Dokuz Doğuranlar

selamm kızlar ee nerlerdesiniz gelmiyonuz diye kahırlanıyorsunuz şimdide siz yoksunuz her neyse
herkesin kandili mubarek olsun allahım gönlümüzden geçenleri hayırlısı ile versin inşallah

evet cnm 2 yaş sendromundayızşimdi veletler sendromlu eskiden iki pış pış bi fış fış büyüyüp gidiyormuş soruyom bizim büyüklere bizdemi böyleydik diye cevap şimdi herşey hormonlu çocuklarda hormonlu diyolar
HERKESİN MEVLİT KANDİLİ MÜBAREK OLSUN

selamm kızlar ee nerlerdesiniz gelmiyonuz diye kahırlanıyorsunuz şimdide siz yoksunuz her neyse
herkesin kandili mubarek olsun allahım gönlümüzden geçenleri hayırlısı ile versin inşallah

hayırlı kandilleriniz olsun kızlar

dr gittim bugün..ayrıntılı ultrasona girdim..bebiş 1542 gr olmuş...tansiyon-nst herşey normal çıktı
3 hafta sonra yine kontrol var...doğumun gününe de 36. haftada karar verecez
benim hesabıma göre son adet tarihim 11 hazirandı ona göre beklenen doğum tarihi 19 marttı
ama ultrason hep doktorun hesabına uyumlu çıkıyor geç döllenmedir dedi 17 haziran olarak hesapladı ve beklenen doğum tarihi 24 marta kaydı
takvimimi değiştirdim... öyle işte
çok yorgunum sabah 6 da uyandım...hastanede aşağı in yukarı çık...ordan çıktım çarşıda 2 saat gezdim...ayakta uyuyorum resmen
kuran okur yatarım erkenden bugün..bol bol dua edelim birbirimize...rabbim kabul eder inşallah dualarımızı..bizi kapısından boş çevirmez inşallah
yarın yokum anneme gidecem
akşama gelirim yorgun olmazsam girerim ...öpüyorum hepinizi

günaydın günaydın günaydın....
umarım herkes iyidir.
pc çöktü eşim yeni pc getirdi.o yüzden sizlere yazamadım ama aklım hep sizlerdeydi.geçmişide okuyamadım.

Kandiliniz Mübarek dualarınız kabul olsun inşallah.dün akşam pc geldi yeni ayarlarını yaptık,birde eylül hanımdan fırsat kalmadı,yazamadım yani kusura bakmayın.

divinity canım benim nasılsın?vildanımız,pelinimiz nasıl?canım hayırlısı olsun.Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

belenay canım sen nasılsın?sena prensesimiz nasıl?günler nasıl geçiyor?

beryalcim merhaba geçmişi hızlı hızlı okuyayım dedim senin msj.gördüm canım benim çok geçmiş olsun doruk paşamıza ve sana.şimdi nasılsınız?defnemiz nasıl? bizi habersiz bırakma öpüyorum.

selam kızlarrrrr nasılsınız ben çok iyiyim çok şükür
kızlarr ben kapandımmm artık hidayete erdim doğru yolu buldum
çok huzurluyum çok şükür bu arada 41 meryem suresine başladım
burdaki arkadaşlarımın hepsini anıyorum isteyen herkese versin diyorum
allahım dualarımızı kabul eder inş
kayınvalidemler burdaydı bu hafta güzel geçti günlerimiz bugün gittiler bende halı falan siliyorum
çokkkkk iş bekliyor beniiiii çokkkkk hepinizi çok seviyorum bundan sonra hergün gircem
geldiğimde burda olun lütfennn

günaydın günaydın günaydın....
umarım herkes iyidir.
pc çöktü eşim yeni pc getirdi.o yüzden sizlere yazamadım ama aklım hep sizlerdeydi.geçmişide okuyamadım.
hoşgeldin hakcam nasılsın kuzum eşin kaza atlatmış çok geçmiş olsun cnm gördüm cevap yazamadıydım ozaman eylül hanım nasıl kreşe başladınızmı sizde

hoşgeldin vale senin adına sevindim sen açıkmıydın ben seni türbanlı hayal ediyordum hep hayırlı olsun bu arada

divinity canım benim nasılsın?vildanımız,pelinimiz nasıl?canım hayırlısı olsun.Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
hoşgeldin hakca...biz iyiyiz çok şükür..son 8 haftaya girdik heyecan var birazda sabırsızlık artık
sen nasılsın eylül nasıl..yeni pc hayırlı olsun iyi günlerde kullan

hg valem seni gördüğüme çok sevindim cnm.. rabbim dualarını kabul etsin..gelmediğin zamanlar neler yaptın..gelişme varmı

kolay gelsin işin bitince gelirsen yazarsın öpüyorum tekrar hoşgeldin

ben seni gördüm facede kapalı çok yakşışyor sana ıhh ıhhh allah herkesin gönlüne göre versin
gel kız gel bak bende geliyom buraya kimseler yok haksever tüp bebek bölümünden çıkmıyor inşallah tüpe müpe gerek kalmadan ikizikiz gebiş kalsın görsün bu ona çok güzel bir bedduaammdddııırrr

