ohh ohh mis gibi kızları ay kız evladı gibisi var allahım bana da bi kız evladı hayırlıs ile inşallah sağlıkla yarabbim duy sesimi büyük allahım allah yardımcın olsun elifimmmmerhaba canım arkadaşlarım...ayşecim meltemcim sizin için öperim kuzularımı...aslında yazılacak çok şeyim var ama maalasef benim küçük hanım uyandı..evin hanımı onlar oldu yahu ben arada hizmetçi gibiyim bir birine koş bir diğerine ayaklarım totoma vuruyor vallahituvalete giderken dahi zaman hesaplaması yapar oldum...Allah yokluklarını göstermesin...hepinizi çok öptüm kızlar doğumu yaklaşanlara hayırlar doğumlar..
iyiyiz valem sen nasılsın ela hanım nasıl öpürem siziselam kızlar nasılsınız ben fenayım hiç birşeye yetişemiyorum annemlerde gitti 15 gün baktılar çektiler gittiler
ne yapayım canım saolsun kızım sağlıklı olsunda gücüm yettiğine bakarım allahım kimseye muhtaç etmesin
geçmişi okuyamadım kızım 2 gündür huysuz sürekli mızmızlanıyor gazı var sanırım benden böyle
seviyorum hepinizi
demi demi ama ederiz biz kaç yıl bekledik minik cadıyı uyy yesinler valeme güveniyom ben toplansın yükler resmini kızın ona sonsuz güveniyom dermişimkremin adınıda versen yeterdi cnm :)
cuma günü kontrolüm var o zaman soruyum doktora
sabahları hitrizin hap ,akşamları atarax hap kullanıyorum kaşıntı için ..hiç fayda etmedi
ayaklarım kalın kabuk oldu soydum oturup..bu seferde çok acıdı..kanatmadım ama orda deri inceldiği için terlik çorap giyemiyorum
iz kalmaz inşallah bende de ....ilgin için çok tşkr ederim canım
inşalllah haplar derdine deva olur aman ha kendi başına hap alıp kullanma doktora sormadan etmeden allah korusun canım inşallah geçer
hemen profil resmini değişmiş bak bak bak
canım Allah kolaylık versin...bebek bakmak zor iş..ama emin ol tek başına daha güzel bakar büyütürsün
ben yanıma hiçkimseyi istemedim hep tek baktım...
gaz 15 günlükken başlıyor en az 4 ay sürüyor
daha erkende bitebilir
pelinde 3-5 kere anca oldu...
resim eklemeni bekliyorum
ben hemen eklemiştim siz istediniz diye
illa söylememizmi lazım
merak ediyoruz güccük ela hanımı
sorma sorma bende benim eltimden şüpheleniyom cin gibi valla onunda kzı 6 aylık oldu bişey oldumu netten araştırıyom diyo acaba beni bilirmi diye tırsmıyomda değil aman ben kaynana elti görümce çekişi yapmıyom kiyok meltemcim profil resmimi senin yüzünden değiştirmedim..eltimde bazen burada ki yazıları okuyormuş da eeee malum burda dertleşiyoruz içimizi döküyoruz o yüzden bende değiştirdim..yoksa al canım benim bütün fotolar sana feda olsun...bir ara albüm yüklerim.yanlış anlama lütfennn
ben kimseye tavsiyede etmiyom valla aman ne işleri var dayok cnm yanlış anlamadımama zamanlama benim yorumuma denk gelince söyliyim dedim
bende herkese kk tavsiye ediyorum..ondan sonrada yazdıklarıma çok dikkat ediyorum
artık kaynana ,görümce ,elti çekiştiremiyorum eskisi gibi
aynen cnm yaaa.eltimin oğluda eladan 1 ay küçük.o da netten araştırıyorum bir çok şeyi demişti..sende bugün bana öyle yazınca bende jeton çok fena düştühemen önlem alayım dedim ama kızlarımın resimlerinden albüm yaptım.çok resim ekleyemedim sorun var diyor..daha sonra yine yüklerim olursa...
