Dokuz Doğuranlar

selam canlarrrrrrrrrrrrrrrrr salı dr kontrolü varrrr dua edinde benim sıpa göstersin cinsiyetini

Ve aleyküm selam diyelim bizde bari güzel olarak tan üstüme alınmış olayım

selam canlarrrrrrrrrrrrrrrrr salı dr kontrolü varrrr dua edinde benim sıpa göstersin cinsiyetini

İnşallah hayırlısı olur canım sağlıklı olsunlar da yeterki bugün salı hadi bakalım kim bilir ne heyecanlısın alışverişe başlamak için demi nasıl anlıyorum bende ilkinde öyleydim şimdide var ama ilki kadar değil ilk bambaşka bi duygu Rabbim olmayanlarada nasip etsin inşallah

Selam canlar nasılsınız???
Öncelikle çok ihMAL ettim sizleri özür diliyorum…
Ne güzel haberler var Yarabbim ne güzel…

Belenay ablam çok tebrik ediyorum Maşaallah ne güzel haber bu..Topikte iki kişi kaldık Darısı ayşemle bana inşallah..

Haksevercimm Zeynep diye diye tutturduk valla desene..Senide tebrik ederim canım kızın olacakmış…Hani erkek olsada kızda olsa fark etmez önemli olan sağlıklı olması dime…

Beryaliimm evinde güle güle oturmak nasip olsun inşallhh…Bebelerine sana hayırlı uğurlu olsun inaşlahh…

Nurdancım Hoşgeldinnn cnm…seninde gözün aydın ikinci geliyor desene maşaallahhh…

Meltemcimm sen nasılsın nasıl gidiyor canım..Sende sormaz oldun artık beni kabtın bu hatun gelmiyor artık elektrik göndermez oldun:.)

CMRM sen nasılsın hoşgeldnn..Taşınmışsın çoook uzaklara çok zor olur cnm ya…

Çitosumm seni daha önceden tebrik ettim mi hatırlamıyorum..Çok tebrik ederim cnm ikinci geliyormuş…Maşallahh Topiğe yaaa ne güzel haberler bunlar…

Huzeyfecimm rabbim sanada inşallah hayırlı haberler olur inaşşlahh bundan sonra her sonucun iyi çıkar içini ferah tut canım…

Özbek
canım sende hoş geldin..Nasılsınn..Ne var ne yok..Rabbim sana da sabırlar versin.. Rabbim evladına tez zamanda sağlık sıhhat
versin inşş..

Ayşemm sende ne var ne yokk..Hadi ya sıra bize gelsin artık bak ben tedavime başladım artık bence sende mücadele etmeye başlamalısın bizim artık dr. Gitmeden olmasını beklememeliyiz..8 yıldır zaten bekliyoruz değil mi?

Yarenciğim senide tebrik ettim mi hatırlamıyorum senide tebrik ederim canım…

İsmi aklıma gelmeyen yazmadığım var ise affola…

Bana gelince..Adetimin 14.günü ve Aşılama tedavisine başladık..10 gündür göbekten yumurtaları geliştirici iğne yapıyorum
kendime..Benim yumurtalar biraz geç geliştiği muhtemelen haftaya kadar sürecek bu işlem..Bakalım canlar hayırlısı..Bu ay aşılamada olmazsa birdaha aşılama denenmeyecek gerek yok dedi dr.um..Direk tüp deneyeceğiz…Rabbim hakkımızda hayırlısı ne ise onu versin inşallah…

