Dokuz Doğuranlar

Teşekkürler canım sanada hayırlı pazar lar nasılsın napıyorsun nasıl gidiyor kolayladınmı yerleşme işlerini işin zor valla hem kadın hem erkek işleri allah kolaylık versin darısı evi olmayan ların başına

29 yaşındayım 7 yıllık evliyim.....evlenir evlenmez hiç korunmadık ve hemen olsun istedik ama olmadı 1 yıl sonra dr gittiğimizde bende bişey çıkmayınca eşimi yönlendirdi dr test yaptırdı bilmiyoduk sonucun kötü olduğunu:KK5: 5 milyon civarı sperm vardı 3 ay iğne tedavisi gördü eşim 3 ay sonra gittiğimiz de dr.un dediklerinle dünya yıkıldı başımıza sanki tüp bebekten başka çareniz yok dedi testler dahada kötü çıkmış çünkü:KK14::KK14:o güne kadar tüp bebeği sadece tv den duyuyoduk ne olduğunu bilmiyoduk bile hemen bi merkez ayarladık ve başladık tedaviye sonrasında ardı ardına 3 kez denedik ama olmadı 4.denemede merkezi değiştirdik yine olmadı 5.son denememin sonucunu temmuz ayında aldım ve günlerce ağladım
7 yıldır hep bi mücadele var ama daha nasip olmadı maddi manevi yıkıldık çok ALLAH kimseye yaşatmasın...
hg aramıza:KK16: allah kolaylık versin öncelikle zor 5 kez tüp bebek o süreç zaten çok yorucu beklemenin sitresi ve malesef kötü sonuç rabbim sabırlar versin çok zor.... bilmiyorum muhKKAK DENEMİŞSİNİZDİR AMA KEÇİ BOYNUZU DENEDİNİZ Mİ EŞİN İÇİN POLEN BİDE ERKEKELRDE SPERM SAYISINI HAREKETLİLİĞİNİ MUCİZEVİ ŞEKİLDE ETKİLİYO YANİ 5 MİLYON SPERMİ VARMIŞ ASLINDA BİZE 1 YUMURTA BİR SPERM LAZIM SAYILAR O KADARDA ETKİLEMEMELİ BİZİ AMA TKIYO İNSAN İŞTE PSİKOLOJİ ÇOK ÖNEMLİ EŞİN ASLA SİGARA ALKOL TÜKETMEMELİ VE BESLENMESİNİ TAMAMEN DEĞİŞTİRMELİ BÖYLE ŞEYLERİ ERKEKLER BECEREMEZ İŞ SANA DÜŞÜYO CANIM SARAÇOĞLUNU ARAYIP TESTLERİNİZİ SÖYLEYİP UYGUN TEDAVİYİ BİTKİSEL OLARAK ÖĞRENEBİLİRSİN DENEMEKTEN NE ÇIKAR denemediyseniz mutlaka deneyin diyorum ben polen ve keçi boynuzunu rabbim şifa versin meleğinizi yollasın tez vakitte
hoşbuldum canım:KK16::KK16:hemde öyle zor bi süreç ki yaşmayan anlamıyo ne zor olduğunu
bugüne kadar denemediğimiz ot çöp kalmadı canım ama hiçbiri iyi gelmedi bize
aslında dediğin gibi bi tek sperm yeter diyolar ama embriyolarımızda oluşuyo sonuç her zaman negatif oluyo:KK14:
belki daha vakti var belkide kaderimizde yok:KK5:

slm kızlar :KK16:topiğinizde bana da yer varmı :KK17:bende anne aday adayı olanlardanım 7 yıldır:KK5::KK5:

hoş geldin canımmmmmmmmmmmmmmm[/QUOTE]

:nazar: :123: :KK19::KK19::KK19:

