amin canımmmm teşekkür ederim...mutlu yıllar nice senelere canım bir ömür boyu aşkla huzurla bağlı kalın inşallah
A.s canım oh ne guzel bizimde 19 da 10. yılımız bitip 11. Yıla ayak basıcaz Rabbim herkese huzurlu sağlıklı mutlu seneler devirmeyi nasip etsin
selamlar kızlar
valem çok sevindiğim neyse affettim seni hadi ama bi da olmasın
bircan sen bende n de sonra evlenmişsin nice 7 yıllara kızlarınla birlikte
cemrem kız buralardayzı bakıp çıkıyoz ne yazalımda yazacak hiç bişey yok sizler iyi olunda siz olun demişken kızlar listemizde ismi varmı bilmiyom şekerkız67 olan üyemiz dış gebelik geçrimiş bayramda aslında özelden geçmiş olsun yazayım dedim hep unuttum valla aklıma gelmişken yazayım bi ona
vaelm hakseverin yazısını göresen bi ağlaya ağlaya akşamdan beri içim dışına çıktı allah evlatlarınızı sağsailm kucağınıza versin sağlıkla inşallah benide neslihanıda unutmadığınız için allah sizlerden razı olsun canlarımm benim
nice mutlu yıllara canım.rabbim ömür boyu mutluluğunuzu daim etsin.selam kızlar nasılsınızzz evleneli 7.yıl dolduuuu:)))))
canım toprğım senayı hemen sütten kesmen gerek o içtiği süt ona zehir gibi şu an fayda değil zarar veriyorsun bebeğine.yaramaz zaten senaya daha çok zarar verir zayıflatır süt vuruğu olur çocuğun.derhal kes aslada verme.göğüslerine birer avuç nane yaprağı koy sütyeninin içine ve göğüslerini tülbentle sık.3 gün naneleri değiştirerek öle kal gece gündüz.nasılsınız canlar gece kuşu geldibu aralar pek keyfim yok mide bulantısı çok kötü hiç halim yok sürekli yatıyorum umarım çabuk geçer bu durum sağolsun eşimde olmasa senayla bile ilgilenemiyorum perşembe günü kontrolümüz var inşallah kalp atışlarını duyarız kuzucuğumun dua edin bize senaya hamileyken daha rahattım bu sefer çok zorladı birde sena olunca ama ne yapalım sağlıklı olsunlarda herşey evlatlar için senayıda memeden kesemedim oda halsiz bırakıyor beni ben bırakayım dedikçe iyice düştü üstüme yaramazlıklarda son gaz devam aman ne çok şikayet ettim demi şükür halime
beryal toprağım eşyaların ve evin çok güzel olmuş rabbim içine sindirsin çok uğraştın ama değmiş güle güle oturun canım sağlıkla ve huzurla
divi kuzum sen nasılsın pelin cadısı nasıl vildanım ne yapıyor okullar açılıyor bi telaş daha başlar şimdi sizde
güzel hamişler çitos,haksever,huzeyfe,vale sizler nasılsınız
cmrm özbek sizde hoşgeldiniz özletmeyin kendinizi uğrayıverin arasıra
herkese kocaman öpücükler uğrarım ben kendimi iyi hissettikçe
Selam canlar nasılsınız???
