kızlar hepinize iyi günler...uzun zamandır gelemedim benim küçük hanım büyüdükçe yaramaz oldu...
ayşecim başınız sağolsun cnm mekanı cennet olsun görümcenin...
meltemcim çok geçmiş olsun cnm.Allah beterinden korusun tez saatte şifalar versin inş.
haksevercim sen nasılsın az kaldı doğumuna...
veeeee diğer arkadaşlar hepiniz Allah'a emanet olun....
saol elifim allah razı olsun iyisiniz demi kızları öp yerimekızlar hepinize iyi günler...uzun zamandır gelemedim benim küçük hanım büyüdükçe yaramaz oldu...
meltemcim çok geçmiş olsun cnm.Allah beterinden korusun tez saatte şifalar versin inş.
anlaşılan hayattan hiç bi şekilde tat alamıyorsun rabbim yar ve yardımcın olsun seni bu dertten çabucak kurtarsınevet cnm yukardakiler artık bana takıntı oldu
bu konuda kendimi sakinleştiremiyorum
emzirdiğim için her ilacı veremiyor doktorlar
3 değişik dr gittim...en son gittiğim dr iyi memnun kaldım
adam güzel güzel açıklama yaptı
geçmez bu hastalık berbat bişey dedi
tek çare kafayı düzeltecekmişim
emzirmiyor olsam bana vereceği ilacın reçetesini verdi
ilacı aldığım süre içinde hamile kalmam yasak..ve ilaç bittikten sonra 3 sene daha hamile kalmamam gerekiyormuş o kadar ağır bi ilaç
seneye kadar düzelmezsem pelini sütten kesip o ilaca başlıycaz
hastalığımın adı liken planus
yukardaki mesajı telefondan yazdım...aceleyle o kadar yazabildim
bugün sıcak çermiğe gittik ..ben girmedim havuza vildan teyzesiyle ve kuzenleriyle girdi
kocikte bana araba sürmeyi öğretti
iğrenç bişey araba sürmek hiç sevmedim
Allah nasip ederse 4. ayda arabayı değişecekmiş...yeni arabayı hiç ettirmem bunda öğrenin bunu hiç edin diye elimize veriyor vildanla benim
zorla bana ehliyet alacak adam...oldu bitti araba sürmeye hiç heveslenmedim
hatta önde oturmayı bile sevmiyorum arka daha rahat
saol kuzum allah razı olsun ne kadar az kalmış maşallah doğumuna allah bi avazda kurtarsın senibaşınız sağolsun ayşecim Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin
anında yukarıdakileri kafaya çok takıyodur diye düşündüm allah yardımcımız olsun ee boşa demiyolar ya ev alma komşu al diyeallah şifa versin canım yukardakileri cok takıyosun ondan mı oluyo acaba
eşiminde elinde var diyodumya geçen zorla doktora yolaldım 2 çeşit krem biri antibiyotikli bide ilaç varmiş tepesinde durdum düzenli kullandı cok şükür elleri düzelmeye başaldı nasıl kabarmıştı elinin üstü kıpkırmızı şişlikler vardı bazıları intihap toplamıştı ayalrdır geçmiyodu çok şükür iyi geldi elleri geçiyo geçmicek sandım artık diyo kendiside maşlallah geçti inşallah seninkide geçer
Gecmedi cnm
Hastaligima teshis kondu
Like0n plsnus
başınız sağolsun canımselamlar kızlar nasılsınız...
