takvimler yapılmış ne farkettim biliyomusunuz
içinizde en kıdemli evli benim
14.5 sene olmuş milli olalı
1. ben
2. citos
3. ayşe
4. beloşum
5. haksever
6. vale olmuş
vale sende takvim yap çok eğlenceli
beryal kaç yıllık evli acaba ve nesliş...gelselerde onlarda yapsalar takvim
bizim acelemiz varmışsenden sonrada ben varım galiba
he baksana belenay benden sonra evlemiş ben nerden baksan 10 yıllık vardır diyordum
beryalde vardır 8 yıllık felan neslihanla aynı yıl evliyiz ama ay olarak ne kadar var bilmiyom
ama maşşallah sana 14 sene gerçi benimkiside yarısı ama hayırlısı
bizim acelemiz varmış
benim takvime baksana kocik kaçıyo ben kovalıyom beni al diye
darısı 44lere 54 lere inşallah
amin aminn allah bi yastıkta kocatsın kızlar hepimizi
kızlar size bişey dicem ama bana kızmıycanız olurmu ben bi siteye daha üye oldum orası bura kadar güzel kk ya özenmişler ama yapamamışlar ama sohbet bölümü güzel en azından akşamalrı gelincez konuşma şansın daha fazla oluyor burayı bu topiği daha çok seviyom ama oraya daha çok gelen oluyor sohbet bölümüne 1 ay falan oldu oraya üye olalaı kk dan çok kişi var ordada hatta çoğu burdan mezun olmuşlar sizde gelin ben üye olduğum dönemler burdada vardı sohbet odası ama kapandı niye bilmem:26:
kız sakın site adı verme ..aynı içerikli başka sitenin adını yazmak yasak
özelden bile yazamazsın..ben bi o hataya düştüm 1 ay banlandım
siteye giremedim...
bende birçok kadın sitesine üyeyim ama oralar aklıma bile gelmiyor hiç girmiyorum..hatta çoğunun şifresini unuttum
canım hayırlı olsun hadi bende okuyorum o kadar inanaıyorumki ve o kadar huzurlu hissediyorumkibaşladım sonunda meryem suresine her okuyuşumun ardından da yasin okucam oda 41 kereden hatim oluyoya rabbim kabul eylesin inşallah tüp bebek tarihimize kadar bitmişte olur dualarınızı bekliyorum arkadaşlar
çok hastayım burarada kıpırdayamıyorum heryanım dökülüyo sanki öksürmekten organalrım yer değiştiriyo gb oluyo bugün bal zencefil limon yaptım buda iyi gelmezse yarın doktora gidip antibiyotik alcam mecbur gargara vitamin agrı kesici var evvde aynı boğazım öksürüyoken vermişti doktor ama antibiyotiksiz geçmiyo işte ilaç içmekten bıktım yaa midem altüst oluyo kabul etmiyo malesef artık
maşallah maşallahhh bilmiş olsunlar daha iyi yaa korkarım şimdiki çocuklar yakında 1 aylıkken konuşmaya başlıcaklarevet cnm büyüdü sıpahemde ne bilmiş şimdiki sıpalar internetle büyüyor bizim otuz yaşında öğrendiğimizi onlar şimdiden görüyorlar sağlıklı olsunlarda biz nazını çekeriz
serdarda bende iyiyiz çok şükür cnmbizde henüz başlamadık kreşe henüz erken daha tuvalet eğitimimiz tamamlanmadı seneye 3 yaşında olucak nasipse inşallah o zaman göndericem
takvimler yapılmış ne farkettim biliyomusunuz
içinizde en kıdemli evli benim
14.5 sene olmuş milli olalı
1. ben
2. citos
3. ayşe
4. beloşum
5. haksever
6. vale olmuş
vale sende takvim yap çok eğlenceli
beryal kaç yıllık evli acaba ve nesliş...gelselerde onlarda yapsalar takvim
kız ciddimisin allah sen o zaman banladığında site adı vermiştin
ay valla söylediğin iyi oldu bende yazsam mı diye düşündmüştüm iyikde yazmamışım verilmiş sadakam varmış demekki:13:
vay be bu internet hem iyi hem kötü neyse çok saol canım kızlarını ve seni öpüm
kız ayşeee sen neyapıyon facede görmüyom seni artık
neslihannnn seni gördüm kuzu nasılsın canım ya iyiyim yaz geri git başka bişey yazasın yoksa sadece iyi oldıuğunu yaz