08 / 09 / 2013

SAAT : 12:50

PAZAR

DOĞUM YAPAN ÇİÇEĞİ BURNUNDA ANNELERİMİZ

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

*** İSİM** ______ **CİNSİYET** _______ İSİM ______

1.okyanus84:__________ KIZ _____________ İREM SU
2.hakca:______________ KIZ _____________ EYLÜL
3.beryal:_____________ ERKEK ___________ SEMİH DORUK
4.süpriz_mucize: _______ KIZ ____________ ELİF YAĞMUR
5.bircan:______________ KIZ _____________ HÜMA
6.tatlibebek: __________ KIZ______________ ZEYNEP BERRA
7.sessizdeniz: _________ERKEK VE KIZ ______ EYMEN EFE & ESLEM NUR
8.hlymms:____________ ERKEK ____________ FATİH KEMAL
9.sevgii:) ____________ ERKEK ___________
10.yaren35:__________ ERKEK ____________ YAĞIZ
11.benbilirim: _________ ERKEK ____________
12.muhasebe22 : _____ ERKEK _____________
13.ESCALES: _________ ERKEK _____________ ATEŞ TAMER
14.serra84: __________ ERKEK ______________
15.chen :____________ ERKEK ______________
16.firdevs2006: _______ ERKEK ______________ MEHMET KÜRŞAT
17.burcinn: __________ ERKEK VE KIZ _______ ÇINAR EMİR & AYŞENUR
18.yeb2004: _________ ERKEK ______________ ÖMER
19.limonnnnn: ________ KIZ _________________
20.acrinsu : __________ERKEK _______________ BULUT
21.nilaykisir: _________ ERKEK _______________ ALİ TOPRAK
22.megryann : ________ KIZ _________________ AYŞENUR
23.elif_ba: ___________ KIZ _________________ ZEYNEP FEYZA
24.BEBEGIMIZ: _______ KIZ __________________ İPEK
25.k.a.y.r.a. : ________ KIZ _________________ ZEYNEP
26.mutluyum1111 : ____ ERKEK _______________ UĞUR
27.dezy : __________________________________
28.sirrinenur : ________ KIZ _________________ EMİNE CEYLİN
29.siyahinci1 : _______________________________
30.bebis02 : _________________________________
31.huzeyfe:_________ ERKEK ________________ AHMET YASİR
32.abyosun:_________ ERKEK _________________ MERT
33.sinemis84:________ ERKEK___________________ POYRAZ AKIN
34.ozbek83:_________ KIZ _____________________ EBRU
35.gize:____________ ERKEK ___________________ ARDA
36.sumos23:_________ KIZ ____________________ SELİNAY EFSA
37.mavı_gozlü_______ ERKEK ___________________ MURAT KAAN
38.elif..timureren _____ KIZ ____________________ AZRA
39.papatya0_________ ERKEK ___________________ YAHYA YİĞİT
40.mopsy____________ KIZ______________________ ALİSA
41.cmrmduru ________ KIZ ____________________ AYBİKE DURU
42.johnnybravo ______ KIZ______________________ ELİF ELA
43.orays ____________ ERKEK ___________________ MAHİR KAYRA
44.olcayelis _____________________________________
45.rufeyde serra _____ KIZ ______________________ RUFEYDE SERRA
46.vildan1 ___________KIZ ______________________ EBRAR
47.ÖZLEMİMSİN ______ KIZ ______________________ EYLÜL
48.&ayla&: __________ KIZ ______________________ ECRİN
49.selra _____________KIZ ______________________ DURU
50.gelevera _________ ERKEK ____________________ AHMET BORA
51.bitte _____________KIZ ______________________ EYŞAN
52.sulezehra ________ KIZ ____________________ BERRA ZEYNEP
53.dil_nur __________ ERKEK ___________________ ARDA
54.citos2903 _______ ERKEK ___________________ SERDAR
55.angel_eda _______
56.bilgen35________ ERKEK KIZ_________ YİĞİTEFE & FİDANNAZ
57.okyanus84 _______ KIZ _____________________ BEREN MİRAÇ
58.k.a.y.r.a. ________ KIZ _____________________ ELİF
59.lightlife __________ ERKEK ___________________ KIVANÇ
60.AYSEN74: _________________________________
61.tatlibebek ________ KIZ _____________________ BETÜL ERVA
62.beryal ___________ KIZ _____________________ DEFNE
63.eleyna __________ ERKEK ___________________
64.sevgii:) __________ KIZ ____________________ İBRAHİM DENİZ
65.süpriz_mucize: _____
66...ELCHIN.. ________ ERKEK __________________ YUSUF ALP
67.belenay: __________ KIZ ___________________ SENA
68.dyd : ____________ ERKEK __________________ FURKAN
69.bircan: ___________ KIZ ____________________ EDA
70.sinemis84 : _______ ERKEK __________________YİĞİT ARAS
71. firdevs2006: ______ KIZ ____________________ MİNE SU
72. sifaa: ____________ KIZ ____________________ AZRA
73.divinity:KK43: vildangel ):_ KIZ____________________ PELİN
74.rufeyde serra: _____________________________
75..ÖZLEMİMSİN: _______________________________ ELA
76.nurcan1980 :________________________________ ERKEK
77.mavı_gozlü: _________________________________ KIZ

