Dokuz Doğuranlar

geçmiş olsun canım beterinden korusun

çok tesekkür ederim canım sağol.allah razı olsun

12 / 09 / 2014

SAAT : 08:40

CUMA

DOĞUM YAPAN ÇİÇEĞİ BURNUNDA ANNELERİMİZ

*** İSİM** ______ **CİNSİYET** _______ İSİM ______

1.okyanus84:__________ KIZ _____________ İREM SU
2.hakca:______________ KIZ _____________ EYLÜL
3.beryal:_____________ ERKEK ___________ SEMİH DORUK
4.süpriz_mucize: _______ KIZ ____________ ELİF YAĞMUR
5.bircan:______________ KIZ _____________ HÜMA
6.tatlibebek: __________ KIZ______________ ZEYNEP BERRA
7.sessizdeniz: _________ERKEK VE KIZ ______ EYMEN EFE & ESLEM NUR
8.hlymms:____________ ERKEK ____________ FATİH KEMAL
9.sevgii:) ____________ ERKEK ___________
10.yaren35:__________ ERKEK ____________ YAĞIZ
11.benbilirim: _________ ERKEK ____________
12.muhasebe22 : _____ ERKEK _____________
13.ESCALES: _________ ERKEK _____________ ATEŞ TAMER
14.serra84: __________ ERKEK ______________
15.chen :____________ ERKEK ______________
16.firdevs2006: _______ ERKEK ______________ MEHMET KÜRŞAT
17.burcinn: __________ ERKEK VE KIZ _______ ÇINAR EMİR & AYŞENUR
18.yeb2004: _________ ERKEK ______________ ÖMER
19.limonnnnn: ________ KIZ _________________
20.acrinsu : __________ERKEK _______________ BULUT
21.nilaykisir: _________ ERKEK _______________ ALİ TOPRAK
22.megryann : ________ KIZ _________________ AYŞENUR
23.elif_ba: ___________ KIZ _________________ ZEYNEP FEYZA
24.BEBEGIMIZ: _______ KIZ __________________ İPEK
25.k.a.y.r.a. : ________ KIZ _________________ ZEYNEP
26.mutluyum1111 : ____ ERKEK _______________ UĞUR
27.dezy : __________________________________
28.sirrinenur : ________ KIZ _________________ EMİNE CEYLİN
29.siyahinci1 : _______________________________
30.bebis02 : _________________________________
31.huzeyfe:_________ ERKEK ________________ AHMET YASİR
32.abyosun:_________ ERKEK _________________ MERT
33.sinemis84:________ ERKEK___________________ POYRAZ AKIN
34.ozbek83:_________ KIZ _____________________ EBRU
35.gize:____________ ERKEK ___________________ ARDA
36.sumos23:_________ KIZ ____________________ SELİNAY EFSA
37.mavı_gozlü_______ ERKEK ___________________ MURAT KAAN
38.elif..timureren _____ KIZ ____________________ AZRA
39.papatya0_________ ERKEK ___________________ YAHYA YİĞİT
40.mopsy____________ KIZ______________________ ALİSA
41.cmrmduru ________ KIZ ____________________ AYBİKE DURU
42.johnnybravo ______ KIZ______________________ ELİF ELA
43.orays ____________ ERKEK ___________________ MAHİR KAYRA
44.olcayelis _____________________________________
45.rufeyde serra _____ KIZ ______________________ RUFEYDE SERRA
46.vildan1 ___________KIZ ______________________ EBRAR
47.ÖZLEMİMSİN ______ KIZ ______________________ EYLÜL
48.&ayla&: __________ KIZ ______________________ ECRİN
49.selra _____________KIZ ______________________ DURU
50.gelevera _________ ERKEK ____________________ AHMET BORA
51.bitte _____________KIZ ______________________ EYŞAN
52.sulezehra ________ KIZ ____________________ BERRA ZEYNEP
53.dil_nur __________ ERKEK ___________________ ARDA
54.citos2903 _______ ERKEK ___________________ SERDAR
55.angel_eda _______
56.bilgen35________ ERKEK KIZ_________ YİĞİTEFE & FİDANNAZ
57.okyanus84 _______ KIZ _____________________ BEREN MİRAÇ
58.k.a.y.r.a. ________ KIZ _____________________ ELİF
59.lightlife __________ ERKEK ___________________ KIVANÇ
60.AYSEN74: _________________________________
61.tatlibebek ________ KIZ _____________________ BETÜL ERVA
62.beryal ___________ KIZ _____________________ DEFNE
63.eleyna __________ ERKEK ___________________
64.sevgii:) __________ KIZ ____________________ İBRAHİM DENİZ
65.süpriz_mucize: _____
66...ELCHIN.. ________ ERKEK __________________ YUSUF ALP
67.belenay: __________ KIZ ___________________ SENA
68.dyd : ____________ ERKEK __________________ FURKAN
69.bircan: ___________ KIZ ____________________ EDA
70.sinemis84 : _______ ERKEK __________________YİĞİT ARAS
71. firdevs2006: ______ KIZ ____________________ MİNE SU
72. sifaa: ____________ KIZ ____________________ AZRA
73.divinity vildangel ):_ KIZ____________________ PELİN
74.rufeyde serra: ______KIZ ___________________ ERVA
75..ÖZLEMİMSİN: _______KIZ ___________________ ELA
76.nurcan1980 :________ ERKEK ________________
77.mavı_gozlü: _________ KIZ ___________________
78.sulezehra:___________ERKEK__________________ YUSUF BERA
79.elif..timureren _______ KIZ ____________________ ELA DURU
80.huzeyfe ____________ERKEK ___________________MUHAMMED ZAKİR
81.yaren35:____________ KIZ ____________________ YAREN
82.vale14 (osmaniye 80) _________________________ ELA
83.haksever: __________________________________ ZEYNEP
84.lightlife :____________________________________ KIZ
85.citos2903: __________________________________ KAAN
86.belenay : ___________________________________ TAHA
87.orays : _____________________________________ KIZ

