Dokuz Doğuranlar

hoşbuldum canımgaliba aşılama yaptıracaksın inş sonucun pozitif olur
çatlatma iğnesini kendimizi yapıyoruz o da göbekten oluyo zaten ben aşılama yaptırmadım ama tüp bebekle birbirine benzeyen bi tedavi
aşılamadan sonra ağır hareket yapmasan iyi olur yemene içmene de dikkat et....
hoşbuldum canımbenden elektirik aldığınada sevindim
inş bende o listede üste geçerim

canlarım nasılsınız ben iyiim çok şükür
neslişim çok çok sevindim senin adına umarım hayırlı haberlerini alırız seninde inana hep dualarımdasın özellikle ayşem ve sen
bide kızlar ben 41 meryem suresi adıma okundu ay hamile kaldım sizde okusanız veya okutsanız bide benden sana tavsiye dr una sonsuz güven ve her dediğini harfiyen yap ben dr umun dediklerini hiç aksatmadan uyguladım ek bitkisel birşey alma bu süreç içinde bol bol dua et bide ben bir namazımın arkasında rabbime el açıp rabbim sana tevekkül ettim ne gelirse senden anne olmak nasibimde varsa da yoksada boynum kıldan ince sana sığındım dediğim ay hamile kaldım bide benim dr bana çamaşır suyunu saç boyasını çiğ et ve mümkünce radyasyondan uzak dur dedi üstüne basa basa uyardı sende bugünlerde uzak dur çünkü bunlar bebeğin canlanmasını etkileye şeylermiş çok dua edicem inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhh meleğin gelir sana
beryalcim çok sevindim gözün aydı ne güzel yeni evinin eşinle tadını çıkar güle güle otur
melek hoşgeldin aaramıza allah gönlüne göre versin
ayşemmm bak sen 41 meryem suresini araştır dr una git tedavini hızlandır meleğim
divintyim senin süslü sana pek çektiriyor galiba ohhhhhhhhh iyide ediyor güzel yiğenim yoklugunun acısını çıkarıyor öp kokla benim adıma
belenay ablam seni öpüyorum
cemre canım allah gönlüne göre versin
haksever sende minik kızının telaşına girdin hadi bakalım ikimizde kız doğuracaz
huzeyfe seninde testlerinin temiz çıkmasına çok çok sevindim hayırlı olsun
diğerlirinide tek tek öpüyorum

Son düzenleme:

iyi olmanıza sevşndim pazartesi eşimle gidicez inşallah eşim bayadır görmedi 1 ayı geçti en son ne zman görmüştü ya:44: vay hatırlamıyorum bile demkki 2 aydır görmedi ilk 2 sine geldi zaten baya fırçaladım bu sefer gelicek bebeğimin cinsiyetini bile erkek kardeşimle öğrendim yani onca sene hasretini çektik tek başıma o hastane köşelerinde sabahtan akşama kadar durdum ama en azından bu güzel anlarımın şahidi olmalı evladımızın şükrünü ikimizd ebilmeliyiz çok üzüldüm en son gittiğimde bu sefer gelicek babasıyla çalışıyo eşim demiş galba ben artık ayda bir gitcem baba demiş kayınpederimde oğlum sanki onuncu cocugun zaten gitmesen tuhaf git tabi demiş yani sonuçta kendi işi el işi olsa anlarım ama kendi işiyken biz evakit bulmalı ayda bikerecik zaten saat öğlene almıştım biraz geçe al bali dedi değiştirdim 18*45e aldım oo tam çalıştırcan beni diyo hastaneden çıkıp yemege gideriz belki çarşıda hastane biraz çarşıda bakınıp geziniriz sonrada dag yoluna cıkarız ballı kaymaklımeyve tabagı yapıyolarmış sözü vardı o güne kullanayım sözünü :)) hafta sonu usluca oturayım evde pazartesi bol bol enerjisini tükettiririz :))

hoşbuldum canımamin.....
sende bebişini sağlıkla al kucağına inş

selam olsunnn…Hayırlı Cuma’lar kızlar..
Şu mübarek günde bütün dualarımız kabul olsun inşalahhh…
Amin kızları canlarım benim tüm dilekleriniz için teşekkür ederimmm hepinize.. İyi ki varsınızzz..Hep varolun emi..Birgün Rabbim hepimizi buluştursa ne kadar güzel olurdu.. Ammellerimiz iyi olsun ahrette buluşalım inşallah..Ahiretliğim olun…

Bernacımmm çok sevindim canımcığımmm Eşine kavuşuyorsun ya ev yerleşir elbet…Ohh miss…..