:KK49::KK49: CİCİ HAMİLELERİMİZ ** ANNE ADAYLARIMIZ **

** İSİM ** ____** SAT ** ___** CİNSİYET**___ ** İSMİ **

1.sulezehra:__________________________________ YUSUF BERA
2.huzeyfe: ___________________________________ MUHAMMED ZAKİR
3.yaren35:___________________________________
4.haksever: __________________________________ KIZ
5.vale14 (osmaniye 80) _________________________ KIZ
6.citos2903: __________________________________
7. lightlife :___________________________________
8.belenay : ___________________________________ :KK64::KK64::KK64:

:KK76::KK76::KK76: ANNELİĞE YÜREKTEN ADAY ADAYI OLANLAR (RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN )

1.neslihan165:
2.xaysex
3.rozalin
4.sekerkiz67
5.hira64
6.PinkRose
7.iltercakır
8.azra2
9.melek181

:94::94::94::94::94::94:

:nazar::nazar::nazar::nazar:
hoşbuldum canım:KK16::KK16:teşekkür ederim:KK48: benide eklediğiniz için listeye
inş listedekilerin hepsi bende dahil en kısa zamanda kavuşuruz mucizelerimize:emir_bebek::emir_bebek:

günaydınnnnnnnn:KK16::KK16:
melek181 arkadaşım hgdin yer olmaz mı tabikide yer var sana :KK9:
sende bizden sin yani allahım herkeslere versin seninde gönlüne göre versin inşallah:KK34:
ben yarışmaya konyadan katılıyorum 8 yıllıkta evliyim geçen sene ramaznlıkta bi düşüğüm oldu sonrada gene düşük gibi bişeyim oldu ama bende anlamadım :KK43:bazen olurmuş kadınlarad öğrendiğim kadarılan inşallah rabbim bu yolda emeklerimizi dualarımızı sesimizi duyar görür de ellerimiz boş kalmasın inşallah:KK43:
kızlar sizler nasılsınız ne var ne yok beryal ablam eşin gelmemiş isyanlaradsın galiba olsun vardır bundada bi hayır defne nasıl doruk nasıllr
kızlar hepiciğinizi öpüyom kaynanam merkeze doktora gitti gelir birazdan eşimde evde izinli bu arada bizde hem doktora gidelim hemde hamam gidelim belki faydası olur diye düşünüyoz ama hayırlısı bakalım allahım nasip ederde gideriz inşallah değilse kafayı sıyıracağım :KK53:

