Dokuz Doğuranlar

selam canlarım
evimin fotoğraflarını ekledim albüme .dağınık ama kusura bakmayın yeni taşındığım zaman çekmiştim fotoları

canım güle güle otur sağlıkla huzurla inşallah bayıldım ev,ne çok güzel ve ferah maşallahh darısı bizlere
döndünmü izmire artvinde ne soğuktur şimdi

selamın aleyküm kızlar allah razı olsun merak eden dua eden arayan soran arkadaşalrım hepinize cok teşekkür ederim

kızımızı kucamıza aldık cok şükür ben biraz değil baya bi heycan yaptım ameliyatta cok değişik adı olmayan tarifi imkansız bi duygu korku heycan endişe bisürü insan başında ve bi ses bi soluk bi can bekliyosun sonra sesi geldi kuzumun nefesim düzeldi titremem hafifledi ilk öpüşüm ilk kokusu sonra gerisi malum uykusuz geceler günler süt beklemeler emzirmeler aglamalar kusmalar .... dikişlerim iyileşsin yavruma bakayım istiyorum şimdilik bu kadar sonra olanları yazıcam ....

hep bol bol uyuyun dmeelerini şimdi anlıyorum rabbim herkeze sag salim evladına kavuşmayı nasip etsin anaların hakkı asla ödenmezmiş her an bunu anlıyorum

hepinizi öpüyorum :KK54:

haksevercim gözün aydın canım Rabbim yavrunu sizlere bağışlasın..Allah sana da biz emziren annelere de bol bolll sütler versin inş.ilk hafta en önemli süreci geçiyoruz biz anneler ve bebişlerimiz birbirimize alışmaya çalışıyoruz..ilk hafta geçtikten sonra daha rahatlamış olacaksın inş.

valecim sen nasılsın? meltemcim nasıl oldun iyileştin mi cnm? ayşe de gelmemiş bir kaç gündür umarım iyidir....neslihan zaten kayboldu bu aralar hiç görmedim...beryalcim Allah evinde evlatların ve eşin ile birlikte güle oynaya oturmayı nasip etsin..darısı bizim gibi olmayanların başına inş.. hepinizi öptüm kızlar Allah'a emanet olun....

valecim sen nasılsın? meltemcim nasıl oldun iyileştin mi cnm? ayşe de gelmemiş bir kaç gündür umarım iyidir....neslihan zaten kayboldu bu aralar hiç görmedim...beryalcim Allah evinde evlatların ve eşin ile birlikte güle oynaya oturmayı nasip etsin..darısı bizim gibi olmayanların başına inş.. hepinizi öptüm kızlar Allah'a emanet olun....

iyiyim canım cadı kızım zorla uyudu bende buraya bakayım dedim dün 2 aile misafirim vardı çok yorgunum bugün eve hiç bakmadım
sadece öyle bir toparladım elimi kaldırasım yok sen nasılsın senin bıdıklar ne yapıyor

niye kimse gelmiyo yaaa...bir kaç gün sayfalar akınca bende öyle devam edecek sandım:KK14:
Geliyom ben her gün ama kimse olmuyo geri çıkıyom valla:KK14::KK14:
selamın aleyküm kızlar allah razı olsun merak eden dua eden arayan soran arkadaşalrım hepinize cok teşekkür ederim

kızımızı kucamıza aldık cok şükür ben biraz değil baya bi heycan yaptım ameliyatta cok değişik adı olmayan tarifi imkansız bi duygu korku heycan endişe bisürü insan başında ve bi ses bi soluk bi can bekliyosun sonra sesi geldi kuzumun nefesim düzeldi titremem hafifledi ilk öpüşüm ilk kokusu sonra gerisi malum uykusuz geceler günler süt beklemeler emzirmeler aglamalar kusmalar .... dikişlerim iyileşsin yavruma bakayım istiyorum şimdilik bu kadar sonra olanları yazıcam ....

hep bol bol uyuyun dmeelerini şimdi anlıyorum rabbim herkeze sag salim evladına kavuşmayı nasip etsin anaların hakkı asla ödenmezmiş her an bunu anlıyorum

Canımm allah analı babalı büyütsün çok şükür bi aekadaşımız daha muradına erdi allah seni hiç ayırmasın zeynebinden inşalllah canım bol bol sütün olsun aman ha yeğenimize iyi bak :KK9:
selam canlarım
evimin fotoğraflarını ekledim albüme .dağınık ama kusura bakmayın yeni taşındığım zaman çekmiştim fotoları
Senin evin her hali çok güzel ablam olsun kolay değil iki tane evladın var bakmadım ama bakacağım inşallahhh :nazar:
Elifim geliyom kuzum ama dediğim gibi kimse gelmeyince bende çıkıyom neslihanı bende çok merak ediyom dur hatırlatmışken hazır faceden bi sorayım halini hatrını her gün soayım diyom unutuyom valla akıl mı kaldıda :KK37:
iyiyim canım cadı kızım zorla uyudu bende buraya bakayım dedim dün 2 aile misafirim vardı çok yorgunum bugün eve hiç bakmadım
sadece öyle bir toparladım elimi kaldırasım yok sen nasılsın senin bıdıklar ne yapıyor

Neeeee :KK53:2 ailemi kızz neden kabul ettin sen daha yeni doğum yaptın ya sonra gelsinler ha habersiz geldilerse bişey diyememde :KK53:

Canımm allah analı babalı büyütsün çok şükür bi aekadaşımız daha muradına erdi allah seni hiç ayırmasın zeynebinden inşalllah canım bol bol sütün olsun aman ha yeğenimize iyi bak :KK9:

Senin evin her hali çok güzel ablam olsun kolay değil iki tane evladın var bakmadım ama bakacağım inşallahhh :nazar:

Elifim geliyom kuzum ama dediğim gibi kimse gelmeyince bende çıkıyom neslihanı bende çok merak ediyom dur hatırlatmışken hazır faceden bi sorayım halini hatrını her gün soayım diyom unutuyom valla akıl mı kaldıda :KK37:

Neeeee :KK53:2 ailemi kızz neden kabul ettin sen daha yeni doğum yaptın ya sonra gelsinler ha habersiz geldilerse bişey diyememde :KK53:

canım eşimin kuzeni izne ayrılmış kısa bir tatil bebeğide görmeyi çok istediler izinde bu hafta bitiyordu bizde kabul ettik kıramadık ama karısı çok yardımcı olduda yinede yoruldum sen nasılsın canım bu arada

canım hayırlı uğurlu olsun zeynebin allahım sağlıkla büyütmeni nasip etsin inşşş fotoda isteriz bi ara:)))

günaydınnnnnnnnnnnn cadı kızım bugün altını değiştiriken yatağımın tam ortasına yaptı
alt açacağını koymadığım gün yapması manidarr neyse uyudu prenses şimdi
kahvaltı yapacam buyurun birlilkte yapalımm:KK56::KK56:

nasılsınız canlar girmeyeli doğumlar yapılmış maşallah :nazar: valecim gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün güzel kızını
yarencim seninde gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah meleğini
haksever canım seninde gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah sonunda kavuştun zeynep kıza maşallah
beryalcim sen nasılsın doruk paşam cimcime defne ne yapıyorlar öpüyorum hepinizi
divicim sanada geçmiş olsun eğer bu yaralar sıkıntı vermiyorsa 1 yaşına kadar emzir pelini ama yok sağlığın elvermiyorsa mecbur keseceksin bende senayı memeden keserken çok üzülmüştüm aramızdaki bağ çok bambaşkaydı emzirirken 15 ay emdi kuzucum ben iki yaşına kadar emziririm diyordum ama oğluş müsade etmedi yeter gerisi bana dedi :) inşallah onuda uzun süre emzirebilirim hiç kesmek istemiyorum emebildiği kadar emsin ama bende romatizma olduğu için dayanabildiğim kadar emzireceğim inşallah bakalım zaman ne gösterecek tabi sütüm olursa bebek emerse göreceğiz vildanımı pelin cadısını öpüyorum canım kendinize iyi bakın
ayşecim sen nasılsın inşallah seninde güzel haberlerini alıcaz bak zaman su gibi akıp geçiyor hakseveri düşünüyorumda ne kadar umutsuz üzgündü şimdi meleği kollarında val desen öyle inşallah sende bu günleri gülümseyerek anacak ve burda gelip kuzucuğunun yaramazlıklarını anlatacaksın
neslim canım kardeşim her namazımda dua ediyorum inşallah rabbim tez zamanda kavuştursun meleğine senide
çitos az kaldı seninde doğuma rabbim hayırla ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrunu serdarımı öp yerime
başka kimler vardı aklıma gelmiyor bir anda herkese kocaman öpücükler

bizde göbüş büyütüyoruz oğluşuma hala bir isim bulamadık kararsızlık zor ama sanırım büyük ihtimal taha olacak gibi eşim bu olsun dedi bende hamza olmayacaksa farketmez dedim bakalım herkes beğendi taha ismini sizce nasıl canlar bu arada çok sıkıldım pek evden çıkamıyorum ortalıkta grip salgını var banada bulaşmasın diye gerçi olacak oldumu gelir bulur ya:KK9: ben yinede tedbirimi alayım bana uğrayan grip pek gitmek bilmezde senada çok çektim geçen senede öyle koca kışı hasta geçirdim hemde şiddetlisinden bu sene maşallah diyeyim hafif geçirdim inşallah yaza kadar olmam:18: doğum haberlerini okudukça heyecan basıyor bende bir an önce alayım kuzumu kucağıma diyorum rabbim vaktinde hayırla ve sağlıkla göndersin kuzucuklarımızı senanın yemek vakti geldi öpüyorum hepinizi

selam canlarım
kıııızzzz giriş yapmamışım mesajı okuyunca profiline gittim ..hiçbişey görünmüyor
giriş yapmadığımın farkında bile değilim beni arkadaş listenden niye çıkardın :26::KK30:diye sana kızmaya geliyodum topiğe :KK17: baktım mesajı alıntılayamayınca kafam dank etti :KK9:
ben hergün giriyorum artık dostum dün giremedim misafirlerim vardı anca yemekti kızımdı derken yetişemedim
ee nasılsın daha iyi oldunmu canım:KK16:
gir cnm fırsat buldukça..pelin 6 aylık olana kadar benimde hergün fırsatım oluyordu..şimdi hiç giremiyorum çok beter
kucağıma gelse bilgisayarı darmadağın ediyor..yere koysam bilgisayarı açıp açıp kapatıyor ...kafayı gözü biyerlere çarpıyor..dakka boş bırakmıyor beni ..seninde olacağın o:KK53:

yaralarım çok ilerledi cnm...geçen gün kremim bitti aile hekimine yazdırmaya gittim
adam bu ilacı kesinlikle kullanamazsın bebeğe çok zararı var...daha organları gelişmedi sütten geçer bebeğin dokularına hasar verir..bide üniversiteye profösöre git dedi
kafam karıştı..kocik ben senin dr güveniyorum sen aile hekimine bakma işgüzar o adam ama yinede içinde şüphe kalmasın gidelim dedi
bugün gittik...prof. baktı doktorumun koyduğu teşhis ve verdiği ilaçlar doğruymuş
emzirme bitene kadar asıl tedaviye geçemeyiz..bu ilaçlar hem yavaşlatmak hemde seni rahatlatmak için dedi
şifa Allahtan..umarım geçer...
yaralarım artmaya devam ediyor cnm..dayanabildiğim yere kadar hafif ilaçlarla idare ediyorum
dayanamadığım yerde pelini sütten kesecem ...umarım kesmek zorunda kalmam kendiliğinden geçer
bizde seni öptük cnm sizde Allaha emanet olun :KK54:
aferin ayse sende olmasan topiğe kilit vuracaz ...diğerleri devamsızlıktan sınıfta kalacak sen geçecen
bende elimden geldiği kadar hergün gelmeye çalışıyorum...
günaydınnnnnnnnnnnn cadı kızım bugün altını değiştiriken yatağımın tam ortasına yaptı
alt açacağını koymadığım gün yapması manidarr neyse uyudu prenses şimdi
kahvaltı yapacam buyurun birlilkte yapalımm:KK56::KK56:
valla ne iyi olurdu..konuşmaktan bişey yiyemezdik heralde :KK1:
bende geçen gün komşumu çağırdım kahvaltıya...masadakilere uzanıp yiyemedim kadına laf yetiştirecem diye :KK60: tok oturup aç kalktım sofradan :KK9:
divicim sanada geçmiş olsun eğer bu yaralar sıkıntı vermiyorsa 1 yaşına kadar emzir pelini ama yok sağlığın elvermiyorsa mecbur keseceksin bende senayı memeden keserken çok üzülmüştüm aramızdaki bağ çok bambaşkaydı emzirirken 15 ay emdi kuzucum ben iki yaşına kadar emziririm diyordum ama oğluş müsade etmedi yeter gerisi bana dedi :) inşallah onuda uzun süre emzirebilirim hiç kesmek istemiyorum emebildiği kadar emsin ama bende romatizma olduğu için dayanabildiğim kadar emzireceğim inşallah bakalım zaman ne gösterecek tabi sütüm olursa bebek emerse göreceğiz vildanımı pelin cadısını öpüyorum canım kendinize iyi bakın
bizde göbüş büyütüyoruz oğluşuma hala bir isim bulamadık kararsızlık zor ama sanırım büyük ihtimal taha olacak gibi eşim bu olsun dedi bende hamza olmayacaksa farketmez dedim bakalım herkes beğendi taha ismini sizce nasıl canlar bu arada çok sıkıldım pek evden çıkamıyorum ortalıkta grip salgını var banada bulaşmasın diye gerçi olacak oldumu gelir bulur ya:KK9: ben yinede tedbirimi alayım bana uğrayan grip pek gitmek bilmezde senada çok çektim geçen senede öyle koca kışı hasta geçirdim hemde şiddetlisinden bu sene maşallah diyeyim hafif geçirdim inşallah yaza kadar olmam:18: doğum haberlerini okudukça heyecan basıyor bende bir an önce alayım kuzumu kucağıma diyorum rabbim vaktinde hayırla ve sağlıkla göndersin kuzucuklarımızı senanın yemek vakti geldi öpüyorum hepinizi

hoş geldin beloşum...nerelere kayboldun yaaa :KK25: bu kadar uzun ara vermesene
birdahaki girmene doğurdum diye yazarsın heralde :KK1:

yaralarımın sıkıntısı çok...kaşımasam dayanamıyorum kaşıdıkça yayılıyor...değişik bi hal aldı artık..herşey Allahtan...derdi veren rabbim inşallah dermanınıda verir
şimdilik sabretmeye çalışıyorum pelin daha 11 aylık sütten kesmek istemiyorum
onu emzirmek benim için çok eğlenceli..seviyorum bana olan düşkünlüğünü
gelip kazağı kaldırıp meme meme demesi çok hoşuma gidiyor
bide babasına baba ,ablasına abba diyor...bende anne demeye çalıştırıyorum banada meme diyor :KK60: :KK60:
en azından 1,5 yaşına kadar dayanmalıyım

bana uygulayacakları tedavi çok zor...çok ağır bi ilaç kullanacakmışım..yan etkisi çok fazla...birde ilacı kullandığım 6 ay boyunca hamile kalmıycam ,ilaç bittikten sonrada 3 yıl boyunca 2 tane doğum kontrol yöntemiyle korunmaya devam edecekmişim
15,5 yıllık evliyiz hiç korunmaya ihtiyaç duymamıştık..zaten beceremiyoruzda..bana olsa olsa ya hap yada spiral olur...hepsininde çok fazla yan etkisi var ..yıllarca bebek olsun diye kullanmadığım hormon ilacı kalmadı artık yeter istemiyorum ilaç kullanmayı ,pelinden sonra bi bebek daha olursa olsun diyordum ,bu dert geldi başıma :KK14:
Allah büyük...Allaha sığınıyorum ve duanın gücüne inanıyorum..dualarınızı esirgemeyin

isim konusuna gelince gerçekten zor iş...ben oğlum olursa ekrem koyacaktım..peygamber efendimizin isimlerinden biri hemde sülalede yok diye
o kadar çok söyledimki erkek olursa ekrem olacak diye ,kocikte ekrem kim niye bu kadar üsteliyorsun dedi :KK53: o öyle yani bişeyin üstüne çok fazla düşünce gıcık olur
neyseki kızım oldu..