Bernacım, Melekcim… bende iğnemi göbekten yaptım..Hemşireyi tekrar aradım ki çok ilgililer çok güveniyorum o yüzden hiçbir şekilde tedirgin olmadan bilgi verdikleri gibi göbeğimden gece verdikleri saatte çatlatma iğnemi vurdum…

Divişimm canımmm aman boşver senin keyfin yerinde olsun da başka bir durum olmasın..Çok sağolasınnn canım benim iyi dileklerinizi dualarınızı esirgemeyin olur mu..

Melekcim yemene içmene derken ne gibi anlamadım..Diyet tarzı mı..zaten çok şişkoyum..

Hakseverrr valla seni böyle görmek beni mutlu umutlu ediyor..Sağlıkla kucağınızada aldığınız günleride görün inşallahhh… Maşallahhhh canımmm…Dualarında benide unutma olur mu..

Valecimm sağolasın cnmm..İnan ne dualar ediyorum bir görsen..Ben inanıyorum güneşi görmeme çok az kaldı..Ahh nasıl dua ediyorumn nasıl yalvaıyorumm illa olsun diye değil tabii ki..Öyle olmaz hep hayırlısını diliyorum..İmanlı kuranlı evlat istiyorum deyip bir başlıyorum görsen kendimden geçiyorum..Ama sadece bebek için değil…Dua insanı temizler Rabbine yakınlaştırır..Birde o anda huşusunu alırsam değme keyfime…O bile yetiyor bazen biliyor musun..Dua ile huzur buluyorum ayakta duruyorum…

Şifacımmm hoş geldin canım..Ne var ne yok canım…

Kızlar bu arada çoık heyecanlıyım yarın 12.30 da aşılamam olacak…Bakalım hayırlısı olsun…

hayırlı cumalar canım dualarımız kabul olsun inşallah amin canım o güzel duan için oooo hadi maşallahhhh çok yakında müjden olacak inşallahhhh hep duamdasın

inş 12 gün sonra güzel haberlerini yazarsın canım benim
bu ilk aşılaman mı:26:yemene içmene derken vitaminli şeyler ye demek istemiştim canım....
bana tedavilerimde bunu hep tembih eder drlar
ve sigara içiyosan sigaradan da uzak dur bebiş için

Son düzenleme:

hadi hayırlısı canım etmem mi hep ediyorum 2-3 arkadaşım var realden bide ayşem sen bursa topiğindende 2-3 arkadaşım var size isimlerinizle ediyorum sonrada isteyen herkeze diyorum inşalla bende senin mutlu oldugun anların şahidi olurum

Nesliş nasılsın nasıl geçti aşılaman müjdeli haberi ne zaman duyuyoruz canım hakkında hayırlısı olsun şekerim

herkese musmutlu haftasonu diliyorum
neslihan inşaallah aşılaman olumlu sonuç verir ve bebişin gelir cnm dualarım seninle rabbim yüzünü güldürsün
benimde ayın 23de dktr randevum var minikimi görmeye gidicem ikili testimiz yapılcek
bulantılarım yok denicek kadar azaldı bu hamileliğim çok hafif geçiyor sanki hamiş değilim gibi arada kasıklarımdaki ağrı olmasa unutuyorum serdarı kreşe göndermeyi düşünüyoruz ama oğluş ben okula gitmiycem diye ağlıyor:84:sanki okulun ne olduğunu biliyormuş gibi sıpa şimdiden ben okumuycem diyoaslında ben ağırlaşmadan alışsa iyi olucak

kızlar rüyamda kızım varmış saçlarını örüyorum hayır olsun fındıkım kızmı olucak acaba
yüzü aynı serdara benziyor beline kadar upuzun saçları vardı hayran hayran ona bakıyom güzel bi rüyaydı hayrolsun inşaallah

:123:

16 / 09 / 2013

SAAT : 08:45

PAZARTESİ

DOĞUM YAPAN ÇİÇEĞİ BURNUNDA ANNELERİMİZ

*** İSİM** ______ **CİNSİYET** _______ İSİM ______

1.okyanus84:__________ KIZ _____________ İREM SU
2.hakca:______________ KIZ _____________ EYLÜL
3.beryal:_____________ ERKEK ___________ SEMİH DORUK
4.süpriz_mucize: _______ KIZ ____________ ELİF YAĞMUR
5.bircan:______________ KIZ _____________ HÜMA
6.tatlibebek: __________ KIZ______________ ZEYNEP BERRA
7.sessizdeniz: _________ERKEK VE KIZ ______ EYMEN EFE & ESLEM NUR
8.hlymms:____________ ERKEK ____________ FATİH KEMAL
9.sevgii:) ____________ ERKEK ___________
10.yaren35:__________ ERKEK ____________ YAĞIZ
11.benbilirim: _________ ERKEK ____________
12.muhasebe22 : _____ ERKEK _____________
13.ESCALES: _________ ERKEK _____________ ATEŞ TAMER
14.serra84: __________ ERKEK ______________
15.chen :____________ ERKEK ______________
16.firdevs2006: _______ ERKEK ______________ MEHMET KÜRŞAT
17.burcinn: __________ ERKEK VE KIZ _______ ÇINAR EMİR & AYŞENUR
18.yeb2004: _________ ERKEK ______________ ÖMER
19.limonnnnn: ________ KIZ _________________
20.acrinsu : __________ERKEK _______________ BULUT
21.nilaykisir: _________ ERKEK _______________ ALİ TOPRAK
22.megryann : ________ KIZ _________________ AYŞENUR
23.elif_ba: ___________ KIZ _________________ ZEYNEP FEYZA
24.BEBEGIMIZ: _______ KIZ __________________ İPEK
25.k.a.y.r.a. : ________ KIZ _________________ ZEYNEP
26.mutluyum1111 : ____ ERKEK _______________ UĞUR
27.dezy : __________________________________
28.sirrinenur : ________ KIZ _________________ EMİNE CEYLİN
29.siyahinci1 : _______________________________
30.bebis02 : _________________________________
31.huzeyfe:_________ ERKEK ________________ AHMET YASİR
32.abyosun:_________ ERKEK _________________ MERT
33.sinemis84:________ ERKEK___________________ POYRAZ AKIN
34.ozbek83:_________ KIZ _____________________ EBRU
35.gize:____________ ERKEK ___________________ ARDA
36.sumos23:_________ KIZ ____________________ SELİNAY EFSA
37.mavı_gozlü_______ ERKEK ___________________ MURAT KAAN
38.elif..timureren _____ KIZ ____________________ AZRA
39.papatya0_________ ERKEK ___________________ YAHYA YİĞİT
40.mopsy____________ KIZ______________________ ALİSA
41.cmrmduru ________ KIZ ____________________ AYBİKE DURU
42.johnnybravo ______ KIZ______________________ ELİF ELA
43.orays ____________ ERKEK ___________________ MAHİR KAYRA
44.olcayelis _____________________________________
45.rufeyde serra _____ KIZ ______________________ RUFEYDE SERRA
46.vildan1 ___________KIZ ______________________ EBRAR
47.ÖZLEMİMSİN ______ KIZ ______________________ EYLÜL
48.&ayla&: __________ KIZ ______________________ ECRİN
49.selra _____________KIZ ______________________ DURU
50.gelevera _________ ERKEK ____________________ AHMET BORA
51.bitte _____________KIZ ______________________ EYŞAN
52.sulezehra ________ KIZ ____________________ BERRA ZEYNEP
53.dil_nur __________ ERKEK ___________________ ARDA
54.citos2903 _______ ERKEK ___________________ SERDAR
55.angel_eda _______
56.bilgen35________ ERKEK KIZ_________ YİĞİTEFE & FİDANNAZ
57.okyanus84 _______ KIZ _____________________ BEREN MİRAÇ
58.k.a.y.r.a. ________ KIZ _____________________ ELİF
59.lightlife __________ ERKEK ___________________ KIVANÇ
60.AYSEN74: _________________________________
61.tatlibebek ________ KIZ _____________________ BETÜL ERVA
62.beryal ___________ KIZ _____________________ DEFNE
63.eleyna __________ ERKEK ___________________
64.sevgii:) __________ KIZ ____________________ İBRAHİM DENİZ
65.süpriz_mucize: _____
66...ELCHIN.. ________ ERKEK __________________ YUSUF ALP
67.belenay: __________ KIZ ___________________ SENA
68.dyd : ____________ ERKEK __________________ FURKAN
69.bircan: ___________ KIZ ____________________ EDA
70.sinemis84 : _______ ERKEK __________________YİĞİT ARAS
71. firdevs2006: ______ KIZ ____________________ MİNE SU
72. sifaa: ____________ KIZ ____________________ AZRA
73.divinity vildangel ):_ KIZ____________________ PELİN
74.rufeyde serra: _____________________________
75..ÖZLEMİMSİN: _______________________________ ELA
76.nurcan1980 :________________________________ ERKEK
77.mavı_gozlü: _________________________________ KIZ

CİCİ HAMİLELERİMİZ ** ANNE ADAYLARIMIZ **

** İSİM ** ____** SAT ** ___** CİNSİYET**___ ** İSMİ **

1.sulezehra:__________________________________ YUSUF BERA
2.huzeyfe: ___________________________________ MUHAMMED ZAKİR
3.yaren35:___________________________________
4.haksever: __________________________________ KIZ
5.vale14 (osmaniye 80) _________________________ KIZ
6.citos2903: __________________________________
7. lightlife :___________________________________
8.belenay : ___________________________________

ANNELİĞE YÜREKTEN ADAY ADAYI OLANLAR (RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN )

1.neslihan165:
2.xaysex
3.rozalin
4.sekerkiz67
5.hira64
6.PinkRose
7.iltercakır
8.azra2
9.melek181

