Dokuz Doğuranlar

selam kızlar nasılsınız büyük bi değişim olmuş burda karışık geldi baya alışıcaz inşallah:)))

Kızlar merhaba site degismis cok zor girebildim...canlarım yine olmadı olamadı 8+4 haftada düsük yaptim baya zor oldu ama atlattim biliyosunuz 8 yildir bekledim bunu tam oldu derken yine donduk basa...iyiyim cok sukur herkese yinede mesajlari icin iyi dilekleri dualari icin cok tesekkur ederim...bi sure bilerek gelmedim cunki beni dahada uzecekti beryalim beni eski yerime koy sen yine...simdi toparladim kendimi ekimde yine deneyecegim...nasip degilmis demek ki...hamile arkadaslarimi cani gonulden tebrik ediyorum Rabbim hayirlisiyla kucaklarina almayi nasip etsin...aysecim degerin dusuk cikmis ayni benim gibi basta benimde oyle oldu 2 ye katladi hep ama olmadimi olmuyor bizde yeniden deneyecegiz yilmadan bikmadan bigun bizde basaricaz inşallah yazim hatalarim icinde kusura bakmayin telefondan girdim...daha sık gelecegim inşallah ben buranin bize ugur getirdigine inaniyorum...

Merhaba canım arkadaşlarım ....uzun zamandır gelip bir şeyler yazamadım.hatırlarmısınız bilmem küçük kızım biraz rahatsızdı çok şükür atlattık Rabb'ime sonsuz kez şükürler olsun ki o kötü günler son buldu geride kaldı..büyük kızım bademcik ve geniz eti ameliyatı oldu...şimdi iki yavrumda çok şükür iyiler..umarım herkes iyidir yeni hamile arkadaşlarım inşallah sağlıcakla alırsınız bebişlerinizi kucağınıza..sabırla bekleyen arkadaşlarım sizlerde tez saatte kavuşun inşallah meleklerinize..

selam kızlar
geldimmm çok şükür bu ne yaa site değişmiş biraz güzel olmuş ama göz aşinalığını arıyor insan:))

Herkesler iyidir umarım..

Hiracım üzülme diyemem ancak Rabbim sabır versin diyebilirimm çok zor bir durumm o kadar yıldan sonra..İnşallah ekime kadar kendinden olur canım benim..

Bana gelince şu anda 12+3 olduk çok şükür..Ultrasona göre 13+4 üz onde gidiyor sıpa..
Kızlar geçen yıllarda Rahmimde ameliyat olduğum üçün erken douğm riski taşıyormuşum ancak bu 20. haftada belli oluyormuş fakat dr.um o zamanı beklemeyip bu hafta içerisinde rahmime dikiş atalım dedi..Çünkü şimdi yapılan dikiş daha kesinmiş 20. haftadan sonraki dikişler tehlikeli olabiliyormuş..Aranızda böyle bir şey yaşayan oldu mu?
Neyse ben bu hafta bu işlemi yaptırmaya karar verdim gerçi çok şükür bu günleri gördük geriside gelir inşallah..

Bu arada geçen hafta ki kontrolde ikili testler gayet iyi ıktı gerçi dr.a dedim ikiliyi siz istediğinizx için yaptırdım benim için değişen birşey olmayacaktı çok şükür iyi çıktı herşey..Kesin değil ama Kız dedi dr. ve bu hafta için belli olur dedi bklm..

Hiracım Allah önce sabır sonra selamet versin inşallah...Rabbim sanada yollasın inşallah meleğini...
Neslihancım senin de bebeğinin de iyi olmasına çok sevindim Rabbim bu iyiliği daim etsin inşaallah....

Hiracım Allah önce sabır sonra selamet versin inşallah...Rabbim sanada yollasın inşallah meleğini...
Neslihancım senin de bebeğinin de iyi olmasına çok sevindim Rabbim bu iyiliği daim etsin inşaallah....