kuzum valla yazmadan gidecen sandım gittim ama sizler dayanamdım geri geldi olmuyo be neslihan insan arkadaşalrını çok özlüyor
o ağlama krizi hiç sorma bana da uğradı geçen cumartesi eşim yanımdaydı ağlamıyım diyorum hıçkırıklarıma engel olamıyorumki oda hiç ama hiç destek olmaz bana bağırdı çağırdı ancak öyle yapar ama ben ne yapabilirim dedim o konuda hiç anlayış göstermez hiçç dün diyor ki ya takma diyor sana dememsi kolay ama bide bana sor dedim biliyorum neslihan dayanmak zorundayız allahtan istemeliyiz ona yalvarmalıyız hayırılsını istemeliyiz
aaa baksana sen benden önce evlenmişsin 3 ay filan ben ağustosta evlendim 2005 de baksana 10yıl olacak nerdeyse hayırlısı be
Yok yok ben o konuda çok şanslıyım kocam çok büyük destekçimdir..O turur benle ağlar benle güler..O da olmasa zatenn(
Valla canım zaten ben buraya yazmak için giriyorum desem nianır mısın??? eğer aktif olupta yazmıyorsum kesin bir sorun vardır:))
Aslında benim nikah tarihim 17.mayıs ama düğünüm 02.temmuzda oldu:)) evet ya nerede ise 10 yıl olacak..
O bu değilde bir ortama giriyorsun bebek konusu açılıyorr kafamı nereye çevirsem diye şaşırıyorumm..Artık ameliyat olduğumu ve çocuk istediğimide herkes biliyorr..Herhalde kısır diye bakıyorlar..Çünkü her soran direk sorun çözülmedi mi diye soruyor??
Bu arada felaket kilo aldımm çok fenay bunlaımlardayım(
benim ki desteği bırak köstek olur bana amaan ne diyim canı saolsun
inanırım canım ne demek inanırmısın
benim hiç evden çıkasım gelmiyor hani düşük de yaptım ya hemen soruyorlar ee hani bi daha yokmu varda saklıyoöm sanki töbe töbe
geçen gün eşim diyordu ya ayşe bizim kadın doğumcu neden bi aşılama yada tüp yapalım demiyo diye bende dedim sen yaptıralım demessen elin doktoruna ne
sorma sorma bende çok aldım ama yemeden aldım desem yalan olur çok yiyom nasıl verecem bilmem ki
Aynennn yaaa işte biribirimizi iyi anılıyoruzz( Şimdi ben yaşadıklarımı yazsam sen aynı ben diyeceksin..Yada sen yazsam ben aynı ben diyeceğim....:Çünkü aynı süreçten geçiyoruz..
Sen çok almamışsındır..Kaç oldunn..Ben 86 yı gördüm şuanda ve 79 olmak istiyorumm..Off yemekten vallaaaa..Stresten yiyorum sadece(
ayşe başka bir kadın forumunda online sohbet ediyorkız ayşeee sen neyapıyon facede görmüyom seni artık
Meltemcim sen nasılsın…bu arada gitmeyi falan sakın düşünme..Bakma ben gelemiyorum inanın işleri felaket yoğun…Anlatamam..Aslında akşamları girebilsem süper olacak ama evde de hiç iş bitmiyorrrr ki…Bu arada ne çabuk geçiyor günler yaa ne kadar az zamanın kalmışşş…Sen doğurmadan inş. Ben o mutlu haberi verebilirim…Tüm topik ayşem özgecim valem ve ben bu güzle haberi de verebiliriz…En kötüsü şifa ile ikiniz göbüşlerinize isimlerimizi yazarsınız(
Bana gelince; ne iyiyim ne kötüyüm..Bu aralar en iyi yaptığım şey ağlamak..Geçen gün eşime yakalndım normalde onun yanında pek ağlamam..yakaladı beni..üzülme dedi ama üzülmemek eldemi o kadar çok şey düşünüyorsun ve aklından geçiyor ki farkında olmadan kopuyorsun..Sonra sarıldı bana hiç öyle sesli ağlamamıştım bir koptum ki sormayın..Sonra o ağla ben ağla o ağla ben ağla…Koptuk gitti..İyi geldi..Böyle bakıyorum çevreme hiç kimse zorlanmadan istediği an istediği her şeye sahip olabiliyor..Ben yıllardır bebek hasreti yanıyorum ama yok ki başka dertlerimiz de varrr….Çok büyük bir sınav ve ben sanırım artık dayanamıyorum….