kremin adınıda versen yeterdi cnm :)
sabahları hitrizin hap ,akşamları atarax hap kullanıyorum kaşıntı için ..hiç fayda etmedi
ayaklarım kalın kabuk oldu soydum oturup..bu seferde çok acıdı..kanatmadım ama orda deri inceldiği için terlik çorap giyemiyorum
canım Allah kolaylık versin...bebek bakmak zor iş..ama emin ol tek başına daha güzel bakar büyütürsün
daha erkende bitebilir
illa söylememizmi lazım
huzetfe kız ben seni akşam görmemişim alalcele yazınca sanırım gözümden kaçmışSlm alk kızlar çok şükür oğlum iyiye doğru gidiyor bu gecede sorun çıkmazsa yarına inşallah taburcu olucaz
sizede çok geçmiş olsun hatta geçsin bi daha hiç olmasın kimselerin olmasın kaynanamda da vardı ama ondaki de aynen divininki gibi stresden di psikloga gidince geçti görümcem çok hasta olunca oda sıkıntı yapıyodu artık görümcemde gitti şimdi bişeyi yokilacın ismi yokkikarışım yapılan bi ilaç ikiside.. reçeteye yazdı eczane karıştırdı bi kutuya öyle verdi ama ataraks falan değil merhem.. international hospıtalda prof. bi cildiyeciye çıkmıştım çok iyi bi doktor.. eşim tam tatile çıkacağımız zamanda kurdeşen olmuştu kaç doktor gezdik geçiremedi bu doktor acile yatırıp serum bağlattı geçti :)
canım geçmiş olsun alerji gibi birşey olmuşsun ayy gamsız olsana bacım accıkkremin adınıda versen yeterdi cnm :)
daha erkende bitebilir
illa söylememizmi lazım
iyiyim kuzum ugraşıyorum bıcırıkla ela hanımda iyi bizi parmağında oynatıyor çok inat şimdiden bu inadıyla baş edemiyoz büyünce ne yapcaz bilmiyomohh ohh mis gibi kızları ay kız evladı gibisi var allahım bana da bi kız evladı hayırlıs ile inşallah sağlıkla yarabbim duy sesimi büyük allahım allah yardımcın olsun elifimmm
iyiyiz valem sen nasılsın ela hanım nasıl öpürem sizi
demi demi ama ederiz biz kaç yıl bekledik minik cadıyı uyy yesinler valeme güveniyom ben toplansın yükler resmini kızın ona sonsuz güveniyom dermişim
sorma sorma bende benim eltimden şüpheleniyom cin gibi valla onunda kzı 6 aylık oldu bişey oldumu netten araştırıyom diyo acaba beni bilirmi diye tırsmıyomda değil aman ben kaynana elti görümce çekişi yapmıyom ki
ben kimseye tavsiyede etmiyom valla aman ne işleri var da
maşallah elifim allah nazardan korusun büyük kızın varya tam yemelki yemelik allah nazardan korusun
geçmiş olsun canım..şükür iyiye gidiyomuş bebişin durumuSlm alk kızlar çok şükür oğlum iyiye doğru gidiyor bu gecede sorun çıkmazsa yarına inşallah taburcu olucaz
kopasıca çenem dursaben kimseye tavsiyede etmiyom valla aman ne işleri var da
cuma gününü iple çekiyorum..kaşıntıdan uyuyamıyorumilacın ismi yokkikarışım yapılan bi ilaç ikiside.. reçeteye yazdı eczane karıştırdı bi kutuya öyle verdi ama ataraks falan değil merhem.. international hospıtalda prof. bi cildiyeciye çıkmıştım çok iyi bi doktor.. eşim tam tatile çıkacağımız zamanda kurdeşen olmuştu kaç doktor gezdik geçiremedi bu doktor acile yatırıp serum bağlattı geçti :)
