Dokuz Doğuranlar

Bu ne sacma bi site olmus
bi beceriyorum bi sacmaliyor bu mesaj yazma alani
Görüntü güzel ama kullanamiyorum
eski halini aramaya basladim
Haklısın bende değiştikten sonra ilk zamanlar girmek istemediğim ama nereye kadar yani alışıyoz be divinim nelere alışmadıkki

Canım az öncede yazdım ya herkesin derdi sınavı farklı diye bbak bunlardan biride sensin seni yıpratan gurbet gözü kör olsun o gurbetin rabbim evlatlarını korusun seni kazlardan belalrdan esirgesin
anneannede çok geçmişler olsun inşallah bi an önce sağlığına kavuşur rabbim çektirmesin çok zor bakanada bakılanada
Beryalden valla kim alacak haber bilmiyorum ki nosu yok facesi yok bende değilse bulurduk bi şekilde ama inşallah oda iyidir

İnşallah canım inşallah rabbim bana o günleride göstereckmi hiç bilmiyom bildiğim tek şey var buda benim yani tüm isteyenleri sınavı inşllah alnımın akı ile geçerim bu sınavımda olmazları olduran rabbime şükürler olsun
Hadi bakalım inaşşalh sende bana gülersin

Suanda yemek yedigime pisman midemin yerinde samrel varmis gibi hissediyorum... hemen gulememama sen de anne olacaksiiiiin demedi demeeee bak gelip buraya yazacaksin bende sana cok cok gulucem simdi ne asamadasin peki tup bebekmi yoksa kendi halinemi biraktin...canim uzulme lutfen

Valeden haber getirdim size
Aleyküm selam canım iyiyim hamdolsun sen nasılsın canım ben sadece tel girebiliyorum iyiyim selam söyle evde internet yok tleden kadınlar kulübüne çok zor giriyorum eşim istifa etti işinden burayı yazmıyım
memleketime döndüm memlekti Osmaniye sanırım ev almışlar iş düzenleri varmış bir aya kadar işe girecekmiş vale bir yerlerden net bulabilirse gelecek kızıda çok iyiymiş

Mesaji anlamak icin 3-4 kere okudum :-D
iyi olduklarina sevindim
bende beryalle konusmustum..esi yanindaydi sesi cok iyi geliyordu
arabistandan kayni gelecekti yanlarina ve doruk pasaya dogum günü yapacakti
parti alis verisi yapiyorlardi ailecek
basi kalabalikti yani

Ya canım sorma kopyala yapıştır yapayım dedim hem beceremedim hemde eşinin işini mesleğini belki gizli tutardır diye yapmadım
Yazdıktan sonrada dedim zor anlarlar diye ama tekrar sil baştan yamayada üşendim valla neyse
Kız beryalden haberin varda niye yazmıyon
İnsan bi der iyi beryal diye eşi yanındaysa çocukalrıda iyiyse beryal abla zaten iyidir olmuşmu ameliyatını

Canim en son 15 gun once konustum
Aradan cok zaman gecti
bidaha arayim oyle yaziyim dedim firsat bulamadim..ameliyat oldumu haberim yok
yarin soruyum ..

Canim en son 15 gun once konustum
Aradan cok zaman gecti
bidaha arayim oyle yaziyim dedim firsat bulamadim..ameliyat oldumu haberim yok
yarin soruyum ..
Hım bnede yakında konuştun sandımda iyi arayınca selamımızı söylersin
Ameliyatta olduysa geçmiş olsun dileklerimizi iletirsin

pazar günü kızmın kınasını yaptık ayy küçük gelin olduuuuuuuuuuuuuuuuuu çok güzeldi resimler elime geçince koyarım burayada düğünden sonra ilk kez fotoraçıda fotoraf çekindik kızım eşim ben D kendimi daha yeni evleniyomuş gb hissettim

maşallah annesi darısı düğününe inşallah

Dur bir bakım dedimm gerçi kimseden ses seda yoktur yine dedim
ne görimmm sayfa sayfa yazılmış 5 sayfayı okudum şöyle üsttenn maşallahhh maşallahhh...

Kızlar yoğunluktan giremiyorum malum izne çıkacağım hem evde hem ofiste işlerimi toplamaya çalışıyorum..