cnm bende seni ve senayı çok öptüm..kendine iyi bak Allaha emanet olun:KK16:

kıııızzzz giriş yapmamışım mesajı okuyunca profiline gittim ..hiçbişey görünmüyor
giriş yapmadığımın farkında bile değilim beni arkadaş listenden niye çıkardın :26::KK30:diye sana kızmaya geliyodum topiğe :KK17: baktım mesajı alıntılayamayınca kafam dank etti :KK9:

gir cnm fırsat buldukça..pelin 6 aylık olana kadar benimde hergün fırsatım oluyordu..şimdi hiç giremiyorum çok beter
kucağıma gelse bilgisayarı darmadağın ediyor..yere koysam bilgisayarı açıp açıp kapatıyor ...kafayı gözü biyerlere çarpıyor..dakka boş bırakmıyor beni ..seninde olacağın o:KK53:

yaralarım çok ilerledi cnm...geçen gün kremim bitti aile hekimine yazdırmaya gittim
adam bu ilacı kesinlikle kullanamazsın bebeğe çok zararı var...daha organları gelişmedi sütten geçer bebeğin dokularına hasar verir..bide üniversiteye profösöre git dedi
kafam karıştı..kocik ben senin dr güveniyorum sen aile hekimine bakma işgüzar o adam ama yinede içinde şüphe kalmasın gidelim dedi
bugün gittik...prof. baktı doktorumun koyduğu teşhis ve verdiği ilaçlar doğruymuş
emzirme bitene kadar asıl tedaviye geçemeyiz..bu ilaçlar hem yavaşlatmak hemde seni rahatlatmak için dedi
şifa Allahtan..umarım geçer...

yaralarım artmaya devam ediyor cnm..dayanabildiğim yere kadar hafif ilaçlarla idare ediyorum
dayanamadığım yerde pelini sütten kesecem ...umarım kesmek zorunda kalmam kendiliğinden geçer
bizde seni öptük cnm sizde Allaha emanet olun :KK54:

aferin ayse sende olmasan topiğe kilit vuracaz ...diğerleri devamsızlıktan sınıfta kalacak sen geçecen
bende elimden geldiği kadar hergün gelmeye çalışıyorum...

valla ne iyi olurdu..konuşmaktan bişey yiyemezdik heralde :KK1:
bende geçen gün komşumu çağırdım kahvaltıya...masadakilere uzanıp yiyemedim kadına laf yetiştirecem diye :KK60: tok oturup aç kalktım sofradan :KK9:

hoş geldin beloşum...nerelere kayboldun yaaa :KK25: bu kadar uzun ara vermesene
birdahaki girmene doğurdum diye yazarsın heralde :KK1:

yaralarımın sıkıntısı çok...kaşımasam dayanamıyorum kaşıdıkça yayılıyor...değişik bi hal aldı artık..herşey Allahtan...derdi veren rabbim inşallah dermanınıda verir
şimdilik sabretmeye çalışıyorum pelin daha 11 aylık sütten kesmek istemiyorum
onu emzirmek benim için çok eğlenceli..seviyorum bana olan düşkünlüğünü
gelip kazağı kaldırıp meme meme demesi çok hoşuma gidiyor
bide babasına baba ,ablasına abba diyor...bende anne demeye çalıştırıyorum banada meme diyor :KK60: :KK60:
en azından 1,5 yaşına kadar dayanmalıyım

bana uygulayacakları tedavi çok zor...çok ağır bi ilaç kullanacakmışım..yan etkisi çok fazla...birde ilacı kullandığım 6 ay boyunca hamile kalmıycam ,ilaç bittikten sonrada 3 yıl boyunca 2 tane doğum kontrol yöntemiyle korunmaya devam edecekmişim
15,5 yıllık evliyiz hiç korunmaya ihtiyaç duymamıştık..zaten beceremiyoruzda..bana olsa olsa ya hap yada spiral olur...hepsininde çok fazla yan etkisi var ..yıllarca bebek olsun diye kullanmadığım hormon ilacı kalmadı artık yeter istemiyorum ilaç kullanmayı ,pelinden sonra bi bebek daha olursa olsun diyordum ,bu dert geldi başıma :KK14:
Allah büyük...Allaha sığınıyorum ve duanın gücüne inanıyorum..dualarınızı esirgemeyin

isim konusuna gelince gerçekten zor iş...ben oğlum olursa ekrem koyacaktım..peygamber efendimizin isimlerinden biri hemde sülalede yok diye
o kadar çok söyledimki erkek olursa ekrem olacak diye ,kocikte ekrem kim niye bu kadar üsteliyorsun dedi :KK53: o öyle yani bişeyin üstüne çok fazla düşünce gıcık olur
neyseki kızım oldu..

cnm bende seni ve senayı çok öptüm..kendine iyi bak Allaha emanet olun:KK16:

aynen canım önceden yasaktı giremiyordum şimdi ela uyudukça atıyom kendimi buraya
gecenlerde eşim gelince yaptım yemeği oda yetiştiremedinmi diye soruyo bende he kız huysuzlandı dedim
halbuki internette fink attım kız uyuyunca yapaydım yetişirdi çaktırmadım ama:KK9::KK9:
ayy canım yaa nazar değdi size valla allah yardımcın olsun stres insanın başına neler açıyor bizzat sende görmüş olduk:KK5:
kahvaltıya gelince bende kesin aç kalırım çünkü bende çok konusurum eşim bazen nefes al der yemekte çenem düşer
amaa senle bir araya gelsek varya ne çok konuşacak şey varr:KK56::KK51:

nasılsınız canlar girmeyeli doğumlar yapılmış maşallah :nazar: valecim gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün güzel kızını
yarencim seninde gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah meleğini
haksever canım seninde gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah sonunda kavuştun zeynep kıza maşallah
beryalcim sen nasılsın doruk paşam cimcime defne ne yapıyorlar öpüyorum hepinizi
ayşecim sen nasılsın inşallah seninde güzel haberlerini alıcaz bak zaman su gibi akıp geçiyor hakseveri düşünüyorumda ne kadar umutsuz üzgündü şimdi meleği kollarında val desen öyle inşallah sende bu günleri gülümseyerek anacak ve burda gelip kuzucuğunun yaramazlıklarını anlatacaksın
neslim canım kardeşim her namazımda dua ediyorum inşallah rabbim tez zamanda kavuştursun meleğine senide
çitos az kaldı seninde doğuma rabbim hayırla ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrunu serdarımı öp yerime
başka kimler vardı aklıma gelmiyor bir anda herkese kocaman öpücükler