:94::94::94::94::94::94:

selam canlarım nasılsınız.annemde izmirdeyim ben 10 gün kadar oldu geleli.dün eşimi gönderdim tekirdağa eev döndü o ben kaldım.nasipse bayrama kadar burdayım..internet yoktu hele şükür gelmiş bu sabah..hepinizi iyi gördüm...cuma günü şeker yüklemem yapıldı bide renkli dopplermi ne ona girdim şükür temiz çıktı..kesin kız dediler burdada bakalım artık..23.haftadayız artık bu saatten sonra dönmez inşallah bu kaçıncı doktor çünkü...hepinizi kocaman öpüyorum.allaha emanet olun..

canlarım benim nasılsınız iyi haberlerinizi okumak güzel.bol bol hamişlerimiz var maşallah.darısı isteyen arkadaşlarımıza olsun

nasılsınız canlar gece vakti düştüm yine dokuz doğuranlar topiğinin peşine uyku tutmadı mide ağrısı bulantısı ne gündüz ne gece duruyor 24 saat full devam ediyor hiç aksatmıyorlar sağolsunlar pek iyi günler geçirdiğim söylenemez senayıda sütten kestim ilk günler onun sıkıntısı vardı yavrum çok ağladı gecelerce tabi bende onunla birlikte ağladım teyzesinin yanında yattı bir kaç gün gece hep kalkıp anne meme diye ağladı içim parçalandı kaç kez vermeyi düşündüm ama kızkardeşim izin vermedi sağolsun ama zor günlerdi bide millet kes kes derken kestim ondan sonra ah yavrum çok küçük demezmi benim psikoloji iyice allak bullak oldu göğüslerimin ağrısı sızısı ateş basması titreme bi yandan bide milletin laflarına takar oldum ama şükür atlattık artık kızım alıştı ama hamilelik zor geçiyor senada hamile olduğumu nlamamıştı bile sadece griple mücadelem vardı ama bu veled çetin çıktıaslında şikayet etmemek lazım yıllarca bu günleri beklediğimi düşünürsek çok şükür insan oğlu çabuk unutuyor işteçarşamba günü kontrolümüz var bakalım nasılmış benim yaramaz dua edin bize

beryalim nasılsın iyice yerleşmişsindir artık inşallah ayrıca süt kesme konusundaki tavsiyen için sağol nane koydum ama hala süt dolu göğüsler ağrı sızı geçti şükür inşalah sütte kesilirse yeni bebeğe hazırlığa başlarız
divi sen nasılsın canım cimcimeleri öp benim için artık vildanada cimcime dememek lazım o bir genç kız artık
neslişim canım güzel haberlerini bekliyorum rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah
çitos maşallah ne mutlu sana bende hamilelik konusunda rahat olabilsem senin kızın olacak herhal rüyada ne görürsen o olur derler haydi hayırlısı bakalım
haksever eşin gelmezse tut kulağından götür valla bu güzler geri gelmiyor tadını beraber çıkarın karnında yaptığı şebeklikleri babasıda görsün cimcimenin
ayşe canım sen nasılsın öpüyorum seni
valecim güzel hamiş sen nasılsın güzel haberlerinizi aldıkça mutlu oluyorum rabbim sağlıkla ve hayırla kucağına almayı nasip etsin inşallah
şifa sen nasılsın canım avatar resmindeki cimcime kızınsa maşallah çok tatlı rabbim nazardan saklasın
melek canım sende hoşgeldin aramıza yaanlız şunu unutma burası fena bağımlılık yapıyor ona göre inşllah sende tez zamanda meleğine kavuşursun üstteki listemizde yerini alırsın
yaren hayırlı olsun canım doktor kız dediyse kızdır o sağlıklı olsunlarda kız erkek hiç farketmez
huzeyfe senin hamişlik nasıl gidiyor sonuçların temiz çıkmış gözün aydın
ooo dyd gelmş nasılsın canım fazla özletme kendini furkan paşa ne yapıyor delikanlı oldu artık maşallah nerdeyse iki yaşına girecekler zaman nasılda geçiyor maşallah kuzuma
bircancım bugün aradı onunla görüştüm zaten ama eda cadısını ısırıcam heryerinden çok yaramaz olmuş
unuttuğum kaldımı bilmiyorum hepinizi öpüyorum bende gidip yatayım uyuyabilirsem tabi

Canlarımmm nasılsınızzz…

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim canlarım....

Cok şükür cumartesi aşılamam oldu Sonuç -o zamana kadar tabii regl olmazsam- 29.09.2013 de belli olacak…Hayırlısı Rabbimden…

Dulaarınızı esirgemeyin olur mu..

gözün aydın canım kızın olacakmış
hoş geldin bu arada memleketimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…