Canım evet ya diyete girdim neslişim ne zaman bitecek benim bu kiloyla derdim bilmemAyşecimmm diyette misin sen?:)) Bu arada cnmm off kendimi halen olmuş hamile kalmış hissetmiyorum insan herşeye korkuyo o kadar yaşananlardan sonra inanamıyor? Ve İnan çok dua et hiç isyan etme ben son zamalnlarda çok rahattım sende transferin olana kadar çok rahat ol ve güzel şeyler olsun..Beni düşün yıllardır tek ikimiz kalmıştık burada şimdi bir sen kaldın diğerlerini saymıyorum çünkü kimse gelmiyor... Ve ben inanıyorum senden de bu güzel haberi alacaz en yakın zamanda..
kız divi şikayet etme yaff gözüm korkuyoo valla:)) Bugünlerimizi aratmasın Rabbim..
Haksever cnmm ne kınası yaptınız? Sizde de mi var o adet, bir arkadaşta yapmıştı bizim...
Yaren size de geçmişler olsun umarım tez vakitte iyileşirler...
Ya herkes ne de çok şikayet etmiş çocuklarını kızlar bugünlere gelmek için neler geçirdik neler yaşadık düştük ağlaştık bunları hatırlayın lütfennn, önce kendinize sonra bize haksızlık etmeyin...
pazar günü kızmın kınasını yaptık ayy küçük gelin olduuuuuuuuuuuuuuuuuu çok güzeldi resimler elime geçince koyarım burayadadüğünden sonra ilk kez fotoraçıda fotoraf çekindik kızım eşim ben D kendimi daha yeni evleniyomuş gb hissettim [/QUO
Allahım yerim ben onun minik ellerini yerim yerr
Demek bide 6 aylık kınasımı olurmuş hiç duymadım görmedim daha neler görecez dur bakalım
Rabbim gelinlik giydiğini günleride göstersin inşallah
Vallaha canim pespese olsalardi ben daha cok kafayi yerdimanladım ki durup duurp doğan bebekler çok bekletip dogan bebekler önce yokluklarıyla sonra varlıkalrıyla imtihan ediyolar insanı diren cnaım ditren büyütücez inşallah :)))
Canım ne oldu önemli bişey değil demi bende gelipte peline kızma diyecektimVallaha canim pespese olsalardi ben daha cok kafayi yerdim
Ama o mesajdaki bunalimim pelin yüzünden degildi
insanlar cok acimasiz
en sevdigim en guvendigim 2 kisiyle ummadigim seyler yasadim
Yalniz kaldim artik
anladimki bu dunyada hep yalniziz
Aminn aminn inşallahhsaol ayşecim darısı başınıza inşallah tez vakitte
BosverCanım ne oldu önemli bişey değil demi bende gelipte peline kızma diyecektim
divinim hepsi olur geçer sana duyma görmezden gelde diyemem insanın aklından çıkmazki ama yinede sakin ol eşin yanındaysa hele hele sana destek veren bi eşin varsa yat kalk dua et :)
Ha bak gördün mü bizler naparız ağlarız zırlarız ama onların yani o insanların ruhu bile duymazBosver
Dun agladim zirladim geldi gecti
dünden aldigim dersler
1. merhametten maraz dogar
2. acima acinacak hale düsersin
3. Bir musibet bin nasihatten iyidir
Dunden sonra artik aglamamaya karar verdimHa bak gördün mü bizler naparız ağlarız zırlarız ama onların yani o insanların ruhu bile duymaz
bu konuda bende çok dertliyim eltilerimden yana yani nedense ramazan bayramından beri nedense bi tuhaflar bende onları anlamıyorum ama benim bi eltim hani aynı bahçede oturduğum eltim yani ona diyecek hiç bir sözüm yok yaradan görüyor
Çok oyunludur kendisi yapar eder lafları sayar sonrada yapmadım allah der işin içinden de çıkar bunu gelir bide sana bi marifetmiş gibi analtır yaparım içinden çıkarım diye
Anladım canım bende acaba senin üst katınmıydı alt katınmıydı sana hiç huzur vermemişlerdi onlarmı diye düşündümde bi an eşin çok haklı kimsenin seviyesine inme onlar iyi olur sen kötü olursun yüce mevlam hep görüyor artık ağlamak yok o ne dedi bu ne dedi yok kızların eşin evin kendi sağlığın tabi öncelilkleDunden sonra artik aglamamaya karar verdim
Ruhu ister duysun ister duymasin
herkes o kisiyide benide cok iyi taniyor
bundan sonra artik ayni ortama girmiycem
ben normalde susmam...hakkimi sonuna kadar savunurum..ama bu sefer kocik asla muhattap olmiycan dedi
kac kere mesaj yazip sildim
hic tabiatima uygun degil susmak..bu seferlik kocikin dedigi olsun bakalim
eltinede acidim..Allah kimsenin ettigini yanina koymaz
Allah esirgesin kimse kötü olsun demiyomda ilerde cocuklarindan gelininden damadindan cikar
etme kulum bulursun demis rabbim
sen icini ferah tut ona uyma
Taniyanlar senide bilir onuda bilir
Üst komsumdu bana rahat vermeyenAnladım canım bende acaba senin üst katınmıydı alt katınmıydı sana hiç huzur vermemişlerdi onlarmı diye düşündümde bi an eşin çok haklı kimsenin seviyesine inme onlar iyi olur sen kötü olursun yüce mevlam hep görüyor artık ağlamak yok o ne dedi bu ne dedi yok kızların eşin evin kendi sağlığın tabi öncelilkle
Evet eltim böyle malesef ne diyelim etme bulma dünyası bende başka bişey demem eşimde der onlar yapıyorlar bi hata boşver düşme seviyelerine diye haklıda adam..
