Dokuz Doğuranlar

Hiracığım sonucun çıktımı hadi merakla bekliyom
Canıiiiiiiim giremedim kusura bakma en herkesten sakliyoruz hala eee tabii gelen giden, gidilecek yer derken yazamadim ozur dilerim degerimiz katlanmis cok sukur canim gec dollenmeymisiz biz sat a gore 5 ama dollenmeye gore 3. Haftamizdayiz cok erken farkettik cunki hastayim saniyodum...tam vaz gecmisken artik bu sayfayi kapatmisken bööööööö diye geldi sipa... bulanti kusma uyku aynen devam bugun gecen cumartesiden buyana ilkkez kahvalti ettim cok şükür bide limoooooon yiyorum acayip tuzlayip tuzlayip ohhhh mis gibi...biraz guluyoruz halime tabi dungece esimin teyzesinde sohbet ederken mutfak masasinda uyuyakaldim bu minik bana kendi geldi ya kesin bana cekecek bende minnostan cekicem simdiden belli

Maşallah bebeğine belliki geç döllenme olmuşsınuz hayırlısı olsun
kız maşallah çok erken belli etmedimi bu senin ufaklık mutfak masasında falan uyumalar bulantılar
canım banada dualarınızı eksik etmeyin bi ben kaldım

Canim benimde sabrim hic yok
ciddi ciddi midem bulaniyor basim dönüyor pelinle basedemeyince
gecen kafasini masaya carpti..bana optur

Bende geliyorum
ama pc basina hic oturamiyorum
telefondan yazamiyorum
Hira tebrik ederim cnm..rabbim tamamina erdirsin inşallah
Anladık canım sizin bebeleriniz varda olmayanlar niye gelmiyor
geçen gün ilter çakırı gördüm hemen özelden mesaj attım dönmedi bakalım ya girmedi yada girmek istemiyor

Anladık canım sizin bebeleriniz varda olmayanlar niye gelmiyor
geçen gün ilter çakırı gördüm hemen özelden mesaj attım dönmedi bakalım ya girmedi yada girmek istemiyor
Ben kendime bakarim kimseye bakmam
Gelmek isteyen gelir
istemeyeni zorlada getiremedik
zaten sayiliyiz surda kac kisi kaldik
listenin uzunluğuna baksan cokta gelen 3-5 kisi
facede kizlari görüyosundur
vale nasil mesela
o cok uzun zamandir yok ortalikta

E="Bilg post: 37333844, member: 377773"]Merhabalar. Ben de kendimi 9 doguranlardan hissettigim için geldim. Hepinizin çocuğu da olmuş. Ohh ne guzel. Insallah benim gibi isteyenlerin de hayirli saglikli evlatlari olur.. bize de dua edin..[/QUOTE]
MerhaBa cnm hosgeldin
bende hatirladim seni siyaset topiginden
daha yolun basindaymissin
insallah rabbim cok aratmaz

E="Bilg post: 37333844, member: 377773"]Merhabalar. Ben de kendimi 9 doguranlardan hissettigim için geldim. Hepinizin çocuğu da olmuş. Ohh ne guzel. Insallah benim gibi isteyenlerin de hayirli saglikli evlatlari olur.. bize de dua edin..
MerhaBa cnm hosgeldin
insallah rabbim cok aratmaz[/QUOTE]

Cok teşekkür ederim. Hoş buldum. Iyi dilekleriniz icin sagolun. Amin amin insallah cok aramayiz ;-) ya benim su folik asitle ilgili anlasamadigim bir durumum var. Alsam mi almasam mi diye ikilemde kalıyorum. Dogal yollarla aldigima inaniyorim. Ilk once degerimi ogrenip ona göre alip almayacagima karar vermek istiyorum. Bi de klas olacak ama onceden folik asit mi vardi?
Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

MerhaBa cnm hosgeldin
insallah rabbim cok aratmaz

Cok teşekkür ederim. Hoş buldum. Iyi dilekleriniz icin sagolun. Amin amin insallah cok aramayiz ;-) ya benim su folik asitle ilgili anlasamadigim bir durumum var. Alsam mi almasam mi diye ikilemde kalıyorum. Dogal yollarla aldigima inaniyorim. Ilk once degerimi ogrenip ona göre alip almayacagima karar vermek istiyorum. Bi de klas olacak ama onceden folik asit mi vardi?
Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?[/QUOTE]
Ben 2 hamileligimde de tedaviye basladigimiz zaman kullandim..hamile kaldiktan sonra da devam ettim
bi sakincasi oldugunu düşünmüyorum
Yalniz bi haberde okumustum
amerikada hamilelere folik asit yerine bulgur yemelerini öneriyormus dr
sen yinede doktorunun tavsiyesine uy..