Öncelikle çok ihMAL ettim sizleri özür diliyorum…
Ne güzel haberler var Yarabbim ne güzel…
Beryaliimm evinde güle güle oturmak nasip olsun inşallhh…Bebelerine sana hayırlı uğurlu olsun inaşlahh…
Bana gelince..Adetimin 14.günü ve Aşılama tedavisine başladık..10 gündür göbekten yumurtaları geliştirici iğne yapıyorum
kendime..Benim yumurtalar biraz geç geliştiği muhtemelen haftaya kadar sürecek bu işlem..Bakalım canlar hayırlısı..Bu ay aşılamada olmazsa birdaha aşılama denenmeyecek gerek yok dedi dr.um..Direk tüp deneyeceğiz…Rabbim hakkımızda hayırlısı ne ise onu versin inşallah…
gözün aydın canımYorum ve tesellileriniz çok teşekkür ederim kızlar 4 tarama testimide dün yaptırdım çok şükür bi sorun çıkmadı detaylı ultrason da da bakıldı uzuvları normal ölçülerde çıktı ama bi türlü yüzünü dönmedi onun ölçülerini alamadı dışardan özele gidiyim dedim oda 450 lira çok para sadece yüzünden sebeb fazla geldi bize sanırım dua etmekten başka yapabileceğimiz bişi kalmadı ultrason ölçüleri normal çıktığında rahat bi nefes aldım inşallah herkesin de benimde bebişlerimiz sağlıklı doğarlar tekrar hepinizden allahım razı olsun
selamlar
ancak girebildim kızlar.. sağolsun kocikle vildandan pc sırası bana gelmiyor
resim eklemeye çalıştım ama sanırım olmuyor
pelinle tatil hiç korktuğum gibi olmadı..çok şükür uyumlu bi bebek
denizede girdi minnak kuzum..çok sevdi dalgalar geldikçe çığlık atıyor
Allah nasip ederse pazar gece evimizde olacaz
haksever kızın olacakmış gözün aydın canım
beryal evin çok güzel olmuş Allah içine sindirsin
huzeyfe sanada geçmiş olsun Allah korktuğuna uğratmasın canım
cmrm sende hg canım
öpüyorum hepinizi byee
selam kızlarrrrr ayşemmm bana kızma dün gece 11 de geldik merkeze inince alışveriş derken anca eve geliyoz
KIZIM olucakmış rabbim en yakın zamanda ayşemeeee neslihanımada nasip etsin hep namazlarımın arkasında mümkün oldugunca dualarımdasınız
kızlar tek tek alıntı yapamıyorum affedin beni öpüyorum hepinizi
selamlar canlarım
hayırlı cumalar herkese
pazartesi günü evim taşındı .ama henüz yerleşemedim.dorukun oda takımndan dolabı gelmedi.eee tabi dolap oplmayınca yerleşmek te zor oluyor hatta yerleşilmiyor ortada kalıyor koliler hurçlar.defneninde dolabı gelmedi.15 güne gelir dediler.kayserideymiş fabrika.ama ben mobilyaları alalı 2 ay oldu neredeyse halen hazırlanmamaış anlamadım ya:26:
neyse bunada çok şükür.eşyalar taşındı ya gerisi boş.allaha bin kez şükür ki evime geçebildim.rabbim olmayanlarada nasip etsin inşallah.
eşim halen gelmedibrezilyada daha.haftaya belki gelebiliriz diyor
kış geldi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.deniz dibimde daha denize 1 kez girebildim.hep eşimi bekledim beraber gideriz diye.ama kış geldi eşim halen gelmedi
bu yıl bu ev meselesi çocukların hastalığı kendi hastalıklarım derken hep sıkıntı üzüntü.birtek evimizi aldık çok şükür en güzel yanı o.ama artık bu yıl bitsin yepyeni bir yıl gelsin istiyorum hayırlısıyla inşallah
[/QUOTE]:123:
06 / 09 / 2013
SAAT : 09:00
CUMA
DOĞUM YAPAN ÇİÇEĞİ BURNUNDA ANNELERİMİZ
*** İSİM** ______ **CİNSİYET** _______ İSİM ______
1.okyanus84:__________ KIZ _____________ İREM SU
2.hakca:______________ KIZ _____________ EYLÜL
3.beryal:_____________ ERKEK ___________ SEMİH DORUK
4.süpriz_mucize: _______ KIZ ____________ ELİF YAĞMUR
5.bircan:______________ KIZ _____________ HÜMA