beloşumm az kaldı sanada oğluşunu sağsalim kucağına alırsın inşallah
bende arasını çok uzatmayacağım kızım büyüsün biraz 2 yasından sonra düşünecem inşallah 2 bir arada büyüsün inşallah
sende diikkat et grip olma doğum öncesi zor olur senayıda öp benim yerim kız annesi olmakta ne keyifli birşeymiş
çok şükür nasip etti rabbim ne acılar çektik mükafatı güzel oldu rabbim istyen herkese nasip etsin inşallah:KK16:

haksever mis kokulu zeynebine kavuştun en nihayetinde Rabbim analı babalı büyüttürsün inşallah sütün bol ve yarayışlı olsun kuzuna:KK16:
beloş senle aramızda 1 ay var cnm benim ardımdan sen gelicen günler azaldıkça heycanım artıyor sağ salim alırız inşallah ikimizde paşalarımızı:KK52:
darısı ayşeyle neslişin başına artık onlar içinde her zaman dua ediyorum Allahım tez zamanda onlarında bizde hamileyiz artık diye burda haykırışlarını duymak nasip etsin bize:KK9:
divinim benim tadlu kankam bu sene hastalık başınızı bırakmadı pelişle senin Allahım şifa versin size :KK54:
umarım hepinizde iyisinizdir bizi sorarsanız çok şükür iyiyiz dediğim gibi bende doğum telaşı başladı kaanımın eşyaları hazır inşallah sağ salim doğumunu bekliyoruz artık :KK52:dktrumuz bi sıkıntı olmazsa 14 mart gibi dedi doğuma son kontrolde kesin belli olucak artıkın :KK52:
beryal teyzesi oğluşumun adı kaan listeye eklersen seviniriz:KK16:

:nazar: :123: :KK19::KK19::KK19:

15 / 02 / 2014

SAAT : 09:10

CUMARTESİ

DOĞUM YAPAN ÇİÇEĞİ BURNUNDA ANNELERİMİZ

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

*** İSİM** ______ **CİNSİYET** _______ İSİM ______

1.okyanus84:__________ KIZ _____________ İREM SU
2.hakca:______________ KIZ _____________ EYLÜL
3.beryal:_____________ ERKEK ___________ SEMİH DORUK
4.süpriz_mucize: _______ KIZ ____________ ELİF YAĞMUR
5.bircan:______________ KIZ _____________ HÜMA
6.tatlibebek: __________ KIZ______________ ZEYNEP BERRA
7.sessizdeniz: _________ERKEK VE KIZ ______ EYMEN EFE & ESLEM NUR
8.hlymms:____________ ERKEK ____________ FATİH KEMAL
9.sevgii:) ____________ ERKEK ___________
10.yaren35:__________ ERKEK ____________ YAĞIZ
11.benbilirim: _________ ERKEK ____________
12.muhasebe22 : _____ ERKEK _____________
13.ESCALES: _________ ERKEK _____________ ATEŞ TAMER
14.serra84: __________ ERKEK ______________
15.chen :____________ ERKEK ______________
16.firdevs2006: _______ ERKEK ______________ MEHMET KÜRŞAT
17.burcinn: __________ ERKEK VE KIZ _______ ÇINAR EMİR & AYŞENUR
18.yeb2004: _________ ERKEK ______________ ÖMER
19.limonnnnn: ________ KIZ _________________
20.acrinsu : __________ERKEK _______________ BULUT
21.nilaykisir: _________ ERKEK _______________ ALİ TOPRAK
22.megryann : ________ KIZ _________________ AYŞENUR
23.elif_ba: ___________ KIZ _________________ ZEYNEP FEYZA
24.BEBEGIMIZ: _______ KIZ __________________ İPEK
25.k.a.y.r.a. : ________ KIZ _________________ ZEYNEP
26.mutluyum1111 : ____ ERKEK _______________ UĞUR
27.dezy : __________________________________
28.sirrinenur : ________ KIZ _________________ EMİNE CEYLİN
29.siyahinci1 : _______________________________
30.bebis02 : _________________________________
31.huzeyfe:_________ ERKEK ________________ AHMET YASİR
32.abyosun:_________ ERKEK _________________ MERT
33.sinemis84:________ ERKEK___________________ POYRAZ AKIN
34.ozbek83:_________ KIZ _____________________ EBRU
35.gize:____________ ERKEK ___________________ ARDA
36.sumos23:_________ KIZ ____________________ SELİNAY EFSA
37.mavı_gozlü_______ ERKEK ___________________ MURAT KAAN
38.elif..timureren _____ KIZ ____________________ AZRA
39.papatya0_________ ERKEK ___________________ YAHYA YİĞİT
40.mopsy____________ KIZ______________________ ALİSA
41.cmrmduru ________ KIZ ____________________ AYBİKE DURU
42.johnnybravo ______ KIZ______________________ ELİF ELA
43.orays ____________ ERKEK ___________________ MAHİR KAYRA
44.olcayelis _____________________________________
45.rufeyde serra _____ KIZ ______________________ RUFEYDE SERRA
46.vildan1 ___________KIZ ______________________ EBRAR
47.ÖZLEMİMSİN ______ KIZ ______________________ EYLÜL
48.&ayla&: __________ KIZ ______________________ ECRİN
49.selra _____________KIZ ______________________ DURU
50.gelevera _________ ERKEK ____________________ AHMET BORA
51.bitte _____________KIZ ______________________ EYŞAN
52.sulezehra ________ KIZ ____________________ BERRA ZEYNEP
53.dil_nur __________ ERKEK ___________________ ARDA
54.citos2903 _______ ERKEK ___________________ SERDAR
55.angel_eda _______
56.bilgen35________ ERKEK KIZ_________ YİĞİTEFE & FİDANNAZ
57.okyanus84 _______ KIZ _____________________ BEREN MİRAÇ
58.k.a.y.r.a. ________ KIZ _____________________ ELİF
59.lightlife __________ ERKEK ___________________ KIVANÇ
60.AYSEN74: _________________________________
61.tatlibebek ________ KIZ _____________________ BETÜL ERVA
62.beryal ___________ KIZ _____________________ DEFNE
63.eleyna __________ ERKEK ___________________
64.sevgii:) __________ KIZ ____________________ İBRAHİM DENİZ
65.süpriz_mucize: _____
66...ELCHIN.. ________ ERKEK __________________ YUSUF ALP
67.belenay: __________ KIZ ___________________ SENA
68.dyd : ____________ ERKEK __________________ FURKAN
69.bircan: ___________ KIZ ____________________ EDA
70.sinemis84 : _______ ERKEK __________________YİĞİT ARAS
71. firdevs2006: ______ KIZ ____________________ MİNE SU
72. sifaa: ____________ KIZ ____________________ AZRA
73.divinity:KK43: vildangel ):_ KIZ____________________ PELİN
74.rufeyde serra: _____________________________
75..ÖZLEMİMSİN: _______KIZ ___________________ ELA
76.nurcan1980 :________ ERKEK ________________
77.mavı_gozlü: _________ KIZ ___________________
78.sulezehra:___________ERKEK__________________ YUSUF BERA
79.elif..timureren _______ KIZ ____________________ ELA DURU
80.huzeyfe ____________ERKEK ___________________MUHAMMED ZAKİR
81.yaren35:____________ KIZ ____________________ YAREN
82.vale14 (osmaniye 80) _________________________ ELA
83.haksever: __________________________________ ZEYNEP