kızlar bana görümcemin hastalığını soran oldu kimdi hatırlamıyom ama size yazmadan görümcemi kaybettik
görümcem bağırsak kanseriydi ama çok çekti çokkk kaç kez ameliyat oldu bilinmez sayısız ama ölüm nedeni soktorunun deyişine göre solunum yetmezliğindenmiş ağrıları çok fazlaydı dayanamıyordu
hiçde off bile demedi tam 4 sene çekti hiç kabul etmedi hastalığını ben hasta da değilim kanserde derdi
pazartesi günü sabahezanları okunurken vefat etmiş o günden beri de giremiyordum şimdi giremde haber vereyim diye birazdan gene g,deceğim allaha emanet olun kendinize iyi bakın bu aralar pak gelemem hepiciğinizi öptüm
saol elifim allah razı olsun iyisiniz demi kızları öp yerime
anlaşılan hayattan hiç bi şekilde tat alamıyorsun rabbim yar ve yardımcın olsun seni bu dertten çabucak kurtarsın
saol kuzum allah razı olsun ne kadar az kalmış maşallah doğumuna allah bi avazda kurtarsın seni
anında yukarıdakileri kafaya çok takıyodur diye düşündüm allah yardımcımız olsun ee boşa demiyolar ya ev alma komşu al diye
ben de netten baktım bu yazdığın isme aman allahım dediminşallah tedavisi vardır kuzum allah dermansız dert vermesin
Aysem başınız sağolsun mekanı cennet olsun
Meltem cim çok geçmiş olsun Rabbim şifalar versin sanada tüm hastalarda
Hasta demişken bizde hastahane deyiz
Ahmet yasirim muhammed zakirim grip virüsü bizede bulaştı
Ahmet yasir 1 gece kaldı ilaçlarını aldı gitti
Muhammed zakirle 40 mızı hastahane de ucurduk grip mikrobun dan oda nasibini aldı bronsolit oldu bebeğim delmedik yer birakmadilar damar yolu açmak için sonunda oral tedaviye başlandı damarlar henüz gelismedigi için ilaci almıyor patlıyorlarmis
Kızlar dualarınızda bebeğimide unutmayın kalın Rabbimme emanet
yeni gittigim doktor pek şekerdi hanım hanımcık cok içim rahatladı cumartesi 1de gidicem 3de sezeryana alcakalr epidural sezeryan olucam kısmetse allah ayrdımcımız olsun dua edin
Gecmedi cnm
Hastaligima teshis kondu
Like0n plsnus
cnm saraçoğlu söylemiş tv de annem dinlemiş kaşıntı kara üzüm çekirdeğiyle her öğün 15 tane yenecekmişsen adını söyleyince netten baktım bazı durumalrda kaşıntı önleyici ilaçalr bile geçiriyomuş ama bazısındada tedavi gerekiyomuş işte allah şifa versin cnaım güvendiginiz bi aktar varsa orayada bi gidip hastalıgının adıı söylesen bitkisel ilaç yapabilirler belki kaynvaldemin ellerinde tırnallarında çok kötü oluyodu asla detarjan kullanmaması gerekiyo hatta suya bile eldiven takıcak cok sulu olammalı ellerinin avucları oyuluyodu resmen biz nişanlıyken sonra aktartan bi ilaç yaptırdı ama adam bu saraçoğlu maranki gb uzmanmış yani belgeleri felan var normal bi aktar değildi yaptırdıgı yer ondan sonra maşallah iyileşti hafif tırnakalrında oluyo ama cok deterjan klullanıyo kadıncaz ondan yoksa nerde o eski elelri insan acıyodu bakamıyodu ... inşallah şifa bulursun canım
ehliyete araba kullanmaya gelince eskiden bayılırdım içim giderdi eşim öyle bi kullanırki zevkli zevkli sanıyodumki cok güzel bişi trafikte hiç sinirlenmez kızmaz bakınır böle tadını çıkarır gezmelerin felan en olmadık yerden fırt diye cıkar olmucak yere tak parkeder sanıyodumki kolay bişi geceleri kursa gittimde aldım bide ehliyet anammmm cok sıkıcı bişey aldıma pişman oldum tabi kullananlara hala hayranım özellikle bayan şöförlere eşim heh nabıyo felan derse hemen kadını savunurum yapabilir o kadın yol ver kadına dur sıkıştırma heycanlanır felan kadınalrın fahri koruyucusuyum trafikteama ben kullanırken hiç zevk almıyorum hele uzun yollar cok sıkıcı hiç hareket yok otomatik vites olsa belki güzel olabilir araba güzel olunca güzelde ben tipo kullandım dogan kullandım yani hiç zevk almadım ama ehliyet aldıgım arabada cok zevk alıyodum yag gb araba direksiyonu felan süperdi bi mini cooperim olsa bide boy yok bende :)) aman işte alcama pişman oldum her gezmeye gidişimizde kayınvaldem bize söleniyo görümcemle ikinizdede ehliyet var tabanvay gidiyoruz diye öle çarşıya pazara coluk copmbalak giderkende harbiden lazım oluyo bakalım şimdi palio muz var hamileyken alındı hiç kullanmadım dogumdan sonra denemeelr başlar sonra kızımla kırk uçurmalarımızı onla yaparız belki babamız navigasyonda aldı :)) o otobüslerle gezer artık
saol cnm Allah razı olsun...neler atlatmadımki..inşallah bunuda atlatırımkızlar hepinize iyi günler...uzun zamandır gelemedim benim küçük hanım büyüdükçe yaramaz oldu...