günaydınnnnnnnn:KK16::KK16:
melek181 arkadaşım hgdin yer olmaz mı tabikide yer var sana :KK9:
sende bizden sin yani allahım herkeslere versin seninde gönlüne göre versin inşallah:KK34:
ben yarışmaya konyadan katılıyorum 8 yıllıkta evliyim geçen sene ramaznlıkta bi düşüğüm oldu sonrada gene düşük gibi bişeyim oldu ama bende anlamadım :KK43:bazen olurmuş kadınlarad öğrendiğim kadarılan inşallah rabbim bu yolda emeklerimizi dualarımızı sesimizi duyar görür de ellerimiz boş kalmasın inşallah:KK43:
kızlar sizler nasılsınız ne var ne yok beryal ablam eşin gelmemiş isyanlaradsın galiba olsun vardır bundada bi hayır defne nasıl doruk nasıllr
kızlar hepiciğinizi öpüyom kaynanam merkeze doktora gitti gelir birazdan eşimde evde izinli bu arada bizde hem doktora gidelim hemde hamam gidelim belki faydası olur diye düşünüyoz ama hayırlısı bakalım allahım nasip ederde gideriz inşallah değilse kafayı sıyıracağım :KK53:
hoşbuldum :KK16::KK16:güzel dileklerin için sağol canım:KK48:
kanda pıhtılaşmaya baktırdın mı düşüklerin için inş yine hamile kalırsın:KK5::KK5:
tüp bebeklemi hamile kalıyosun normal mi

Son düzenleme:
Slm alk arkadaşlar bugün çok iyiyim çünkü oğlumun sağlıklı haberlerini aldım ve kendini net bi şekilde gördüm sonsuz şükürler olsun Rabbime darısı diğer sıkıntısı olanların başına

Slm alk arkadaşlar bugün çok iyiyim çünkü oğlumun sağlıklı haberlerini aldım ve kendini net bi şekilde gördüm sonsuz şükürler olsun Rabbime darısı diğer sıkıntısı olanların başına
geçmiş olsun canım:KK16::KK16: ben bilmiyorum oğlun hastamı:26:

hayırlı akşamlar kıslar kafam karıık birazda üzgünüm

kızım 3 yaşında artık kardeşini düşünmeye başladım iki üçgündür fazlasıyla düşünüyorum

korkuyorumda hadi yine bu süreç zor gecerse hamile kalamassam.

hamile kaldım diyelimki inşallah olur. benim hamileliğim baya kötü geçiyor bende tansiyon ve kan düşüklüğü var malesefki dokuz ay kötü ve mide bulantısıyla geçiyor.burda bana bakacak kimsede yok hamilelik döneminde ben baya hassas oluyorum konusacağım dertleşeceğim kımse yok.eşimin işleri yoğun o kadar kötü oluyorumkı.

neyapsam nasıl etsem işin içinden çıkamadım.bu arada dokuz ay yatıyorum diyebilirim kızımdan bilirsiniz riskli geçmişti tansiyon ve kan düşüklüğünden.

bana bir akıl verin neyapayım sizce

dikkat dikkat topik ahalisinden divinty hanım :KK9:
kendisinden bayadrı ses seda yok nerede bu kadın:KK47:
yarın muge anlıya başvurmaya yola çıkıyomda :KK9:
ses ver divinty hanımmm:KK3:

Selam cnlrımmm nslsınızzz…

Huzeyfemm çok sevindim cnmm rabbime şükürler olsun..Gözünüz aydın olsun..

Melek181 hoş geldin cnmm…Rabbim sanada bizede tez zamanda evlatlar versin inşşş…amin..

CMRMDURU inan şuan okuyunca sana kızmadım desem yalan olur..Ya hayatınızda lütfen şu şöyle olursa böyle olur bu böyle olursa şöyle olur mu diye plan yapmayın çünkü inanın ben şuanda bunun ceremesini çekiyorum şimdiye kadar yaptım ama hiçbir sonuç olmadı ki…Artık plan yapmıyorum Rabbime sıgındım ve ne gelirse onda diye akışına bırakıyorum inanın en sağlıklısı da bu..Sakın bana kızma olur mu..Sonuçta kendine yaparsın üzülme dua ile sabır ile herşet olur.. Hani mesela çocuk olursa şu olur mu bu olur mu o olursa şu ne olur diye düşündüm durdum yıllarca..Ama artık düşünmüyorum Plan yok…

Kızlar sizler nasılsınız; Ayşem,valem,haksevercim, Bernacım, belenay ablam, divişim, çitoscum, Özbekcim ve aklıma gelmeyen isimler..

