selam canlarrrrrrrrrrrrrrrrr salı dr kontrolü varrrr dua edinde benim sıpa göstersin cinsiyetini
güzel yürekli kardeşim benim sağol senin ve ayşe için hep dua ediyorum rabbim tez zamanda kavuştursun kuzucuklarınıza inşallah inşallah seninde güzel haberini alalım burdan inşallah aşılama tutar da tüp bebeğe gerek kalmaz bizde burda halay çekeriz dualarım seninle kardeşimSelam canlar nasılsınız???
Öncelikle çok ihMAL ettim sizleri özür diliyorum
Ne güzel haberler var Yarabbim ne güzel
Belenay ablam çok tebrik ediyorum Maşaallah ne güzel haber bu..Topikte iki kişi kaldık Darısı ayşemle bana inşallah..
Haksevercimm Zeynep diye diye tutturduk valla desene..Senide tebrik ederim canım kızın olacakmış Hani erkek olsada kızda olsa fark etmez önemli olan sağlıklı olması dime
Beryaliimm evinde güle güle oturmak nasip olsun inşallhh Bebelerine sana hayırlı uğurlu olsun inaşlahh
Nurdancım Hoşgeldinnn cnm seninde gözün aydın ikinci geliyor desene maşaallahhh
Meltemcimm sen nasılsın nasıl gidiyor canım..Sende sormaz oldun artık beni kabtın bu hatun gelmiyor artık elektrik göndermez oldun:.)
CMRM sen nasılsın hoşgeldnn..Taşınmışsın çoook uzaklara çok zor olur cnm ya
Çitosumm seni daha önceden tebrik ettim mi hatırlamıyorum..Çok tebrik ederim cnm ikinci geliyormuş Maşallahh Topiğe yaaa ne güzel haberler bunlar
Huzeyfecimm rabbim sanada inşallah hayırlı haberler olur inaşşlahh bundan sonra her sonucun iyi çıkar içini ferah tut canım
Özbek canım sende hoş geldin..Nasılsınn..Ne var ne yok..Rabbim sana da sabırlar versin.. Rabbim evladına tez zamanda sağlık sıhhat
versin inşş..
Ayşemm sende ne var ne yokk..Hadi ya sıra bize gelsin artık bak ben tedavime başladım artık bence sende mücadele etmeye başlamalısın bizim artık dr. Gitmeden olmasını beklememeliyiz..8 yıldır zaten bekliyoruz değil mi?
Yarenciğim senide tebrik ettim mi hatırlamıyorum senide tebrik ederim canım
İsmi aklıma gelmeyen yazmadığım var ise affola
Bana gelince..Adetimin 14.günü ve Aşılama tedavisine başladık..10 gündür göbekten yumurtaları geliştirici iğne yapıyorum
kendime..Benim yumurtalar biraz geç geliştiği muhtemelen haftaya kadar sürecek bu işlem..Bakalım canlar hayırlısı..Bu ay aşılamada olmazsa birdaha aşılama denenmeyecek gerek yok dedi dr.um..Direk tüp deneyeceğiz Rabbim hakkımızda hayırlısı ne ise onu versin inşallah
Bana gelince..Adetimin 14.günü ve Aşılama tedavisine başladık..10 gündür göbekten yumurtaları geliştirici iğne yapıyorum
kendime..Benim yumurtalar biraz geç geliştiği muhtemelen haftaya kadar sürecek bu işlem..Bakalım canlar hayırlısı..Bu ay aşılamada olmazsa birdaha aşılama denenmeyecek gerek yok dedi dr.um..Direk tüp deneyeceğiz Rabbim hakkımızda hayırlısı ne ise onu versin inşallah [/FONT][/SIZE]
nasılsınız canlar gece kuşu geldibu aralar pek keyfim yok mide bulantısı çok kötü hiç halim yok sürekli yatıyorum umarım çabuk geçer bu durum sağolsun eşimde olmasa senayla bile ilgilenemiyorum perşembe günü kontrolümüz var inşallah kalp atışlarını duyarız kuzucuğumun dua edin bize senaya hamileyken daha rahattım bu sefer çok zorladı birde sena olunca ama ne yapalım sağlıklı olsunlarda herşey evlatlar için senayıda memeden kesemedim oda halsiz bırakıyor beni ben bırakayım dedikçe iyice düştü üstüme yaramazlıklarda son gaz devam aman ne çok şikayet ettim demi şükür halime
beryal toprağım eşyaların ve evin çok güzel olmuş rabbim içine sindirsin çok uğraştın ama değmiş güle güle oturun canım sağlıkla ve huzurla
divi kuzum sen nasılsın pelin cadısı nasıl vildanım ne yapıyor okullar açılıyor bi telaş daha başlar şimdi sizde
güzel hamişler çitos,haksever,huzeyfe,vale sizler nasılsınız
cmrm özbek sizde hoşgeldiniz özletmeyin kendinizi uğrayıverin arasıra
herkese kocaman öpücükler uğrarım ben kendimi iyi hissettikçe
Ben araya yazdım canım inşallah farkedersinSelam canlar nasılsınız???
Belenay ablam çok tebrik ediyorum Maşaallah ne güzel haber bu..Topikte iki kişi kaldık Darısı ayşemle bana inşallah..
Haksevercimm Zeynep diye diye tutturduk valla desene..Senide tebrik ederim canım kızın olacakmış Hani erkek olsada kızda olsa fark etmez önemli olan sağlıklı olması dime
Beryaliimm evinde güle güle oturmak nasip olsun inşallhh Bebelerine sana hayırlı uğurlu olsun inaşlahh
Meltemcimm sen nasılsın nasıl gidiyor canım..Sende sormaz oldun artık beni kabtın bu hatun gelmiyor artık elektrik göndermez oldun:.)