Ben 2 hamileligimde de tedaviye basladigimiz zaman kullandim..hamile kaldiktan sonra da devam ettim
bi sakincasi oldugunu düşünmüyorum
Yalniz bi haberde okumustum
amerikada hamilelere folik asit yerine bulgur yemelerini öneriyormus dr
sen yinede doktorunun tavsiyesine uy..[/QUOTE]

Herkes ezbere direk folic asik yaziyor. Bu da beni rahatsiz ediyor. Sanirim ben kullanmayacagim. Bulgur yiyecegim. Ilaca hic sicak bakmıyorum

Kızlar iyi geceler..nasilsiniz..yazamadim sizlere cevap kusuruma bakmayın artık ( haksever,divinity,ayse..).çocuklar çok hasta Hemde öyle boyle degil..bugün hastanedeydik.Yaren iki gecedir bir saat bile uyutmadi..deli gibi sabahlara kadar ağlıyor..ikiside hönk hönk oksuruyor,burunları çeşme...zombiye döndüm,gittim valla..bi taraftan canım anneannem cok ağır...herkes başını bekliyor ve ben bu körolasica gurbette hiç bişey yapamıyorum,göremiyorum..izinden dönerken deli gibi ağladım belkide son görüşüm oldu..rabbim acı cektirmesin..çocuklarım tam bir canavar dicemde canavara hakaret etmiş olurum anlatsam kitaplara sığmaz...neyse canları sagolsunda..iyi geceler..arada mutlaka gelirim...Beryalden haber alan olursa bizede haber verirse seviniriz...

Canım kimseler gelmiyor ara ara bende geliyom işte sen nasılsın meleklerin nasıl cinsiyetini öğrendiniz mi bebeğinin duru nasıl

iyiyiz çok şükür canım.duruyu ablalık heyecanı sardı şimdiden sürekli karnımıseviyor :)
cinsiyetini göstermedi malesef süprizmi yapacak bilmiyorum.diğer aya gittiğimde öğreneceğim inşallah
sen nasılsın,nasıl gidiyor hayat

Sagol canim benim...valla kuzum bu velet nasil bir velet bilemedimki ben doktorda soklarda bugun yine igneye gittik bu 12. Haftaya kadar simdilik boyle...kuzum hergece dua ediyorum ayseyede hayirlisi ile bi sürpriz yasat Rabbim diye...sende yasayacaksin vakit ve saat var canim gercekten var bak dusun ben kisirlikla ugrasirken oldu demekki umut hep var dimi kuzum sabret sen sana da gelicek bi minnos bak gor sende uyuyakalacaksin ben sana gulucem ozaman

Ne bielyim çok merak ederim huyum kurusun işte
Sende haklısın ama bu benim napayım
Vale en son gezmedelerdi ya maşallah allah nazardan korusun çok ama çok tatlı kızı var tıpatıpda kendisi dur hatta özelden yazayım meltem abla seni merak etmiş diye
sibel kızını büyütüyor sinemde paşalrını büyütüyor neslihanda göbüşünü büyütüyor başkada kim var haticede işte burada arada geliyor başkada buradan ekli olan yok sanırım
senin keyfin nasıl pelin cadısından şikayetlenmişsin azıcık iyimi kızların öperim onları

Maşallah sizlere rabbim nazardan korusun niyeyse arkadaşlarıma bebeklerine nazar değecek diye çok korkuyorum
Bende nasıl olayım şükür elhamdülillah hayat bir şekilde devam ediyor her şeye rağmen bu hayatta her şeyi yaşayacaksın ki adı hayat olduğu belli olsun herkesin ama herkesin farklı farklı türlü türlü sınavı var bugünlerimize şükürler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…