:KK49::KK49: CİCİ HAMİLELERİMİZ ** ANNE ADAYLARIMIZ **

** İSİM ** ____** SAT ** ___** CİNSİYET**___ ** İSMİ **

1.citos2903: __________________________________ KAAN
2.lightlife :____________________________________ KIZ
3.belenay : ___________________________________ ERKEK
4.orays : _____________________________________ :KK64::KK64::KK64::KK64:

:KK76::KK76::KK76: ANNELİĞE YÜREKTEN ADAY ADAYI OLANLAR (RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN )

1.neslihan165:
2.xaysex
3.rozalin
4.sekerkiz67
5.hira64
6.PinkRose
7.iltercakır
8.azra2
9.melek181

:94::94::94::94::94::94:

:nazar::nazar::nazar::nazar:

herkese iyi akşamlar hafta sonunuz dolu dolu geçmiştir inşallah biz evdeydik malum havalar bozdu
yarın kızımın aylık aşısı var ona gitcez sağlık ocağına ordan biraz gezmelere gitcez sıkıldık evde otur otur:KK37:

selam anneler birlikte çıktığımız yolda kimimiz erkenden bebekelrimizi aldık kucagımıza kimimiz halen bekliyoruz ... rabbim bu yoldakileri oyalamasın sag salim yavrularına kavuştursun inşallah...

son dakka doktorumuzu değiştirdik malum doktorumdan ve hastaneden yana içim rahat değildi son kontrollerde hemde maddi anlamda zorlucaktı bizi son anda doktor değiştirdik ki bekledigimden cok iyi geçti ve sezeryan günümüzü almıştık artık saati bile belliydi 08.02.2014 cumartesi....

son geceler uykusuz hazırlıklarla geçti son gece ütüler yapıldı temizlikler misafirlere ikramalr bebek şekerlerim bile son günlerde bitti... son gece kendimi hazırladım saçlarımı düzleştirdim artık korkunun yanında heycan endişe daha önce tarifi olmayan bi duygu vardı içimde... uyuyamadım gece son gece teheccüd namazımı kıldım kuran okudum sabah namazımı kıldım dualar ettim sonra artık gözlerim dayanmadıda uykuya daldım tam daldımda sabahın seheride zil çaldı sucu gelmiş:KK50:bidahada uyumadam ... saat öğlen saatlerine geldi çantalar anaucagı arabaya taşındı kızım akrnımda canım burnumda....

öğlen namazımızı kılıp hastaneye gittik... doguma geldik demek ne kadarda tuhaf insan sancısı olur felan gider böle ayaklarıyla güle oynaya dogumama mı gelinir:KK31:

yatış ilemlerimiz yapıldı bizi odamıza götürdüler herkez eşyaalrını dolaba yerleştiriyo bebeğin eşyaları benimkiler çıkıyo ben öyle kal geldi etrafıma bakınıyorum içimde sonsuz dualar korkular....

sonra hata bakıcı geldi soydu beni ameliyat önlüğü giydirdi... elim karnımda canım burnumda ...

sonra damar yolu açıldı nst takıldı kalbim artık agzımda atıyo korkuyorum deli gb korkuyorum artık....