anlaşılan hayattan hiç bi şekilde tat alamıyorsun rabbim yar ve yardımcın olsun seni bu dertten çabucak kurtarsın
ben de netten baktım bu yazdığın isme aman allahım dediminşallah tedavisi vardır kuzum allah dermansız dert vermesin
saol canım Allah razı olsun..öptüm seni ve oğluşunucanlarım nasılsınız nevar neyok
ayşe canım başınız sağolsun rabbim sabır versin geride kalanlara
divinty toprağım geçmiş olsun düzelir inşallah ilaçları kullanınca
doğum yapan arkadaşlar gözünüz aydın güle güle büyütün inşallah
yeni gittigim doktor pek şekerdi hanım hanımcık cok içim rahatladı cumartesi 1de gidicem 3de sezeryana alcakalr epidural sezeryan olucam kısmetse allah ayrdımcımız olsun dua edin
saol cnm Allah senden de razı olsunAysem başınız sağolsun mekanı cennet olsun
Meltem cim çok geçmiş olsun Rabbim şifalar versin sanada tüm hastalarda
Hasta demişken bizde hastahane deyiz
Ahmet yasirim muhammed zakirim grip virüsü bizede bulaştı
Ahmet yasir 1 gece kaldı ilaçlarını aldı gitti
Muhammed zakirle 40 mızı hastahane de ucurduk grip mikrobun dan oda nasibini aldı bronsolit oldu bebeğim delmedik yer birakmadilar damar yolu açmak için sonunda oral tedaviye başlandı damarlar henüz gelismedigi için ilaci almıyor patlıyorlarmis
Kızlar dualarınızda bebeğimide unutmayın kalın Rabbimme emanet
saol cnm Allah razı olsungeçmiş olsun divinity bende liken olmuştum geçen sene emzirdiğim için 2 çeşit karıştırma bir krem vermişti doktor biraz kullandım geçti çok şükür.. emzirmeseydim ilaç kullanacaktım ama çok şükür geçti sıkıntı stresten hee bi de şekerden olabiliyormuş
cnm saraçoğlu söylemiş tv de annem dinlemiş kaşıntı kara üzüm çekirdeğiyle her öğün 15 tane yenecekmiş
yiyorum bakalım ama kaşıntı henüz hiç geçmedi
kocikin tanıdığı aktar var ..oraya soracaktı ..bana içilen yada yenen bişey olması lazım..sürülecek krem merhem verirlerse hangi biyerime sürüyüm
bayan şoförlere gelince bazısı gerçekten süper araba kullanıyor ama bazısıda insana kaza yaptırıyor
manyak manyak sürenlerde hep benim kocikin önüne düşüyor trafikte
Allah kaza bela vermesin inşallah çok dikkat etmek gerek araba sürerken..hem kendi canın hemde başkalarının canı için
saol cnm Allah razı olsun...neler atlatmadımki..inşallah bunuda atlatırım
profil resminde büyük kızın çok sevimli duruyor tam bi cimcime gibibu öpücük kızlarına
ayseeeeeeeee hiç güleceeeem yoktu kız mesajını okuyunca vallaha kahkaha attım
cumartesi günü ablamları davet etmiştim
görümceside gelmişti ...kadınla ablam beni teselli ediyorlar akıl veriyorlar ama bir kulağımdan girip diğerinden çıktı lafları
ablamda en sonunda meltem hiçbişeyden memnun olmazki...hayattan zevk almaya baksana dedi
aynı lafı söylediniz ikinizde
