evet cnm 2 yaş sendromundayızçitosum 2 yaş sendromu bu genelde 2 yaşındaki çocuklar böyle oluyormuş bizim yeğende böyle gelin hazırlıklı ol seninde başına gelecek deyip duruyor Allah yardımcın olsun canım ya sağlıklı olsunlarda çekeriz bütün sendromları
selamm kızlar ee nerlerdesiniz gelmiyonuz diye kahırlanıyorsunuz şimdide siz yoksunuz her neyse
herkesin kandili mubarek olsun allahım gönlümüzden geçenleri hayırlısı ile versin inşallah
evet cnm 2 yaş sendromundayızşimdi veletler sendromlu eskiden iki pış pış bi fış fış büyüyüp gidiyormuş soruyom bizim büyüklere bizdemi böyleydik diye cevap şimdi herşey hormonlu çocuklarda hormonlu diyolar
HERKESİN MEVLİT KANDİLİ MÜBAREK OLSUN
hayırlı kandilleriniz olsun kızlar
dr gittim bugün..ayrıntılı ultrasona girdim..bebiş 1542 gr olmuş...tansiyon-nst herşey normal çıktı
3 hafta sonra yine kontrol var...doğumun gününe de 36. haftada karar verecez
benim hesabıma göre son adet tarihim 11 hazirandı ona göre beklenen doğum tarihi 19 marttı
ama ultrason hep doktorun hesabına uyumlu çıkıyor geç döllenmedir dedi 17 haziran olarak hesapladı ve beklenen doğum tarihi 24 marta kaydı
takvimimi değiştirdim...öyle işte
çok yorgunum sabah 6 da uyandım...hastanede aşağı in yukarı çık...ordan çıktım çarşıda 2 saat gezdim...ayakta uyuyorum resmen
kuran okur yatarım erkenden bugün..bol bol dua edelim birbirimize...rabbim kabul eder inşallah dualarımızı..bizi kapısından boş çevirmez inşallah
yarın yokum anneme gidecem
akşama gelirim yorgun olmazsam girerim ...öpüyorum hepinizi
yine ıpıssız bir topikle karşınızdayım tabi gecenin bu saati ne işiniz var burda dimi sıcacık yatak dururken bende uykum kaçtı bakayım dedim haksever canım senin adına çok sevindim hayırlı olsun rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin geçmiş doğum günün kutlu olsun canım inşallah yeni yaşın sana küçücük bir melek getirsin sende hayırla ve sağlıkla kavuş meleğine dünyanın en zor en meşakkatli ama bir o kadar da güzel duygusu annelik rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
beryalim geçmiş olsun canım sanada inşallah ilaçla tedavi olursun iki çocukla çok zor rabbim yardımcın olsun canım
divi kıs doğurda sevelim şu cimcimeyi kız diyorsunda bide bamyalı bi oğlan gelirse süprüüüüüsss
alıştınız sanırım ama biz gribiz kızım tutldu bu sefer ana kız nane mollayız şu kışı bi atlatsak hayırlısıyla yaza rahat edicez inşallah sena emeklemeye başladı durduğu yerde durmuyor evin içinde geiyor haliyle sürekli halının üstünde battaniye serdim ama yetmiyor cimcimeye illa turlucak öyle olunca hasta olması kaçınılmaz bunada şükür rabbim beterinden korusun hasta olunca pek bi mızmız oluyorlar emzir yedir içir altını al gece uykusuz kal uğraş didin sonuç babbaa babaaanne de diyorum babaa babbaa napalım kızlar babacı olur derler sağlık olsun
Canlarım selam herkese
hayırlı cumalar
dün doruku dr götürdüm hem doruk hem ben muayne olduk
kbb hastanesine gittik
dorukta geniz eti ve bademcik büyüklüğü çıktı belki ameliyat olacak
çünkü hasta olunca hiç ateşi düşmüyordu ve arada ağız kokusu oluyordu