CİCİ HAMİLELERİMİZ ** ANNE ADAYLARIMIZ **
** İSİM ** ____** SAT ** ___** CİNSİYET**___ ** İSMİ **

1.sekerkiz67 : _________________________________
2.neslihan165:_________________________________
3.azra2 ______________________________________

ANNELİĞE YÜREKTEN ADAY ADAYI OLANLAR (RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN )

1.xaysex
2.rozalin
3.PinkRose
4.iltercakır
5.hira64

:94::94::94::94::94::94:

herkese merhaba
ne desem nasıl özür dilesem beni affedersiniz bilmiyorum.uzun zamandır giremedim vallaha topiği bulamam diye korktum ama canım arkadaşlarım burada yaşasın.umarım beni affedersiniz geçmişi okuyamadım ama doğum yapan arkadaşlarımızı tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün hamile arkadaşlarımızda sağlıkla kucaklarına alsınlar. hamile kalmak isteyen arkadaşlarımızda tez zamanda sağlıkla çocuk sahibi olurlar inşallah.

beryalim canım benim öncelikle merhaba
çok çok geçmiş olsun vallaha sana nazar değdi canım benim umarım iğneler işe yarar ameliyatsız iyileşirsin.doruk ve defneyi öpüyorum.

divinity canım merhaba pelin,vildan nasıllar? cok geçmiş olsun nasıl şimdi pelin?sen neler yapıyorsun uzun bir ara oldu görüşmeyeli.

beryal canım ya çok geçmiş olsun çok üzüldüm inan allahım acil şifalar versin inşallah dayanma gücü versin((

herkese merhaba
ben uzun süredir giremiyorum diye çok üzülmüştüm ama kaç gündür kimsecikler yok nerelerdesiniz???başka bir topikte misiniz???

bircan canım merhaba şimdi gördüm kaç gündür kimsecikler yok.

beryalcim sen nasıl oldun?merak ettim.

hayırlı akşamlar kıslar uzun süredir yoktum.aslında geliyordum ama kımsecikler olmuyordu.
kıslar kızım abla oluyor hamileyim çok şükür.

Selam hayırlı akşamlar kızlar gelmiyordum uzun zamandır nasılsınız herkesin keyfi yerindemi

Benim ki pek yerinde sayılmaz ama şükür elhamdülillah Rabbime neyse önce hatırladıklarımı yazayım

Beryal abla nasılsın gelipde yazmadığına kesin ameliyat oldun sanırım inşallah iyisindir rabbim şifanı versin evlatlarınla sağlıklı huzurlu bi şekilde inşallah

Divinty sen nasılsın kızların nasıl vildanın ders sıkıntısı başlamıştır pelinde ona ders çalıştırmazdır sen nasılsın bacım gelipde iki yazsana be

Belenay ablamda iyidir herkeslere örnek ablam oğlun nasıls ablam kızın nasıllar
Neslihanımızda facede gördüğüm kadarı ile oda iyi maşallah
Valede iyi kızıyla bilem maşalllah onada bi nazar boncuğumuz gelsin
yarende sanırım çıldırmadıysa 2 çocukla oda iyidir inşallah rabbim herkesin yardımcısı olsun (amin)