nst çıakrıldı sedye geldi doguma gidiyoruz:18:

herkezin gözü bende herkezin gözü yaşlı asansörde ameliyat katına geldik ameliyathaneye girerken artık tutamıyorum ve gözlerimden sicim gb akıyo yaşlar....:KK5::KK5:hasta bakıcı nasıl girersen öyle çıakrsın diyip güldürmeye çalışıyo beni

ve ameliyathanedeyim masaya aldıalr 2si genç 1i yaşlı 3 erkek 2 bayan var hiçbirisini daha önce görmedim endişelerim artıyo titreme geldi ve ağlamak artık hıçkıra hıçkıra ağlıyorum tanıdık bi yüz bi nefes arıyorum korkuyorum ama kimsem yok... allahım yardım et diyebiliyrum sadece agzımdan başka kelime çıkmıyo anestezici yaşlı olan erkek işinin ehli belliki beni yatıştırmaya çalışıyo anestesi iğnemi oluyorum acı sızı yok ama korkudan ölücekmişim gb kolumun birine tansiyon aleti bağlanıyo digerinde serum sakinleştici iğne yapıyolar çünkü gidişatım hiç iyi değil artık düzenli nefes alamıyorum gözlerim kararıyo başımda sürekli korkma bebeğinde sende iyisiniz diyen tanımadıgım insanlar gözyaşımı silen ayrı elimden sıkıca tutan ayrı korkmayayaım diye elinden gelni yapan insanalr var... anestezici dalga geçiyo bunun kızı alınmaz nazlı kızı dahada nazlıdır diye bende dişlerim birbirine vuruken diyorum benim kızım çok nazlı 6 sene sonra geldi... oo diyo hiç almam o zman kızını gülüşüyolar ben hala korkuyorum epiduralim bitiyo sıra sondaya geliyo utancımdan ölücem erkekelr olmasa sanki daha raaht olucaktım bilmiyorum korkuma utancımda ekleniyo yüzlerine bakamıyorum cocukların oda iyimisin gözüme bak başınmı dönüyo ne hissediyosun diye soruyo gözyaşımı silerken... neyse sondada takılıyo...

ve doktorum kapıdan giriyo bana maske takıyolar çünkü titreme ve nefes alışım iyice bozuluyo... doktorum sempatik bi şekilde kızıyo noluyo özge hiç bişey yok daha niye kokuyosun anestezici doktoruma sus işareti yaptı ve sonra omuzlarımdan göğsüme masaj yapmaya başladı ...güvenli bi el hisettim kalbimin atışı nefesim biraz olsun rahatladı... sonrası tarif edilemez bi duygu... göğsümden aşama bişeyler sürdüler tek diyebildigim hissediyorum herşeyi hissediyorum daha başlamadık diyolar ama biliyorum başladılar karnımı çekiştiriyolar bastırıyolar bu sırada altımdan sıcak scak bişeyler akıyo ben hiçbişey yapaıyorum vucudum sanki parçalanıyo ama ben acı hissetmiyorum...

sonra bi ağlama sesiiiiiiiiiii:KK14::KK14:kızımmmmmm yavrummmmmmm iyimi kızım iyimi diyorum sürekli cok iyi diyolar doktor şuan kontrol ediyo göbek bağını kesmişler bile kızım aglıyo benim kızım mı diyorum... anestezici yok playbek diyo gülüşüyolar ... kızımı yanagıma dayadılar öptüm yavrumm annemmmmmmm dedim:KK14:anestezici hemende anne oldun aferim dedi:KK31:pamuk kızım benim nefesim düzeldi kalbim normale döndü kızımı götürdüler beni dikiyolar hala dizşlerim titriyo artık üşüme hissediyorum sadece ... çekiştiriyolar ama acı yok tuhaf bişey insan anlayamıyo onu kabule tmeyi idrak edene kadar zaten işlem bitiyo....

08.02.2014 saat 15:05 ZEYNEBİM DÜNYAYA GELDİ 2940GR 49CM ....

saat 15:45felan odaya çıkarılıyorum ameliyat kapısında beni beleyenelre iyiyim korkmayın diyorum hasta bakıcı kendin korkudan öldün bide aileni sakinleştiriyosun diyo:KK31:

odaya giriyorum kızım beni bekliyo orda yatagıma yatırıldım yarım saat sonra kızımı kucagıma verdiler önlüğü yırttık emzirdim kuzumu nasılda öğrenmişte gelmiş nasılda acıkmış kuzummm o an annne oldum ben aramızda tarfi imkansız bi bağ oluştu...

her anına her saniyesine şükrederek bitmicek bi can bize emanet artık...

çok şükür rabbime binlerce şükürler olsun...hepimizin evladı sağlıklı huzurlu olsun hayırlı evlat olsun inşallah...

sevgili topik yine geldim gecenin kör karanlığında kimsecikler yok bende bi göz atıp çıkayım kızımın yanına sokulup yatayım :KK1:
haksever canım ne güzel anlatmışsın duygularını kendi doğumum geldi aklıma gözlerim doldu yaşamak anlatmaktan kat kat daha güzel değilmi çok şükür kavuştun meleğine rabbim hiç ayırmasın bundan sonra
çitos canım benim azki ne az kaldı sağlıkla alalım inşallah kuzucukları bakalım iki çocuklu hayat nasılmış bide onu test edip onaylayalım:18:
divicim inşallah ilaca gerek kalmadan geçer yaralarında doya doya emzirirsin pelini he bak doğurmadan geldim gördün mü:KK52: geldim ama kimse yok tabi bu saatte kim olsun istiyorsun desene gecenin köründe:KK52: bu topik bensiz olmaz bende bu topiksiz yapamam er geç geliyorum işte anlarsın halimden pelinin aynısından az büyümüş hali bendede var bide sendrommu nedir ona girdi kızım onunla uğraşıyoruz eskiden ykmuydu bu yaş sendromları bilmem yoksa bizmi çok nane molla olduk bilemedim yoksa yaşlanıyorumda ondan mı acep her neyse işte sendromlu günler beni bekliyor daha eşimin bahar sendromu var sırada:KK9:bende kendime bi sendrom bulup giresim var varda benle kim uğraşır bilmem:KK35:
valecim kızınla her anın tadını çıkar canım beklediğin günlerin acısını çıkar ben öyle yaptım yaptımda şimdi bensiz uyumuyor herkes yatağına alıştır diyor amaaaan zaten onca sene beklemişim boşver büyüyünce zaten benimle yatmak istemicek her anı doya doya yaşamak lazım
beryalcim evin güzel olmuş güle güle oturun
ayşe ve neslihan canlarım sizde hep dualarımdasınız o mutlu haberi bekliyorum sabırsızlıkla inaşşalahh gelecek minişler ve sizde şikayet edeceksiniz uyuyamıyorum zaman yetmiyor diye
bircaaaan gelicem bak tavuk salatası yemeğe ona göre:KK56:
çok konuştum herkes uykuda bende yatayım bari:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