psikoloğa gitsem antidepresan vereceksizede çok geçmiş olsun hatta geçsin bi daha hiç olmasın kimselerin olmasın kaynanamda da vardı ama ondaki de aynen divininki gibi stresden di psikloga gidince geçti görümcem çok hasta olunca oda sıkıntı yapıyodu artık görümcemde gitti şimdi bişeyi yok
demekki ablanla görüşlerimiz fikirlerimiz aynı o zaman sen güldüm deyince bende gülmüşüm
bencede haklı ablan insan hiç bişeyden de tat alamazki allahım şifanı çabuçak versin inşallahhh
BU arada herkese günaydın kızlar ee bugün nasılsın neslihan tam 1 ayıda geçmiş girmeyeli inşallah iyidir
canım geçmiş olsun alerji gibi birşey olmuşsun ayy gamsız olsana bacım accık
ben çok gamsızımdır babaanneme çekmişim hiçbişeyi takamam kafama
babaannecezimde çok geziyo diye dedemden dayak yermiş dayak yedikten sonra dedem sinirden kahveye gidermiş
arkasından babaannem gene gidermiş gezmeye dünya bu takmaya değermi helede değmeyecek insanlara
ehliyet konusuna gelince bosuna alma ben aldım arabayı bikerem bile vermedi ehliyet paracıkları boşa gitti
bileydim oraya verdiğim parayı gardolabımı yeniler mis gibi kıyafetler alırdım
kızımın resmine gelince 40 çıkana kadar babamız internete foto eklemeyi yasakladı canımcım 40 ı çıksın hemen atacam fotoları
:123:
05 / 02 / 2014
SAAT : 19:15
ÇARŞAMBA
DOĞUM YAPAN ÇİÇEĞİ BURNUNDA ANNELERİMİZ
*** İSİM** ______ **CİNSİYET** _______ İSİM ______
1.okyanus84:__________ KIZ _____________ İREM SU
2.hakca:______________ KIZ _____________ EYLÜL
3.beryal:_____________ ERKEK ___________ SEMİH DORUK
4.süpriz_mucize: _______ KIZ ____________ ELİF YAĞMUR
5.bircan:______________ KIZ _____________ HÜMA
6.tatlibebek: __________ KIZ______________ ZEYNEP BERRA
7.sessizdeniz: _________ERKEK VE KIZ ______ EYMEN EFE & ESLEM NUR
8.hlymms:____________ ERKEK ____________ FATİH KEMAL
9.sevgii:) ____________ ERKEK ___________
10.yaren35:__________ ERKEK ____________ YAĞIZ
11.benbilirim: _________ ERKEK ____________
12.muhasebe22 : _____ ERKEK _____________
13.ESCALES: _________ ERKEK _____________ ATEŞ TAMER
14.serra84: __________ ERKEK ______________
15.chen :____________ ERKEK ______________
16.firdevs2006: _______ ERKEK ______________ MEHMET KÜRŞAT
17.burcinn: __________ ERKEK VE KIZ _______ ÇINAR EMİR & AYŞENUR
18.yeb2004: _________ ERKEK ______________ ÖMER
19.limonnnnn: ________ KIZ _________________
20.acrinsu : __________ERKEK _______________ BULUT
21.nilaykisir: _________ ERKEK _______________ ALİ TOPRAK
22.megryann : ________ KIZ _________________ AYŞENUR
23.elif_ba: ___________ KIZ _________________ ZEYNEP FEYZA
24.BEBEGIMIZ: _______ KIZ __________________ İPEK
25.k.a.y.r.a. : ________ KIZ _________________ ZEYNEP
26.mutluyum1111 : ____ ERKEK _______________ UĞUR
27.dezy : __________________________________
28.sirrinenur : ________ KIZ _________________ EMİNE CEYLİN
29.siyahinci1 : _______________________________
30.bebis02 : _________________________________
31.huzeyfe:_________ ERKEK ________________ AHMET YASİR
