canım benim çok güzel bir duygu anlatamam ona her baktığımda burnumun direği sızlıyor içim eriyorallahım yaaaaaaaaaaaaaaa maf ettin kızım beni kaç günün tuhaf bekleyişi heycanı içim boşaldı sanki ağlarken canımmmmmmmmmmmmmmm canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm görmedikte de teyze olduk nasıl bi baş bilmiyorum ama çektiklerimizin bağı bu sanırım misssgb kokusunu çek içine benim yerimede rabbim kötü günlerini hiç göstermesin hayırlı saliha evlat olsun akıllı merhametli ahlaklı olsun inşallah ........ rabbim şükrünü unutturmasın öpüyorum senide sütün bol besleyiciolsun dua et banada bende çok özledim kızımı
slm kızlar nasılsınız..VALECİM valla kendim yazmış gibiyim bana tekrar yaşattın aynı duyguları.rabbim evlatlarımızı korusun.meleğim misler gibi uyuyo yanımda şimdi.yağızımda teyzeme gitti orda kalcakmış beyefendi..Haksever canım seninde hayırlı haberlerini almayı nasip etsin rabbim..hepinizi öpüyorum..eşim gitti bu arada annemde kaldım ben yine ay sonu giderim evime nasipse...bugün allahın izniyse 25 günlük olduk teyzeleri..allaha emanet olun.iyi akşamlar...
heee annem benim hemde küçük annemkız divinty annen ablan olmayasın kız senin
daha bide milleti elinle üye ediyon ha oldu olacak açtığın konuları göster işte buda benim konum diyeeee
canım bende ya tek yada kalabalık odada kalmak isterim...2 kişilik odada arkadaşında suratsızsa zaman hiç geçmezdi iyi yapmışsın özele geçtiğineGerçekten maşallahi varmış da bende gözükmüyor du taki şimdi yazana kadar
Kiz meltem aynen hastahane tikis tikis ki çok şükür tek özel oda vardı onuda biz kaptik şükür ki bulabildik yoksa cok zor olacak ti benim için ilk geldigimizde iki yataklı odaya yolladilar arkadaş suratsizin teki ben nasıl vakit geciricem bunla derken kocasida üstüne kapak oldu
Geldiğimizde geceyi acilde sandalye üzerinde uykusuz geçirdik zaten odaya geldim çocuk uyurken bende kestireyim dedim ama ne mümkün oda küçük adam dibimizde sen uyu uyuyabilirsen öylece attik kendimizi özel odayada herseyimi rahat rahat yapabildim bugün 6 günümüzde yiz cuma günü antibiyotik tedavisi bitecek de cikicaz inşallah
valla senin kocan 40 çıkana kadar resim ekleme demiş..benimki bana hiç ekleme dedi ama ben dinlemedim...neyini saklayacam...ha gerçekte görülmüş ha sanal benim için aynıheee dört gözle bizde bekliyoz 40 ın çıkmasıallah sana ikiz ikiz evlad versinde sende bekle böyle 40ını emi
o konu balka onu taktım o kendimle ilgiliydi çok şükür sınavı atlattım
başkalarını kafama takacak vaktim yok anam benim yüreğim dayanmaz
senin komşularında maşallahı var gerçi takmayacak gibi değiller
olsun yinede sağlığından önmeli değil kızlarını düşün
istersen senin için suikast hazırlayabilirim onlara
kız madem öyleler sende vildana gecenin köründe sabahın dibinde zillerine bastırıp kaçır
geceleri tel ile ara ara kapat sen yapamıyosan ver bana numarayı ben ararım ela gece bekçisi kızımla arar sapıklık yaparız
cancağızım takvim yapmaya çalıştım beceremedimkibi daha deneyeyim
doğum hikayemide yazayım dur alta uzun uzun okuda vaktin geçsin kafan dağilsın
maşallah kızın baya büyümüş canım...ne zaman hamile kaldınız ne zaman doğurdunuz..sıkıntıdan evde dakkalar geçmezken günler nasıl akmış gitmiş anlamıyorumslm kızlar nasılsınız..VALECİM valla kendim yazmış gibiyim bana tekrar yaşattın aynı duyguları.rabbim evlatlarımızı korusun.meleğim misler gibi uyuyo yanımda şimdi.yağızımda teyzeme gitti orda kalcakmış beyefendi..Haksever canım seninde hayırlı haberlerini almayı nasip etsin rabbim..hepinizi öpüyorum..eşim gitti bu arada annemde kaldım ben yine ay sonu giderim evime nasipse...bugün allahın izniyse 25 günlük olduk teyzeleri..allaha emanet olun.iyi akşamlar...
dur kız ekleyecem senin için gaza getirdin beniheee annem benim hemde küçük annem
o dediğinide yaptım cnm elimle üye ettim..kk yı kullanmayıda öğrettim..açtığım konularıda gösterdim...çok şeffafım önden bakınca arkam görünüyo
canım bende ya tek yada kalabalık odada kalmak isterim...2 kişilik odada arkadaşında suratsızsa zaman hiç geçmezdi iyi yapmışsın özele geçtiğine
hem senin eşinde rahatça gelip gitmiştir yanınıza
tekrar geçmiş olsun
valla senin kocan 40 çıkana kadar resim ekleme demiş..benimki bana hiç ekleme dedi ama ben dinlemedim...neyini saklayacam...ha gerçekte görülmüş ha sanal benim için aynı
inşallah sana benziyodur bebik...