Sagolun insallah kendiliginden olur ama benim bu konuda pek umidim yok artik daha cok tup bebege yogunlasmis durumdayim... bu uzuci olaydan sonra aklimdan birsure cikardim ekime kadar diyelim simdi farkli seylerle ilgileniyorum zaman gececek ve hem bedenen hem ruhen dinlenmis olacagim... canini sıkma sen Rabbim kolayligini verecektir ne riskli arkadaslarim vardi hepsi maşallah aldilar kucaklarina :) bitanesinin de hem dusik riski vardi hemde hafta ilerleyince erken dogum riskine gecti ama atlatti hatta gectigimiz cumartesi birde yola cikti sende insallah sorunsuz atlatirsin bu durumu...

Hira Allah sabir versin cnm
umarim en kisa zamanda sende hayirlisiyla yeniden hamile kalirsin...

elif sende hosgeldin cnm..uzun zamandir yoktun
büyük kizina gecmid olsun
küçük kizininda sifa bulmasina cok sevindim

Neslisim senin adina cok seviniyorum..insallah hersey yolunda gider canim
senin bebis icime erkek olacak gibi doğmuştu ..hayirlisi olsun
kiz annesi olmak bi ayricalik canim

bu arada biz tatildeyiz...pelin denizi cok sevdi
sudan hic cikmayim diyor
ilk basta islatmiyoruz ..kiyida kovayla kurekle kumla oynuyor(en büyük hayalimdi gercek oldu şükür rabbime) sonra suya giriyor balik gibi suda oynuyor
arabayla gezerken denizi görüyor..anne oodaa cip cip oodaaa diye cirpiniyor
yarim yamalak konusuyor cok sirin oldu cadi..abla buudaa (abla burda) ..babadii(babacim) dodo (koko) dedi (kedi) didi (cici) böciii (böcek) vs vb ..derdini anlatabiliyor minikim
neyse uykum geldi
öpüyorum hepinizi

Neslihan iyi olmaniza cok sevimdim benim bi arkadasima dikis atildi doktorun erken omeriyosa dinle zor.olucak yaticaksin ama ne kadar dursa kar 28 leri gorsem diyen arkadsim 34 mu 36 mi neydi dogum yapti ben 38 de dogurdum ama onunki zeynepten sismandi ve hic kuvezde kalmadi surekli yatmaya kendini alistir o arkadasimin bebegine esyalarini bile ailesi duzdu cok sabretti simdi kizi 7 aylik sende basarabilirsin ins hayirlisi olsun rabbim korusun

Hira rabbim.tez vakitte unuttursun bu acilarini sanki agladiklarimin uzerinden yillar gecti sende unutcaksin yorgunluktan uykusuzluktan.sikayet bile etceksin ben derdim hic gelmicek o gunler hic anne olamicam bak kizim 6 aylik olduda iflahimi kuruttu bile ondan oncesi yok gb

hiracım geçmiş olsun rabbim sabır versin bu duyguyu çok iyi bilirim zaman herşeyin ilacı sabırla ve duayla yola devam et rabbim inşallah tekrar tez zamanda nasip etsin
divicim seninde sefan olsun biz daha çıkamadık tatile ha bugün ha yarın oturuyoruz yaşlandık galiba
neslihan canım sanada maşallah 3 ayı doldurmuşsun Allaha emanetsiniz canım benimde kızımda düşük riskim vardı hep küvezli hastane aradık şükür zamanında geldi bol bol dinlen zamanında gelsin kuzucuk
elifcim sizede geçmiş olsun şükür atlatmışsınız

Meltemcim hoşbuldum canım ...vakit bulamadım ki buraya gelmeye iki çocuk ikiside küçük olunca işim hiç bitmiyor evde Sizde tatildeymişsiniz ne güzel biz bu sene geç kaldık eşim işlerini yeni ayarladı 1 Eylül'de çıkacak izne.... Bakalım havalarda bozdu artık neyse evde vakit geçirsek bu bile yeter aslında bana :)

Belenaycım çok teşekkür ederim... Allah kimseyi yavrusunun canıyla sınamasın inşallah....çok zor çok....