benimde geniz etim ve küçük dilim büyükmüş nefes alma sorunum vardı ayrıca üst damağım darmış nefes almada zorlanıyordum arad ve ileri derece alercim çıkmış astım başlangıcım varmış
ağzımdan ve gırtlağımdan ameliyat olcam küçük dilim kesilcek geniz etim ve burnumdaki etler alınacak
bu bitmedi bu arada sol kolumdaki uyuşuklukta belli oldu mr çekildi ileri derece boyun fıtığı teşhis konuldu beyin cerrahı ve ortopedi dr beraberinde boyun fıtığı ameliyatı olacağım bu hafta hep hastanelerde geçti günlerim
beni bekleyen 2 büyük ameliyat var anlayacağınız
eşim yok çocuklar hasta .annem rahatsız ben nasıl ameliyat olucam bilmiyorum
kaynanamda hasta ayakları şişiyor yürüyemez oldu zaten çok kilolu.ne yapacağım hiç bilemiyorum ben
durumum vahim anlıycağınız
hepinizin yazdıklarını okudum tüm geçmiş olsun mesajlarınız için teşekkür ederim
ayrıca yazamam bu aralar kolum kudurmuş durumda sol kolum iptal hiçbirşey tutamıyorum
arada gelirim yine fırsat buldukça öptüm hepinizi
hoşgeldin hakcam nasılsın kuzum eşin kaza atlatmış çok geçmiş olsun cnm gördüm cevap yazamadıydım ozamangünaydın günaydın günaydın....
umarım herkes iyidir.
pc çöktü eşim yeni pc getirdi.o yüzden sizlere yazamadım ama aklım hep sizlerdeydi.geçmişide okuyamadım.
hoşgeldin vale senin adına sevindim sen açıkmıydın ben seni türbanlı hayal ediyordum hep hayırlı olsun bu aradaselam kızlarrrrr nasılsınız ben çok iyiyim çok şükür
kızlarr ben kapandımmm artık hidayete erdim doğru yolu buldum
çok huzurluyum çok şükür bu arada 41 meryem suresine başladım
burdaki arkadaşlarımın hepsini anıyorum isteyen herkese versin diyorum
allahım dualarımızı kabul eder inş
kayınvalidemler burdaydı bu hafta güzel geçti günlerimiz bugün gittiler bende halı falan siliyorum
çokkkkk iş bekliyor beniiiii çokkkkk hepinizi çok seviyorum bundan sonra hergün gircem
geldiğimde burda olun lütfennn
hoşgeldin hakca...biz iyiyiz çok şükür..son 8 haftaya girdik heyecan var birazda sabırsızlık artıkdivinity canım benim nasılsın?vildanımız,pelinimiz nasıl?canım hayırlısı olsun.Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
selam kızlarrrrr nasılsınız ben çok iyiyim çok şükür
kayınvalidemler burdaydı bu hafta güzel geçti günlerimiz bugün gittiler bende halı falan siliyorum
çokkkkk iş bekliyor beniiiii çokkkkk hepinizi çok seviyorum bundan sonra hergün gircem
hoşgeldin hakcam nasılsın kuzum eşin kaza atlatmış çok geçmiş olsun cnm gördüm cevap yazamadıydım ozamaneylül hanım nasıl kreşe başladınızmı sizde
hoşgeldin vale senin adına sevindim sen açıkmıydın ben seni türbanlı hayal ediyordum hep hayırlı olsun bu arada
canım bitti işim sabahın köründe başlayınca bitti çok şükürhoşgeldin hakca...biz iyiyiz çok şükür..son 8 haftaya girdik heyecan var birazda sabırsızlık artık
sen nasılsın eylül nasıl..yeni pc hayırlı olsun iyi günlerde kullan
hg valem seni gördüğüme çok sevindim cnm.. rabbim dualarını kabul etsin..gelmediğin zamanlar neler yaptın..gelişme varmı
kolay gelsin işin bitince gelirsen yazarsın öpüyorum tekrar hoşgeldin
