- 28 Nisan 2009
- 1.339
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagolasin Ayşecimmm hakseverci.
canlar operasyon oldu hastanedeyimm telden girdim yazıyorum.. işlem cok kisa de. un işi 7 dk sürdü ama benim icerde isim 1 saat yok anestesi konuşmasi yok belden igne vurulmasi uysmasi beklenmesi ameliyathanede hazırlanmam vs vs derken ameliyathaneye girip çıkmam 1 saat sürdü.. cok korktum ama korkulacak gibi degil sadece ortm gergin:))
ağrım cok oldu ama 3 sat sonra serumlarin etkisinden gecti....
simdi hastanedeyim sabah cikarcaklarmis sondaliyim kalkmak sabaha kadar yasak..
ya ben bunu serklaj oldum bilgi diye bi topik açıp yazsam uzun uzun değer yani....
Boyle iste..
Çok gelmiş geçmiş olsun bi sıkıntın yok değil mi yeğenimizde sen de iyisinizdir inşallah :)Sagolasin Ayşecimmm hakseverci.
canlar operasyon oldu hastanedeyimm telden girdim yazıyorum.. işlem cok kisa de. un işi 7 dk sürdü ama benim icerde isim 1 saat yok anestesi konuşmasi yok belden igne vurulmasi uysmasi beklenmesi ameliyathanede hazırlanmam vs vs derken ameliyathaneye girip çıkmam 1 saat sürdü.. cok korktum ama korkulacak gibi degil sadece ortm gergin:))
ağrım cok oldu ama 3 sat sonra serumlarin etkisinden gecti....
simdi hastanedeyim sabah cikarcaklarmis sondaliyim kalkmak sabaha kadar yasak..
ya ben bunu serklaj oldum bilgi diye bi topik açıp yazsam uzun uzun değer yani....
Boyle iste..
hoşgeldin canımslm kızlar nasılsınız yaw ne çok zaman ugramadım ben buraya kötü hissettim şimdi
merhabalar herkese
maşallah listemizde 4 kişi kalmış ne güzel
bu arada bende 37 haftalık oldum çok ağırlaştım hayırlısıyla doğuma 10 gün kaldı inş kızımın adını nevra koymayı düşünüyorum beryalciğim listeye ekleyebilirsin
çok sıcak yanıyorum pişiyorum artık herkes iyidir umarım direk girdim yazdım hiç okumadım vakit olmadı bidahaki sefer inş herkesi öpüyorum hoşcakalın
Selamlar canlarim
gecmisi okudum ama unuttum okudugumu
tek tek yazamiycam malesef..
Neslisim operasyon gecirmissin cok gecmis olsun canim
belosumda yazmis 180 günün kalmis 2.80 yat dinlen valla ne güzel gunlerin simdi
Bebise isim arayislarina basladinizmi
ne düşünüyorsunuz merak ettim
Öpüyorum ikinizi Allaha emanet olun canim
Slm kızlar nasılsınız..saat sabahın 4'ü ben ancak yazabiliyorum...çocuklarımın maşallahi var.çok şükür rabbime ama nefes alcak vaktim yok...arada gelip okuyorum..gelen giden olmayınca çıkıyorum...umarım herkes iyidir...ben annemdeyim hala..15inden sonra gelip alcak eşim..haziran sonundan beri evimden uzağım..geri dönmek iki çocukla çok ağır gelecek...annemsiz nasıl başa cikicam bilmiyorum,inanın çocuklarımı anlatmakla olmaz yaşayıp görmeniz lazım,istisnasiz herkes bana aciyor sen bunlarla napiyon,napican diye...allahım can sağlığı versin ama bende bittim...bide bu sene tayinciyiz şimdiden stresi beni aldı...kimbilir nereye gitcez..bide taşınma telaşı...doğuya gidiyoruz yine..hayırlısı bakalım..Neyse çok uzattım..hepinizi çok öptüm.Bi kaç resim koydum teyzeleri büyümüşmü bakalım benimkilerde görün...
merhaba hanımlar anca fırsat bulabildim forum değişmiş iki saat uğraştım burayı bulmak için
neyse bu arada kızımı kucağıma aldım çok şükür 18 ağustosda doğdu sağlıklı sıhhatli çok şükür adı nevra oldu çocuklarla uğraşıyorum işte abisi biraz kıskanıyor ama haftaya okulu başlıyor inş düzeliriz neyse ben çıkıyorum şimilik bu kadar yine uğramay çalışırım hoşcakalın
Hayırlı cumalar canım arkadaşlarım :)
günaydın canlarım
sol tarafımda romatizma kolumda kireçlenme ve boyun fıtığı çıktı.1 aydır her hafta 200 tane iğne vuruyorlar.100 tanesi sadece kafama ve enseme vuruluyor çok acı verici bir durum .iğneleri vurulunca 3 gün komada kalıyorum çok zor günler geçiriyorum .allah herkese sağlık versin.salı günü yine vurulacak 2 seansım daha kaldı iyileşemezsem sol kolumdan beynimden ve omzumdan ameliyat olucam sinirsel ve yorgunluğa baglı sol kolumdan boynuma giden kaslarım parçalanmış.doruk çok kiloluydu ve defneye hamileyken doruk hep kucagımdaydı sol kolum neredeyse tutmuyor elimde ödem olmuş romatizmadan sol tarafımı çok az tutuyor.iğnelerde kaslarımı güçlendirmek için ama herbiri en büyük boy iğne her seansta 200 tane vuruluyor kafama omzuma koluma ve sırtıma.nasıl kan akıyor nasıl canım acıyor anlatamam.çok yeni bir yöntemmiş ameliyata gerek kalmaz belki dedi doktorum.inşallah bu kadar acı çekiyorum şifa olur.