Neslihancım iyi olmanıza çok sevindim...ne güzel kızın olabilirmiş İnan kız çocuk daha küçük de olsa anneye can yoldaşı oluyor..

merhaba kızalrrrr

Herkese güzel dilekleri için çokkkk teşekkür ederimm..Allah razı olsun hepinizden..

Şimdi Dr. dan geldim perşembe saat 09.00. da olacak işlem ve 1 gün hastanede 10 gün evde yatış verdi.. Sonrada 37 haftaya kadar calışırsın diye de güldü..Dr dan çok memnunum Allah razı olsun.. Bakalım tek korktuğum belden uyuşturulacakmış tırstım biraz inşallah stres yapmam

Canim beden.vurulan igne hic anlasimiyo normal asi gb bisi benimdgum oyle olduda.hos ben hep aglqdim ama açidan degil korkudan :) caliscakmisin calisiyo musun sen canim? Bide.benim.gb subat annesi olcaksin cok sanslusin hamileligin serin gecicek.bebegini sarip sarmalayip.uyutcqksin gunesli gunlere kadarda emeklicek zeynep gb :) bana 19 u dendi 8 inde dogurdum kizlar aceleci oluyi sende.ocak sonu subat basi dogurursin.muhtemelen :) sen dogururken biz yasimizi kutluyo oluruz

Iyi geceler kızlar....site çok pratik olmuş önceden telefondan girmek tam bir işkenceydi şuan ise çok rahat... Artık sık sık bakarım buraya :)

Günaydın kızlar çok yoğun tadiat ve ev işi günler çok yoğun geçiyor burayada pek giremiyom :)
belenay ablam maşallah kızına oğluna ve sana ne güzel hep bi kızım bi oğlum olsun istemişidir hayırlısı
hiracaığım bebeğin tutunamadığını ben biliyordum sen kendin yaz diye yazmadım buraya iyice emin olmayınca geçmiş olsun kuzum hadi bakalım maraton başlasın rabbim hakkımzda hayırlı olan neyse onu versin inşallah
elifim kız hgdin maşallah kızlarına küçük kızına çok sevindim çok geçmiş olsun size öptüm bıcırlarını
neslihannn ne dedin kızamı bezetti anam ne güzel maşallah kimdi sana erkek olacak diye divinity mi bak divinty neslihanın kızı olacak tabi değişmesse cinsiyeti inşallah değişmez geçireceğin operasyon için şimdiden geçmiş olsun canım
divinty maşallah siz hzılısınız daha biz evdeki inşaat işi biterde geriye gidecek paramız kalırsa eylül gibi gidelim dedim ama zor gibi bakalım hakkımızda hayırlısı tatil ve izine ihtiyacımm varrrrr
başka kim kaldı herkes kusura bakmasın bu kadar aklıma gelen oldu son yazanlardan çıkınca yola hadi nben gider

Sagolasin Ayşecimmm hakseverci.

canlar operasyon oldu hastanedeyimm telden girdim yazıyorum.. işlem cok kisa de. un işi 7 dk sürdü ama benim icerde isim 1 saat yok anestesi konuşmasi yok belden igne vurulmasi uysmasi beklenmesi ameliyathanede hazırlanmam vs vs derken ameliyathaneye girip çıkmam 1 saat sürdü.. cok korktum ama korkulacak gibi degil sadece ortm gergin:))

ağrım cok oldu ama 3 sat sonra serumlarin etkisinden gecti....
simdi hastanedeyim sabah cikarcaklarmis sondaliyim kalkmak sabaha kadar yasak..
ya ben bunu serklaj oldum bilgi diye bi topik açıp yazsam uzun uzun değer yani....
Boyle iste..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…