kızlar hepinize çok teşekkür ederimm allah razı olsun
BERYALCİM kızımın adı ELA canım
slm kızlar nasılsınız
huzeyfe ,yaren, vale_14 bebişlerinize kavuşmuşunuz gözünüz aydın Allahım analı babalı büyütsün inşallah
darısı başımıza artık benimde 7 haftam kaldı nasip olursa zaman yavaşladı sanki geçmek bilmiyor
haksever seninde az kalmış sağlıkla gelsin kuzucun Allah bi avazda kurtasın cnm
sağol cnm iyiyiz çok şükür evet az kaldı heycanla bekliyorum doğacak günü tabii en çokta serdarın kardeşine vereceği tepkiyi merak ediyomCitos CANIM NASILSIN Serdar paşamız bebişin nasıl CANIM az kalmış sağlıkla kucağına Alman dileğiyle.
sağol cnm iyiyiz çok şükür evet az kaldı heycanla bekliyorum doğacak günü tabii en çokta serdarın kardeşine vereceği tepkiyi merak ediyomsen nasılsın eylülde koca kız olmuştur artık kreşe falan gidiyormu :26:
selamlar kızlar nasılsınız...
kızlar bana görümcemin hastalığını soran oldu kimdi hatırlamıyom ama size yazmadan görümcemi kaybettik
görümcem bağırsak kanseriydi ama çok çekti çokkk kaç kez ameliyat oldu bilinmez sayısız ama ölüm nedeni soktorunun deyişine göre solunum yetmezliğindenmiş ağrıları çok fazlaydı dayanamıyordu
hiçde off bile demedi tam 4 sene çekti hiç kabul etmedi hastalığını ben hasta da değilim kanserde derdi
pazartesi günü sabahezanları okunurken vefat etmiş o günden beri de giremiyordum şimdi giremde haber vereyim diye birazdan gene g,deceğim allaha emanet olun kendinize iyi bakın bu aralar pak gelemem hepiciğinizi öptüm
kızlar bana görümcemin hastalığını soran oldu kimdi hatırlamıyom ama size yazmadan görümcemi kaybettik
görümcem bağırsak kanseriydi ama çok çekti çokkk kaç kez ameliyat oldu bilinmez sayısız ama ölüm nedeni soktorunun deyişine göre solunum yetmezliğindenmiş ağrıları çok fazlaydı dayanamıyordu
hiçde off bile demedi tam 4 sene çekti hiç kabul etmedi hastalığını ben hasta da değilim kanserde derdi
pazartesi günü sabahezanları okunurken vefat etmiş o günden beri de giremiyordum şimdi giremde haber vereyim diye birazdan gene g,deceğim allaha emanet olun kendinize iyi bakın bu aralar pak gelemem hepiciğinizi öptüm
Citos saol canım allah razı olsun darısı inşallah hayirlisiyla sana zaman cok cabuk geçiyor ahada biz bugün 37 gunumuzu bitirdik sende bi bakmissin dogurdun kocaman oldu bebeğin
Rabbim herkese nasip etsin bu güzel günleri
Yeni dogum yapmış arkadaşlar 40 gunune kadar kurani kerimi hatim etmek bebek için cok faydalı okuta bilenler okutsun
Bizimde babamiz okuyo cuma günü inşallah hatim duasını yapıcaz Rabbim riyasiz kabul etsin inşallah
allah sabır versin aileye mekanı cennet olsun ...................................
iyi pazarlar kızlars
divinity kuzum sen hiç böyle cigara içmezdin ne oldu bi sıkıntı yok değilmi geçtimi alerjil
erin
sevcenaz saol allah razı olsun amin inşallahhh
Gecmedi cnm
Hastaligima teshis kondu
Like0n plsnus
allah şifa versin canım yukardakileri cok takıyosun ondan mı oluyo acaba
eşiminde elinde var diyodumya geçen zorla doktora yolaldım 2 çeşit krem biri antibiyotikli bide ilaç varmiş tepesinde durdum düzenli kullandı cok şükür elleri düzelmeye başaldı nasıl kabarmıştı elinin üstü kıpkırmızı şişlikler vardı bazıları intihap toplamıştı ayalrdır geçmiyodu çok şükür iyi geldi elleri geçiyo geçmicek sandım artık diyo kendiside maşlallah geçti inşallah seninkide geçer
evet cnm yukardakiler artık bana takıntı oldu
bu konuda kendimi sakinleştiremiyorum
emzirdiğim için her ilacı veremiyor doktorlar
3 değişik dr gittim...en son gittiğim dr iyi memnun kaldım
adam güzel güzel açıklama yaptı
geçmez bu hastalık berbat bişey dedi
tek çare kafayı düzeltecekmişim
emzirmiyor olsam bana vereceği ilacın reçetesini verdi
ilacı aldığım süre içinde hamile kalmam yasak..ve ilaç bittikten sonra 3 sene daha hamile kalmamam gerekiyormuş o kadar ağır bi ilaç
seneye kadar düzelmezsem pelini sütten kesip o ilaca başlıycaz
hastalığımın adı liken planus
yukardaki mesajı telefondan yazdım...aceleyle o kadar yazabildim
bugün sıcak çermiğe gittik ..ben girmedim havuza vildan teyzesiyle ve kuzenleriyle girdi
kocikte bana araba sürmeyi öğretti
iğrenç bişey araba sürmek hiç sevmedim
Allah nasip ederse 4. ayda arabayı değişecekmiş...yeni arabayı hiç ettirmem bunda öğrenin bunu hiç edin diye elimize veriyor vildanla benim
zorla bana ehliyet alacak adam...oldu bitti araba sürmeye hiç heveslenmedim
hatta önde oturmayı bile sevmiyorum arka daha rahat