Dokuz Doğuranlar

Citos CANIM NASILSIN Serdar paşamız bebişin nasıl CANIM az kalmış sağlıkla kucağına Alman dileğiyle.

Citos CANIM NASILSIN Serdar paşamız bebişin nasıl CANIM az kalmış sağlıkla kucağına Alman dileğiyle.
sağol cnm iyiyiz çok şükür evet az kaldı heycanla bekliyorum doğacak günü tabii en çokta serdarın kardeşine vereceği tepkiyi merak ediyomsen nasılsın eylülde koca kız olmuştur artık kreşe falan gidiyormu :26:

Citos CANIM Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Uzun zamandır görüşemiyoruz ama aklım hep sizlerdeydi.serdar paşamızda kardeşine abilik yapacaktır merak etme. Evet Canım büyüdü Eylül hanım anaokuluna gıdıyor alıştı artık onun içinde iyi oldu. Tabi başta bana baya bir zor oldu alışmışız evde birbirimize Eylül olmayınca gündüz ev baya boş geldi. Serdar gidiyor mu? Görüşmek üzere kendine iyi bak. Hayırlı haberlerini bekliyoruz.

Citos saol canım allah razı olsun darısı inşallah hayirlisiyla sana zaman cok cabuk geçiyor ahada biz bugün 37 gunumuzu bitirdik sende bi bakmissin dogurdun kocaman oldu bebeğin
Rabbim herkese nasip etsin bu güzel günleri
Yeni dogum yapmış arkadaşlar 40 gunune kadar kurani kerimi hatim etmek bebek için cok faydalı okuta bilenler okutsun
Bizimde babamiz okuyo cuma günü inşallah hatim duasını yapıcaz Rabbim riyasiz kabul etsin inşallah

selamlar kızlar nasılsınız...
kızlar bana görümcemin hastalığını soran oldu kimdi hatırlamıyom ama size yazmadan görümcemi kaybettik
görümcem bağırsak kanseriydi ama çok çekti çokkk kaç kez ameliyat oldu bilinmez sayısız ama ölüm nedeni soktorunun deyişine göre solunum yetmezliğindenmiş ağrıları çok fazlaydı dayanamıyordu
hiçde off bile demedi tam 4 sene çekti hiç kabul etmedi hastalığını ben hasta da değilim kanserde derdi
pazartesi günü sabahezanları okunurken vefat etmiş o günden beri de giremiyordum şimdi giremde haber vereyim diye birazdan gene g,deceğim allaha emanet olun kendinize iyi bakın bu aralar pak gelemem hepiciğinizi öptüm

canım başınız saolsun..mekanı cennet olsun inşallah....Allah geride kalanlara sabır versin

allah rahmet eylesin canım

maşallah cok güzel bieşy yapmışsınız ben 40 gün bebeğin yanında sesli okunursa hafız olur diye duydum ne güzel allah kabule tsin hayırlı evlat olsunlar inşallah

slm kızlar nasılsınız bakalım..biz iyiyiz çok şükür eşimin izni çarşamba günü bitiyo ama galiba ben bir aya yakın daha burda kalıcam.son anda karar verdim bakalım nolcak..çünkü annem gelse en fazla 10 gün kalabilcek bu sefer yanımda ee bizim daha kırkımız çıkmamış olcak eşimin nöbetleri başlıycak en nasıl tek kalırım evde..kafam bi milyon gideyimmi kalayımmı bilemedim..son anda böyle oldu...yarın allah nasip ederse 20 günlük olcaz teyzeleri...çokk tatlı bi kızım var ellerinizden öper...AYŞECİM çok çok üzüldüm allah rahmet eylesin.başınız sağolsun..ne acı bi durum...GÜN sayan arkadaşlarımada hayırlı doğumlar olsun inşallah..sizlerinde hayırlı haberlerinizi almayı nasip etsin rabbim.kendinize iyi bakın.ALLAHA emanet olun...

başınız saolsun canım allahım mekanını cennet eylesin inşallah

Selamm kızlar hayırlı pazarlar herkese
herkesden allah razı olsun çok saolun beklenen ölümdü ama yinede yıktı bizleri çocuklarını allah kimselere çektirmesin