YA ben mavigözlüyü merak ediyorum eşi ile arası nasıl acaba:KK43:?..

Bana gelelimmm; 2 tane yumurtam çok şükür aşmış kendini ve büyümüş veee cumartesi günü aşılamam yapılacak şok şükür..
Dr.um dedi ki bu ilk takip olduğu için bir sonrakinde ilacın dozunu önceden bilip ona göre ayarlayabileceğiz dedi..Tabii inş. Gerek kalmaz hayırlısı bakalım dedi..Zaten bir sonrakine aşılma olmayacak direk Tüpe geçeceğiz canlar benim için dua edin olur mu..Şu ara en çok dua ya ihityacım var…

Şimdi bana söyleyin benim bu aşılamadan sonra veya önce ne yapmam gerekiyor…
Birde çatlatma iğneni kendimiz yapacakmışız..Öyle mi..

Son düzenleme:

Melek181 hoş geldin cnmm…Rabbim sanada bizede tez zamanda evlatlar versin inşşş…amin..

CMRMDURU inan şuan okuyunca sana kızmadım desem yalan olur..Ya hayatınızda lütfen şu şöyle olursa böyle olur bu böyle olursa şöyle olur mu diye plan yapmayın çünkü inanın ben şuanda bunun ceremesini çekiyorum şimdiye kadar yaptım ama hiçbir sonuç olmadı ki…Artık plan yapmıyorum Rabbime sıgındım ve ne gelirse onda diye akışına bırakıyorum inanın en sağlıklısı da bu..Sakın bana kızma olur mu..Sonuçta kendine yaparsın üzülme dua ile sabır ile herşet olur.. Hani mesela çocuk olursa şu olur mu bu olur mu o olursa şu ne olur diye düşündüm durdum yıllarca..Ama artık düşünmüyorum Plan yok…

Kızlar sizler nasılsınız; Ayşem,valem,haksevercim, Bernacım, belenay ablam, divişim, çitoscum, Özbekcim ve aklıma gelmeyen isimler..

Bana gelelimmm; 2 tane yumurtam çok şükür aşmış kendini ve büyümüş veee cumartesi günü aşılamam yapılacak şok şükür..
Dr.um dedi ki bu ilk takip olduğu için bir sonrakinde ilacın dozunu önceden bilip ona göre ayarlayabileceğiz dedi..Tabii inş. Gerek kalmaz hayırlısı bakalım dedi..Zaten bir sonrakine aşılma olmayacak direk Tüpe geçeceğiz canlar benim için dua edin olur mu..Şu ara en çok dua ya ihityacım var…

Çok saol canım Allah razı olsun
Canım ben çatlatma iğnelerimi kalçadan yaptırdım aşılama yaptırmadım o konuda sana yardımcı olamıyorum ama Meryem suresini okumanı tavsiye ederim ben birebir faydasını gördüm yasin i Şerif i de yanında oku canım Rabbim hakka hayırlısı nı nasip etsin inşallah

çatlatma iğnesini dr yada hastanede acil servise git deri altı vurulacak koldan diye söyle tatlim.şifa olsun bebiş olsun inşallah

selamlar canlarımmmmmmmmmmmm
eşimden haber geldi haftaya gelecekmiş kısmetse :KK9::KK9::KK9:
evi taşıdım ama tam yerleşemedim yavaş yavaş paketleri hurçları açıp yerleşmeye çalışıyorummmmm

