Dokuz Doğuranlar

Selam kızlar hani bugün kimseler yok mu ya:110::110:
kızım olmadık yerden diş çıakrıyo iki altta var üstte ama yandan cıkarıyo azı dişin yanındaki dişi çıkarıyo allahım burnu tıkalı gb agızını kapatamıyo su gb oluyo nabcam bilmiyorum kucamdsanda inmiyo çok fena huysuz bu gece ayaktayız belli odu buralardayım ama öle yani anla heryerim arıyo ya uyumak istiyorum :KK43:((

Allah yardim etsin canim..
fizyolojik burun damlasiyla acabilirsin burnunu
bide tikaliysa basini sıcak tut bebisin
gecmis olsun
ben pelini uyuttum
aksama kadar iflahim söküldü
yatıyorum şu an. .az sonra kocik gelir..ondan sonra rüyalarda buluşuruz

Günaydın arkadaşlar canım çok sıkkın ya ben neden gr veremiyom ya :KK14:
Üff gerçi başlangıç kilomu bilmediğim için bişeyde diyemiyorum akşam az yedim yattım sabaha dek rüyamda et yedim ya pişirdim ya :KK43:
Ama pes etmeyeceğim azim azim gr gr da olsa gidecekler:KK49:
Bu kk yıda ben anlamadım bir türlü bir karar da durun ya zırt pırt bu ne be:KK62:
Bu kezde yazı renkleri geri gitmiş ama olmas ki:KK20::KK20:
İsyannnnnnn diye bağırmak geliyor içimden yaaaaaaaaaaaaa:mad::mad::mad::mad:

Ayse alinti yapmiyorum
alinti yapinca kafasi karisiyo mesaj panelinin :-D
Vildanda cok zor kilo veriyor
insülin direnci yüksek cikti
dr ilac verdi ama onuda düzenli kullanmadi
kullandigi zaman kilo verebildi
bide tiroidlerinde sorun cikti
ablamla kardesimde guatr oldugu icin vildanda olmasi cok yüksek ihtimal demisti dr
o yuzdende zor kilo veriyor
onun yedigi kadar ben yesem acimdan ölürüm :p

Seninde tiroidlerinde sorun var o yüzden veremiyodun
sıkma canini canim
2 ay diyet yapip 2 kilo veriyon onuda 2 gunde geri aliyon.. sabitlense kilon daha almasan oda iyi

ayşecim tiroidin kaç senin hamileliktede çok önemli o ilacı küççücük sen kulllanıyo musun benimkide çok çaışıyo benim yedigimide fil yese çatlar :))

Ayse alinti yapmiyorum
alinti yapinca kafasi karisiyo mesaj panelinin :-D
Vildanda cok zor kilo veriyor
insülin direnci yüksek cikti
dr ilac verdi ama onuda düzenli kullanmadi
kullandigi zaman kilo verebildi
bide tiroidlerinde sorun cikti
ablamla kardesimde guatr oldugu icin vildanda olmasi cok yüksek ihtimal demisti dr
o yuzdende zor kilo veriyor
onun yedigi kadar ben yesem acimdan ölürüm :p
Evet canım ya sanırım bu aralar hiç çalışmıyor benim tiroidler eşime deyim de pazartesi bir bakıtayım hastaneden bakar herhalde
Kıyamam kuzum ya onların bile tam her şeylerden yiyeceği vakit genç onlar ya
Benim teyzemede var guatr hamileyken kilo almadan tamamaldı desen var ama oda hamilelikten sonra aldı şimdide oğlan kocaman oldu arkasından dön dön oda veremiyor bir gr kız kardeşimdede var aynı sorun oda ikiniciye hamile 64 le hamile kaldı daha 6 aylık olmadan 75 e çıkıvermiş
İlaç şeker hapı mı canım glifor glukofen diformin falandır onu içsin ya ozararlı değil verdirir tabi oysa
Sen vildana benden selam söyle bide öp benim yerime mümkün olduğunca versin o çok güzel genç kız olmaya layık yarın allah nasip ederde liseye üniversiteye okursa o zaman onun için zor olur ha bizler evin içindeyiz bebek tedavisi görüyoruz ama güzelim gençlik yıllarını zehir etmesin kendine çok öptüm hepiciğinizi:KK60::KK60:

ayşecim tiroidin kaç senin hamileliktede çok önemli o ilacı küççücük sen kulllanıyo musun benimkide çok çaışıyo benim yedigimide fil yese çatlar :))
Valla haksever bilmiyorum doktoruma kaç kez dedim bi ölçtürelim dedim yok senin tiroidinde bi sorun dedi ama ben genede eşime diyeceğim aç karna şekerime tiroidime bi baktırayım çünkü yediğimi bir görseniz kuş kadarcık derler aynen öyle işte geçen gün börek açtım ellerimle onu bile yiyemedim bakındım valla öylece

selam arkadaşlarım ben iyiyim tabi merak ediyorsanız sadece evimde internet yok eşim tsk mensubu idi istifa etti çok şükür gurbetten kurtuldum memleketimdeyim ev aldık onunla ugraştım çok sükür işlerim yenice bitti düzene girdi kızım ve ailem iyi tel den girebiliyorum ama çok zor yazıyorum beceremiyorum onun için kusuruma bakmayın acıkcası girmekte çok içimden gelmiyor zaten beni çok takanda olmuyor:KK14: ama yinede yazayım dedim hepinizi öpüyorum:KK36:

:KK60::KK60:
Öperim cnm
ilacinin adi matofin
glifor glukofen gibi yani ayni islevi görüyor
duzenli kullanmadi iste ilacin yaridan fazlasi duruyo daha
ben yarin tekrar baslatiyim kendim takip ediyim en iyisi

selam arkadaşlarım ben iyiyim tabi merak ediyorsanız sadece evimde internet yok eşim tsk mensubu idi istifa etti çok şükür gurbetten kurtuldum memleketimdeyim ev aldık onunla ugraştım çok sükür işlerim yenice bitti düzene girdi kızım ve ailem iyi tel den girebiliyorum ama çok zor yazıyorum beceremiyorum onun için kusuruma bakmayın acıkcası girmekte çok içimden gelmiyor zaten beni çok takanda olmuyor:KK14: ama yinede yazayım dedim hepinizi öpüyorum:KK36:
Evin hayirli ugurlu olsun canim..icinde huzurla oturmak nasip etsin rabbim borcunuzu odeme kolayligi versin

Askolsun sana...su beni cok takan olmuyor lafina kadar iyiydi mesajin..ondan sonra bozdun
senin gibi kimsenin icinden siteye girmek gelmiyorda biz bebeklerimizi aldik isimiz bittimi
neslihan var bebisini alacak kucagina..dogum hikayesini yazacak daha...hatta uykusuz gecelerini kusmuklu gunlerini anlatacak
ayse bebisine kavusacak insallah..onunda maceralarini dinliycez
ayse tek kaldi zaten topiginde bekcisi yaptik
herkes gider o gitmez nasil olsa
takmasin benide kimse
ben yinede gitmiycem :KK43:

seni takan omaz mı ver telefonunu bak ne kadar aranırdın nerdesin kızım sen diye :)) gelen 3-5 kişiyiz zaten düzenli aynen divimin dedikelrine katılıyorum herşey çocuk olana kadar değil biizm lugatımızda yani benim için beryal için divi için değil neslişte işe güce daldı oda gelir yoksa başka kim var zaten ayşemde bırakmaz yani kızcak bişi yok divimi anlıyorum onun kızda cadı çıktı benimkide iflahımızı körertiyo nasıls en girememişsin neler değişmiş hayatında herkezinki öyle hele çocuk olunca öyleymiş pcye oturmak hayal benim tabletim olsa sallarken bol bol takılırdım herelde günümün çogu uyutmakla geçiyo çünkü :)) neyse kızının ve senin iyi olmaana sevindim evinize sevindim eşinin hep yanınınızda olucana sevindim güzle habaer kler bol bol gel bekleriz göüzmüzü yolda koma :) öptümmmm

Evin hayirli ugurlu olsun canim..icinde huzurla oturmak nasip etsin rabbim borcunuzu odeme kolayligi versin

Askolsun sana...su beni cok takan olmuyor lafina kadar iyiydi mesajin..ondan sonra bozdun
senin gibi kimsenin icinden siteye girmek gelmiyorda biz bebeklerimizi aldik isimiz bittimi
neslihan var bebisini alacak kucagina..dogum hikayesini yazacak daha...hatta uykusuz gecelerini kusmuklu gunlerini anlatacak
ayse bebisine kavusacak insallah..onunda maceralarini dinliycez
ayse tek kaldi zaten topiginde bekcisi yaptik
herkes gider o gitmez nasil olsa
takmasin benide kimse
ben yinede gitmiycem :KK43:

biiz bizden başka takan olmaz başkasıda lazım deel zaten 3-5 kişi yetiyoz biz birbirimize gidenler arada gelip gelip gidiyolar iyi olsunlarda dünya telaşı işte bozuklu herşey

Merhaba Canlarr
Ne cok sayfa geçmiş yine sanki bi okuyayim tek tek yzcm once okuyunca sonravakit olmadan çıkmak zorunda kaldığım anlar oluyor...
umarım herkes iyidir
ben de iyiydim dün ufak bi lekelenme oldu yarin dr gideceğim umarim kötü birsey yoktur sanırım zorladı m yerde oturuyordum kalkarken acı hisse ttimm sonrada küçük bir leke geldi:KK43: başta telaş yaptim ama devamı olmadi çok şükür. .