6.tatlibebek: __________ KIZ______________ ZEYNEP BERRA
7.sessizdeniz: _________ERKEK VE KIZ ______ EYMEN EFE & ESLEM NUR
8.hlymms:____________ ERKEK ____________ FATİH KEMAL
9.sevgii:) ____________ ERKEK ___________
10.yaren35:__________ ERKEK ____________ YAĞIZ
11.benbilirim: _________ ERKEK ____________
12.muhasebe22 : _____ ERKEK _____________
13.ESCALES: _________ ERKEK _____________ ATEŞ TAMER
14.serra84: __________ ERKEK ______________
15.chen :____________ ERKEK ______________
16.firdevs2006: _______ ERKEK ______________ MEHMET KÜRŞAT
17.burcinn: __________ ERKEK VE KIZ _______ ÇINAR EMİR & AYŞENUR
18.yeb2004: _________ ERKEK ______________ ÖMER
19.limonnnnn: ________ KIZ _________________
20.acrinsu : __________ERKEK _______________ BULUT
21.nilaykisir: _________ ERKEK _______________ ALİ TOPRAK
22.megryann : ________ KIZ _________________ AYŞENUR
23.elif_ba: ___________ KIZ _________________ ZEYNEP FEYZA
24.BEBEGIMIZ: _______ KIZ __________________ İPEK
25.k.a.y.r.a. : ________ KIZ _________________ ZEYNEP
26.mutluyum1111 : ____ ERKEK _______________ UĞUR
27.dezy : __________________________________
28.sirrinenur : ________ KIZ _________________ EMİNE CEYLİN
29.siyahinci1 : _______________________________
30.bebis02 : _________________________________
31.huzeyfe:_________ ERKEK ________________ AHMET YASİR
32.abyosun:_________ ERKEK _________________ MERT
33.sinemis84:________ ERKEK___________________ POYRAZ AKIN
34.ozbek83:_________ KIZ _____________________ EBRU
35.gize:____________ ERKEK ___________________ ARDA
36.sumos23:_________ KIZ ____________________ SELİNAY EFSA
37.mavı_gozlü_______ ERKEK ___________________ MURAT KAAN
38.elif..timureren _____ KIZ ____________________ AZRA
39.papatya0_________ ERKEK ___________________ YAHYA YİĞİT
40.mopsy____________ KIZ______________________ ALİSA
41.cmrmduru ________ KIZ ____________________ AYBİKE DURU
42.johnnybravo ______ KIZ______________________ ELİF ELA
43.orays ____________ ERKEK ___________________ MAHİR KAYRA
44.olcayelis _____________________________________
45.rufeyde serra _____ KIZ ______________________ RUFEYDE SERRA
46.vildan1 ___________KIZ ______________________ EBRAR
47.ÖZLEMİMSİN ______ KIZ ______________________ EYLÜL
48.&ayla&: __________ KIZ ______________________ ECRİN
49.selra _____________KIZ ______________________ DURU
50.gelevera _________ ERKEK ____________________ AHMET BORA
51.bitte _____________KIZ ______________________ EYŞAN
52.sulezehra ________ KIZ ____________________ BERRA ZEYNEP
53.dil_nur __________ ERKEK ___________________ ARDA
54.citos2903 _______ ERKEK ___________________ SERDAR
55.angel_eda _______
56.bilgen35________ ERKEK KIZ_________ YİĞİTEFE & FİDANNAZ
57.okyanus84 _______ KIZ _____________________ BEREN MİRAÇ
58.k.a.y.r.a. ________ KIZ _____________________ ELİF
59.lightlife __________ ERKEK ___________________ KIVANÇ
60.AYSEN74: _________________________________
61.tatlibebek ________ KIZ _____________________ BETÜL ERVA
62.beryal ___________ KIZ _____________________ DEFNE
63.eleyna __________ ERKEK ___________________
64.sevgii:) __________ KIZ ____________________ İBRAHİM DENİZ
65.süpriz_mucize: _____
66...ELCHIN.. ________ ERKEK __________________ YUSUF ALP
67.belenay: __________ KIZ ___________________ SENA