Bana gelince Ankaralardaydım kaç gündür gerçi geleli 5 gün falan oldu ama orada rahat bi 10 kaldım eşimle bile tedavideydim işte yumurtam toplandı herşey çok iyiydi doktoruma göre ama döllene döllene sadece 1 tane embriyomuz oldu elin evinde kaldığıma yanayım yoksa çektiğim sıkıntılara maddi durum olmayışınamı eşimin abilerinin destek çıkmayışına hepisinin işi bitene kadarmış çok kırgınım çok ha tedavinin parası çok mu ayşe derseniz çok değil ama ne kadar dı dersenizde 4.500 tuttu doktorumla oturduk uzun uzun konuştuk bu yumurtanı gel donduralım 3 ay yada 3.5 ay sonra tedaviye sil baştan başlayalım dedi ben senden çok sayıda yumurta bekliyordum toplamda 8 yumurta toplanmış ama sadece 1 tanesi kaliteliymiş işte yavrumuz bizi bekliyor ne diyeyim hayırlısı dedik çıktık geldik rabbim kuluna çekemeyeceği yükü vermezmiş bunada şükür daha yazacak çok şey varda sayfalar almaz umarım beni anlamışsınızdır resmen çöktüm ya 9 yıl bitti gerisini varın siz düşünün gene bi bayram daha geliyor işte böyle kızlar daha fazla yazamıycam dualarımdasınız

çok ama çokiyi anlıyorum canım bayramın gelmesini istemiyo insan off ne diyim hayırlısı olsun en güzeli olsun bende bi bayram olmucak diye aglamıştım tüp bebek iptal olmuştuda çökmüştüm eşime beni bırak diye hastane bahçesinde bagırdım sarıldık agladıkta içeri zor soktu beni kaçıp gidicektim başşka şehre ne ailem ne eşim ne evim hiçbişey istemiyodum tanımadıgım bilmedigim yerlere gideyim samimi olana kadar durup oraalrdan cekip gideyim kimse cocugun varmı demesin kimse bilmedsin istiyodum işte o yıkıldıgımda gelmişte melegi,m süpriz yapmış içimdeki ilk bayraam benim baramımdı elim karnımda gezdim sanki elini tutup gezdim öyle işte çok ama çok içimden gelerek söylüyorumki inş bana olan mucize sanada olur tüp bebek olmadı ama kendiliğinden gelir inş melegin ne diyim olmucak değil ama tuturmak cok zor ayşecim olucak ama beklemek sabretmek cok zor keşke boğazındaki düğümleri çözebilsem acını hafifletebilsem olcana inandırabilsem duadan başka bişey gelse elimden ama yok rabbim seninde yüzünü güldürsün ssizinde evinizi bayram ettirsin en kısa zmanda nolur allahım nolurrr ((

selamlar canlarım
bu aralar üzerimizde kara bulutlar dolanıyor..canım sıkkındı içimden hiç yazmak gelmiyor

beryal canım çok geçmiş olsun..bu nasıl iştir anlamadım..200 tane iğne ne demek
iğnelerden sonra 3 gün komada kalıyormuşsun..okuyunca çok üzüldüm
rabbim şifa versin inşallah tedavin işe yarar ameliyata gerek kalmaz

ayse sende üzülme cnm..her işte bir hayır vardır..geç olsunda güç olmasın
9 seneyi bitirdik yazmışsın..dün çocukluk arkadaşım hakkında konuşuyorduk annemlerle...benim boyum kadar ızım var o daha yeni aldı bebeğini kucağına hemde 7 aylık 5 aylık 3 aylık 7 kere ölü doğumdan sonra
Allah nasip ederse inşallah sende anne olursun

divinity canım merhaba pelin,vildan nasıllar? cok geçmiş olsun nasıl şimdi pelin?sen neler yapıyorsun uzun bir ara oldu görüşmeyeli.
merhaba cnm
biz iyiyiz çok şükür..vildan 8. sınıfa başladı..bu sene çok önemli iyi bir liseye yerleşebilmesi için çok çalışması lazım
zaten çalışıyorda inşallah Allah emeklerini boşa çıkarmaz
pelin çok yaramaz teyzesi... gün boyunca ev topluyorum...tabi boşa kürek sallıyorum..pelin ev batırmakta 10 kaplan gücünde :-D

sen nasılsın eylül nasıl
eylüle kardeş düşünüyormusun ...çok öptüm ikinizi

Selamlar herkesin kurban bayramı mübarek olsun rabbim kesilen kurbanları kabul etsin biz bu sene kesemedik seneye inşallah :)

Maşallah cnm çok tatlı ve yaramaz bir kıza benziyor:))

Cnm çok geçmişler olsun yaaa senin sizin bu başınıza gelenler maşallah
Rabbim başka dertler vermesin dermanı olan imtihanlar versin çok zor hastalıklarla uğraşmak..