Kızlar bayagi yazmışsınız maşallah size...
vale hoşgeldin evin hayırlı olsun. . divinin dediği gibi o cümleye kadar herşey normal ama sonradan niye oyle yazıyo sunki sonuçta seni kimse merak etmese ayşe senden haber getirmese hic hirseyden hbrimiz olmyc.k.. bence sende bu konuda biraz fazla alinganlik ypmissin. .
tekrar hoşgeldin. .

Divis haksever cok sagolasin iz alinacak lar konusunda güzel şeyler yazmışsın iz sonucta sizinkilee de kış çocuğu. .. Valla hic birsey düşünmüyorum saglikla gelsinde hepsi olur..

aysecimm kilo konusunda bence bi diyetisyen e gitmelisin benim kardeşim de gudiyor bekar birde dr çok yanlış besleniyor sun demiş bence gidip kendine gore bir beslenme şekli seçmelisin.. bende 83le hamile kaldim inan şimdi zorlanıyorum 90 olduk bile:))) Ama doğumda n sonra inşallah veririmm Rabbim saglikla kucağıma almayi nasip etsin de gerisini düşünmüyorum. .

divis komsundan kurtulmussun gözün aydın cnmm inan sevindim cok cektin kadindan:))

hakseverxim kimseyi tiye alma millet konuşup durur amannn herseye takarsak yandik.. bende kv ile pek bi tersizdir hani laf sokmasi meşhurdur. . 15 gündür gitmiyorum bi kere aramaz iyi misin diye:))) en yakınım bunu yapıyor ama takmiyorum. .

biiz bizden başka takan olmaz başkasıda lazım deel zaten 3-5 kişi yetiyoz biz birbirimize gidenler arada gelip gelip gidiyolar iyi olsunlarda dünya telaşı işte bozuklu herşey
:KK19: ne bitmez dünya telaşıymış
faceye zamanları kalıyor arkadaşların ama ...gerçi haklılar face burdan güzel
ben nette alışveriş sitelerine takılıyorum..oralara zaman bulup gelip şuraya iki satır yazmazsam vicdanen rahat olmuyorum
ilk başlarda telefondan yazamıyordum ama artık onada alıştım..otobüste arabada parkta ve fırsat bulduğum heryerde girip bakıyorum :cool:

:KK31:
Divis haksever cok sagolasin iz alinacak lar konusunda güzel şeyler yazmışsın iz sonucta sizinkilee de kış çocuğu. .. Valla hic birsey düşünmüyorum saglikla gelsinde hepsi olur..

divis komsundan kurtulmussun gözün aydın cnmm inan sevindim cok cektin kadindan:))

hakseverxim kimseyi tiye alma millet konuşup durur amannn herseye takarsak yandik.. bende kv ile pek bi tersizdir hani laf sokmasi meşhurdur. . 15 gündür gitmiyorum bi kere aramaz iyi misin diye:))) en yakınım bunu yapıyor ama takmiyorum. .
ben çok bişey yazmadım haksever zaten herşeyi yazmış canım

saol canım valla Allahın bu gününe sonsuz şükür...hiç ummadığım anda gittiler..çok kötü bir şekilde gittiler..borçları yüzünden evlerini satıp kiraya çıkmak zorunda kaldılar..gidiş şekillerine üzüldüm ama onada yapacak bişeyim yok

elalemi kafaya takmasak iyide elalemde biraz çenesini tutsa hiç fena olmaz
ne acayip insanlar var..resmen insan huzuruyla besleniyorlar...al benim huzurumu kaçır ben mutsuz oluyum sen bununla mutlu ol :KK11:
neyse en iyisi herkese mesafe ...

canım lekelenmen olmuş..inşallah bişey olmaz
neden dikkat etmiyorsun canım kendine..o göbişindeki çok kıymetli biliyon dimi annesi
dr geldikten sonra yaz tamammı canım
öpüyorum elifide senide

ayyyy şu hamilelik takvimine nasıl imreniyom anlatamam
pelin kudurana kadar 3. bebeğe çok sıcak bakıyordum ama artık istemiyorum
annem rüyasında görmüş ya sibel(kardeşim) yada sen hamilesin
sibelin 3 tane onun yeter senin olsun dedi
annemin rüyalarıda hep çıkar...tırstım valla :KK17:
Allah bilir herşeyin hayırlısını herşeyin iyisini
bu zamana kadarda hiç korunmadık... yumurtlamamı takip ettim o günlerde ders çalışmadık :KK23:
geçen ay spiral taktıracaktım ..onada gidemedim doktorum izinliydi
iğne ilaç kesinlikle kullanmam ..zaten tedaviler süresince yeterince hormon yüklendim...suratımdan kıllar fışkırdı
prezervatifi sevmiyoz...başka korunma yöntemleride var ama 16 sene hiç korunma ihtiyacımız olmadığından bu saatten sonrada beceremiyoz :oops:
adet olursam inşallah hemen gidecem...o zamana kadar annemin rüyası çıkmaz umarım
adamcağızı yatağa değil nerdeyse yatak odasına sokmıycam:KK31: halil sezai isyaaannnn bize şuan en uyan şarkı