32.abyosun:_________ ERKEK _________________ MERT
33.sinemis84:________ ERKEK___________________ POYRAZ AKIN
34.ozbek83:_________ KIZ _____________________ EBRU
35.gize:____________ ERKEK ___________________ ARDA
36.sumos23:_________ KIZ ____________________ SELİNAY EFSA
37.mavı_gozlü_______ ERKEK ___________________ MURAT KAAN
38.elif..timureren _____ KIZ ____________________ AZRA
39.papatya0_________ ERKEK ___________________ YAHYA YİĞİT
40.mopsy____________ KIZ______________________ ALİSA
41.cmrmduru ________ KIZ ____________________ AYBİKE DURU
42.johnnybravo ______ KIZ______________________ ELİF ELA
43.orays ____________ ERKEK ___________________ MAHİR KAYRA
44.olcayelis _____________________________________
45.rufeyde serra _____ KIZ ______________________ RUFEYDE SERRA
46.vildan1 ___________KIZ ______________________ EBRAR
47.ÖZLEMİMSİN ______ KIZ ______________________ EYLÜL
48.&ayla&: __________ KIZ ______________________ ECRİN
49.selra _____________KIZ ______________________ DURU
50.gelevera _________ ERKEK ____________________ AHMET BORA
51.bitte _____________KIZ ______________________ EYŞAN
52.sulezehra ________ KIZ ____________________ BERRA ZEYNEP
53.dil_nur __________ ERKEK ___________________ ARDA
54.citos2903 _______ ERKEK ___________________ SERDAR
55.angel_eda _______
56.bilgen35________ ERKEK KIZ_________ YİĞİTEFE & FİDANNAZ
57.okyanus84 _______ KIZ _____________________ BEREN MİRAÇ
58.k.a.y.r.a. ________ KIZ _____________________ ELİF
59.lightlife __________ ERKEK ___________________ KIVANÇ
60.AYSEN74: _________________________________
61.tatlibebek ________ KIZ _____________________ BETÜL ERVA
62.beryal ___________ KIZ _____________________ DEFNE
63.eleyna __________ ERKEK ___________________
64.sevgii:) __________ KIZ ____________________ İBRAHİM DENİZ
65.süpriz_mucize: _____
66...ELCHIN.. ________ ERKEK __________________ YUSUF ALP
67.belenay: __________ KIZ ___________________ SENA
68.dyd : ____________ ERKEK __________________ FURKAN
69.bircan: ___________ KIZ ____________________ EDA
70.sinemis84 : _______ ERKEK __________________YİĞİT ARAS
71. firdevs2006: ______ KIZ ____________________ MİNE SU
72. sifaa: ____________ KIZ ____________________ AZRA
73.divinityvildangel ):_ KIZ____________________ PELİN
74.rufeyde serra: _____________________________
75..ÖZLEMİMSİN: _______KIZ ___________________ ELA
76.nurcan1980 :________ ERKEK ________________
77.mavı_gozlü: _________ KIZ ___________________
78.sulezehra:___________ERKEK__________________ YUSUF BERA
79.elif..timureren _______ KIZ ____________________ ELA DURU
80.huzeyfe ____________ERKEK ___________________MUHAMMED ZAKİR
81.yaren35:____________ KIZ ____________________ YAREN
82.vale14 (osmaniye 80) _________________________ ELA
83.haksever: __________________________________ ZEYNEP
CİCİ HAMİLELERİMİZ ** ANNE ADAYLARIMIZ **