Doruk paşa da maşallah kocaman oldu...Nice Musmutlu yılları olsun ailesi ile beraber uzun sağlıklı ömürler diliyorum..

Merhaba Cnm hoş geldin...

hayırlı akşamlar kıslar uzun süredir yoktum.aslında geliyordum ama kımsecikler olmuyordu.
kıslar kızım abla oluyor hamileyim çok şükür.

Selam cnmm hayırlı olsun tebrik ederim seni sizi...

Valla Ayşecimm şimdi beni örnek al diyecem ama yinede kafaya takacaksın...Bak senelerdir tedavi görüyorum ve 2. tüp transferinde hamile kaldımm..Sen daha çok yopun başındasın bu kadar çabuk sakın pes etme lütfen..Senin ne yaşadığını o kada iyi biliyorum ki ne desem boş onu da biliyorum..
Ama şunu söylim benimde dondurulan 1 tane idi ve inan dondurulanın transferi daha etkili oluyor..
bana kendi dr. dediki ilk ay toplanırken sadece yumurtalara yoğunlaşıyoruz Rahmi hazırlamıyoruz o yüzden transferde çok zorlanıyorsunuz anne adaylarında Ohss olduğundan dolayı (yumurta toplanan yerlerde oluşan küçük kistik) transfer edilen embriyoyu rahim kabul etmeyebiliyor..Oyüzden de dondurulmuş transferde sadece rahim hazırlandığı için daha çok olumlu sonuç alıyoruz demişti.. Ve gerçekten de hastanede tanıştığımız bir çok arkadaşta dondurulmuşlarımızla hamile kaldık..
O yüzden yapman gereken şey bol dua edip inanmak ve dondurulmuş embriyon için dr. uymak...
Sakın yas tutma ben ilk transferden sonra yas tutmadım dr ne dedi ise harfiyen zamanlarına uydum ve sabır dua ile bekledim...
Dua ediyorum edeceğim de her zmn ama sende kendini harap etme..
Ben ki hamile jkaldım ama herşey bitmiyor sıkıntılarım halen devam ediyor.. Buna da şükür...

selamlar canlarım
bu aralar üzerimizde kara bulutlar dolanıyor..canım sıkkındı içimden hiç yazmak gelmiyor

Hiç sorma diviş bende bu aralar çok uyuşuk bir şey oldumm.. Kaç kere girdim yazmadan çıktım.. Bugün vakit de bulmuşken yazayım dedim:))

Bu arada pelin bayağı yaramaz demişsin büyük kızında öyle miydi?

büyük kızına da Rabbim zihin açıklığı versin çalışma kolaylığı versin..

Selamlar herkesin kurban bayramı mübarek olsun rabbim kesilen kurbanları kabul etsin biz bu sene kesemedik seneye inşallah :)

sağolasın cnmm seninde geçmiş bayramın mübarek olsunnn...Amin cümlemizinkini kabul etsin Rabbim.

Selam herkese kızlarrrr.... Umarım herkesler iyidir..

direk önce alıntı yapayım müsait olmuşken dedim...

Bana gelince; bugün tam 20 haftalık olduk çok şükür...
Detaylı ultrasonum var bugün..İnşallah herşey yolundadır..
Kızımız olacak İlk isim de ELİF istiyoruz.. İkinci isim arıyorum..Elif tek olmaz ağır olur diyorlar...Her kafadan bir ses çıkıyor..:))

Bir iki hediye dışında henüz bir alışveriş yapmadımm.. 25-27. haftadan sonra yapacağız inşallah....
Nereden ne alacağımı da bilmiyorum.. şimdilik biraz araştırıyorum.. yavv ne detaylı şeyler varmış..
Herşey para...
Ama gitmeden alışverişe liste yapacağım ki fazla lüzumsuz bir şey almak istemiyorum..

daha badana işlerimiz var. Mobilya hiç bakmadım bebek için.. Zaten bir beşik bir de dolap alıp şimdilik yatak odama koyacağım. bir kaç yıl sonra oda yapacağım.. Yanımda uyusun bızdık hasret giderelim inşallah..

böyle kızlar işe devam ediyorum.. Yıl başına kadar devam 32 haftamda zaten o zmna denk geliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…