Dokuz Doğuranlar

canım çok sevindim hadi hayırlı olsun inşallah son tedavin olacak dualarımdasın tatlım artık moral bozmak yokkkk :KK20: gayet huzurlu ol ki bebeğin sana sıkı-sıkı tutunsun sitres etkiliyor çünkü :KK16:

inşallah canım dualarınızla inşaallahhhhhhh:KK16:

haksever çok sevindim cnm..:KK52: gözün aydın olsun..inşallah ilk denemede tutar bebeğin...her zaman dua ediyorum sana ..sende ihmal etme bolbol dua et...
marta kadar beraber gün sayacaz senle...benim doğumumda martta...
ben tek başıma hamile kaldım topikte:KK14:hepsi çift çift kalmışlardı..herkeste terketti gitti...inşallah sen yalnız kalmazsın..ayağını sürüde herkes gelsin arkandan ...en azından konuşacak iki çift lafınız olur :KK14:

haklısın canım yaa aynen sen yanlız kaldın hep beraber hamile kalırız inşallah ayşemm,neslihan kaç kişi kaldıkki şurda valem 7-i geçik kişi başladık 3-4 sene önce bu topiğe herkez anne oldu 2.ye oldular hatta topiğimizin çocukları ilk çocukları okula başladı bazen kaçtık burdan uzak kalalım dedik bazen herşeyimizi paylaştık kopmadık birbirimizden ayrı şehirlerde aynı duyguları paylaştık burası benim için çok önemli derdimi paylaşabilcem tek yer eğer hamile kalabilirsem burayıda aya kaldırcam :KK52: bütün konulara girip hamileyimmmmmmmmmm yazıcam:KK53: allahın izniyle tabi:KK31:

slm kızlar bugün doğum günüm 24 oldum:KK53:seneler ne çabuk geçiyo:KK50:
eşim dün çiçeklerle geldi süpriz yapcakmış eve saklayıp ama ben açınca kapıyı bigün önce kutlamış oldu:KK19: hediyesi zaten almıştı manto almıştı:KK31: dün geceden beri saat başı çiçeği uzatıp iyi doğdun yapıyo:KK52: saat başı kutluyo :KK51:sabahta kalktı hemen pc açtı nabıyon dedim sen yat kalkma dedi :KK53: müzik açtı geldi öptü kaldırdı dans ettik:KK31: bu sefer karar vermiş anlaşılan romantik takılıyo :nazar:maşallahhhhhhh diyimde nazar değmesin:21::21::21:

eşim dün çiçeklerle geldi süpriz yapcakmış eve saklayıp ama ben açınca kapıyı bigün önce kutlamış oldu:KK19: hediyesi zaten almıştı manto almıştı:KK31: dün geceden beri saat başı çiçeği uzatıp iyi doğdun yapıyo:KK52: saat başı kutluyo :KK51:sabahta kalktı hemen pc açtı nabıyon dedim sen yat kalkma dedi :KK53: müzik açtı geldi öptü kaldırdı dans ettik:KK31: bu sefer karar vermiş anlaşılan romantik takılıyo :nazar:maşallahhhhhhh diyimde nazar değmesin:21::21::21:
Eki Görüntüle 610984 mutlu yıllar tatlım inşallah seneye bebeğinle kutlayacaksınız doğum gününü :KK49::emir_bebek::nazar::KK19::KK19::KK19::nazar:

yine ıpıssız bir topikle karşınızdayım tabi gecenin bu saati ne işiniz var burda dimi sıcacık yatak dururken bende uykum kaçtı bakayım dedim haksever canım senin adına çok sevindim hayırlı olsun rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin geçmiş doğum günün kutlu olsun canım inşallah yeni yaşın sana küçücük bir melek getirsin sende hayırla ve sağlıkla kavuş meleğine dünyanın en zor en meşakkatli ama bir o kadar da güzel duygusu annelik rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
beryalim geçmiş olsun canım sanada inşallah ilaçla tedavi olursun iki çocukla çok zor rabbim yardımcın olsun canım
divi kıs doğurda sevelim şu cimcimeyi kız diyorsunda bide bamyalı bi oğlan gelirse süprüüüüüsss :KK9:
alıştınız sanırım ama biz gribiz kızım tutldu bu sefer ana kız nane mollayız şu kışı bi atlatsak hayırlısıyla yaza rahat edicez inşallah sena emeklemeye başladı durduğu yerde durmuyor evin içinde geiyor haliyle sürekli halının üstünde battaniye serdim ama yetmiyor cimcimeye illa turlucak öyle olunca hasta olması kaçınılmaz bunada şükür rabbim beterinden korusun hasta olunca pek bi mızmız oluyorlar emzir yedir içir altını al gece uykusuz kal uğraş didin sonuç babbaa babaa:KK9: anne de diyorum babaa babbaa:KK31: napalım kızlar babacı olur derler sağlık olsun