Selamlar nasılsınız kızlar
beryal ablam eşin gelirmiş hadi gözün aydın olsun ne kadar sevinirsindir şimdi sen ve meleklerin:KK9:
huzeyfe iyi demi oğluşların bakem maşallah allah nazardan korusun :nazar:
cemrem dediklerin hakkında sana yardımcı olamıycağım canım hiç bişey bilmiyorum çünkü sen kızına zor şartlarda kavuştuğun için bence hesap kitap yapma çünkü evdeki hesap çarşıya asla ama asla uymuyo güzelim hakkında hayırlısı olsun:KK50:
divinty kız neredesin cidden merak ettim hani eskiden gelen olmuyo diye yazmazdın bak ara ara da olsa geliyoz ya:KK14:
neslihann canım çok sevindim inaşşalh bi arkadaşımın daha hasreti bitecek canım okuyunca direk aklıma geldi 4444 tane tefriciyye okuyalım sana sen niyetlen bana yaz faceden olurmu canım haksever okur bende okurum diğer sohbet odasındaki kızlarada derim tamamlarız evel allahın izni ile inşallah elden dua etmekten başka bişey gelmiyor hayırlısı ile inaşşallhahhh

canım inşallah tüp bebeğe gerek kalmaz hayırlısıyla hamile kalırsın...çok ümitlendim mesajını okuyunca
ban artık yazamıyorum..kıçım yer görmüyor...vildanla kocik bana her konuda yardımcı ama sonuçta birinin okulu birininde işi var
onlarada çok yüklenmek istemiyorum pelinle her saniye beraberiz
bi iş yapacak olsam müzikli salıncağına koyuyorum halası gönderdi saolsun ,5 dakkalık işi 15 dakikada yapıyorum azıcık oyalıyor salıncak
senden hayırlı güzel haberler bekliyorum canım Allaha emanet ol ..öptük kocaman:KK54:
selamlar canlarımmmmmmmmmmmm
eşimden haber geldi haftaya gelecekmiş kısmetse :KK9::KK9::KK9:
evi taşıdım ama tam yerleşemedim yavaş yavaş paketleri hurçları açıp yerleşmeye çalışıyorummmmm
wwuuhuuuu keyifler yerine gelmiş :nazar: eşyaları eve attınya gerisi kolay canım acelen yok nasılsa 1 haftan var yavaş yavaş yerleş
eniştem gelince sana enerji lazım çok kendini yorma :KK53:
Selamlar nasılsınız kızlar
beryal ablam eşin gelirmiş hadi gözün aydın olsun ne kadar sevinirsindir şimdi sen ve meleklerin:KK9:
huzeyfe iyi demi oğluşların bakem maşallah allah nazardan korusun :nazar:
cemrem dediklerin hakkında sana yardımcı olamıycağım canım hiç bişey bilmiyorum çünkü sen kızına zor şartlarda kavuştuğun için bence hesap kitap yapma çünkü evdeki hesap çarşıya asla ama asla uymuyo güzelim hakkında hayırlısı olsun:KK50:
divinty kız neredesin cidden merak ettim hani eskiden gelen olmuyo diye yazmazdın bak ara ara da olsa geliyoz ya:KK14:
neslihann canım çok sevindim inaşşalh bi arkadaşımın daha hasreti bitecek canım okuyunca direk aklıma geldi 4444 tane tefriciyye okuyalım sana sen niyetlen bana yaz faceden olurmu canım haksever okur bende okurum diğer sohbet odasındaki kızlarada derim tamamlarız evel allahın izni ile inşallah elden dua etmekten başka bişey gelmiyor hayırlısı ile inaşşallhahhh

canım geldim ...5 dakkalık kaçamak yaptım..bazen pelin kucağımda okuyorum ama yazamıyorum..ya ağlıyor yada klavyeye saldırıyor yazdırmıyor bi türlü

maşallah gözüm değmesin bu ara baya bi faal topik
her zaman böyle olsaydıya :KK14:

iyi akşamlar kızlar :KK16::KK16:kimseler yok mu:KK25::KK25:

melek arkadaşım sende hoş geldin umarım kalıcı olursun..senden çok pozitif elektrik aldım
mesajımı gör diyede gözüne soktum:KK9:
uzuuuuun listemizi gördün değilmi...sende en sonda yerini almışsın...umarım sende üst listeye geçersin...hepimiz sabrımızın meyvesini aldık..darısı sizlere canım ayşe nesliş ve sen
tekrar hoş geldin :KK71:

X