birde kaç kg doğdu..boyu kaç cm
hamilelik resmini bile eklemedin sen alacağın olsun ..sana net yasak diye üstelemedim ama görmek istiyodum
haksever ekledi sende ekle bebişin resimlerini eklediğin zaman
gürültü meselesine gelince oturma odamızda bide vildanın odasında bilgisayarda ses sistemi var
müziği açsak camlar zangırdıyor
bazen açıyorum onlar gürültü edince
küsmeden önce soruyordum duymuyorlarmış bile :44:
ben hasta oldum stresten diye babam gitmiş adamla konuşmuş...adamda bizim hakkımızda baya bişeyler söylemiş bizden şikayetlenmiş
bende cesaret edebiliyosa yüzümüze söylesin arkamdan konuşması kolay dedim
arkalarından ne konuştuysam yüzlerine söyledim ben ama onlar benim yüzüme hiçbişey söyleyemediler...herkesi kandırabilirler ama beni kandıramazlar gürültü konusunda
çünkü onların altında ben yaşıyorum..benim 3,5 senede ne çektiğimi ancak ben bilirim
maşallah kızın baya büyümüş canım...ne zaman hamile kaldınız ne zaman doğurdunuz..sıkıntıdan evde dakkalar geçmezken günler nasıl akmış gitmiş anlamıyorum
ayyyy haksever ben heyecanlandım rabbim sağ sali kucağına almayı nasip etsin pamuk kızını çok merak ettimbüyükk günnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bugün dogurucam kısmetse ne güzel uyuyodumsucu geldi boyu devrilesice uyuyamam artık şimdi of 5te kalktım kuran okudum dua ettim teheccüt kıldım sonra namazımı kıldım kahvaltı ettim şimdi orucum 8saat yeme içme yasaktı çünküm açlıktan ölmem inşallah 3e kadar şimdiden için tuhaf mandalina felan yemek istiyorum heycandan zaten midem bulanıyo
acaba eşim ne alcakallahım ne zman vazgeçicem bu huyumdan süpriz delisiyim çakamıyorum ne aldıgını bide bişey almazsa dogum sancım o an tutabilir yani boğarım
ablam cok güzel kurabiye sepeti yaptırmış bide bez pasta facede resmini gördüm onlardna kafam rahat balibide süsülü zıbın yaptırtmış ben bunun altına tütü yaparım sonra bu süpriz oldu
Eki Görüntüle 968026 Eki Görüntüle 968027
görümcemde de bi hazırlıkalr var ama söylemiyo çatlıyorum
sırf ne aldıklarını öğrenmek için bile dogurulur yani seviyorum ulen hepsini sevildigimide hissettim cok şükür bu 6 senede ne kadarda soyutlamışım kendimi evlat özlemiyle ne kadarda uzaklaşmışım ailemden
telefonum hiç susmadı sağ olsun arkadaşlarım ne coka radılar allahım çok mutluyum heycanlıyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
dua edin canlarım ayşemmmmmmmmmmm neslihanım aklımdasınız canalrım nasıl olsa ayık olucam sezeryanda dua edicam
dün dr kontrolüne gittim
doktorum artık bana verebileceği ilaç yada krem kalmadığını kortizona geçmemiz gerektiğini ,yaralarımın gitgide arttığını söyledi
ilacı kullanmam için pelini sütten kesmem lazım..pelin daha 1 yaşında bile değil
6 ay ilaç kullanacam...6 ay korunacam..ondan sonrada 3 sene hamile kalmam yasak
kortizonla yaralarımın geçeceği garantimi dedim
onada yok dedi..garanti veremezmiş..çok inatçı bi hastalıkmış
o zaman siz benim kaşıntılarımı kesin ben yaraya razıyım bebeğimi sütten kesemem dedim
çünkü pelini emzirmek dünyanın en eğlenceli işi bana göre
atarax uyku yaptımı dedi ..onada hayır dedim
en ağır antihistaminik kaşıntı ilacını yazdı ama hiç fayda etmiyor..ben yine sabahlara kadar uyumuyorum kaşıntıdan
kaşıyamıyorumda çünkü kesinlikle kaşıma yaralar çoğalır dedi
bazen dayanamıyorum kaşıyorum rahatlamak için
öylede böylede zaten vücudumun heryerinde var..
