tamam bebem düşersen biz tutarık senisempatiksalakcinnine iğrenc espri yapmayayım dedim tutamadım kendimikafamçokkarıştı
divinin d'sini görmesi yetiyo zaten milletekaydirigubbakcemile3
canikom bugün adet günüm ne gelen var ne giden:mymeka:
ayyyyyyyyyyy insallaaaaaaaaaaaaaah 3 müz bu ay hamiş kalır göbek yartırırız:CüvCüv:
tatlım ya sorduğun iyi oldu galiba ben bir halt ettim bilmiyorumkismile
5.günü başla 5 gün iç yazıyo reçetede zaten doktorda kaç kere anlatmıştı iyicene anlıyım diye ama
tüpün kapalı olduğunu duyunca benim kafa karışmıştı anlamamışım ya 2 gün fazla içtim ilacı ne olacak şimdi bilmiyorumkismile
bir işide doğru yapsam zaten
evet canım en güzeli böylesi kaydirigubbakcemile5bencede canım önceki topiktede öyleydi zaten herkes belirli zamanlarda geliyodu
onu bildigimiz için bizde o saatte toplanıyoduk bi kac kere öyle yaparsak alısır zaten herkesopuyorumnanaktan
eeeeeeeee sen yaptın bitanem tedaviye basladınızmıolumunekankayizsmile
valla orasını bende anlamadım senden düşmanmı olurmuş meleğim Şenizkaydirigubbakcemile3 iyi yapmış ne işi var cnm aramızda kötü kedi hüsonun kötükedihüso
benim hiç düşmanım yok zemuszemus
ama birilerine göre düşmanım sempatiksalakcinni
ne düşmanlığımı gördülerse kaydirigubbakcemile3
düşman benim gibimi olur be bayanssulusmile
benim gibi düşmana can kurban dimeee guclubacismile sırnaşık şey sırnaşık şey
bencede zoruna gitti garibim yazık yaw sempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3 bişi demedimki
sadece aşkım olmazsın dedim ohaoldumsmile zoruna gitti herhalde :sinifsinif:
en güzeli öğle saatleri
birde akşamları bazen müsait olabiliyoruz
valla sevdalıyım ben sorma canım ya sırnaşık şeybişey olmaz inşallah canım sıkma canını fisfisfis
sevdalı diloş :asigim:
evet canım en güzeli böylesi kaydirigubbakcemile5
bende klomene başladım ama hayırlısı bakalım işe yarayacakmı
en son rahim filmim çekildi sağ tüpüm tıkalı çıktı birde yumurta oluşmuyormuş işimiz zor yani boshayallersmile
valla orasını bende anlamadım senden düşmanmı olurmuş meleğim Şeniz
bencede zoruna gitti garibim yazık yaw sempatiksalakcinni
valla sevdalıyım ben sorma canım ya sırnaşık şey
olmazsa birdahaki ayın ilacınında şimdiden içecekmişim nerdeyse bugün farkına vardım kaydirigubbakcemile3ilacın kutusunu inceleyince ne kadar dikkatsizim bu sıralar öyle :mymeka:
hadi inşaaallllaaaaaaahhhhhhhhhhh :dance:tamam bebem düşersen biz tutarık senisempatiksalakcinnine iğrenc espri yapmayayım dedim tutamadım kendimikafamçokkarıştı
divinin d'sini görmesi yetiyo zaten milletekaydirigubbakcemile3
canikom bugün adet günüm ne gelen var ne giden:mymeka:
ayyyyyyyyyyy insallaaaaaaaaaaaaaah 3 müz bu ay hamiş kalır göbek yartırırız:CüvCüv:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ayy inşallah vale nerde o günler
üçümüzde aynı zamanda hamile kalsak
bize benzeyen 3 kız doğursak
senin kız benim kızında avukatlığını yaparmı babasının hayrına valee kaydirigubbakcemile3
burası senin mıntıkan canım ne dersen o olur gelemz zaten kötükedihüso:umursamaz: giderse gitsin
birdahada gelmesin
ayşede gelmiş :lepi:
hoşgeldin ayşee hihoyyyt hihoyyyt
hoşgeldin ayşecimeeeeeeeeeee kıslar nasılsınz bakam sizlere dil_nur divinty vale-14 ben iyiyim
yapar ya savunur bebem savunmazsa döverim onu taman
hem benden iyi avukat olursa kızımdan daha iyi olur kaydirigubbakcemile5
annemle konusuyom tel geliyommbayanssulusmile
hoşgeldin canım bizde iyiyiz toparlanmaya çalışıyoruz kaydirigubbakcemile3eeeeeeeeeee kıslar nasılsınz bakam sizlere dil_nur divinty vale-14 ben iyiyim
bişey olmazdı ama eğer klomene cevap verirse bünyen yumoşlar biraz fazla gelişirdi kesin sırnaşık şey
yaaa tüh ama bu ortamda bırakılıp gidilirmi mafoldumbenhe ya kıslar ben gündüzleri giremiyom
pek şimcik kaygana namaz kılıyor öyle bakım dedim
şimdi yine kaçarım ama en iyisi valla akşamlrı ama bugün gelmem çünü
unutulmaz varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
aklinialirimsmile guclubacismile zemuszemus vereliniortak delikafaduldenburası senin mıntıkan canım ne dersen o olur gelemz zaten kötükedihüso
kalmaya gelmemiştiki cnmvereliniortakvereliniortakvereliniortakhoşbuldummmmmmmmmmmmmmmmmmmm ne aber gittimi yiğenin tadlummmmmmmmmmmmmŞenizŞenizŞeniz
neyse siz yazışa durun ben bi dolanıp gelim kaynanaya bakayım üfffff
yaaaaaaaaaa canım elişinide yapmak istemiyor siz burdasınız ya
ondan herhalde
hadi hayırlısı canım ya insallah en yakın zamanda kalırsın hamişevet canım en güzeli böylesi kaydirigubbakcemile5
bende klomene başladım ama hayırlısı bakalım işe yarayacakmı
en son rahim filmim çekildi sağ tüpüm tıkalı çıktı birde yumurta oluşmuyormuş işimiz zor yani boshayallersmile
valla orasını bende anlamadım senden düşmanmı olurmuş meleğim Şeniz
bencede zoruna gitti garibim yazık yaw sempatiksalakcinni
al bendende o kadar ben aynı cok dalgınımmirmirmirmirvalla sevdalıyım ben sorma canım ya sırnaşık şey
olmazsa birdahaki ayın ilacınında şimdiden içecekmişim nerdeyse bugün farkına vardım kaydirigubbakcemile3ilacın kutusunu inceleyince ne kadar dikkatsizim bu sıralar öyle :mymeka:
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:hadi inşaaallllaaaaaaahhhhhhhhhhh :dance:
hosgeldin aysecim nasılsıneeeeeeeeeee kıslar nasılsınz bakam sizlere dil_nur divinty vale-14 ben iyiyim
görüsürüz canımhe ya kıslar ben gündüzleri giremiyom
pek şimcik kaygana namaz kılıyor öyle bakım dedim
şimdi yine kaçarım ama en iyisi valla akşamlrı ama bugün gelmem çünü
unutulmaz varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hoşgeldin ayşecim
sizleri görüyom daha iyi oluyorum ben valla şahsım adına Şeniz Şeniz Şeniz
evet cnm armut dibine düşer
olması lazım zaten...anasının kızı olacak o bebiş :lepi: