selam canlarım
evimin fotoğraflarını ekledim albüme .dağınık ama kusura bakmayın yeni taşındığım zaman çekmiştim fotoları
selamın aleyküm kızlar allah razı olsun merak eden dua eden arayan soran arkadaşalrım hepinize cok teşekkür ederim
kızımızı kucamıza aldık cok şükür ben biraz değil baya bi heycan yaptım ameliyatta cok değişik adı olmayan tarifi imkansız bi duygu korku heycan endişe bisürü insan başında ve bi ses bi soluk bi can bekliyosun sonra sesi geldi kuzumun nefesim düzeldi titremem hafifledi ilk öpüşüm ilk kokusu sonra gerisi malum uykusuz geceler günler süt beklemeler emzirmeler aglamalar kusmalar .... dikişlerim iyileşsin yavruma bakayım istiyorum şimdilik bu kadar sonra olanları yazıcam ....
hep bol bol uyuyun dmeelerini şimdi anlıyorum rabbim herkeze sag salim evladına kavuşmayı nasip etsin anaların hakkı asla ödenmezmiş her an bunu anlıyorum
hepinizi öpüyorum
valecim sen nasılsın? meltemcim nasıl oldun iyileştin mi cnm? ayşe de gelmemiş bir kaç gündür umarım iyidir....neslihan zaten kayboldu bu aralar hiç görmedim...beryalcim Allah evinde evlatların ve eşin ile birlikte güle oynaya oturmayı nasip etsin..darısı bizim gibi olmayanların başına inş.. hepinizi öptüm kızlar Allah'a emanet olun....
Geliyom ben her gün ama kimse olmuyo geri çıkıyom vallaniye kimse gelmiyo yaaa...bir kaç gün sayfalar akınca bende öyle devam edecek sandım
Canımm allah analı babalı büyütsün çok şükür bi aekadaşımız daha muradına erdi allah seni hiç ayırmasın zeynebinden inşalllah canım bol bol sütün olsun aman ha yeğenimize iyi bakselamın aleyküm kızlar allah razı olsun merak eden dua eden arayan soran arkadaşalrım hepinize cok teşekkür ederim
kızımızı kucamıza aldık cok şükür ben biraz değil baya bi heycan yaptım ameliyatta cok değişik adı olmayan tarifi imkansız bi duygu korku heycan endişe bisürü insan başında ve bi ses bi soluk bi can bekliyosun sonra sesi geldi kuzumun nefesim düzeldi titremem hafifledi ilk öpüşüm ilk kokusu sonra gerisi malum uykusuz geceler günler süt beklemeler emzirmeler aglamalar kusmalar .... dikişlerim iyileşsin yavruma bakayım istiyorum şimdilik bu kadar sonra olanları yazıcam ....
hep bol bol uyuyun dmeelerini şimdi anlıyorum rabbim herkeze sag salim evladına kavuşmayı nasip etsin anaların hakkı asla ödenmezmiş her an bunu anlıyorum
hepinizi öpüyorum
Senin evin her hali çok güzel ablam olsun kolay değil iki tane evladın var bakmadım ama bakacağım inşallahhhselam canlarım
evimin fotoğraflarını ekledim albüme .dağınık ama kusura bakmayın yeni taşındığım zaman çekmiştim fotoları
Elifim geliyom kuzum ama dediğim gibi kimse gelmeyince bende çıkıyom neslihanı bende çok merak ediyom dur hatırlatmışken hazır faceden bi sorayım halini hatrını her gün soayım diyom unutuyom valla akıl mı kaldıdavalecim sen nasılsın? meltemcim nasıl oldun iyileştin mi cnm? ayşe de gelmemiş bir kaç gündür umarım iyidir....neslihan zaten kayboldu bu aralar hiç görmedim...beryalcim Allah evinde evlatların ve eşin ile birlikte güle oynaya oturmayı nasip etsin..darısı bizim gibi olmayanların başına inş.. hepinizi öptüm kızlar Allah'a emanet olun....
iyiyim canım cadı kızım zorla uyudu bende buraya bakayım dedim dün 2 aile misafirim vardı çok yorgunum bugün eve hiç bakmadım
sadece öyle bir toparladım elimi kaldırasım yok sen nasılsın senin bıdıklar ne yapıyor
Geliyom ben her gün ama kimse olmuyo geri çıkıyom valla
Canımm allah analı babalı büyütsün çok şükür bi aekadaşımız daha muradına erdi allah seni hiç ayırmasın zeynebinden inşalllah canım bol bol sütün olsun aman ha yeğenimize iyi bak
Senin evin her hali çok güzel ablam olsun kolay değil iki tane evladın var bakmadım ama bakacağım inşallahhh
Elifim geliyom kuzum ama dediğim gibi kimse gelmeyince bende çıkıyom neslihanı bende çok merak ediyom dur hatırlatmışken hazır faceden bi sorayım halini hatrını her gün soayım diyom unutuyom valla akıl mı kaldıda
Neeeee2 ailemi kızz neden kabul ettin sen daha yeni doğum yaptın ya sonra gelsinler ha habersiz geldilerse bişey diyememde
canım hayırlı uğurlu olsun zeynebin allahım sağlıkla büyütmeni nasip etsin inşşş fotoda isteriz bi ara:)))selamın aleyküm kızlar allah razı olsun merak eden dua eden arayan soran arkadaşalrım hepinize cok teşekkür ederim
hepinizi öpüyorum
kıııızzzz giriş yapmamışım mesajı okuyunca profiline gittim ..hiçbişey görünmüyorselam canlarım
gir cnm fırsat buldukça..pelin 6 aylık olana kadar benimde hergün fırsatım oluyordu..şimdi hiç giremiyorum çok beterben hergün giriyorum artık dostum dün giremedim misafirlerim vardı anca yemekti kızımdı derken yetişemedim
ee nasılsın daha iyi oldunmu canım
yaralarım artmaya devam ediyor cnm..dayanabildiğim yere kadar hafif ilaçlarla idare ediyorumvalecim sen nasılsın? meltemcim nasıl oldun iyileştin mi cnm? ayşe de gelmemiş bir kaç gündür umarım iyidir....neslihan zaten kayboldu bu aralar hiç görmedim...beryalcim Allah evinde evlatların ve eşin ile birlikte güle oynaya oturmayı nasip etsin..darısı bizim gibi olmayanların başına inş.. hepinizi öptüm kızlar Allah'a emanet olun....
aferin ayse sende olmasan topiğe kilit vuracaz ...diğerleri devamsızlıktan sınıfta kalacak sen geçecenGeliyom ben her gün ama kimse olmuyo geri çıkıyom valla
valla ne iyi olurdu..konuşmaktan bişey yiyemezdik heraldegünaydınnnnnnnnnnnn cadı kızım bugün altını değiştiriken yatağımın tam ortasına yaptı
alt açacağını koymadığım gün yapması manidarr neyse uyudu prenses şimdi
kahvaltı yapacam buyurun birlilkte yapalımm
divicim sanada geçmiş olsun eğer bu yaralar sıkıntı vermiyorsa 1 yaşına kadar emzir pelini ama yok sağlığın elvermiyorsa mecbur keseceksin bende senayı memeden keserken çok üzülmüştüm aramızdaki bağ çok bambaşkaydı emzirirken 15 ay emdi kuzucum ben iki yaşına kadar emziririm diyordum ama oğluş müsade etmedi yeter gerisi bana dedi :) inşallah onuda uzun süre emzirebilirim hiç kesmek istemiyorum emebildiği kadar emsin ama bende romatizma olduğu için dayanabildiğim kadar emzireceğim inşallah bakalım zaman ne gösterecek tabi sütüm olursa bebek emerse göreceğiz vildanımı pelin cadısını öpüyorum canım kendinize iyi bakın
bizde göbüş büyütüyoruz oğluşuma hala bir isim bulamadık kararsızlık zor ama sanırım büyük ihtimal taha olacak gibi eşim bu olsun dedi bende hamza olmayacaksa farketmez dedim bakalım herkes beğendi taha ismini sizce nasıl canlar bu arada çok sıkıldım pek evden çıkamıyorum ortalıkta grip salgını var banada bulaşmasın diye gerçi olacak oldumu gelir bulur yaben yinede tedbirimi alayım bana uğrayan grip pek gitmek bilmezde senada çok çektim geçen senede öyle koca kışı hasta geçirdim hemde şiddetlisinden bu sene maşallah diyeyim hafif geçirdim inşallah yaza kadar olmam:18: doğum haberlerini okudukça heyecan basıyor bende bir an önce alayım kuzumu kucağıma diyorum rabbim vaktinde hayırla ve sağlıkla göndersin kuzucuklarımızı senanın yemek vakti geldi öpüyorum hepinizi
kıııızzzz giriş yapmamışım mesajı okuyunca profiline gittim ..hiçbişey görünmüyor
giriş yapmadığımın farkında bile değilim beni arkadaş listenden niye çıkardın :26:diye sana kızmaya geliyodum topiğe baktım mesajı alıntılayamayınca kafam dank etti
gir cnm fırsat buldukça..pelin 6 aylık olana kadar benimde hergün fırsatım oluyordu..şimdi hiç giremiyorum çok beter
kucağıma gelse bilgisayarı darmadağın ediyor..yere koysam bilgisayarı açıp açıp kapatıyor ...kafayı gözü biyerlere çarpıyor..dakka boş bırakmıyor beni ..seninde olacağın o
yaralarım çok ilerledi cnm...geçen gün kremim bitti aile hekimine yazdırmaya gittim
adam bu ilacı kesinlikle kullanamazsın bebeğe çok zararı var...daha organları gelişmedi sütten geçer bebeğin dokularına hasar verir..bide üniversiteye profösöre git dedi
kafam karıştı..kocik ben senin dr güveniyorum sen aile hekimine bakma işgüzar o adam ama yinede içinde şüphe kalmasın gidelim dedi
bugün gittik...prof. baktı doktorumun koyduğu teşhis ve verdiği ilaçlar doğruymuş
emzirme bitene kadar asıl tedaviye geçemeyiz..bu ilaçlar hem yavaşlatmak hemde seni rahatlatmak için dedi
şifa Allahtan..umarım geçer...
yaralarım artmaya devam ediyor cnm..dayanabildiğim yere kadar hafif ilaçlarla idare ediyorum
dayanamadığım yerde pelini sütten kesecem ...umarım kesmek zorunda kalmam kendiliğinden geçer
bizde seni öptük cnm sizde Allaha emanet olun
aferin ayse sende olmasan topiğe kilit vuracaz ...diğerleri devamsızlıktan sınıfta kalacak sen geçecen
bende elimden geldiği kadar hergün gelmeye çalışıyorum...
valla ne iyi olurdu..konuşmaktan bişey yiyemezdik heralde
bende geçen gün komşumu çağırdım kahvaltıya...masadakilere uzanıp yiyemedim kadına laf yetiştirecem diyetok oturup aç kalktım sofradan
hoş geldin beloşum...nerelere kayboldun yaaabu kadar uzun ara vermesene
birdahaki girmene doğurdum diye yazarsın heralde
yaralarımın sıkıntısı çok...kaşımasam dayanamıyorum kaşıdıkça yayılıyor...değişik bi hal aldı artık..herşey Allahtan...derdi veren rabbim inşallah dermanınıda verir
şimdilik sabretmeye çalışıyorum pelin daha 11 aylık sütten kesmek istemiyorum
onu emzirmek benim için çok eğlenceli..seviyorum bana olan düşkünlüğünü
gelip kazağı kaldırıp meme meme demesi çok hoşuma gidiyor
bide babasına baba ,ablasına abba diyor...bende anne demeye çalıştırıyorum banada meme diyor
en azından 1,5 yaşına kadar dayanmalıyım
bana uygulayacakları tedavi çok zor...çok ağır bi ilaç kullanacakmışım..yan etkisi çok fazla...birde ilacı kullandığım 6 ay boyunca hamile kalmıycam ,ilaç bittikten sonrada 3 yıl boyunca 2 tane doğum kontrol yöntemiyle korunmaya devam edecekmişim
15,5 yıllık evliyiz hiç korunmaya ihtiyaç duymamıştık..zaten beceremiyoruzda..bana olsa olsa ya hap yada spiral olur...hepsininde çok fazla yan etkisi var ..yıllarca bebek olsun diye kullanmadığım hormon ilacı kalmadı artık yeter istemiyorum ilaç kullanmayı ,pelinden sonra bi bebek daha olursa olsun diyordum ,bu dert geldi başıma
Allah büyük...Allaha sığınıyorum ve duanın gücüne inanıyorum..dualarınızı esirgemeyin
isim konusuna gelince gerçekten zor iş...ben oğlum olursa ekrem koyacaktım..peygamber efendimizin isimlerinden biri hemde sülalede yok diye
o kadar çok söyledimki erkek olursa ekrem olacak diye ,kocikte ekrem kim niye bu kadar üsteliyorsun dedio öyle yani bişeyin üstüne çok fazla düşünce gıcık olur
neyseki kızım oldu..
cnm bende seni ve senayı çok öptüm..kendine iyi bak Allaha emanet olun
nasılsınız canlar girmeyeli doğumlar yapılmış maşallahvalecim gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün güzel kızını
yarencim seninde gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah meleğini
haksever canım seninde gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah sonunda kavuştun zeynep kıza maşallah
beryalcim sen nasılsın doruk paşam cimcime defne ne yapıyorlar öpüyorum hepinizi
divicim sanada geçmiş olsun eğer bu yaralar sıkıntı vermiyorsa 1 yaşına kadar emzir pelini ama yok sağlığın elvermiyorsa mecbur keseceksin bende senayı memeden keserken çok üzülmüştüm aramızdaki bağ çok bambaşkaydı emzirirken 15 ay emdi kuzucum ben iki yaşına kadar emziririm diyordum ama oğluş müsade etmedi yeter gerisi bana dedi :) inşallah onuda uzun süre emzirebilirim hiç kesmek istemiyorum emebildiği kadar emsin ama bende romatizma olduğu için dayanabildiğim kadar emzireceğim inşallah bakalım zaman ne gösterecek tabi sütüm olursa bebek emerse göreceğiz vildanımı pelin cadısını öpüyorum canım kendinize iyi bakın
ayşecim sen nasılsın inşallah seninde güzel haberlerini alıcaz bak zaman su gibi akıp geçiyor hakseveri düşünüyorumda ne kadar umutsuz üzgündü şimdi meleği kollarında val desen öyle inşallah sende bu günleri gülümseyerek anacak ve burda gelip kuzucuğunun yaramazlıklarını anlatacaksın
neslim canım kardeşim her namazımda dua ediyorum inşallah rabbim tez zamanda kavuştursun meleğine senide
