennnnnnnnnnnnn bidahaa gelmiyommmmmmmmm
sizin olsunnnnnnnnnnnnn topik mopikkkkk istemiyommmmmmmmmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktan

canım ya kıme kusun sen ama kımseler gelmıyorkı artık bende calısıyorum oyuzden fazla gelemıyorum canım nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…