Çitosumm seni daha önceden tebrik ettim mi hatırlamıyorum..Çok tebrik ederim cnm ikinci geliyormuş Maşallahh Topiğe yaaa ne güzel haberler bunlar
Huzeyfecimm rabbim sanada inşallah hayırlı haberler olur inaşşlahh bundan sonra her sonucun iyi çıkar içini ferah tut canım
Çok teşekkür ediyorum canım allah razı olsun inşallah içim çok ferah Rabbim sağlıkla kucaklarımıza nasip eder
Senin tedavinde olumlu sonuçlanır da çok fazla yorulmadan alırsın bebeğini kollarına inşallah aminnn
Özbek canım sende hoş geldin..Nasılsınn..Ne var ne yok..Rabbim sana da sabırlar versin.. Rabbim evladına tez zamanda sağlık sıhhat
versin inşş..
Ayşemm sende ne var ne yokk..Hadi ya sıra bize gelsin artık bak ben tedavime başladım artık bence sende mücadele etmeye başlamalısın bizim artık dr. Gitmeden olmasını beklememeliyiz..8 yıldır zaten bekliyoruz değil mi?
kendime..Benim yumurtalar biraz geç geliştiği muhtemelen haftaya kadar sürecek bu işlem..Bakalım canlar hayırlısı..Bu ay aşılamada olmazsa birdaha aşılama denenmeyecek gerek yok dedi dr.um..Direk tüp deneyeceğiz Rabbim hakkımızda hayırlısı ne ise onu versin inşallah
Ben araya yazdım canım inşallah farkedersinSelam canlar nasılsınız???
Çok teşekkür ediyorum canım allah razı olsun inşallah içim çok ferah Rabbim sağlıkla kucaklarımıza nasip eder
Senin tedavinde olumlu sonuçlanır da çok fazla yorulmadan alırsın bebeğini kollarına inşallah aminnn
versin inşş..
selam kızlar nasılsınızzz evleneli 7.yıl dolduuuu:)))))
canım benim çok teşekkür ederim rabbim sanada en kısa zamanda bebek nasip etsin dualarım sana ve ayşeye inşaallah tüp bebeğe gerek kalmaz aşılamayla hamiş kalırsın Allahım işlerinizi rast getirsin
Çitosumm seni daha önceden tebrik ettim mi hatırlamıyorum..Çok tebrik ederim cnm ikinci geliyormuş…Maşallahh Topiğe yaaa ne güzel haberler bunlar…
kendime..Benim yumurtalar biraz geç geliştiği muhtemelen haftaya kadar sürecek bu işlem..Bakalım canlar hayırlısı..Bu ay aşılamada olmazsa birdaha aşılama denenmeyecek gerek yok dedi dr.um..Direk tüp deneyeceğiz…Rabbim hakkımızda hayırlısı ne ise onu versin inşallah…
sağol beloşum iyiyiz çok şükür benim bulantılar hafifledi darısı başına artıknasılsınız canlar gece kuşu geldibu aralar pek keyfim yok mide bulantısı çok kötü hiç halim yok sürekli yatıyorum umarım çabuk geçer bu durum sağolsun eşimde olmasa senayla bile ilgilenemiyorum perşembe günü kontrolümüz var inşallah kalp atışlarını duyarız kuzucuğumun dua edin bize senaya hamileyken daha rahattım bu sefer çok zorladı birde sena olunca ama ne yapalım sağlıklı olsunlarda herşey evlatlar için senayıda memeden kesemedim oda halsiz bırakıyor beni ben bırakayım dedikçe iyice düştü üstüme yaramazlıklarda son gaz devam aman ne çok şikayet ettim demi şükür halime
beryal toprağım eşyaların ve evin çok güzel olmuş rabbim içine sindirsin çok uğraştın ama değmiş güle güle oturun canım sağlıkla ve huzurla
divi kuzum sen nasılsın pelin cadısı nasıl vildanım ne yapıyor okullar açılıyor bi telaş daha başlar şimdi sizde
güzel hamişler çitos,haksever,huzeyfe,vale sizler nasılsınız
cmrm özbek sizde hoşgeldiniz özletmeyin kendinizi uğrayıverin arasıra
herkese kocaman öpücükler uğrarım ben kendimi iyi hissettikçe
canım tebrik ederim nice nice yıllara mutlulukla inşaallahselam kızlar nasılsınızzz evleneli 7.yıl dolduuuu:)))))
oyy maşallah cici prensese inşallah sağlıklıca ve vaktinde kucaklarsın amin canım darısı bekleyen dostlarımıza inşallah tez zamandaselam kızlarrrrr ayşemmm bana kızma dün gece 11 de geldik merkeze inince alışveriş derken anca eve geliyoz
KIZIM olucakmış rabbim en yakın zamanda ayşemeeee neslihanımada nasip etsin hep namazlarımın arkasında mümkün oldugunca dualarımdasınız
kızlar tek tek alıntı yapamıyorum affedin beni öpüyorum hepinizi
selam kızlarrrrr ayşemmm bana kızma dün gece 11 de geldik merkeze inince alışveriş derken anca eve geliyoz
KIZIM olucakmış rabbim en yakın zamanda ayşemeeee neslihanımada nasip etsin hep namazlarımın arkasında mümkün oldugunca dualarımdasınız
kızlar tek tek alıntı yapamıyorum affedin beni öpüyorum hepinizi
selam kızlar nasılsınızzz evleneli 7.yıl dolduuuu:)))))