divicim kız olması güzel ya kız kardeş gibisi varmı vildanda ne seviniyordur şimdi ama çok şanslısın vildanım sana yardımcı olacaktır sen vildana yardımcı olacaksın mı demeliydim yoksa
bende senaya kardeş istiyorum kız olsun hayırla sağlıkla gelsin tabi kız erkek farketmez ama kız olursa yanlız kalmaz benim kızda babaya düşkün ama eşimi ikiye bölmedik tamamen kızıma bıraktım
baba kız aşk yaşıyorlar bekliyorum belki farkederler beni
önce sağlık sonrada tabiki gönlüme göre olması güzel oldu..rabbime şükürler olsun
benim bacılarımla olan iletişimime ve abimle olan iletişimime dayanarak kızım olsun yalnızlık çekmesin istedim hep
bacılarım bir yana abim diğer yana
severim abimide ama ayda 1 görüşürüz mesela...bacılarımla hergün sabah uyanır uyanmaz daha yüzümüzü yıkamadan sesimizi duymazsak olmaz
bazen bizimkilerde beni unutup aşk yaşadıkları zaman araya giriyorum hemen sarı kedi gibi
senden önce ben vardım deyip alıyom kocamı
yemezlerrrr...dağdaki gelip bağdakini kovamaz
saol canım çok teşekkür ederim dualarınıla inşallah
öyle haklısınki canım teeeeeeeee dönsek eskilere mercan ayşe felan vardı hani nabıyo acaba bisürü arkadaşlar evlat hasretimizi paylaştık bazen bakamadım bu ekrana öyle çok anlatıldıki bebekler hamilelikler bazen kaçtım ama hep döndüm çünkü yuvam gb burası gizli bi sandıgım gb herkezden saklamışım içinde ben varım çünkü bu sandıkta büyümüş acım var sevinçlerim var kahkalarım var halaylarım var espirilerim var hünhün hüngür ağladığım gözyaşlarım var burda benim içim var dışım var özüm var sanal belki ama en gerçek duygum var özlemim hasretim var
bak efkarlanıdım ağlıcam şimdik
bizim ötwki topiğimizede gelsene canım çok iyi arkadaşlar demek farkettin seviyorum bursalı topiğimizi orasıda güzel benim için haklısın burası iyce çöktü beryal sen ben belenay çitos hepimiz ara ara geliyoruz yada nasıl desem hayatımızda ekşın yok anlatcak o yüzden mi duruldu acaba topiğimiz ayşeyi özledim benn aslında telefonu olan varsa bana özel atsanıza bi arayayım süpriz yapayım
bu arada teşekkür ederim doğum günümü kutladıgın için
oğlanda gelir inşallah
hee..zaten çoğu boş zamanlarımda eski topiklerdeki yazışmalarımızı okuyorum ve kahkahalarla gülüyorum...ne günlerdi..günde 20 sayfa yazardık...1 gün gelemeyen geçmişi okumaktan doğru düzgün yazamazdı
sen ben kaçıp geri dönenlerdenizde ya dönmeyenler..onlar napıyorlar acaba
ilterçakırı merak ediyom bende...en son nodülleri vardı tahlil sonuçları iyi çıkmadı demişti...gitti..gidiş o gidiş
inşallah iyidir..
hg ayşe
şükür anladığına sevindim ..burdan gitmek çözümmü..bende gittim ama olmuyor işte gitmeyin...iki çift laf ediyoz içimiz açılıyor..
en son gittiğinde dr gidiyordun sonuç ne oldu..
neden testte çift çizgi çıkıyorda kanda çıkmıyor doktora sordunmu
akşam bende girebilirsem girerim
günaydın kızlar
divinim inanki seni yalnız koymayı hiç istemezdim ama oğluşumdan vakit bulup anca bakıyom buraya aklım kalbim hep senle
sakın doğumdan sonra gelmem etmem deme ben sensiz naparım
beryal sanada geçmiş olsun cnm iki çocukla bide hastalık hiç kolay değil rabbim yardımcın olsun:96:
divin rüyamda seni gördüm dün gece kayısı bahçesinin içinde dolaşıyordun ağaçtan kayısı koparıp koparıp yiyordun:125:neye çıkarki kayısı rüya tabirine bi bakıyım:26:
neslihan umarım sende iyisindir cnm merak ediyorum senide
ayşe hoşgeldin özlettin kendini
sen hergün özelden yazdın sana demediydim ben ...
serdoşta üstüme kuma geldi hatta bana değil sana kuma geldi mübarek
babaylada inatlaşıyormu yoksa tek derdi senmisin
rüyanda hayır olsun inşallah
Kayısı görmek, güzel bir haber alınacağına yorumlanır. Kayısı yemek şanslı olacaksınız demektir.
Kayısının olgunlaşmakta olduğunu görmek, gelecekte birtakım sorunlar yaşayacağınızın işaretidir. Fakat, kayısı yemek şansınızın artacağı anlamına gelir.
Kayısı ağacı ise kısmettir.
kızzz güzelmiş anlamı..acaba arabamızmı olacak ne dersin