** İSİM ** ____** SAT ** ___** CİNSİYET**___ ** İSMİ **
1.citos2903: __________________________________ ERKEK
2.lightlife :____________________________________ KIZ
3.belenay : ___________________________________ ERKEK
4.orays : _____________________________________
ANNELİĞE YÜREKTEN ADAY ADAYI OLANLAR (RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN )
1.neslihan165:
2.xaysex
3.rozalin
4.sekerkiz67
5.hira64
6.PinkRose
7.iltercakır
8.azra2
9.melek181
:94::94::94::94::94::94:
amin çok saol kuzum allah razı olsun ela hanımıda öp kız yoksa sizlerde 40 nın çıkmasınımı bekliyonuzzcanım geçmiş olsun alerji gibi birşey olmuşsun ayy gamsız olsana bacım accık
ben çok gamsızımdır babaanneme çekmişim hiçbişeyi takamam kafama
babaannecezimde çok geziyo diye dedemden dayak yermiş dayak yedikten sonra dedem sinirden kahveye gidermiş
arkasından babaannem gene gidermiş gezmeye dünya bu takmaya değermi helede değmeyecek insanlara
ehliyet konusuna gelince bosuna alma ben aldım arabayı bikerem bile vermedi ehliyet paracıkları boşa gitti
bileydim oraya verdiğim parayı gardolabımı yeniler mis gibi kıyafetler alırdım
kızımın resmine gelince 40 çıkana kadar babamız internete foto eklemeyi yasakladı canımcım 40 ı çıksın hemen atacam fotoları
iyiyim kuzum ugraşıyorum bıcırıkla ela hanımda iyi bizi parmağında oynatıyor çok inat şimdiden bu inadıyla baş edemiyoz büyünce ne yapcaz bilmiyomsen ne yapıyon görümcen vefat etmiş başınız saolsun bacım rabbim mekanını cennet eylesin
elifciğim sanada kolay gelsin allah yardımcın olsun duanada yürekten amin diyom allahım inşallah hayırlısı ile inşallahhhayşecim teşekkür ederim cnm..Allah her isteyene nasip etsin...darsısı sizlerin başına canım benimmm...
huzeyfecim lightlifecım sizlere çok çokkk geçmiş olsun Allah bir daha göstermesin inş.
aman yine hafta ortası oldu ne çabuk geçiyor şu zaman yaaaaa...her gün dip köşe temizliğe niyet ediyorum hep hevesim kursağımda kalıyor bakalım bugün ya nasip ya kısmet :44: yalnızlık çok zor küçük bebekle iş olmuyor..heleki şimdide büyüdü hep ilgi ve kucak istiyor..neyse kızlar hepinizi kocaman öptüm kendinize iyi bakın ALLAH'A emanet olun...
kız divinty annen ablan olmayasın kız seningeçmiş olsun canım..şükür iyiye gidiyomuş bebişin durumu
hastanede yatmak çok eğlenceli demi :)
ben vildanla yatınca özel oda istedim ..hastane tıklım tıklımdı ..özel oda bi yana bize yatış verdiler serum taktılar yatak yok ,ortada kaldık
gözüme cam kenarı yatağı kestirdim..orda yatan kadınında evde 2 çocuğu daha varmış..kaynanası bakmıyormuş çocuklar perişan olmuş
canım sen git birini iyi ediyim derken diğerlerini perişan etme dedim
kadın doktorla konuştu ..zaten tedavisi bitmiş 2 günde gözlemleyim diye çıkarmıyomuş
oysaki taburcu etsene ..hastane ağzına kadar hasta çakılı
her neyse kadın çıktı ben kuruldum baş köşeye
9 kişilik odaydı hepside kafa dengiydi
çocuklarda kaynaştı hep anaokulu yaşındalar
,gece yarılarına kadar çaylar pastalar sohbetlerhiç çıkmak istememiştik
