merhaba kızlar ben divinin eltisiyim
bana forumu öğretmeye çalışıyor şimdi
hoşgeldin bircancımtopik hayırlı olsun arkadaşlar inş herkes dokuza dokuza doğurur hehe:)
hoşgeldin haksevercimarkadaşlar dün adet oldun bunada şüküür hamdolsun olmadığını öğrenince cumartesi günü bali adet olayım die dua ettim çok beklemeden oldun hamdolsun şimdi bakalım pazartesi giderim doktora randövü almayıda unuttum bakalım nolucak neyse hepinizi öpüyorum bu hafta yatılı misfirlerim vardı hala bizdeler ondan giremedim haber vreyim bi bakayım ne var ne yok dedim hadi hoşçakalın hamiş kalın:)))
bende sandım ki hamişler açtı bu topiği yanlış anladım kusura bakmayın niye yer değiştirdikki:)????
neyse tekbiri mi ne mekanda ferahlık vardır derler belki yerimizden oynayınca yılların şeyi gider üstümüzdende hamiş kalırız
neyse hayırlı olsun bakalım ben adet oldum bakalım ne dicek pazartesi gidicam doktora((((
saol canımın içi :asigim: gözümün nuru Şeniz hoşgeldin Şeniz olumunekankayizsmiletopiğimiz hayırlı uğurlu olsun canım :lepi::lepi:
günaydın canım hoşgeldin Şenizherkese günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
sanada günaydın elifcim Şenizgünaydın kızlarrrr herkese iyi haftasonları olur inş...
men
geldim
sırnaşık şey sırnaşık şey :roflol: :roflol: :roflol: tam üstüne bastın sezen çek ayağınıbekleye bekleeye 9 doğuracam burda
hoşgeldin hemşerim Şenizslm kızlar yeni topiğimiz hayırlı olsun bebişlerle dolsun inşallah
hoşgeldin azracımslm kızlar topiğiniz hayırlı olsun.
hoşgeldin neslişim Şenizslmmmm kızlarr
yeni topiğimiz hay. olsunnnnn.....ama öbür topikde terketmeyinn kızlarrr....orası ayrı burası ayrıı...ordada liste varrr....
CANİKOM HAYIRLI OLSUN TOPİCİĞİN DAHA YENİ GÖRDÜM .NİYE DAHA ÖNCE HABER VERMEDİN BAKİMklava:
bu mesajı yazarken beraberdik ama yinede hoşgeldin deyim ayıp olmasınmerhaba kızlar ben divinin eltisiyim
bana forumu öğretmeye çalışıyor şimdi
1 tane eltim var canım onunda bebekle ilgili bir sorunu yok çok şüküraramıza hoşgeldin divinin eltilerinin bebekle ilgili bi sorunu olmadığını hatırlıyorum ama kaç tane eltisi var bilemem tabi :)
neyse tekrar hoşgeldin seninde mi bebişin olmuyo canım??
kızlar naber ya benim misafirler gitti artık ohhhhh dicektim ablam taşınıyo yarın beni yorucu bi gün bekliyo neyse çıkıyımda yatayım hoşçakalın i. gecelerrrrrrrrrrrrrrrrboshayallersmile
hayırlı olsun vildancım topiğin biz yeni annelere de yer var mı topiğinde
selammmmmmmmmmm
ben geldimmmmmmmmm amme kimsecikler yok bende kendi kendime konusam barikaydirigubbakcemile3
slmlar kızlar
hoşgeldin canım naber
iyidir canım ne olsun sen nasılsın bakem
iyilik canım değişen bişey yok
bu ay 2 gün günüm geçti
geçen gün test yaptım bişey çıkmadı
adet olmayı bekliyorum :sinifsinif:
insan nasılda umutlanıyo dimi geçince
ama buda bişeydir canım rahim hazırlanıyodur belki hamile kalmaya
geçecek geçecek sonrada olmayacak innnnnşallllllllllaaaaaaaaahhhhhh
benimde 5 gün geçti bu ay ama oldum yine
sanki benimki hazırmı baba çıhsın hazırlanmıyo bi türlü