hoşbulduk çitos evet açıktım 1 aydır kapalıyım valla çok huzurlu hissediyorum kendimi
bu arada serdarı büyütmüşsün hayırlı olsun şimdiki çocuklar çok bilmiş doğuyor allahım ailelere sabır versin
canım bitti işim sabahın köründe başlayınca bitti çok şükür
bende bir gelişme yok tatlım dr sürecim iyi gidiyor hamile kalmam bekleniyor
hamile kalınca tedaviye başlıcakmış
6 aydır düzenli olarka folik asit ve asprin içiyorum bi ara klomene başladık kist oluştu
sonuç başarısız oldu ama dr çok umutlu inaşalllaaahhh bu sefer meleğiö sıkı sıkı tutunacak bana
sen neler yapıyosun ayyy çok özlemişim senle sohbet etmeyi
pelinim kocaman olmuş allahım hayırlı doğumlar nasip etsin sana

ayşeeemmmm face arkadaşımsın sen benim burayada eklicem kapalı halimi
sanada dua ediyorum haksevere herkese edicem
hakseveri de okudum çok sevindim inşaaaaaaaaallaaaaaaaaaahhhh meleği en yakın zamanda gelir
ikizi olsunnnnnn daaaaa buralara gelippp ben uyuyamıyorum çok yorgunum diye dert yansın
tabi bizlerede nasio etsin rabbim en yakın zamanda

canım benim sağol.çok şükür bir şey yok ama korktuk tabi ki. sen nasılsın?serdar paşamız nasıl?
Eylül'de iyi hayır canım kreşe başlamadık ama düşünüyoruz. serdar gidiyor mu???geçmişte yazdıysan okuyamadım kusura bakma.

canım hoşbulduk. maaşallah az kalmış.Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.heyecan olmaz mı? sen ikinci kez yaşayacaksın ne mutlu.Allahım olmayan arkadaşlarımızada sağlıkla en yakın zamanda nasip etsin.
sağol canım hep birlikte:)) pc olduğu zaman başına geçemiyordum. olmadığı zamanda keşke olsada sizlere mesaj yazsam diyordum:)

beryalcim sen nasılsın?doruk paşamız defne nasıl? ameliyat zamanı belli mi?

valem çok sevindim canımm allah daim etsin hep bu ferahlıkta ve mutlulukta ol inşallah huzura kavuştum demen ne mutlu ne güzel inşallah bebeğinde seninle olur biran önce dualarımız kabul olur inşallahhhhhhhhh

oh ohh maşşaaalllahhh ele avuca gelcek artık pelinn

günaydın kızlar nasıl herkesler
divinim sende ne zaman gelip gitsem illa bi kulağımı çekiyorsun ama ben gene ders almıyom
valem canım arkadaşım ben sizleri çok seviyom
haksever sen bana küsmüsün kız tedavin hayırlı olsun hem dua hem beddua ettim görmedi hem bak sen benden 2 sene sonra evlenmişsin
hakçam çok geçmiş olsun allah beterinden korusun eylülü ve seni öptüm

bana gelincez kızlar çizelgemdede göründüğü gibi 7 yıl 5 ay 13 gün olmuş şimdi bir çocuğğum olsaydı okula giderdik beraber ama yok işte yokk

bu arada size gene benden olmayan haberler var
teyzemin gelin kız doğurcak
diğer teyzemin oğlu olacak
kız kardeşimde oğlan doğurcak
aynı bahçede oturduğumuz eltim 3 aylık hamile
kaynımın kızı hamile 3.5 aylık
komşularımı hiç saymıyom hele bir tanesi 4. üncü oğlanı evde kendi doğurmuş kimseyede söylememiş kız olana kadar doğurcam dermiş
biride bende 2 ay sonra evlendi 3. hamileymiş
biriside doğum yapmış 2 ay sonra hamile kalmış sokağa çıkmak ızdırap oldu eltim yazın memleket çok sıcak olur diye dün gitti annesiğile rabbim buda benim bir sınavım dayanma gücü ver allahım sen büyüksün 2 gündür ağla ağla öldüm şimdide valide yokta rahatca kafamı dinleyem hem ağlayam hemde sizlerle yazışayım
not. divinim sakın üzerine alınma seni çok seviyoruz
maviellede hamileymiş çok sevindim inşallah sağlıkla alır kucağına

kızlarr ilter çakır 7 gün önce girmiş azra2 adlı arkadaşta 20 gün önce girmiş ha gelselerde yazsalar sankim ne olacakta o kadar zormu

hiç küsermiyim kuzum görmemişimdir saol tatlım martta koycaz pisiyi göbüşüme inşallah durur durdu yerde içim çok fena acayip hissediyorum rabbim son umudumuda almasın çok korkuyorum bi yandan sevinç bi yandan koklu var:18:

anlıyorum seni canım bizimde bi akraba dgurcak diyorum onun bebek mevlidine kadar bali hamile kalayım eşimde diyo sen görümcenin ilk cocunun mevlitine kadarda hamile kalcaktınsinir şey sonra üzüldümü görünce saka yaptım dedi puffçok zor çokkk tez vakitte inşallah hepimizin olsun isteyenlere versin rabbim kimimnin oluyo çöpe atıyo kimide uğrunda helak oluyo işte

eşimde diyo şimdiye kadar verdiğimiz doktor paralarıyla çocuğu 5. sınıfa kadar özelde okuturduk aynen öyle yani velet pahalıya patlıcak bize dedim anası nas yapmadı bebesi pek nazlı çıktı rabbim saglıklı hayırlı evlatlar versin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…