haklısın canım yaa aynen sen yanlız kaldın hep beraber hamile kalırız inşallah ayşemm,neslihan kaç kişi kaldıkki şurda valem 7-i geçik kişi başladık 3-4 sene önce bu topiğe herkez anne oldu 2.ye oldular hatta topiğimizin çocukları ilk çocukları okula başladı bazen kaçtık burdan uzak kalalım dedik bazen herşeyimizi paylaştık kopmadık birbirimizden ayrı şehirlerde aynı duyguları paylaştık burası benim için çok önemli derdimi paylaşabilcem tek yer eğer hamile kalabilirsem burayıda aya kaldırcam :KK52: bütün konulara girip hamileyimmmmmmmmmm yazıcam:KK53: allahın izniyle tabi:KK31:
evet yalnız kaldım...sona kalan dona kalırmışya aynen öyle oldum...4 yıl herkesi dinledim herkesle dertleştim ,üzüntülerini sevinçlerini paylaştım...bana sıra gelince sevincimi paylaşacak birini bulamadım:KK5:
1 haftada 1 sayfa doluyor topiğe bak ...
farklı ortamlar farklı kişiler aradım konuşacak ama onuda bulamadım
son 57 günüm ...ondan sonra benide arayan bulamaz daha
bende gelmiycem :KK19:

sen bana göre daha şanslısın...girişken bir yapın var ve burdan başka topiklerde de arkadaş ortamın var..inşallah sen yalnız kalmazsın

nice mutlu yıllar dilerim haksever:KK9::KK71:...birdahaki doğum gününe kucağında meleğinle girersin inşallah:KK70:
eşinin kıymetini bil..her kula nasip olmaz bu kadar şimartılmak :KK52:

Son düzenleme:
yine ıpıssız bir topikle karşınızdayım tabi gecenin bu saati ne işiniz var burda dimi sıcacık yatak dururken bende uykum kaçtı bakayım dedim haksever canım senin adına çok sevindim hayırlı olsun rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin geçmiş doğum günün kutlu olsun canım inşallah yeni yaşın sana küçücük bir melek getirsin sende hayırla ve sağlıkla kavuş meleğine dünyanın en zor en meşakkatli ama bir o kadar da güzel duygusu annelik rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
beryalim geçmiş olsun canım sanada inşallah ilaçla tedavi olursun iki çocukla çok zor rabbim yardımcın olsun canım
divi kıs doğurda sevelim şu cimcimeyi kız diyorsunda bide bamyalı bi oğlan gelirse süprüüüüüsss :KK9:
alıştınız sanırım ama biz gribiz kızım tutldu bu sefer ana kız nane mollayız şu kışı bi atlatsak hayırlısıyla yaza rahat edicez inşallah sena emeklemeye başladı durduğu yerde durmuyor evin içinde geiyor haliyle sürekli halının üstünde battaniye serdim ama yetmiyor cimcimeye illa turlucak öyle olunca hasta olması kaçınılmaz bunada şükür rabbim beterinden korusun hasta olunca pek bi mızmız oluyorlar emzir yedir içir altını al gece uykusuz kal uğraş didin sonuç babbaa babaa:KK9: anne de diyorum babaa babbaa:KK31: napalım kızlar babacı olur derler sağlık olsun

bu saatlerde bende genelde uyanık oluyom ama yatarak tv izliyom...erinirim pc açmaya :KK1:

valla beloşum zaten 6. ayda tam netleşti cinsiyeti herşeyi pembe aldık bu saatten sonra erkek olursa giyecek 1 tane bile mavi bişeyimiz yok :KK9: pembe olayını biraz abarttık
vildandayken herşeyi sarı beyaz alıyordum kızda giyer oğlanda giyerdi ,ama bunun herşeyi pembe ...vildan bana bırakmıyorki sanki kendi doğuracak herşey onun dediği gibi oluyor
yetişkin kızı olunca insanın evde söz hakkıda oluyor..bende hevesi kırılmasın diye ses etmiyorum
aslında ben bunu oğlan isterdim şu sebepten..kızlar babaya oğlan anneye düşkün olurmuşya buda bana düşkün olsaydı diye isterdim..kociki 3 eşit parçaya bölecez şimdi...onada Allah yardım etsin ikiydik üç cadı oluyoruz evde :KK9:

saol canım çok teşekkür ederim dualarınıla inşallah:KK31:

evet yalnız kaldım...sona kalan dona kalırmışya aynen öyle oldum...4 yıl herkesi dinledim herkesle dertleştim ,üzüntülerini sevinçlerini paylaştım...bana sıra gelince sevincimi paylaşacak birini bulamadım:KK5:
1 haftada 1 sayfa doluyor topiğe bak ...
farklı ortamlar farklı kişiler aradım konuşacak ama onuda bulamadım
son 57 günüm ...ondan sonra benide arayan bulamaz daha
bende gelmiycem :KK19:

sen bana göre daha şanslısın...girişken bir yapın var ve burdan başka topiklerde de arkadaş ortamın var..inşallah sen yalnız kalmazsın

nice mutlu yıllar dilerim haksever:KK9::KK71:...birdahaki doğum gününe kucağında meleğinle girersin inşallah:KK70:
eşinin kıymetini bil..her kula nasip olmaz bu kadar şimartılmak :KK52:

çyle haklısınki canım teeeeeeeee dönsek eskilere mercan ayşe felan vardı hani nabıyo acaba bisürü arkadaşlar evlat hasretimizi paylaştık bazen bakamadım bu ekrana öyle çok anlatıldıki bebekler hamilelikler bazen kaçtım ama hep döndüm çünkü yuvam gb burası gizli bi sandıgım gb herkezden saklamışım içinde ben varım çünkü bu sandıkta büyümüş acım var sevinçlerim var kahkalarım var halaylarım var espirilerim var hünhün hüngür ağladığım gözyaşlarım var burda benim içim var dışım var özüm var sanal belki ama en gerçek duygum var özlemim hasretim var:KK14:bak efkarlanıdım ağlıcam şimdik:KK19:bizim ötwki topiğimizede gelsene canım çok iyi arkadaşlar demek farkettin seviyorum bursalı topiğimizi orasıda güzel benim için haklısın burası iyce çöktü beryal sen ben belenay çitos hepimiz ara ara geliyoruz yada nasıl desem hayatımızda ekşın yok anlatcak o yüzden mi duruldu acaba topiğimiz ayşeyi özledim benn aslında telefonu olan varsa bana özel atsanıza bi arayayım süpriz yapayım:KK12:bu arada teşekkür ederim doum günümü kutlaıgın için:KK34:

bu saatlerde bende genelde uyanık oluyom ama yatarak tv izliyom...erinirim pc açmaya :KK1:

valla beloşum zaten 6. ayda tam netleşti cinsiyeti herşeyi pembe aldık bu saatten sonra erkek olursa giyecek 1 tane bile mavi bişeyimiz yok :KK9: pembe olayını biraz abarttık
vildandayken herşeyi sarı beyaz alıyordum kızda giyer oğlanda giyerdi ,ama bunun herşeyi pembe ...vildan bana bırakmıyorki sanki kendi doğuracak herşey onun dediği gibi oluyor
yetişkin kızı olunca insanın evde söz hakkıda oluyor..bende hevesi kırılmasın diye ses etmiyorum
aslında ben bunu oğlan isterdim şu sebepten..kızlar babaya oğlan anneye düşkün olurmuşya buda bana düşkün olsaydı diye isterdim..kociki 3 eşit parçaya bölecez şimdi...onada Allah yardım etsin ikiydik üç cadı oluyoruz evde :KK9:

:KK1:oğlanda gelir inşallah:KK52::KK52:

divicim kız olması güzel ya kız kardeş gibisi varmı vildanda ne seviniyordur şimdi ama çok şanslısın vildanım sana yardımcı olacaktır sen vildana yardımcı olacaksın mı demeliydim yoksa :KK9:bende senaya kardeş istiyorum kız olsun hayırla sağlıkla gelsin tabi kız erkek farketmez ama kız olursa yanlız kalmaz benim kızda babaya düşkün ama eşimi ikiye bölmedik tamamen kızıma bıraktım:KK9:baba kız aşk yaşıyorlar bekliyorum belki farkederler beni:KK52:

hakseverrrrrrrrrrrrrrrr benimi çağırdınnnnnnnnnnnnnnnnn yav valla uzak durayım diyorum ama olmuyor işte:KK43::KK43:
daha önce geldiğimde sizlere müjde vermeye gelmiştim ama olmayıncaz olmuyor :KK43::KK50::KK50:
yaptığım idrar testleri hep çift çizgi ama kan testi foss kocaman bir sıfırdı hatta ogün yazacaktım eşim de dedi şimdi sevinirler sonrada çok üzülürler boşver yazma diye:KK50::KK50::KK50:
iyikide yazmamışım düzenli olan reglim gene düzensiz olmaya başladın:KK50:
divim yalnız bıraktılar diye dert yanmışsın ama artık burdayım sizi hiç bırakmıycamm inşallah seviyorum sizleri 15 tatil gelmeden temizlik yapayım dedimmmm bayy akşam gelirimm:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

günaydın kızlar:KK16:
haksever senin adına çok mutlu oldum cnm inşllah bidahaki müjden bende anneyim artık olsun canı gönülden diliyorum bunu:KK54:
belenay geçende halimi hatrımı sormuşun az çok serdarla meşkul olduğumdan cevap yazamadımı tahmin edersin cnm:KK9:benim deli sıpanın şuan inatlaşma dönemi neye elimi atsam o benim diye yaygara koparıyor:84:aynen bu simideki gibi:90:pcyi elime almaya korkuyom valla:18:sizede geçmiş olsun cnm bol bol ıhlamur nane limon iç senayda çay kaşığıyla bir iki kaşık ver iyi gelir:KK34:
divinim inanki seni yalnız koymayı hiç istemezdim ama oğluşumdan vakit bulup anca bakıyom buraya aklım kalbim hep senle:KK54: sakın doğumdan sonra gelmem etmem deme ben sensiz naparım:KK5:
beryal sanada geçmiş olsun cnm iki çocukla bide hastalık hiç kolay değil rabbim yardımcın olsun:96:
divin rüyamda seni gördüm dün gece kayısı bahçesinin içinde dolaşıyordun ağaçtan kayısı koparıp koparıp yiyordun:125:neye çıkarki kayısı rüya tabirine bi bakıyım:26:
neslihan umarım sende iyisindir cnm merak ediyorum senide:KK14:
ayşe hoşgeldin özlettin kendini:KK16:

divicim kız olması güzel ya kız kardeş gibisi varmı vildanda ne seviniyordur şimdi ama çok şanslısın vildanım sana yardımcı olacaktır sen vildana yardımcı olacaksın mı demeliydim yoksa :KK9:bende senaya kardeş istiyorum kız olsun hayırla sağlıkla gelsin tabi kız erkek farketmez ama kız olursa yanlız kalmaz benim kızda babaya düşkün ama eşimi ikiye bölmedik tamamen kızıma bıraktım:KK9:baba kız aşk yaşıyorlar bekliyorum belki farkederler beni:KK52:
önce sağlık sonrada tabiki gönlüme göre olması güzel oldu..rabbime şükürler olsun
benim bacılarımla olan iletişimime ve abimle olan iletişimime dayanarak kızım olsun yalnızlık çekmesin istedim hep
bacılarım bir yana abim diğer yana
severim abimide ama ayda 1 görüşürüz mesela...bacılarımla hergün sabah uyanır uyanmaz daha yüzümüzü yıkamadan sesimizi duymazsak olmaz

bazen bizimkilerde beni unutup aşk yaşadıkları zaman araya giriyorum hemen sarı kedi gibi :KK1: senden önce ben vardım deyip alıyom kocamı :KK52: yemezlerrrr...dağdaki gelip bağdakini kovamaz :KK53::KK9:

saol canım çok teşekkür ederim dualarınıla inşallah:KK31:

öyle haklısınki canım teeeeeeeee dönsek eskilere mercan ayşe felan vardı hani nabıyo acaba bisürü arkadaşlar evlat hasretimizi paylaştık bazen bakamadım bu ekrana öyle çok anlatıldıki bebekler hamilelikler bazen kaçtım ama hep döndüm çünkü yuvam gb burası gizli bi sandıgım gb herkezden saklamışım içinde ben varım çünkü bu sandıkta büyümüş acım var sevinçlerim var kahkalarım var halaylarım var espirilerim var hünhün hüngür ağladığım gözyaşlarım var burda benim içim var dışım var özüm var sanal belki ama en gerçek duygum var özlemim hasretim var:KK14:bak efkarlanıdım ağlıcam şimdik:KK19:bizim ötwki topiğimizede gelsene canım çok iyi arkadaşlar demek farkettin seviyorum bursalı topiğimizi orasıda güzel benim için haklısın burası iyce çöktü beryal sen ben belenay çitos hepimiz ara ara geliyoruz yada nasıl desem hayatımızda ekşın yok anlatcak o yüzden mi duruldu acaba topiğimiz ayşeyi özledim benn aslında telefonu olan varsa bana özel atsanıza bi arayayım süpriz yapayım:KK12:bu arada teşekkür ederim doğum günümü kutladıgın için:KK34:

:KK1:oğlanda gelir inşallah:KK52::KK52:
hee..zaten çoğu boş zamanlarımda eski topiklerdeki yazışmalarımızı okuyorum ve kahkahalarla gülüyorum...ne günlerdi..günde 20 sayfa yazardık...1 gün gelemeyen geçmişi okumaktan doğru düzgün yazamazdı :KK31:
sen ben kaçıp geri dönenlerdenizde ya dönmeyenler..onlar napıyorlar acaba
ilterçakırı merak ediyom bende...en son nodülleri vardı tahlil sonuçları iyi çıkmadı demişti...gitti..gidiş o gidiş
inşallah iyidir..
hakseverrrrrrrrrrrrrrrr benimi çağırdınnnnnnnnnnnnnnnnn yav valla uzak durayım diyorum ama olmuyor işte:KK43::KK43:
daha önce geldiğimde sizlere müjde vermeye gelmiştim ama olmayıncaz olmuyor :KK43::KK50::KK50:
yaptığım idrar testleri hep çift çizgi ama kan testi foss kocaman bir sıfırdı hatta ogün yazacaktım eşim de dedi şimdi sevinirler sonrada çok üzülürler boşver yazma diye:KK50::KK50::KK50:
iyikide yazmamışım düzenli olan reglim gene düzensiz olmaya başladın:KK50:
divim yalnız bıraktılar diye dert yanmışsın ama artık burdayım sizi hiç bırakmıycamm inşallah seviyorum sizleri 15 tatil gelmeden temizlik yapayım dedimmmm bayy akşam gelirimm:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
hg ayşe :KK19:şükür anladığına sevindim ..burdan gitmek çözümmü..bende gittim ama olmuyor işte gitmeyin...iki çift laf ediyoz içimiz açılıyor..
en son gittiğinde dr gidiyordun sonuç ne oldu..
neden testte çift çizgi çıkıyorda kanda çıkmıyor doktora sordunmu
akşam bende girebilirsem girerim
günaydın kızlar:KK16:

divinim inanki seni yalnız koymayı hiç istemezdim ama oğluşumdan vakit bulup anca bakıyom buraya aklım kalbim hep senle:KK54: sakın doğumdan sonra gelmem etmem deme ben sensiz naparım:KK5:
beryal sanada geçmiş olsun cnm iki çocukla bide hastalık hiç kolay değil rabbim yardımcın olsun:96:
divin rüyamda seni gördüm dün gece kayısı bahçesinin içinde dolaşıyordun ağaçtan kayısı koparıp koparıp yiyordun:125:neye çıkarki kayısı rüya tabirine bi bakıyım:26:
neslihan umarım sende iyisindir cnm merak ediyorum senide:KK14:
ayşe hoşgeldin özlettin kendini:KK16:

sen hergün özelden yazdın sana demediydim ben ...
serdoşta üstüme kuma geldi hatta bana değil sana kuma geldi mübarek :KK9: babaylada inatlaşıyormu yoksa tek derdi senmisin

rüyanda hayır olsun inşallah

Kayısı görmek, güzel bir haber alınacağına yorumlanır. Kayısı yemek şanslı olacaksınız demektir.
Kayısının olgunlaşmakta olduğunu görmek, gelecekte birtakım sorunlar yaşayacağınızın işaretidir. Fakat, kayısı yemek şansınızın artacağı anlamına gelir.
Kayısı ağacı ise kısmettir.

kızzz güzelmiş anlamı..acaba arabamızmı olacak ne dersin :KK52::KK52::KK52::KK52:

sen hergün özelden yazdın sana demediydim ben ...
serdoşta üstüme kuma geldi hatta bana değil sana kuma geldi mübarek :KK9: babaylada inatlaşıyormu yoksa tek derdi senmisin

rüyanda hayır olsun inşallah

Kayısı görmek, güzel bir haber alınacağına yorumlanır. Kayısı yemek şanslı olacaksınız demektir.
Kayısının olgunlaşmakta olduğunu görmek, gelecekte birtakım sorunlar yaşayacağınızın işaretidir. Fakat, kayısı yemek şansınızın artacağı anlamına gelir.
Kayısı ağacı ise kısmettir.

kızzz güzelmiş anlamı..acaba arabamızmı olacak ne dersin :KK52::KK52::KK52::KK52:
hee bende üstüme alındıydım:KK23:serdar bi bana değil herkese mesafeli bu aralar babasını oyun oynatırsa seviyor oynatmazsa yapacağını yapıyor onada:KK1:baktım evet kayısı ağacıda yemekte güzelmiş inşllah hayırlara çıkar cnm belkide arabadır dediğin gibi:KK52:

hee bende üstüme alındıydım:KK23:serdar bi bana değil herkese mesafeli bu aralar babasını oyun oynatırsa seviyor oynatmazsa yapacağını yapıyor onada:KK1:baktım evet kayısı ağacıda yemekte güzelmiş inşllah hayırlara çıkar cnm belkide arabadır dediğin gibi:KK52:

aferin serdoşa..çocuk dediğin öyle olur..ben akıllı çocukları sevmiyom :KK53::KK53:bize gelince akıllı olsunlarda kendi evlerinde ne halt ederse etsinler :KK47:dermişim:KK14:
benimde kaderim herkes bende kendi evinde gibi rahat hissediyor kendini ...salıyorlar çocuklarını işin yoksa arkalarını topla dur...benim pelinimde yaramaz olacak :KK47: dağıtma sırası bizde :KK33:

citosss yarın bebişi görmeye gidiyom :KK55: çok özlediydim aşkımı :KK31: bakıyım büyümüşmü...tabiki büyümüştür o kadar yemeye :KK56:
senin dediğini yapıyom et süt yumurta yiyom ama bu ara kek çok canım istiyor..1 tepsi keki koysalar önüme yerim...kakaolu olacak oda kız zenci gibi çıkacak :KK9: aha aklıma düştü gidiyim 3-5 dilim daha yiyim :KK53:

markete gidiyom kanka bişey istiyonmu :21:

aferin serdoşa..çocuk dediğin öyle olur..ben akıllı çocukları sevmiyom :KK53::KK53:bize gelince akıllı olsunlarda kendi evlerinde ne halt ederse etsinler :KK47:dermişim:KK14:
benimde kaderim herkes bende kendi evinde gibi rahat hissediyor kendini ...salıyorlar çocuklarını işin yoksa arkalarını topla dur...benim pelinimde yaramaz olacak :KK47: dağıtma sırası bizde :KK33:
serdarı sana yolluyummu tam kafa dengin:KK23::KK9:yok benim oğluş gerçekten tam oyuncu ele gelince akıllı uslu eve gelince deliriyor herkeste ne uslu çocuk diyor:KK14:bende içimden gelin bide evde görün diyom:KK53:tam yay burcu çocuğu:KK23:pelinde cadı olur merak etme sende saldım çayıra yaparsın misafirlikte :KK9:accıkta onlar uğraşsın :KK9:

citosss yarın bebişi görmeye gidiyom :KK55: çok özlediydim aşkımı :KK31: bakıyım büyümüşmü...tabiki büyümüştür o kadar yemeye :KK56:
senin dediğini yapıyom et süt yumurta yiyom ama bu ara kek çok canım istiyor..1 tepsi keki koysalar önüme yerim...kakaolu olacak oda kız zenci gibi çıkacak :KK9: aha aklıma düştü gidiyim 3-5 dilim daha yiyim :KK53:

markete gidiyom kanka bişey istiyonmu :21:
dimek yarın pelini görmeye gitcen benden slm söyle fındık burunluya sağlıklı sıhatli çabucak gelsin tam vaktinde:KK54:
sen kek yemeye devam edersen ameliyathaneye yuvarlıyarak götürcekler haberin olsun:KK23:
güle güle git kuzum dikkatli git gel gelince görüşürüz:KK54:
bugün serdarı babanesi götürdü özlemiş bende kknın dibine vuruyom:KK31:
daha temizlik yapıcam kıçımı kaldırırsam pcden:KK53:

serdarı sana yolluyummu tam kafa dengin:KK23::KK9:yok benim oğluş gerçekten tam oyuncu ele gelince akıllı uslu eve gelince deliriyor herkeste ne uslu çocuk diyor:KK14:bende içimden gelin bide evde görün diyom:KK53:tam yay burcu çocuğu:KK23:pelinde cadı olur merak etme sende saldım çayıra yaparsın misafirlikte :KK9:accıkta onlar uğraşsın :KK9:
:18: anaaam gönder anamı ağlatmaz dimi :KK9:
karısı şanslı olur serdarın..benim kocikte yay burcu..hayatta başıma gelen en güzel şey..yay erkeği karısını çok mutlu eder..kızımı oğluna mı veriyim niydiyim :KK23:
dimek yarın pelini görmeye gitcen benden slm söyle fındık burunluya sağlıklı sıhatli çabucak gelsin tam vaktinde:KK54:
sen kek yemeye devam edersen ameliyathaneye yuvarlıyarak götürcekler haberin olsun:KK23:
güle güle git kuzum dikkatli git gel gelince görüşürüz:KK54:
bugün serdarı babanesi götürdü özlemiş bende kknın dibine vuruyom:KK31:
daha temizlik yapıcam kıçımı kaldırırsam pcden:KK53:

a.slmm teyzesi...
keki ben değil pelin istiyor :KK53: yoksa ben hiç sevmemki :KK9:(desemde inanmadın biliyom)
sana kolay gelsin ..öpüyorum seni :KK54:

:18: anaaam gönder anamı ağlatmaz dimi :KK9:
karısı şanslı olur serdarın..benim kocikte yay burcu..hayatta başıma gelen en güzel şey..yay erkeği karısını çok mutlu eder..kızımı oğluna mı veriyim niydiyim :KK23:

a.slmm teyzesi...
keki ben değil pelin istiyor :KK53: yoksa ben hiç sevmemki :KK9:(desemde inanmadın biliyom)
sana kolay gelsin ..öpüyorum seni :KK54:
yok yok ağlatmaz ben kaynanan olucam dersen iyi davranır sana:KK23::KK9:
tabi tabi pelin istiyordur kesin(bende yuttum):KK6:
sağol kuzum bende sizi öptüm analı kızlı:KK54:

çitosum 2 yaş sendromu bu genelde 2 yaşındaki çocuklar böyle oluyormuş bizim yeğende böyle gelin hazırlıklı ol seninde başına gelecek deyip duruyor Allah yardımcın olsun canım ya sağlıklı olsunlarda çekeriz bütün sendromları :KK1:

X