hatta bizden önce çıkanlar her görüşe geldiler
adama bağımlılık yaparım ben
kopasıca çenem dursa
bide elimle üye yapıyom iyimi
cuma gününü iple çekiyorum..kaşıntıdan uyuyamıyorum
artık sadece kaşıntım gecse yeterbakalım ne diycek kontrolde
psikoloğa gitsem antidepresan verecek
onuda içemem emziriyom hala pelini
hakkımda hayırlısı bakalım zaman ne gösterecek
ablam benim annem gibi...bana annemden çok bakmış...sayarım severim..ablam diyene kadarda ben kendimi öyle bilmiyodumya leeenkafama dank etti...artık biraz arsız olma zamanı
saol cnm
gamsız olamıyom ben...ayrıca sende gamsız değilsin...bebek için ne kadar üzüldün ağladın yandın hepimiz biliyoruz
bende halalarıma çekmişim gamsız ,mızmızama bu yukardakiler kadar gamsız vurdumduymaz insanlar daha görmedim ben
ehliyet almıycam zaten lüzum yok..sürmeyi öğreniyim yeter..ben o parayı harcarım dediğin gibi
bekliyelim bari ela hanımın kırkını..zaten yarı kırkı çıktı ne kalmış geriye
zaman akıp gidiyor
çok şey istiyom ama takvimde yap daha bişey demiycem
takip edek hiç olmazsa
haaa birde doğum hikayeni bekliyiim
ee doğurmayacanmı ne kalmış maşallah kız 2 gün sonra meleğini kucağına alacan ya maşallah sana valla haksever seninde az kahrnı çekmedik hayırlısı ile al bebeğini cennet kokulunu kucağına
dogurdum diye yazmış yawwheycanlandım
Heyyy kimse yokmu nerde bu topikin sakinleri kimsesizim benim
geçmiş olsun Huzeyfe oğlum 5 aylıktı 10 gün hastanede kaldık bronşiolitten dolayı.. bebeğim çok kusuyodu ilaçlar etki etmiyodu en ince iğne damarlarına oluyodu ama oda damarın içinde dönüp düğüm oluyodu serum gitmiyodu o sebepten 10 hastanede iğne hava tedavisi ile atlattık çok şükür imkanınız varsa hastanede tedavi görmek daha iyi geçmişolsun cnm.
heee dört gözle bizde bekliyoz 40 ın çıkmasıamin çok saol kuzum allah razı olsun ela hanımıda öp kız yoksa sizlerde 40 nın çıkmasınımı bekliyonuzz
elifciğim sanada kolay gelsin allah yardımcın olsun duanada yürekten amin diyom allahım inşallah hayırlısı ile inşallahhh
kız divinty annen ablan olmayasın kız senin
daha bide milleti elinle üye ediyon ha oldu olacak açtığın konuları göster işte buda benim konum diyeeee
ee doğurmayacanmı ne kalmış maşallah kız 2 gün sonra meleğini kucağına alacan ya maşallah sana valla haksever seninde az kahrnı çekmedik hayırlısı ile al bebeğini cennet kokulunu kucağına
günaydın huzeyfeee kim demiş kimsesiz topik dye geliyoz ya arada bu aralar maşallahımız var baskana
o konu balka onu taktım o kendimle ilgiliydi çok şükür sınavı atlattımgeçmiş olsun canım..şükür iyiye gidiyomuş bebişin durumu
hastanede yatmak çok eğlenceli demi :)
ben vildanla yatınca özel oda istedim ..hastane tıklım tıklımdı ..özel oda bi yana bize yatış verdiler serum taktılar yatak yok ,ortada kaldık
gözüme cam kenarı yatağı kestirdim..orda yatan kadınında evde 2 çocuğu daha varmış..kaynanası bakmıyormuş çocuklar perişan olmuş
