Dokuz Doğuranlar

Teşekkürler canım sanada hayırlı pazar lar nasılsın napıyorsun nasıl gidiyor kolayladınmı yerleşme işlerini işin zor valla hem kadın hem erkek işleri allah kolaylık versin darısı evi olmayan ların başına

slm kızlar topiğinizde bana da yer varmı bende anne aday adayı olanlardanım 7 yıldır

hoş geldin canımmmmmmmmmmmmmmm[/QUOTE]

hoşbuldum canımteşekkür ederim benide eklediğiniz için listeye
inş listedekilerin hepsi bende dahil en kısa zamanda kavuşuruz mucizelerimize

günaydınnnnnnnn
melek181 arkadaşım hgdin yer olmaz mı tabikide yer var sana
sende bizden sin yani allahım herkeslere versin seninde gönlüne göre versin inşallah
ben yarışmaya konyadan katılıyorum 8 yıllıkta evliyim geçen sene ramaznlıkta bi düşüğüm oldu sonrada gene düşük gibi bişeyim oldu ama bende anlamadım bazen olurmuş kadınlarad öğrendiğim kadarılan inşallah rabbim bu yolda emeklerimizi dualarımızı sesimizi duyar görür de ellerimiz boş kalmasın inşallah
kızlar sizler nasılsınız ne var ne yok beryal ablam eşin gelmemiş isyanlaradsın galiba olsun vardır bundada bi hayır defne nasıl doruk nasıllr
kızlar hepiciğinizi öpüyom kaynanam merkeze doktora gitti gelir birazdan eşimde evde izinli bu arada bizde hem doktora gidelim hemde hamam gidelim belki faydası olur diye düşünüyoz ama hayırlısı bakalım allahım nasip ederde gideriz inşallah değilse kafayı sıyıracağım

hoşbuldum güzel dileklerin için sağol canım
kanda pıhtılaşmaya baktırdın mı düşüklerin için inş yine hamile kalırsın
tüp bebeklemi hamile kalıyosun normal mi

Son düzenleme:
Slm alk arkadaşlar bugün çok iyiyim çünkü oğlumun sağlıklı haberlerini aldım ve kendini net bi şekilde gördüm sonsuz şükürler olsun Rabbime darısı diğer sıkıntısı olanların başına

geçmiş olsun canım ben bilmiyorum oğlun hastamı:26:

hayırlı akşamlar kıslar kafam karıık birazda üzgünüm

kızım 3 yaşında artık kardeşini düşünmeye başladım iki üçgündür fazlasıyla düşünüyorum

korkuyorumda hadi yine bu süreç zor gecerse hamile kalamassam.

hamile kaldım diyelimki inşallah olur. benim hamileliğim baya kötü geçiyor bende tansiyon ve kan düşüklüğü var malesefki dokuz ay kötü ve mide bulantısıyla geçiyor.burda bana bakacak kimsede yok hamilelik döneminde ben baya hassas oluyorum konusacağım dertleşeceğim kımse yok.eşimin işleri yoğun o kadar kötü oluyorumkı.

neyapsam nasıl etsem işin içinden çıkamadım.bu arada dokuz ay yatıyorum diyebilirim kızımdan bilirsiniz riskli geçmişti tansiyon ve kan düşüklüğünden.

bana bir akıl verin neyapayım sizce

dikkat dikkat topik ahalisinden divinty hanım
kendisinden bayadrı ses seda yok nerede bu kadın
yarın muge anlıya başvurmaya yola çıkıyomda
ses ver divinty hanımmm

Selam cnlrımmm nslsınızzz…

Huzeyfemm çok sevindim cnmm rabbime şükürler olsun..Gözünüz aydın olsun..

Melek181 hoş geldin cnmm…Rabbim sanada bizede tez zamanda evlatlar versin inşşş…amin..

CMRMDURU inan şuan okuyunca sana kızmadım desem yalan olur..Ya hayatınızda lütfen şu şöyle olursa böyle olur bu böyle olursa şöyle olur mu diye plan yapmayın çünkü inanın ben şuanda bunun ceremesini çekiyorum şimdiye kadar yaptım ama hiçbir sonuç olmadı ki…Artık plan yapmıyorum Rabbime sıgındım ve ne gelirse onda diye akışına bırakıyorum inanın en sağlıklısı da bu..Sakın bana kızma olur mu..Sonuçta kendine yaparsın üzülme dua ile sabır ile herşet olur.. Hani mesela çocuk olursa şu olur mu bu olur mu o olursa şu ne olur diye düşündüm durdum yıllarca..Ama artık düşünmüyorum Plan yok…

Kızlar sizler nasılsınız; Ayşem,valem,haksevercim, Bernacım, belenay ablam, divişim, çitoscum, Özbekcim ve aklıma gelmeyen isimler..

YA ben mavigözlüyü merak ediyorum eşi ile arası nasıl acaba?..

Bana gelelimmm; 2 tane yumurtam çok şükür aşmış kendini ve büyümüş veee cumartesi günü aşılamam yapılacak şok şükür..
Dr.um dedi ki bu ilk takip olduğu için bir sonrakinde ilacın dozunu önceden bilip ona göre ayarlayabileceğiz dedi..Tabii inş. Gerek kalmaz hayırlısı bakalım dedi..Zaten bir sonrakine aşılma olmayacak direk Tüpe geçeceğiz canlar benim için dua edin olur mu..Şu ara en çok dua ya ihityacım var…

Şimdi bana söyleyin benim bu aşılamadan sonra veya önce ne yapmam gerekiyor…
Birde çatlatma iğneni kendimiz yapacakmışız..Öyle mi..

Son düzenleme:

Çok saol canım Allah razı olsun
Canım ben çatlatma iğnelerimi kalçadan yaptırdım aşılama yaptırmadım o konuda sana yardımcı olamıyorum ama Meryem suresini okumanı tavsiye ederim ben birebir faydasını gördüm yasin i Şerif i de yanında oku canım Rabbim hakka hayırlısı nı nasip etsin inşallah

çatlatma iğnesini dr yada hastanede acil servise git deri altı vurulacak koldan diye söyle tatlim.şifa olsun bebiş olsun inşallah

selamlar canlarımmmmmmmmmmmm
eşimden haber geldi haftaya gelecekmiş kısmetse
evi taşıdım ama tam yerleşemedim yavaş yavaş paketleri hurçları açıp yerleşmeye çalışıyorummmmm

Selamlar nasılsınız kızlar
beryal ablam eşin gelirmiş hadi gözün aydın olsun ne kadar sevinirsindir şimdi sen ve meleklerin
huzeyfe iyi demi oğluşların bakem maşallah allah nazardan korusun
cemrem dediklerin hakkında sana yardımcı olamıycağım canım hiç bişey bilmiyorum çünkü sen kızına zor şartlarda kavuştuğun için bence hesap kitap yapma çünkü evdeki hesap çarşıya asla ama asla uymuyo güzelim hakkında hayırlısı olsun
divinty kız neredesin cidden merak ettim hani eskiden gelen olmuyo diye yazmazdın bak ara ara da olsa geliyoz ya
neslihann canım çok sevindim inaşşalh bi arkadaşımın daha hasreti bitecek canım okuyunca direk aklıma geldi 4444 tane tefriciyye okuyalım sana sen niyetlen bana yaz faceden olurmu canım haksever okur bende okurum diğer sohbet odasındaki kızlarada derim tamamlarız evel allahın izni ile inşallah elden dua etmekten başka bişey gelmiyor hayırlısı ile inaşşallhahhh

canım inşallah tüp bebeğe gerek kalmaz hayırlısıyla hamile kalırsın...çok ümitlendim mesajını okuyunca
ban artık yazamıyorum..kıçım yer görmüyor...vildanla kocik bana her konuda yardımcı ama sonuçta birinin okulu birininde işi var
onlarada çok yüklenmek istemiyorum pelinle her saniye beraberiz
bi iş yapacak olsam müzikli salıncağına koyuyorum halası gönderdi saolsun ,5 dakkalık işi 15 dakikada yapıyorum azıcık oyalıyor salıncak
senden hayırlı güzel haberler bekliyorum canım Allaha emanet ol ..öptük kocaman
selamlar canlarımmmmmmmmmmmm
eşimden haber geldi haftaya gelecekmiş kısmetse
evi taşıdım ama tam yerleşemedim yavaş yavaş paketleri hurçları açıp yerleşmeye çalışıyorummmmm
wwuuhuuuu keyifler yerine gelmiş eşyaları eve attınya gerisi kolay canım acelen yok nasılsa 1 haftan var yavaş yavaş yerleş
eniştem gelince sana enerji lazım çok kendini yorma

canım geldim ...5 dakkalık kaçamak yaptım..bazen pelin kucağımda okuyorum ama yazamıyorum..ya ağlıyor yada klavyeye saldırıyor yazdırmıyor bi türlü

maşallah gözüm değmesin bu ara baya bi faal topik
her zaman böyle olsaydıya

iyi akşamlar kızlar kimseler yok mu

melek arkadaşım sende hoş geldin umarım kalıcı olursun..senden çok pozitif elektrik aldım
mesajımı gör diyede gözüne soktum
uzuuuuun listemizi gördün değilmi...sende en sonda yerini almışsın...umarım sende üst listeye geçersin...hepimiz sabrımızın meyvesini aldık..darısı sizlere canım ayşe nesliş ve sen
tekrar hoş geldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…