Selam kızlar yaren ve haksever çok saolun kızlar iyiyim ben sizler nasılsınız
Kızlar gebelik oluşmuş ama rahme tutnamamış değerim önce 25 çıktı doktoru aradık düşük ama bekleyin dedi ilaçlardan olabilir dedi
Bayram sabahıda elime pet bardak aldım wc ye gittim gebelik testinde bi kez olsun soluk olsunda göreyim diye ama kanamam başladı olmadı yani bayramın 2 gününde kan testi yaptırdık değerim düşmüşbebeğim nedense gelmek istemiyo hayırlısı buymuş dedik hep hayırlısını istemiştik zaten bayram bana resmen kabus oldu helede aşılamam bayrama denk gelmesi çok kötü oldu tabi bu arada doktorumda bize çok moral verdi bu ayında 15 den sonra 1 haftalığınada olsa tatile çıkmayı düşünüyoz kafa dağıtmayı istiyoz buna çok ihtiyacım var
tabi ben gebe kalmamdıkca benimde kaynımın kızları coştular iyicene Allah sağsalim kucaklarına versin (amin) bizimde olacak az kaldı demekki olacakmış hayırlısı işte böyle kızlar
selam kızlar
herkesin güzel dilekleri için duaları için Allah razıolsun..
kanamalarım durdu.. Kalp atışını da duyduk.
Bu cumartesi tekrar kontrolüm var inşallah dr güzel şeyler söyler..
Eğer bir sorun yoksa yarın tam 8 haftalık olmuş oluyorum..
Meltemcim beni merak etmişsin cnm giremedim bir türlü yazamadım özür dilerim merak ta bıraktığım için..
Cumartesi günü dr. dan sonra yazar inşallah güzel haberi veririm..
Meltemcimm Bu sene ramazanda pek koşturmacan olmamış desene..Maşallah diyorum sana..Öpüyorum seni ve kızlarını.. Vildan ne yapıyor merak ettim.
..
selam kızlar nasılsınız ben uzun bir tatilden koşturmadan sonra evime yerleştirdim
miniğim 6 aylık oldu çok şükü bugünleride gördüm yavaş yavaş yaramazlıklarımız başladı
kucak malaği oldu benim bıcırık bana çok düşkün beni görmediği zaman çığlık çğlığa
büyütmeye çalışıyorum işte ek gıdalara başladım yavaş yavaş onu yedirmeye başladım
ARDAHANA tayin olduk sevdim küçük şirin bir yer asker eşi oluncaa beğenmeme lüksün yok maalesef
bu günümede şükür bizden böyle hayat koşturmacayla geciyor nasıl geçiyor anlamadım son zamanları
DİVİNTY sen nasılsın kızlar nasıl
hamile arkadaşlara hayırlı ugurlu olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Canim geldim biraz gec kaldim ama ancaSelamlar kızlar neden gelen yok divinty beryal abla siz nerelerdesinizi
neyse kızlar size bi güzel haber daha vereyim azra2 nicki üyemiz arkadaşımız var ya hah işte oda gebeymiş
Neslihan çok sevindim maşallah size
vale sizde iyisiniz maşallah gördüğüm kadarı ile allah mutluluğunuzu bozmasın hiç
bana gelince kızlar sanki olmadı gibi ya neslihanın dediği çok da ümitlenmek istemiyom hayırlısı diyom bakalım bekleyip göreceğiz daha yarın 1 hafta olacak inşallah herkesin gebe olduğunu gelip ben söylüüyom inşallah kendiminkinide gelir söylerim
Selam kızlar nasılsınız...izmire geldik dün.YAREN dünyayı dar ediyor bana..uzun yazamıyorum kusura bakmayın..neslihan tekrar tebrik ederim canım..aysecim hayırlı haberlerini bekliyoruz..divinity seni ve kızlarını kocaman öpüyorum..iyisinizdir inşallah..beryalcim harika olmuşsun maşallah sana...Valecim yeni yeriniz hayırlı olsun bizimde son senemiz tayinciyiz...ardahanda 3 sene kaldık merkezde,küçük ama çok güzeldir..lojmandaydim bende ortamını kurarsan çok zevk alırsın ...benim hala arkadaşlarım komsularim var orda...
Hayırlı akşamlar hayırlı kandiller kızlar rabbim dualarımızı hayırlısı ile kabul etsin inşallah kandilimizi mübarek olsun
Kızlar neredesiniz ya özellikle divinty ve beryal hiradanda ses çıkmadı nasıl gidiyo gebeliği sanki bi ara değerim düşüyo yazısı çarptı gözüme Rabbim korusun inşallah ben yanlış görmüşümdür
Kızlar azra2 nickli üyemizin gebeliği ikizimiş 2 oğluşu olacakmış 15 haftalıkmış neyse beryal abla gelince ekler maksat bekleyenler azalsın
Bana gelince bugün 9. günümüz bakalım bekleyip göreceğiz hayırlısı neyse o olsun hadin ben kaçar