selam kızlar
geldimmm çok şükür bu ne yaa site değişmiş biraz güzel olmuş ama göz aşinalığını arıyor insan:))
Herkesler iyidir umarım..
Hiracım üzülme diyemem ancak Rabbim sabır versin diyebilirimm çok zor bir durumm o kadar yıldan sonra..İnşallah ekime kadar kendinden olur canım benim..
Bana gelince şu anda 12+3 olduk çok şükür..Ultrasona göre 13+4 üz onde gidiyor sıpa..
Kızlar geçen yıllarda Rahmimde ameliyat olduğum üçün erken douğm riski taşıyormuşum ancak bu 20. haftada belli oluyormuş fakat dr.um o zamanı beklemeyip bu hafta içerisinde rahmime dikiş atalım dedi..Çünkü şimdi yapılan dikiş daha kesinmiş 20. haftadan sonraki dikişler tehlikeli olabiliyormuş..Aranızda böyle bir şey yaşayan oldu mu?
Neyse ben bu hafta bu işlemi yaptırmaya karar verdim gerçi çok şükür bu günleri gördük geriside gelir inşallah..
Bu arada geçen hafta ki kontrolde ikili testler gayet iyi ıktı gerçi dr.a dedim ikiliyi siz istediğinizx için yaptırdım benim için değişen birşey olmayacaktı çok şükür iyi çıktı herşey..Kesin değil ama Kız dedi dr. ve bu hafta için belli olur dedi bklm..
Hiracım Allah önce sabır sonra selamet versin inşallah...Rabbim sanada yollasın inşallah meleğini...
Neslihancım senin de bebeğinin de iyi olmasına çok sevindim Rabbim bu iyiliği daim etsin inşaallah....
merhaba kızalrrrr
Herkese güzel dilekleri için çokkkk teşekkür ederimm..Allah razı olsun hepinizden..
Şimdi Dr. dan geldim perşembe saat 09.00. da olacak işlem ve 1 gün hastanede 10 gün evde yatış verdi.. Sonrada 37 haftaya kadar calışırsın diye de güldü..Dr dan çok memnunum Allah razı olsun.. Bakalım tek korktuğum belden uyuşturulacakmış tırstım biraz inşallah stres yapmam