Son düzenleme:
güzel yürekli kardeşim benim sağol senin ve ayşe için hep dua ediyorum rabbim tez zamanda kavuştursun kuzucuklarınıza inşallah inşallah seninde güzel haberini alalım burdan inşallah aşılama tutar da tüp bebeğe gerek kalmaz bizde burda halay çekeriz dualarım seninle kardeşim

nasılsınız canlar gece kuşu geldi bu aralar pek keyfim yok mide bulantısı çok kötü hiç halim yok sürekli yatıyorum umarım çabuk geçer bu durum sağolsun eşimde olmasa senayla bile ilgilenemiyorum perşembe günü kontrolümüz var inşallah kalp atışlarını duyarız kuzucuğumun dua edin bize senaya hamileyken daha rahattım bu sefer çok zorladı birde sena olunca ama ne yapalım sağlıklı olsunlarda herşey evlatlar için senayıda memeden kesemedim oda halsiz bırakıyor beni ben bırakayım dedikçe iyice düştü üstüme yaramazlıklarda son gaz devamaman ne çok şikayet ettim demişükür halime

beryal toprağım eşyaların ve evin çok güzel olmuş rabbim içine sindirsin çok uğraştın ama değmiş güle güle oturun canım sağlıkla ve huzurla
divi kuzum sen nasılsın pelin cadısı nasıl vildanım ne yapıyor okullar açılıyor bi telaş daha başlar şimdi sizde
güzel hamişler çitos,haksever,huzeyfe,vale sizler nasılsınız
cmrm özbek sizde hoşgeldiniz özletmeyin kendinizi uğrayıverin arasıra
herkese kocaman öpücükler uğrarım ben kendimi iyi hissettikçe

saol canım darısı tez vakitte başına gelsin inşallah bana beddua etti arkadaşlarım öyle ardı ardına olsun kafayı ye diye :)) bende sana öyle diyeyim iğneleri vurmaya başlamaşşın hadi hayırlısı bol bol meryem suresi oku canım etrafındakilerede okut dua iste rabbim ol der inşallah dularım seninle çok öpüyorum seni rahat bırakmaya çalış kendini

canım ben iyiyim çok şükür seninde bulantıların geçer inşallah aman benim 10 gün kadar ilaç yüzünden bulandı iştahım kesildide ne oldugumu şaşırdım zormuş bulantı

bu arada canım memden hemen kesmek gerekiyo diye biliyorum ben yani hamileyken bebek emzirilmez bi hocaya sor istersen ama ben öyle biliyorum yani yanlış bişey olmasın kendine iyi bak

selam kızlar nasılsınızzz evleneli 7.yıl dolduuuu:)))))

Son düzenleme:
Ben araya yazdım canım inşallah farkedersin

Ben araya yazdım canım inşallah farkedersin

canım benim çok teşekkür ederim rabbim sanada en kısa zamanda bebek nasip etsin dualarım sana ve ayşeye inşaallah tüp bebeğe gerek kalmaz aşılamayla hamiş kalırsın Allahım işlerinizi rast getirsin

sağol beloşum iyiyiz çok şükür benim bulantılar hafifledi darısı başına artıkinşaallah kalp atışınıda duyarsınız minik fasulyenizin

selam kızlar nasılsınızzz evleneli 7.yıl dolduuuu:)))))
canım tebrik ederim nice nice yıllara mutlulukla inşaallah

Son düzenleme:
selam kızlarrrrr ayşemmm bana kızma dün gece 11 de geldik merkeze inince alışveriş derken anca eve geliyoz
KIZIM olucakmış rabbim en yakın zamanda ayşemeeee neslihanımada nasip etsin hep namazlarımın arkasında mümkün oldugunca dualarımdasınız
kızlar tek tek alıntı yapamıyorum affedin beni öpüyorum hepinizi

oyy maşallah cici prensese inşallah sağlıklıca ve vaktinde kucaklarsın amin canım darısı bekleyen dostlarımıza inşallah tez zamanda

Ayy çok sevindim canım ne güzel prensesin olucak Rabbim üçüncüsünde banada nasip eder inşallah bi prenses iki prens den sonra ne güzel olur tabi herşey den önce sağlıklı olmaları Rabbim tüm gönülden isteyen herkese nasip etsin banada aminn

canlarım nasılınız yeni hamişlerimiz varmış rabbim tamamına erdirsin inşallah.bende memleketteydim kızlar pazar günü geldim furkan için baya kaldık bu sefer buralar sıcak oldugu için orda ferahça tatil yaptık.sizleri çok özledim geçmişi yavaş yavaş okuyorum haberlerinizi alıyorum şimdilik öptüm canlarım iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…