herkese iyi akşamlar hafta sonunuz dolu dolu geçmiştir inşallah biz evdeydik malum havalar bozdu
yarın kızımın aylık aşısı var ona gitcez sağlık ocağına ordan biraz gezmelere gitcez sıkıldık evde otur otur:KK37:
selaammm hafta sonumuz çok güzel geçti..hiç evde oturmuyoruz hergün biyere gidiyoruz
ben stres yapıyorum diye kocik gezdiriyor saolsun
bizim burda paşafabrikası diye bi piknik alanı var ..geçen gün oraya gittik..hava soğuk olduğu için çok kimse yoktu doya doya gezdik eğlendik..hep beraber salıncağa bindik
yarın yine gidecez daha erken gidip daha çok gezecez :KK52:

elada gezmeye alışsın hiç evde durmak istemez..biz pelini sokamıyoz eve :KK1:
sevgili topik yine geldim gecenin kör karanlığında kimsecikler yok bende bi göz atıp çıkayım kızımın yanına sokulup yatayım :KK1:
haksever canım ne güzel anlatmışsın duygularını kendi doğumum geldi aklıma gözlerim doldu yaşamak anlatmaktan kat kat daha güzel değilmi çok şükür kavuştun meleğine rabbim hiç ayırmasın bundan sonra
çitos canım benim azki ne az kaldı sağlıkla alalım inşallah kuzucukları bakalım iki çocuklu hayat nasılmış bide onu test edip onaylayalım:18:
divicim inşallah ilaca gerek kalmadan geçer yaralarında doya doya emzirirsin pelini he bak doğurmadan geldim gördün mü:KK52: geldim ama kimse yok tabi bu saatte kim olsun istiyorsun desene gecenin köründe:KK52: bu topik bensiz olmaz bende bu topiksiz yapamam er geç geliyorum işte anlarsın halimden pelinin aynısından az büyümüş hali bendede var bide sendrommu nedir ona girdi kızım onunla uğraşıyoruz eskiden ykmuydu bu yaş sendromları bilmem yoksa bizmi çok nane molla olduk bilemedim yoksa yaşlanıyorumda ondan mı acep her neyse işte sendromlu günler beni bekliyor daha eşimin bahar sendromu var sırada:KK9:bende kendime bi sendrom bulup giresim var varda benle kim uğraşır bilmem:KK35:

hoşgeldin canım :nazar:mesaja devam edecem pelin durmuyo kocik çağırıyo :18::KK55:

selam kızlar nasılsınız bakalım..biz full koşturmaca valla..ay sonu evime dönücem o zaman ak koyun kara koyunu görcem.şimdi annem var yanımda herşeyime yardımcı sağolsun...o olmasa napardım bilmem.allah analarımızı başımızdan eksik etmesin...kendimi hala iki çocuklu gibi göremiyorum.değişik bi telaş.rabbim acılarını göstermesin..yağızımda yarenimde teyzelerini ve topik kardeşlerini kocaman öpüyo.allaha emanet olun..:emir_bebek:

selaammm hafta sonumuz çok güzel geçti..hiç evde oturmuyoruz hergün biyere gidiyoruz
ben stres yapıyorum diye kocik gezdiriyor saolsun
bizim burda paşafabrikası diye bi piknik alanı var ..geçen gün oraya gittik..hava soğuk olduğu için çok kimse yoktu doya doya gezdik eğlendik..hep beraber salıncağa bindik
yarın yine gidecez daha erken gidip daha çok gezecez :KK52:

elada gezmeye alışsın hiç evde durmak istemez..biz pelini sokamıyoz eve :KK1:

hoşgeldin canım :nazar:mesaja devam edecem pelin durmuyo kocik çağırıyo :18::KK55:
ohhh sefan olsun canım ne iyi yapmışsınız havlarda güzel bugünlerde gezin gezebildiğiniz kadar
bende 1 aydır bi yere gidemiyorum dün dağdan indim şehire oldum resmen yürümeyi unutmusum:KK37:
güzeldi dün akşama kadar gezdim bende elam da akıllı durdu sıkıntı yapmadı bize kuzum benim :nazar:aşısınıda oldu çok ağladı içimdeki yağlar eridi resmen burnumu direği sızladı ağlarken babamız bakamadı bile vurulurken zormuş hiç kıyamadık:KK30:
selam kızlar nasılsınız bakalım..biz full koşturmaca valla..ay sonu evime dönücem o zaman ak koyun kara koyunu görcem.şimdi annem var yanımda herşeyime yardımcı sağolsun...o olmasa napardım bilmem.allah analarımızı başımızdan eksik etmesin...kendimi hala iki çocuklu gibi göremiyorum.değişik bi telaş.rabbim acılarını göstermesin..yağızımda yarenimde teyzelerini ve topik kardeşlerini kocaman öpüyo.allaha emanet olun..:emir_bebek:

valla kıymetini bile annenin canım ne güzel en zor anlarında yanında benimkide yanımda olmak istiyor ama
abimin çocuguna bakıyor onun için gelemiyor hayırlısı tek canı sağolsunda başka birşey istemem

X