galiba haklısınız..ama elimde değil işte napıyım Allah beni böyle yaratmış
zararımda hep kendime ..kimseye bişey ettiğim yok
saol canım Allah razı olsun..öptüm seni ve oğluşunu
ayyy canım az kaldı kavuşuyon meleğine
hayırlısıyla inşallah kucağına alırsın... mis kokusunu içine doya doya çek...bana doğumda dua et tamammı
ben saçma salak bi halde girdim doğuma
resmen pause düğmeme basılmış gibiydi..nutkum durdu ve hiç bişey düşünemedim
her anını doya doya yaşa
saol cnm Allah senden de razı olsun
sizede çok geçmiş olsun
bu sene herkes çekti bu grip illetinden..Allah bebişlere şifa versin inşallah
saol cnm Allah razı olsun
benimki stresten oldu ama bu ara şekeri tatlıyı biraz fazla kaçırdım..ondanda olabilirmi acaba
resmen revani yapıp şerbetiyle beraber içiyordum...tatlı diye delirdim hep
2 hafta diyet yaptım tatlı tuzlu acı yağlı çikolata herşeyi bıraktım
inşallah benimkide geçer
bana umut oldun...internette okuduğum zaman temelli umutsuzluğa kapılıyordum
kaşıntına ne yaptın...hiç kaşımadan durabiliyonmu
kremin adınıda versen yeterdi cnm :)o merhemlerden biri mentollü gibi bişeydi kaşınınca süreceksin diyodu kaşınınca ondan sürdüm kaşınma hissi gitti diğeri de antibiyotikliydi atmasaydım kremleri gönderirdim vallaama şekerine dikkat et o etkiliyomuş... benim geçti seninde geçer merak etme takma kafana.. benim ayaklarım yara bere içindeydi bir kaşımayla derim kalkıyo kanıyo sonra da izi gitmiyodu..
hemen profil resmini değişmiş bak bak bakmerhaba canım arkadaşlarım...ayşecim meltemcim sizin için öperim kuzularımı...aslında yazılacak çok şeyim var ama maalasef benim küçük hanım uyandı..evin hanımı onlar oldu yahu ben arada hizmetçi gibiyim bir birine koş bir diğerine ayaklarım totoma vuruyor vallahituvalete giderken dahi zaman hesaplaması yapar oldum...Allah yokluklarını göstermesin...hepinizi çok öptüm kızlar doğumu yaklaşanlara hayırlar doğumlar..
selam kızlar nasılsınız ben fenayım hiç birşeye yetişemiyorum annemlerde gitti 15 gün baktılar çektiler gittiler
ne yapayım canım saolsun kızım sağlıklı olsunda gücüm yettiğine bakarım allahım kimseye muhtaç etmesin
geçmişi okuyamadım kızım 2 gündür huysuz sürekli mızmızlanıyor gazı var sanırım benden böyle
seviyorum hepinizi
yok meltemcim profil resmimi senin yüzünden değiştirmedim..eltimde bazen burada ki yazıları okuyormuş da eeee malum burda dertleşiyoruz içimizi döküyoruz o yüzden bende değiştirdim..yoksa al canım benim bütün fotolar sana feda olsun...bir ara albüm yüklerim.yanlış anlama lütfennn
yok cnm yanlış anlamadımama zamanlama benim yorumuma denk gelince söyliyim dedim
bende herkese kk tavsiye ediyorum..ondan sonrada yazdıklarıma çok dikkat ediyorum
artık kaynana ,görümce ,elti çekiştiremiyorum eskisi gibi