çitos az kaldı seninde doğuma rabbim hayırla ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrunu serdarımı öp yerime
başka kimler vardı aklıma gelmiyor bir anda herkese kocaman öpücükler
bizde göbüş büyütüyoruz oğluşuma hala bir isim bulamadık kararsızlık zor ama sanırım büyük ihtimal taha olacak gibi eşim bu olsun dedi bende hamza olmayacaksa farketmez dedim bakalım herkes beğendi taha ismini sizce nasıl canlar bu arada çok sıkıldım pek evden çıkamıyorum ortalıkta grip salgını var banada bulaşmasın diye gerçi olacak oldumu gelir bulur yaben yinede tedbirimi alayım bana uğrayan grip pek gitmek bilmezde senada çok çektim geçen senede öyle koca kışı hasta geçirdim hemde şiddetlisinden bu sene maşallah diyeyim hafif geçirdim inşallah yaza kadar olmam:18: doğum haberlerini okudukça heyecan basıyor bende bir an önce alayım kuzumu kucağıma diyorum rabbim vaktinde hayırla ve sağlıkla göndersin kuzucuklarımızı senanın yemek vakti geldi öpüyorum hepinizi
selaammm hafta sonumuz çok güzel geçti..hiç evde oturmuyoruz hergün biyere gidiyoruzherkese iyi akşamlar hafta sonunuz dolu dolu geçmiştir inşallah biz evdeydik malum havalar bozdu
yarın kızımın aylık aşısı var ona gitcez sağlık ocağına ordan biraz gezmelere gitcez sıkıldık evde otur otur
sevgili topik yine geldim gecenin kör karanlığında kimsecikler yok bende bi göz atıp çıkayım kızımın yanına sokulup yatayım
haksever canım ne güzel anlatmışsın duygularını kendi doğumum geldi aklıma gözlerim doldu yaşamak anlatmaktan kat kat daha güzel değilmi çok şükür kavuştun meleğine rabbim hiç ayırmasın bundan sonra
çitos canım benim azki ne az kaldı sağlıkla alalım inşallah kuzucukları bakalım iki çocuklu hayat nasılmış bide onu test edip onaylayalım:18:
divicim inşallah ilaca gerek kalmadan geçer yaralarında doya doya emzirirsin pelini he bak doğurmadan geldim gördün mügeldim ama kimse yok tabi bu saatte kim olsun istiyorsun desene gecenin köründe bu topik bensiz olmaz bende bu topiksiz yapamam er geç geliyorum işte anlarsın halimden pelinin aynısından az büyümüş hali bendede var bide sendrommu nedir ona girdi kızım onunla uğraşıyoruz eskiden ykmuydu bu yaş sendromları bilmem yoksa bizmi çok nane molla olduk bilemedim yoksa yaşlanıyorumda ondan mı acep her neyse işte sendromlu günler beni bekliyor daha eşimin bahar sendromu var sırada bende kendime bi sendrom bulup giresim var varda benle kim uğraşır bilmem
ohhh sefan olsun canım ne iyi yapmışsınız havlarda güzel bugünlerde gezin gezebildiğiniz kadarselaammm hafta sonumuz çok güzel geçti..hiç evde oturmuyoruz hergün biyere gidiyoruz
ben stres yapıyorum diye kocik gezdiriyor saolsun
bizim burda paşafabrikası diye bi piknik alanı var ..geçen gün oraya gittik..hava soğuk olduğu için çok kimse yoktu doya doya gezdik eğlendik..hep beraber salıncağa bindik
yarın yine gidecez daha erken gidip daha çok gezecez
elada gezmeye alışsın hiç evde durmak istemez..biz pelini sokamıyoz eve
hoşgeldin canımmesaja devam edecem pelin durmuyo kocik çağırıyo :18:
selam kızlar nasılsınız bakalım..biz full koşturmaca valla..ay sonu evime dönücem o zaman ak koyun kara koyunu görcem.şimdi annem var yanımda herşeyime yardımcı sağolsun...o olmasa napardım bilmem.allah analarımızı başımızdan eksik etmesin...kendimi hala iki çocuklu gibi göremiyorum.değişik bi telaş.rabbim acılarını göstermesin..yağızımda yarenimde teyzelerini ve topik kardeşlerini kocaman öpüyo.allaha emanet olun..