68.dyd : ____________ ERKEK __________________ FURKAN
69.bircan: ___________ KIZ ____________________ EDA
70.sinemis84 : _______ ERKEK __________________YİĞİT ARAS
71. firdevs2006: ______ KIZ ____________________ MİNE SU
72. sifaa: ____________ KIZ ____________________ AZRA
73.divinityvildangel ):_ KIZ____________________ PELİN
74.rufeyde serra: _____________________________
75..ÖZLEMİMSİN: _______________________________ ELA
76.nurcan1980 :________________________________ ERKEK
77.mavı_gozlü: _________________________________ KIZ
CİCİ HAMİLELERİMİZ ** ANNE ADAYLARIMIZ **
** İSİM ** ____** SAT ** ___** CİNSİYET**___ ** İSMİ **
1.sulezehra:__________________________________ YUSUF BERA
2.huzeyfe: ___________________________________ MUHAMMED ZAKİR
3.yaren35:___________________________________
4.haksever: __________________________________ KIZ
5.vale14 (osmaniye 80) _________________________ KIZ
6.citos2903: __________________________________
7. lightlife :___________________________________
8.belenay : ___________________________________
ANNELİĞE YÜREKTEN ADAY ADAYI OLANLAR (RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN )
1.neslihan165:
2.xaysex
3.rozalin
4.sekerkiz67
5.hira64
6.PinkRose
7.iltercakır
8.azra2
:94::94::94::94::94::94:
Selam canlar nasılsınız???
Öncelikle çok ihMAL ettim sizleri özür diliyorum
Ne güzel haberler var Yarabbim ne güzel
Belenay ablam çok tebrik ediyorum Maşaallah ne güzel haber bu..Topikte iki kişi kaldık Darısı ayşemle bana inşallah..
Haksevercimm Zeynep diye diye tutturduk valla desene..Senide tebrik ederim canım kızın olacakmış Hani erkek olsada kızda olsa fark etmez önemli olan sağlıklı olması dime
Beryaliimm evinde güle güle oturmak nasip olsun inşallhh Bebelerine sana hayırlı uğurlu olsun inaşlahh
Nurdancım Hoşgeldinnn cnm seninde gözün aydın ikinci geliyor desene maşaallahhh
Meltemcimm sen nasılsın nasıl gidiyor canım..Sende sormaz oldun artık beni kabtın bu hatun gelmiyor artık elektrik göndermez oldun:.)
CMRM sen nasılsın hoşgeldnn..Taşınmışsın çoook uzaklara çok zor olur cnm ya
Çitosumm seni daha önceden tebrik ettim mi hatırlamıyorum..Çok tebrik ederim cnm ikinci geliyormuş Maşallahh Topiğe yaaa ne güzel haberler bunlar
Huzeyfecimm rabbim sanada inşallah hayırlı haberler olur inaşşlahh bundan sonra her sonucun iyi çıkar içini ferah tut canım
Özbek canım sende hoş geldin..Nasılsınn..Ne var ne yok..Rabbim sana da sabırlar versin.. Rabbim evladına tez zamanda sağlık sıhhat
versin inşş..
Ayşemm sende ne var ne yokk..Hadi ya sıra bize gelsin artık bak ben tedavime başladım artık bence sende mücadele etmeye başlamalısın bizim artık dr. Gitmeden olmasını beklememeliyiz..8 yıldır zaten bekliyoruz değil mi?
Yarenciğim senide tebrik ettim mi hatırlamıyorum senide tebrik ederim canım
İsmi aklıma gelmeyen yazmadığım var ise affola
Bana gelince..Adetimin 14.günü ve Aşılama tedavisine başladık..10 gündür göbekten yumurtaları geliştirici iğne yapıyorum
kendime..Benim yumurtalar biraz geç geliştiği muhtemelen haftaya kadar sürecek bu işlem..Bakalım canlar hayırlısı..Bu ay aşılamada olmazsa birdaha aşılama denenmeyecek gerek yok dedi dr.um..Direk tüp deneyeceğiz Rabbim hakkımızda hayırlısı ne ise onu versin inşallah
slm kızlartopiğinizde bana da yer varmı bende anne aday adayı olanlardanım 7 yıldır
Selamlarr kızlarrrr...
Herkese güzel dilekleri içinn çok teşekkür ederimm..Dualarınızdan esirgemeyin olur mu...
Bu arada dün dr. gittim igneleri 15 gündür kullanıyorum bugün reglimin 18.günü ama yumurtam çok olmuş ve 10mm geçen yokmuş aşılama olmayacak sanırım..İlacın dozunu arttırdılar p.tesi tekrar gideceğm..
Dün gitmişken tüp bebek tedavisinin fiyatını falan sordum hazırlık yapalım ona göre diye..Gerçi annemden ve kardeşimden borç alacağız yoksa nerede bizde o kadar para..Ev borcu bitiyor şükürler olsun...4 taksidimiz kaldı birazda elden borcumuz var ama sağlık olsun yavaş yavaş ödenir o da.. 4bin hastahane alıyormuş 2bin civarıda ilaçlar tutar dediler..
İnşallah gerek klamaz Rabbim hakkımızda hayırlısını versin..
sağol canımOlmaz olurmu canım tabiki yer var beryal ablamız gelince senide ekler listemize inşallah hayırlı uğurlu gelir sanada bende 7 yıl sonra kavuştum mucizeme seninde en yakın zamanda mucizeli haberini almak ümidiyle allaha emanet kalın
Bi mahsuru yoksa sen neler yaşadın gecen yedi yılda ve kaç yaşında sın
29 yaşındayım 7 yıllık evliyim.....evlenir evlenmez hiç korunmadık ve hemen olsun istedik ama olmadı 1 yıl sonra dr gittiğimizde bende bişey çıkmayınca eşimi yönlendirdi dr test yaptırdı bilmiyoduk sonucun kötü olduğunu5 milyon civarı sperm vardı 3 ay iğne tedavisi gördü eşim 3 ay sonra gittiğimiz de dr.un dediklerinle dünya yıkıldı başımıza sanki tüp bebekten başka çareniz yok dedi testler dahada kötü çıkmış çünkü o güne kadar tüp bebeği sadece tv den duyuyoduk ne olduğunu bilmiyoduk bile hemen bi merkez ayarladık ve başladık tedaviye sonrasında ardı ardına 3 kez denedik ama olmadı 4.denemede merkezi değiştirdik yine olmadı 5.son denememin sonucunu temmuz ayında aldım ve günlerce ağladım
7 yıldır hep bi mücadele var ama daha nasip olmadı maddi manevi yıkıldık çok ALLAH kimseye yaşatmasın...[/QUOT
hg aramızaallah kolaylık versin öncelikle zor 5 kez tüp bebek o süreç zaten çok yorucu beklemenin sitresi ve malesef kötü sonuç rabbim sabırlar versin çok zor.... bilmiyorum muhKKAK DENEMİŞSİNİZDİR AMA KEÇİ BOYNUZU DENEDİNİZ Mİ EŞİN İÇİN POLEN BİDE ERKEKELRDE SPERM SAYISINI HAREKETLİLİĞİNİ MUCİZEVİ ŞEKİLDE ETKİLİYO YANİ 5 MİLYON SPERMİ VARMIŞ ASLINDA BİZE 1 YUMURTA BİR SPERM LAZIM SAYILAR O KADARDA ETKİLEMEMELİ BİZİ AMA TKIYO İNSAN İŞTE PSİKOLOJİ ÇOK ÖNEMLİ EŞİN ASLA SİGARA ALKOL TÜKETMEMELİ VE BESLENMESİNİ TAMAMEN DEĞİŞTİRMELİ BÖYLE ŞEYLERİ ERKEKLER BECEREMEZ İŞ SANA DÜŞÜYO CANIM SARAÇOĞLUNU ARAYIP TESTLERİNİZİ SÖYLEYİP UYGUN TEDAVİYİ BİTKİSEL OLARAK ÖĞRENEBİLİRSİN DENEMEKTEN NE ÇIKAR denemediyseniz mutlaka deneyin diyorum ben polen ve keçi boynuzunu rabbim şifa versin meleğinizi yollasın tez vakitte