Komşun gitmiş kız ya neden demedin bak tarihlerini falan iyi hatırladığına göre baya baya sevinmişsin göüzn aydınÜst komsumdu bana rahat vermeyen
Onlar 20 haziranda tasindilar canim
yerine gelen komsumdan cok memnunum
apartman hem cok temiz hemde sessiz artik
siyaset topiginde okumussundur intihar vakalari artti diye
insanlar yazdan sonbahara girerken karamsarliga kapiliyomusya, sıkıntilarin hepsi üst üste gelince insan gercekten cok karamsarlasiyor
icim aciliyor yazdikca
Bu arada beryalin esi bu hafta gidecekmis
basi cok kalabalikti ..misafirleride gitmis
belki esi gidince gelir
Vallaha canim pespese olsalardi ben daha cok kafayi yerdim
Ama o mesajdaki bunalimim pelin yüzünden degildi
insanlar cok acimasiz
en sevdigim en guvendigim 2 kisiyle ummadigim seyler yasadim
Yalniz kaldim artik
anladimki bu dunyada hep yalniziz
Sanada çok ayıp etmişler ne demek otobüs tutsaydık gelirdik diye sanki kıza nişan takıyordun hey allahım yaaynı şeyi bende hafta sonu yaşadım öyle bi ruh halindeyim ki sussam olmuyo durmaıyorum konuşsam herkezi kaybedicem az buçuk sitemimi ettim ama çok piss kırıp dökesim var etrafımdakileri(
pazar günü 6 ay kınası yaptık malum ben bursad aoturuyorum kayınvaldemler mudanyada ilçesi yani ama bursada herhangi bi semte gitmekle mudanyaya gitmek aynı imkan ve kolaylıkta ve aynı saatlerde ablama daha cok uzun gidiyorum mesela neyse... mahallemde görüştügüm genç takım var 2-3 tane nasıl ısrar kıyamet ben bayramdan sonraki hafta yapcaktım görümcemlerin düğünleri vardı 19unda 12sinde yap dediler bu komşualrımda dediki bayram sonraki hafta olmasın köyden dönemeyiz illa gelcez görcez 19 unda yap ben görümcemi ezdim 19unda yaptım el gb 1de gelebildiler o gün ama komşularım gelmedi son akşama kadar gelcez gelcez benden tarif aldılar sonrada akşamı dediki birisi telefonda x diyoki araba tutuluyomuş böyle şeylerde araba tutsaydınız biz parasını veridik başımdan aşa kaynar sular döküldü neyse dedim bileydim ucak tutardım dedim.... yagmur yagmassa kesin gleiyoz dediler kapadım telefonu.. eşim kayınvaldem hep gelmez onalr dedi ve deidkelri oldu 1 damal yagmöur yagmadı ama gelmediler ....sinir oldum
bide bana diyoki şimdi faceden kırılmadın dimi küsmedin dimi bi lahmacun degilmi söyleriz yine yakarız evde kına neymiş cocuk ateşlenmiş yalan gelmicekelrdi yagmur yagar dediler oda yagmanyınca vcocuk hasta dediler neyse çok moralim bozuk şimdi sana gelelim diyolar hiç işi,m yok bide onları toplucam yedircem sulucam bida bida iş çıakrcam başıma bu benim mürvetimdi yani gelen gelir gelmeyende görür gününü....
bide yalakalanıyo özür diliyolar bende dicamı dedim biri taşıncak yakında bursnaın bi köçşesine dedim otobüs tutarsan gelirim ev görmeye ötekininde oğlu var dedim karacabeye otobüs tutarsan gleirim sünnetine birininde bu hafta sonu kızının nişanı var alt komşum ve ben gitmicem sinirim çok bozuk
tammen maddiyattan gelmediler bu akdarmış demkkie şim çok kızıyo bana vıcık vıcık olma hergün görüşme herşeyini analtma akraba olamaz eşin kardeşin olmaz el diyo gerçektende çok haklı alemin iyisindense kendi kötün iyidir!! bende bunu öğrendim
Sanada çok ayıp etmişler ne demek otobüs tutsaydık gelirdik diye sanki kıza nişan takıyordun hey allahım ya
ne olmuş bizim insanlarımıza bu maddiyat nereye kadar sanki alsan bi parça hediyo eksilecekmisin mubarek fakirleyecekmisin insanların gözünü para hırsı bürümüş sonumuz hiç iyiye gitmiyor hayrolsun bakalım