canım sen git birini iyi ediyim derken diğerlerini perişan etme dedim
kadın doktorla konuştu ..zaten tedavisi bitmiş 2 günde gözlemleyim diye çıkarmıyomuş
oysaki taburcu etsene ..hastane ağzına kadar hasta çakılı
her neyse kadın çıktı ben kuruldum baş köşeye
9 kişilik odaydı hepside kafa dengiydi
çocuklarda kaynaştı hep anaokulu yaşındalar
,gece yarılarına kadar çaylar pastalar sohbetlerhiç çıkmak istememiştik
hatta bizden önce çıkanlar her görüşe geldiler
adama bağımlılık yaparım ben
kopasıca çenem dursa
bide elimle üye yapıyom iyimi
cuma gününü iple çekiyorum..kaşıntıdan uyuyamıyorum
artık sadece kaşıntım gecse yeterbakalım ne diycek kontrolde
psikoloğa gitsem antidepresan verecek
onuda içemem emziriyom hala pelini
hakkımda hayırlısı bakalım zaman ne gösterecek
ablam benim annem gibi...bana annemden çok bakmış...sayarım severim..ablam diyene kadarda ben kendimi öyle bilmiyodumya leeenkafama dank etti...artık biraz arsız olma zamanı
saol cnm
gamsız olamıyom ben...ayrıca sende gamsız değilsin...bebek için ne kadar üzüldün ağladın yandın hepimiz biliyoruz
bende halalarıma çekmişim gamsız ,mızmızama bu yukardakiler kadar gamsız vurdumduymaz insanlar daha görmedim ben
ehliyet almıycam zaten lüzum yok..sürmeyi öğreniyim yeter..ben o parayı harcarım dediğin gibi
bekliyelim bari ela hanımın kırkını..zaten yarı kırkı çıktı ne kalmış geriye
zaman akıp gidiyor
çok şey istiyom ama takvimde yap daha bişey demiycem
takip edek hiç olmazsa
haaa birde doğum hikayeni bekliyiim
valecimmmm Allah her daim iki cihanda da yanımızda tutsun yavrularımızı inş.yazdıklarını okurken gözlerim doldu....Rabbim herkese her isteyen kuluna bu mucizeyi yaşamayı en tez saatte nasip etsin inş....
Katılım başlama tarihi : 03 Şubat 2014
En son başvuru tarihi : 23 Şubat 2014 / 23:00 Pazar
Oylama başlama tarihi : 24 Şubat 2014
Oylama bitiş tarihi : 02 Mart 2014 / 23:00 Pazar
VEEEEE MELEĞİME KAVUŞMA HİKAYEMM
en umutsuz oldugum anda geldi meleğim, artık anne olamayacağıma o kadar inanmıştımki,kendimi sadece avutmakla uğraşıyordum,ve rabbime yakarışlarım tevekkülle başladı 41 meryem suresi 41 ayatel kürsi 41 yasin ne dualar okunmadıki adıma dua etmekten başka birşey kalmamıştı elimde,doktora gidip gelmeler,tahliller,filmler o kadar canımı yakıyorduki,ardı arkası kesilmeyen sorular ve recep ayının ilk günleri ağlayarak ettiğim duanın kabul oluşu şükürler olsunki 22 nisan evde yaptıgım test pozitif sevinemedim bile ya yine düşerse ya yine kaybedersem onca tedavi oldum ya fayda etmesse hemen doktorumu aradım ve yarın gel dedi gittik kan tahlili pozitif 4 gün sonra tekrar yapılacak yükseliş varmı bakılacak ve geçmeyen 4 gün yükselmiş değerim küçücük kese içimde ama ya kalp atışı olacak büyüyebilecekmi benimle kalmayı bana tutunmayı başarabilecekmi minik meleğim içimde değişik bir korku KIZIM olacak biliyorum hissediyorum ama bağlanamıyorum,hemen bir yığın iğnelere ilaçlar bana tutunması için yapılması gereken herşey