duruma göre idare edebilirsem pelin 1,5 yaşına gelene kadar emzirmeyi düşünüyorum
artık dayanılmaz olduğu zaman istemeye istemeyede ola sütten kesecem
bugün herbalist biriyle görüşecek kocik..bitkisel karışımlarla deniycem çünkü kullanmadığım krem kalmadı
valla cnm zaten 2tabiki rahatsızlığını dile getirecen...bende çok kavgacıyımdır alttan alamam hiçayy kızlar hakseveri merak ettimde geldim.ya doğumhanededir yada yoğun bakımda.allah yar ve yardımcısı olsun inşallah.hayırlı haberlerini bekliyoruz canım...bizde bu gece mesaideydik yine yaren hanım sabaha karşı zor uyudu tabi ben ondan önce uyumuşum..Allahtan arayı fazla açmamışım yağızla yoksa çok daha zor olcakmış..tam 4 yaş araları çocuk bakmayı unutmadan olmuş iyiki.rabbim eksikliklerini göstermesin yavrularımızın..divinciğim çokk geçmiş olsun canım aynı komşudan bendede var üstte merak etme altımdada gelinleri var yanındada anaları üç yanım çevrili.kadın hangş pencerem açıksa ordan çırpıyo elindekileri gerizekalı..kaç kez kavga ettim bilmiyorum..gece gündüz günde en az üç kere haftasonlarıda dahil..süpürge açar.saati hiç belli olmaz..bari hafta sonu sabahın köründe yapma demi yok nerdeee sanki duvarları kazıyo tutarkende..hele bide eşim nöbetten geldimi hiç çekilmiyooo..bakalım şimdi sıkar yapmak bebek olunca evde hele bi gideyim eve görüşcez..neyse en azından ben gidiciyim 1.5 seneden az kaldı tayinimize..sen bide ev sahibisin.allah yardımcın olsun..çok geçmiş olsun bu arada...
selamlar canlarım
eşimin gelişi 1 ay daha uzadı nisanda gelecek
ben martın ilk haftası izmire dönüyorum artık
doruk çok sıkıldı burda .izmiri çok özledik.
gözü aydın olsun..HAKSEVERDEN HABER VARR KIZLAR BENDE TESADÜFEN OKUDUM SUBAT ANNELERİNDEEE AYNE ŞÖYLE YAZMIŞ ARKADAŞI
Canlarim.HAKSEVER den haber varrrrr.ZEYNEP imiz sagsalim dunyaya geldi cok sukyr.3 kilo dogmus masallah.eve bile ciktilar:)sutu de gelmeye baslamis insallah bol bol olur.haksever heyecanlanmis biraz aglamis.sesi suan cok iyi geliyordu masallah.darisi tum bekleyenlerin basina insallah.....
İYİ OLMANA ÇOK ÇOK SEVİNDİM SAĞLIKLA BÜYÜT MİS KOKULU ZEYNEBİNİ
bende sizleri özledim divintycimmmmm canım çok geçmiş olsun
hakseverde meleğini kucağına almış sağlıkla büyüsün
allah sağlık mutluluk ve şanslı bir hayat nasip etsin inşallah
hosgeldin haksever cnm tekrar gözün aydin olsunselamın aleyküm kızlar allah razı olsun merak eden dua eden arayan soran arkadaşalrım hepinize cok teşekkür ederim
kızımızı kucamıza aldık cok şükür ben biraz değil baya bi heycan yaptım ameliyatta cok değişik adı olmayan tarifi imkansız bi duygu korku heycan endişe bisürü insan başında ve bi ses bi soluk bi can bekliyosun sonra sesi geldi kuzumun nefesim düzeldi titremem hafifledi ilk öpüşüm ilk kokusu sonra gerisi malum uykusuz geceler günler süt beklemeler emzirmeler aglamalar kusmalar .... dikişlerim iyileşsin yavruma bakayım istiyorum şimdilik bu kadar sonra olanları yazıcam ....
hep bol bol uyuyun dmeelerini şimdi anlıyorum rabbim herkeze sag salim evladına kavuşmayı nasip etsin anaların hakkı asla ödenmezmiş her an bunu anlıyorum
hepinizi öpüyorum
selamın aleyküm kızlar allah razı olsun merak eden dua eden arayan soran arkadaşalrım hepinize cok teşekkür ederim
kızımızı kucamıza aldık cok şükür ben biraz değil baya bi heycan yaptım ameliyatta cok değişik adı olmayan tarifi imkansız bi duygu korku heycan endişe bisürü insan başında ve bi ses bi soluk bi can bekliyosun sonra sesi geldi kuzumun nefesim düzeldi titremem hafifledi ilk öpüşüm ilk kokusu sonra gerisi malum uykusuz geceler günler süt beklemeler emzirmeler aglamalar kusmalar .... dikişlerim iyileşsin yavruma bakayım istiyorum şimdilik bu kadar sonra olanları yazıcam ....
hep bol bol uyuyun dmeelerini şimdi anlıyorum rabbim herkeze sag salim evladına kavuşmayı nasip etsin anaların hakkı asla ödenmezmiş her an bunu anlıyorum
hepinizi öpüyorum
ben hergün giriyorum artık dostum dün giremedim misafirlerim vardı anca yemekti kızımdı derken yetişemedimniye kimse gelmiyo yaaa...bir kaç gün sayfalar akınca bende öyle devam edecek sandım
hayırlı ugurlu olsun kuzum ne tatlıdır o şimdi mis kokuluselamın aleyküm kızlar allah razı olsun merak eden dua eden arayan soran arkadaşalrım hepinize cok teşekkür ederim
hepinizi öpüyorum