Bu arada 22. hafta içindeyiz 21+5 olduk çok şükür ama hep içimde bir korku var(

Daha henüz hiçbirşey almadık hee geçen sadece aklımızda yokken arabasını aldık bir kmpanya vardı alalım dedik aldık:))
8 kasımda 24. hafta kontrolüm var onuda atlatalım öyle ypcz alışverişi..
Ya kış çocuğu birde hangi aylar için alcm hiç bilmiyorum Hevesim var araştırıyorum ama kafam karıştı..
Ben bu çocuğa kışın ne giydircem 0-3 aylık için ne kadar 3-6 aylık için ne kadar ne alcam şaşaırdım..:))

Ayşecimmm diyette misin sen?:)) Bu arada cnmm off kendimi halen olmuş hamile kalmış hissetmiyorum insan herşeye korkuyo o kadar yaşananlardan sonra inanamıyor? Ve İnan çok dua et hiç isyan etme ben son zamalnlarda çok rahattım sende transferin olana kadar çok rahat ol ve güzel şeyler olsun..Beni düşün yıllardır tek ikimiz kalmıştık burada şimdi bir sen kaldın diğerlerini saymıyorum çünkü kimse gelmiyor... Ve ben inanıyorum senden de bu güzel haberi alacaz en yakın zamanda..

kız divi şikayet etme yaff gözüm korkuyoo valla:)) Bugünlerimizi aratmasın Rabbim..

Haksever cnmm ne kınası yaptınız? Sizde de mi var o adet, bir arkadaşta yapmıştı bizim...

Yaren size de geçmişler olsun umarım tez vakitte iyileşirler...

Ya herkes ne de çok şikayet etmiş çocuklarını kızlar bugünlere gelmek için neler geçirdik neler yaşadık düştük ağlaştık bunları hatırlayın lütfennn, önce kendinize sonra bize haksızlık etmeyin...

evet canım bizde adet var böyle bebekelre 6 ay kınası yapılıyo bebek mevlidi gb bişi :)

kış çocugunada aynı şekilde giydirceksin canım ama badisini uzun kol giydirirsin yani bebeklere kalın giydirilmiyo yelek giydirebilirsin anca zaten o kıpırdamıca için emeklemicek yürümücek dönemicek ilk aylar battaniyeye sarılı duruyolar benim kımda şubat dogumlu biliyosun genelde uyucak sıcacık battanyesinde durucak evde zaten ebbek var diye ona göre ısınıyo o yüzne kalın şeyler alma kadife felan alma cocuk terler penye pamuklu şeyler al iç zıbınalrını uzun kollu al ayaklı donalr al bisürü inş kusmuklu olmaz bebegin o zman cooooooooooooooooooook eşya alman gerekir bide hediye gelcek diyenlere güvenme benim kızm hala gelenelrden bişi kullanamıyo bir iki gecelik kullanıyorum digerleri hep büyük geldi o yüzden sen alışverişini saglam yap çoklu hastane çıkışlarına dünya para verme 5li takımalrdan al işe yaramıcak aprça koyup fiyat şişiriyolar :)) minnak çoraplar al bikaç battaniye agız mendili çok al havlu gblerden değilde penyelerden al havlular yıkanınca sert oluyo cocugun agzı tahriş oluyo penyeler en iyisi çok al onalrdan lazım oluyo :) patik felan alma bisürü aldım acık hareketlenmeden giydirilmiyo onlar bide alabiliyosan anakucagı al benim elim kolumdu çoooooooooooooooook memnun kaldım 300tllik anakucagını burdan 2. el 35 e aldım birisinden 0 gbydi onda 2 tane varmış sag olsun ucuzada verdi müzikli ve titreşimli gazlı cocukalra çok iyi oluyo benim kızım 2 ay onda uyudu kustugu için beğişe yatıramadım onun eğimi var diye onda uyudu aklıma gelenler bunalr banyo takımı bornoz felan alcaksın bakım çantası tırnak makası felan olanalrdan bolbol konposto yaptır annenlere ayva incir kompostosu hastanede bile odogumdan sonra verdiler bana o süt arttırır onu iç bol bol ve şimdiden yediklerine ya metin de üfle öyle ye süt için yine buda

çogu gitti azı kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…