beklemedeyiz elimiz yüreğimizde ve 2 hafta sonra kalp atışı varmı bakılacak dr kapısında karnıma giren sancılar ya duymassak korkusu ilk defa bu kadar heyecanlıyım veeee ultrasona girdim o minicik kalbi iğne ucu kadar küçücük minicik kuzum atıyor annesine tutunmuş,benimle artık hıçkıra hıçkıra ağladım ben nelerimi feda etmişti o minicik kalbi görenen kadar şükürler olsunki dualarım kabul olmuştu şaşkındım,şimdi ne olacaktı dr umdaki güven başardık duygusu bana cesaret vermişti şimdi önümüzde zorlu 9 ay vardı internet telefon kimyasal ilaçlar yasaktı iyi beslenmem ve kendimi yormamam lazımdı ilk 3 ay sırayla anneler geldi baktılar...3 ayın içinde iki kez lekelenme yaşamıştım onlarıda atlattık ve yatarak gecen 9 ay...git gide sancılarım artıyordu haftalık kontrollerim başlamıştı bi an önce kızımı görebilmek için sabırsızlanıyordum,17 OCAK ta muayaneye gittiğimde nst de sancı cıkmıştı ve bebek doğum kanalına baskı yapıyordu dr dogum başlamadan almamız lazım dedi ve cuma günü 4.30 yatışım yapıldı...kokuyordum ya dogumdan çıkamazsam ya kızımı göremezsem,hemşireler etrafımda 4 dönüyor beni hazırlıyorlardı ve ameliyat önlüğünü giydirdiler bekleyiş büyük heyecan başlamıştı dr umun gelmesi bekleniyordu ve dr geldi hasta bakıcı beni almaya geldi gözümde korkuyla karışık hayecanla akan gözyaşları eşim aşağıda işlemleri yaptırmaya gitti yanımda yok o gelsin istiyorum koşa koşa son anda yetişti herkesle helalleştim veee ameliyat kapısındaydım eşim sımsıkı elimden tuttu burdayım korkma dedi onlada helalleştim içerde kocaman bir ekip dr um beni karşıladı her an vazgeçebilirim elinizi çabuk tutun dedim ve epidural olmak üzere belime iğnelerim yapıldı ama halen ayaklarımı hissediyordum yavaş yavaş hissiyat kayboldu beni cihaza bağladılar içerdeki herkes sessiz sorular soruyorum kimse cevap vermiyor heyecanlandım dilimde sürekli dua ne zaman bitecek sorusu SONUNDA MELEĞİM CANIM BEKLEDİĞİM SES VERDİO MUHTEŞEM MELODİYİ DUYDUM AĞLIYORDU BEBEĞİM DEDİM GÖRMEK İSTİYORDUM Bİ AN ÖNCE DR SABIRSIZLANMA ANNESİ SİLİYORLAR GÖRECEKSİN DEDİ VEEEE İLK BULUŞMA KIZIM ELA YANIMDA RÜYALARIMDA GÖRDÜĞÜM SEVDİĞİM BEKLEDİĞİM BENİMLE DÜNYANIN EN GÜZEL BEBEĞİ BENİMDİ SANKİ HIÇKIRIKLARA BOĞULDUM GİTMESİN GÖTÜRMESİNLER İSTEDİM AMA YUKARI ÇIKARIP GİYDİRMELERİ GEREKİYORDU...kızımı götürdüler benim dikişlerim atıldı ve odama çıkarıldım muhteşem bir karşılama pamuk kızımın etrafında bi sürü meraklı bekleyiş ve eşim ilk göz göze gelişim çok güzel aynı sana benziyor sözleri artık benimde mis kokulum benimleydi...ALLAHIM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN... kaybettiğim 5 meleğimin acısını bir gecede unutturan rabbime şükürler olsun allahım evladımın acısını göstermesin
Sağol canım bizde 1haftadir hastahane deyiz aynen hava ve antibiyotik tedavisi görüyoruz netten baktımda 2 yasina kadar sık sık tekrarlarmis seninki nasil oldu tekrarladimi yada nasıl korudun onu fikirlerine ihtiyacım var