- 29 Ekim 2008
- 13.077
- 5.614
- 45
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam kızlar yaren ve haksever çok saolun kızlar iyiyim ben sizler nasılsınız
Kızlar gebelik oluşmuş ama rahme tutnamamış değerim önce 25 çıktı doktoru aradık düşük ama bekleyin dedi ilaçlardan olabilir dedi
Bayram sabahıda elime pet bardak aldım wc ye gittim gebelik testinde bi kez olsun soluk olsunda göreyim diye ama kanamam başladı olmadı yani bayramın 2 gününde kan testi yaptırdık değerim düşmüş bebeğim nedense gelmek istemiyo hayırlısı buymuş dedik hep hayırlısını istemiştik zaten bayram bana resmen kabus oldu helede aşılamam bayrama denk gelmesi çok kötü oldu tabi bu arada doktorumda bize çok moral verdi bu ayında 15 den sonra 1 haftalığınada olsa tatile çıkmayı düşünüyoz kafa dağıtmayı istiyoz buna çok ihtiyacım var
tabi ben gebe kalmamdıkca benimde kaynımın kızları coştular iyicene Allah sağsalim kucaklarına versin (amin) bizimde olacak az kaldı demekki olacakmış hayırlısı işte böyle kızlar
ayşemmmmmmmmmmmmmmmmmm canım benim çok geçmiş olsun .çok üzüldümSelam kızlar yaren ve haksever çok saolun kızlar iyiyim ben sizler nasılsınız
Kızlar gebelik oluşmuş ama rahme tutnamamış değerim önce 25 çıktı doktoru aradık düşük ama bekleyin dedi ilaçlardan olabilir dedi
Bayram sabahıda elime pet bardak aldım wc ye gittim gebelik testinde bi kez olsun soluk olsunda göreyim diye ama kanamam başladı olmadı yani bayramın 2 gününde kan testi yaptırdık değerim düşmüş bebeğim nedense gelmek istemiyo hayırlısı buymuş dedik hep hayırlısını istemiştik zaten bayram bana resmen kabus oldu helede aşılamam bayrama denk gelmesi çok kötü oldu tabi bu arada doktorumda bize çok moral verdi bu ayında 15 den sonra 1 haftalığınada olsa tatile çıkmayı düşünüyoz kafa dağıtmayı istiyoz buna çok ihtiyacım var
tabi ben gebe kalmamdıkca benimde kaynımın kızları coştular iyicene Allah sağsalim kucaklarına versin (amin) bizimde olacak az kaldı demekki olacakmış hayırlısı işte böyle kızlar
beryalimmmm hamileyiiim bugun sonucumu aldıııııım sonunda sil beni artık o listeden yeni yerimi alıyım artık... Rabbim dileyen herkese versin insallah bu nasıl tarifsiz bir duyguymus
Yaren bacım bi site daha var ona özenmişler sanırım orasıda aynen böyle bende hiç beğenmedim ama yapacak bişey yok oysa daha kaç ay oldu değişiklik yapılalıda neyse inşallah giriş yapabilirisnde bizleri bırakmassınBu ne yaa berbat olmuş bi türlü giremedim sifremi kabul etmedi uyeligimi kilitlediler..ancak girdim..çıkınca bidaha girebilirmiyim onuda bilmiyorum