:KK31:
ben çok bişey yazmadım haksever zaten herşeyi yazmış canım

saol canım valla Allahın bu gününe sonsuz şükür...hiç ummadığım anda gittiler..çok kötü bir şekilde gittiler..borçları yüzünden evlerini satıp kiraya çıkmak zorunda kaldılar..gidiş şekillerine üzüldüm ama onada yapacak bişeyim yok

elalemi kafaya takmasak iyide elalemde biraz çenesini tutsa hiç fena olmaz
ne acayip insanlar var..resmen insan huzuruyla besleniyorlar...al benim huzurumu kaçır ben mutsuz oluyum sen bununla mutlu ol :KK11:
neyse en iyisi herkese mesafe ...

canım lekelenmen olmuş..inşallah bişey olmaz
neden dikkat etmiyorsun canım kendine..o göbişindeki çok kıymetli biliyon dimi annesi
dr geldikten sonra yaz tamammı canım
öpüyorum elifide senide

ayyyy şu hamilelik takvimine nasıl imreniyom anlatamam
pelin kudurana kadar 3. bebeğe çok sıcak bakıyordum ama artık istemiyorum
annem rüyasında görmüş ya sibel(kardeşim) yada sen hamilesin
sibelin 3 tane onun yeter senin olsun dedi
annemin rüyalarıda hep çıkar...tırstım valla :KK17:
Allah bilir herşeyin hayırlısını herşeyin iyisini
bu zamana kadarda hiç korunmadık... yumurtlamamı takip ettim o günlerde ders çalışmadık :KK23:
geçen ay spiral taktıracaktım ..onada gidemedim doktorum izinliydi
iğne ilaç kesinlikle kullanmam ..zaten tedaviler süresince yeterince hormon yüklendim...suratımdan kıllar fışkırdı
prezervatifi sevmiyoz...başka korunma yöntemleride var ama 16 sene hiç korunma ihtiyacımız olmadığından bu saatten sonrada beceremiyoz :oops:
adet olursam inşallah hemen gidecem...o zamana kadar annemin rüyası çıkmaz umarım
adamcağızı yatağa değil nerdeyse yatak odasına sokmıycam:KK31: halil sezai isyaaannnn bize şuan en uyan şarkı

ayy canım aynen yılların alışkanlıgı korunmak cok zorolmucka belki ama ya olursa cocuklar zor eger kolay bi bebegim olsa asla korunmazdim on tane diyodumm ama sinirlerim yerle bir uyku yok bütün gün koşturmaca gece yatga hasretim cok ama cok zor kemeiklerim agrıyo içim acıyo kafam kazan gb su dolu agır ensem yanıyo sinirden ölücem bigün dövmek istiyorum ya şölee aklı eren olsa yicek sopayı o kadar gleiyolar bazen çıldırmama az kaldı eşimde gün sayıyo bi,zde içe boşalmıyoruz yani öle korunuyoz deli oluyo oda hemen istiyo sanki olcak başlıyalım ne zman olursa diyo ya hemen olursa diyorum olsun diyo tabi baba olmaya ne var anasını satim deliren benim yok ya şuan 2.yi hayal bile edemiyorum rabbim vaktini zmanını bilir

buda biizim kınamız :) elleri kınalı kuzum ,

Kopyası DSC04478.JPG Kopyası DSC04490.JPG Kopyası DSC04492.JPG Kopyası DSC04573.JPG Kopyası DSC04554.JPG

selam kızlarrr

sabah iyiki önemseyip dr. gitmişimmm...
Dr aynen şunları söyledi iyi ki gitimişim bir sancı yaşamışım ama herşey normalmiş ya çok yorulmuşm ya da stres yapmışım
bebek yukarı çıkmış kafa yukarda gözüküyormuş ama önlm olsun diye 3 gün işe gitme dedi perşembe tekrar çağırdı ve progestan fitil endol fitil verdi..
Bebek 28 cm ve 640 gr olmuş iri bir bebek olacak maşallah dedi..:) anası gibi...
Ya kocama kalsa gitme hüsnü kuruntıu yapıyorsun dedi...
Neyse böyle işte evde istirihatteyim ama içim içimi yiyor niye bilmiyorum..

X