ben seni gördüm facede kapalı çok yakşışyor sana ıhh ıhhh allah herkesin gönlüne göre versin
gel kız gel bak bende geliyom buraya kimseler yok haksever tüp bebek bölümünden çıkmıyor inşallah tüpe müpe gerek kalmadan ikizikiz gebiş kalsın görsün bu ona çok güzel bir bedduaammdddııırrr
hoşgeldin hakcam nasılsın kuzum eşin kaza atlatmış çok geçmiş olsun cnm gördüm cevap yazamadıydım ozamaneylül hanım nasıl kreşe başladınızmı sizde
hoşgeldin vale senin adına sevindim sen açıkmıydın ben seni türbanlı hayal ediyordum hep hayırlı olsun bu arada
hoşgeldin hakca...biz iyiyiz çok şükür..son 8 haftaya girdik heyecan var birazda sabırsızlık artık
sen nasılsın eylül nasıl..yeni pc hayırlı olsun iyi günlerde kullan
hg valem seni gördüğüme çok sevindim cnm.. rabbim dualarını kabul etsin..gelmediğin zamanlar neler yaptın..gelişme varmı
kolay gelsin işin bitince gelirsen yazarsın öpüyorum tekrar hoşgeldin
hayırlı kandilleriniz olsun kızlar
dr gittim bugün..ayrıntılı ultrasona girdim..bebiş 1542 gr olmuş...tansiyon-nst herşey normal çıktı
3 hafta sonra yine kontrol var...doğumun gününe de 36. haftada karar verecez
benim hesabıma göre son adet tarihim 11 hazirandı ona göre beklenen doğum tarihi 19 marttı
ama ultrason hep doktorun hesabına uyumlu çıkıyor geç döllenmedir dedi 17 haziran olarak hesapladı ve beklenen doğum tarihi 24 marta kaydı
takvimimi değiştirdim...öyle işte
çok yorgunum sabah 6 da uyandım...hastanede aşağı in yukarı çık...ordan çıktım çarşıda 2 saat gezdim...ayakta uyuyorum resmen
kuran okur yatarım erkenden bugün..bol bol dua edelim birbirimize...rabbim kabul eder inşallah dualarımızı..bizi kapısından boş çevirmez inşallah
yarın yokum anneme gidecem
akşama gelirim yorgun olmazsam girerim ...öpüyorum hepinizi
günaydın kızlar nasıl herkesler
divinim sende ne zaman gelip gitsem illa bi kulağımı çekiyorsun ama ben gene ders almıyom
valem canım arkadaşım ben sizleri çok seviyom
haksever sen bana küsmüsün kız tedavin hayırlı olsun hem dua hem beddua ettim görmedi hem bak sen benden 2 sene sonra evlenmişsin
hakçam çok geçmiş olsun allah beterinden korusun eylülü ve seni öptüm
bana gelincez kızlar çizelgemdede göründüğü gibi 7 yıl 5 ay 13 gün olmuş şimdi bir çocuğğum olsaydı okula giderdik beraber ama yok işte yokk
bu arada size gene benden olmayan haberler var
teyzemin gelin kız doğurcak
diğer teyzemin oğlu olacak
kız kardeşimde oğlan doğurcak
aynı bahçede oturduğumuz eltim 3 aylık hamile
kaynımın kızı hamile 3.5 aylık
komşularımı hiç saymıyom hele bir tanesi 4. üncü oğlanı evde kendi doğurmuş kimseyede söylememiş kız olana kadar doğurcam dermiş
biride bende 2 ay sonra evlendi 3. hamileymiş
biriside doğum yapmış 2 ay sonra hamile kalmış sokağa çıkmak ızdırap oldu eltim yazın memleket çok sıcak olur diye dün gitti annesiğile rabbim buda benim bir sınavım dayanma gücü ver allahım sen büyüksün 2 gündür ağla ağla öldüm şimdide valide yokta rahatca kafamı dinleyem hem ağlayam hemde sizlerle yazışayım
not. divinim sakın üzerine alınma seni çok seviyoruz
maviellede hamileymiş çok sevindim inşallah sağlıkla alır kucağına