Gecmedi cnm
Hastaligima teshis kondu
Like0n plsnus

allah şifa versin canım yukardakileri cok takıyosun ondan mı oluyo acaba
eşiminde elinde var diyodumya geçen zorla doktora yolaldım 2 çeşit krem biri antibiyotikli bide ilaç varmiş tepesinde durdum düzenli kullandı cok şükür elleri düzelmeye başaldı nasıl kabarmıştı elinin üstü kıpkırmızı şişlikler vardı bazıları intihap toplamıştı ayalrdır geçmiyodu çok şükür iyi geldi elleri geçiyo geçmicek sandım artık diyo kendiside maşlallah geçti inşallah seninkide geçer

başınız sağolsun ayşecim Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin

evet cnm yukardakiler artık bana takıntı oldu
bu konuda kendimi sakinleştiremiyorum

emzirdiğim için her ilacı veremiyor doktorlar
3 değişik dr gittim...en son gittiğim dr iyi memnun kaldım
adam güzel güzel açıklama yaptı
geçmez bu hastalık berbat bişey dedi
tek çare kafayı düzeltecekmişim
emzirmiyor olsam bana vereceği ilacın reçetesini verdi
ilacı aldığım süre içinde hamile kalmam yasak..ve ilaç bittikten sonra 3 sene daha hamile kalmamam gerekiyormuş o kadar ağır bi ilaç
seneye kadar düzelmezsem pelini sütten kesip o ilaca başlıycaz

hastalığımın adı liken planus
yukardaki mesajı telefondan yazdım...aceleyle o kadar yazabildim

bugün sıcak çermiğe gittik ..ben girmedim havuza vildan teyzesiyle ve kuzenleriyle girdi
kocikte bana araba sürmeyi öğretti
iğrenç bişey araba sürmek hiç sevmedim
Allah nasip ederse 4. ayda arabayı değişecekmiş...yeni arabayı hiç ettirmem bunda öğrenin bunu hiç edin diye elimize veriyor vildanla benim
zorla bana ehliyet alacak adam...oldu bitti araba sürmeye hiç heveslenmedim
hatta önde oturmayı bile sevmiyorum arka daha rahat

sen adını söyleyince netten baktım bazı durumalrda kaşıntı önleyici ilaçalr bile geçiriyomuş ama bazısındada tedavi gerekiyomuş işte allah şifa versin cnaım güvendiginiz bi aktar varsa orayada bi gidip hastalıgının adıı söylesen bitkisel ilaç yapabilirler belki kaynvaldemin ellerinde tırnallarında çok kötü oluyodu asla detarjan kullanmaması gerekiyo hatta suya bile eldiven takıcak cok sulu olammalı ellerinin avucları oyuluyodu resmen biz nişanlıyken sonra aktartan bi ilaç yaptırdı ama adam bu saraçoğlu maranki gb uzmanmış yani belgeleri felan var normal bi aktar değildi yaptırdıgı yer ondan sonra maşallah iyileşti hafif tırnakalrında oluyo ama cok deterjan klullanıyo kadıncaz ondan yoksa nerde o eski elelri insan acıyodu bakamıyodu ... inşallah şifa bulursun canım

ehliyete araba kullanmaya gelince eskiden bayılırdım içim giderdi eşim öyle bi kullanırki zevkli zevkli sanıyodumki cok güzel bişi trafikte hiç sinirlenmez kızmaz bakınır böle tadını çıkarır gezmelerin felan en olmadık yerden fırt diye cıkar olmucak yere tak parkeder sanıyodumki kolay bişi geceleri kursa gittimde aldım bide ehliyet anammmm cok sıkıcı bişey aldıma pişman oldum tabi kullananlara hala hayranım özellikle bayan şöförlere eşim heh nabıyo felan derse hemen kadını savunurum yapabilir o kadın yol ver kadına dur sıkıştırma heycanlanır felan kadınalrın fahri koruyucusuyum trafikte ama ben kullanırken hiç zevk almıyorum hele uzun yollar cok sıkıcı hiç hareket yok otomatik vites olsa belki güzel olabiliraraba güzel olunca güzelde ben tipo kullandım dogan kullandım yani hiç zevk almadım ama ehliyet aldıgım arabada cok zevk alıyodum yag gb araba direksiyonu felan süperdi bi mini cooperim olsa bide boy yok bende :)) aman işte alcama pişman oldum her gezmeye gidişimizde kayınvaldem bize söleniyo görümcemle ikinizdede ehliyet var tabanvay gidiyoruz diye öle çarşıya pazara coluk copmbalak giderkende harbiden lazım oluyo bakalım şimdi palio muz var hamileyken alındı hiç kullanmadım dogumdan sonra denemeelr başlar sonra kızımla kırk uçurmalarımızı onla yaparız belki babamız navigasyonda aldı :)) o otobüslerle gezer artık

kızlar hepinize iyi günler...uzun zamandır gelemedim benim küçük hanım büyüdükçe yaramaz oldu...
ayşecim başınız sağolsun cnm mekanı cennet olsun görümcenin...
meltemcim çok geçmiş olsun cnm.Allah beterinden korusun tez saatte şifalar versin inş.
haksevercim sen nasılsın az kaldı doğumuna...
veeeee diğer arkadaşlar hepiniz Allah'a emanet olun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…