Dokuz Doğuranlar

kızlarsaolun canlarım duaalrınızı hissediyorumsaolun alah hepinizin mradını versin inş.

bursa karlar altında benbeyaz yarın okul tatilohh ohhhhh

beryalcim ev işi hızlanmış hayırlısı olsun canım sana büyük ev lazım koştutusun cocuklarla raaht rahat bali defnecimde iyki dogmuş ben zaten balık hafızalıyım hatırlamam mümkün değil önemsemediğimden değil yani maşşallah oda girdi yaşına yürürü merak etme en kısa zmanda yaşını akrşılar abisi ögretir paşamız nasıl okul nasıl gidiyo hoş bu sıra bütün kuzular hasta ya okulu görsen her sınıfta 3-5 kişi eksik hergün salgın var ama bagışıklıkları gelişiyo sonra ilşkokulda hastalanmıcakalr inş. bu kadar sık

divim 2buçuk ay mı kaldıallah kolaylık versin bundan sonra zorlaşır taşımak annecin nasıl sahi iyi oldumu :44:

ayşem ,neslim valem kızlarrrrr öpüyorum çitosumm mucu mucuu hepinizeeeeeeeee

evet kısmetse 2,5 ay kaldı :18: darısı size inşallah cnm
annemde iyi çok şükür..epey toparlandı

kızları çok özledim ama gelmiyorlar sen sakın gitme tedavini anlatacan bize tamammı sabırsızlıkla bekliyoruz

okullar burdada tatil ama ben hiç sevinemedim..çünkü benim üsttekilerde evde olacaklar ..ana sınıfından farksız olur yarın üstüm bende altta çıldıracam...cumartesi pazarı bile sevmiyom..keşke yukardakilerin çocuklarına 7/24 okul olsa

onlardan 130 tane var bendeneyse ben çıkıyom benimki köpürdü geneeeeeeeeeeee:18::18::18:

günaydın nasılsınız kızlar.günlerdir ev işi için uğraşıyoruz.annem tek başına izmirde koşturuyo bizde burda para işlerini vekalet işlerini falan hallediyoruz...ne zor işlermiş daha borcu başlamadan bunalıma girdik valla..neyseki çok şükür dün tapu alındı..nur topu gibi bi borcumuz var artık...offf on sene demeye bile dilim varmıyor söylerken korkuyorum.neyseki annem oturcak içinde onun için zaten herşey...beryalcim sizede hayırlı olsun inşallah.allah hepimizi borcundan kurtarsın..divinciğim az kalmış.meleğini sağlıkla kucağına al inşLLAH bu arada 27 defneminde doğum günü kutlu olsun yağızda 27aralık doğumlu aynı ana denk gelmişler uzun ömürlü olsunla inşallah..ayseciğimden haber yok hala inşallah iyidir...çitos,belenay,haksever.neslihan,firdevs kısacası hepinizi kocaman öpüyorum..allaha emanet olun...

slm kızlar nasılsınız hepınızı cok opuyorum oglum 1 yasına basdı buyuduk baya hoscakalım gorusmek uzere:)

Selam canlar nasılsınız?
Daha doğrusu gördüğüme göre çok şükür ki herkes mutlu, umutlu çok şükür..

Beni sorarasanız pek iyi değilim..2,5 ay oldu nerdeyse regl olmadım(
Testler falan da yaptık ama yok birşey..Felaket derecede kilo aldım..
Şu kilo derdinden tedaviye ara verdiğimiz için kendime nasıl kızıyorum bir bilseniz..
Resmen bunalımdayım..Gerçi şimdi eşimin dişlerinden problem yaşadığı için bu ayda gitmeyelim dedik dr.a
ama ben bu arada gittikçe şişyorum..Bunalımda oluncada açıkcası yiyorum(
Çok mutsuzumm..İşlerde epey yoğun..Herkes üstüme geliyor sanki..Herşeyden uzak kadlım..Esikis kadar dua bile etmiyorum(
Birşeyler yapmam lazım..Evde olsam keşke..Zayıf olsam..Ne güzel olurdu(
Herkes çok kilo almışsın diyorlar..Neyse önümde 1 ay var bu arada biraz toparlanmam lazım..

Hepinizi çok özledim bana dua edin yada ne yapabilirim bu içine kapanıklılıkdan çıkmak için..
Ben eskiden çok güzel gülerdim..Artık gülemiyorum..Yada gülsem bile içimden gelerek değil ki14:

nasılsınız canlar ben her kış olduğu gibi griple uğraşıyorum Senada öksürüyor o bana ben ona kışı böyle gripli geçiriyoruz emekleme çalışmalarımız var ama sadece çalışma henüz emekliyemiyoruz iki küçük dişimiz var nihayet artık ufak ufak yaramazlıklarada başladık bizden haberler böyle halimize şükür
neslihan canım benim ya lütfen umutsuz olma Allahtan umut kesilmez bana çocuğun olmaz dediler yaşım 36 eşimin testleri düşük olmaz dediğimiz bir anda çıktı geldi meleğimiz lütfen kendini salma diyet konusundada kk daki zayıflama gruplarına katıl inan çok faydalı oluyor ve duayı asla ama asla bırakma herşeyin hayırlısını rabbim bilir inşallah sıkıntıların tez zamanda sona erer ve bebeğine kavuşursun
divicim mesaja cevap yazdım umarım aydınlatıcı olmuştur aklına takılan olursa sor bu arada az kalmış maşallah zaman ne çabuk geçiyor rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
beryal toprağım sen nasılsın bi ara ameliyat falan olacaktın sağlığın nasıl paşamla cimcimede iyidirler inşallah öpüyorum kuzucukları bu arada defnemin doğum günü geçmiş giremedim bu aralar uzun ve sağlıklı bir ömür diliyorum kuzuma
ayşecim sen nasılsın canım benim fazla giremiyorum takip etmeye çalışıyorum şimdi ne durumdasın varmı tedavi falan inşallah rabbim tekrar hamile kalmanı ve bu sefer kucağına almayı nasip eder
haksever canım sen nasılsın tedavi varmı nedir son durum rabbim tez zamanda göndersin meleğini inşallah
çitos sen nasılsın canım serdarım napıyor delikanlı oldu maşallah ya geçen gün eskiler geldi aklıma insan neler atlatıyor ama sonu güzel oluyor şükür rabbim kuzucuğuma sağlık versin büyüsün kocaman delikanlı olsun evlendiği günleride görelim inşallah ayy çokmu geleceğe gittim ne
valecim sen nasılsın canım biraz daha iyisindir umarım kafana hiç birşeyi takma rabbim ol dedimi oluyor yeterki sabırlı olalım zor ama imkansız değil dualarım seninle canım
bircan canımsın şu grip aramıza girdi gelemedim bi türlü bu gidişle hümanın düğününe geleceğim en kısa zamanda görüşmk üzere öptüm canım
hakça yaren bilgen35 sinemis eleyna dilnur ay hatırlayamadıklarım kusura bakmayın emi hepinizi çok seviyorum herkes iyidir umarım
hadi bana başbaş sena uyandı öpüyorum hepinizi dualarımdasınız beni özlyin emi unutmayında

şükür canımçalışıyorum iş,toplantı,seminer böle koşturmaca evdede işim hiç bitmiyo hep bi yorgunluk kafam dolu yanii

tedaviye gelince fakülteye tüp bebek için evrakalrımızı hazırlayıp götürdük bakalım heyet olunca bizi arıcakalr gidicez heyet rapor vercek sonra tüp bebek yapcakalr sanırımne zman ararlar bilmem tam ümitlenmiştim hevesim kursamda kaldı herzamanki gb

seni ve meleğini öpüyorum canım kendine iyi bak

slm cnaım üzme kendini böyle dicemde adet olamamanın sıkıntısı bu canım bi diyetisyene git spora ayrıca yüzmeye gidebilirsin hem kafan dagılır bi aktivite olur hemde kilo verirsin kendine gel ve silkelen bu kadar acıya dayanıyoruz bizim başaramıcamız bişey yok kendine güven ve bişeyler yap ahla vahla bişey elde edemesssin cnaım benim hadi toparlan artıkkkkkkkkkkkkkkkkk

canım benim aslında senin tek sorunun şimdilik kilo gibi görünüyor
eğer anne olmayı istiyorsan kendini bırakmayıp stres yapmayıp kafaya koyacan kilo vermeyi ve verecen..ondan sonra herşey yoluna girecek Allahın izniyle
o kadar ameliyat oldun sıkıntı çektin...işi sağlam tutup birazda diyet yapsaydın keşke
yinede hiçbişey için geç değil hala yapabilirsin
geçmiş olsun beloşum ...ne kadar zayıf bünyen varmış..ben seni tanıdım tanıyalı hep gripsin ..bende senin gibiydim aman şeytan kulağına kurşun bu sene hiç hastalanmadım
2 ayım kaldı inşallah hastalanmadan atlatırım şu 2 ayıda
çok açıklayıcı yazmışsın üşenmeden cevap verdiğin için çok teşekkür ederim cnm
senayı kocaman öpüyorum ..senide öpüyorum..sena aynı sana benziyor..gerçi babasınada benziyor..eşinle sende birbirinize benziyorsunuz
inşallah pelin böcüğüm bana benzer vildan ilk doğdu bana hiç benzemiyordu ama artık herkes bana benzetiyor
çok merak ediyom bu nasıl bişey çıkacak kime benziycek

Günaydın canlarım
nasılsınız
geçen akşam uzun uzn yazdım herkese cevapladım herkesin mesajını ama gitmedi o kadar sinir oldum ki
sonra birdaha yazamadım
defne uyuyor fırsattan istifade geldim yine

1 aydır adet kanamam devam ediyordu dr gittim nur topu gibi kistim olmuş.sol yumurtalığımda da öncede 2 kist olmuş ameliyatla alınmıştı sonra şükür ki doruka hamile kalmıştım şimdi alınan sol yumurtalığımın olduğu yerde tekrar kistlerim var
ilaçla ilk etapta tedavi geçmezse ameliyat dedi dr
Ameliyat olmak değilde sonrası korkutuyor beni
zaten 2 sezeryan ve 1 ameliyatta hep aynı yer açıldığı için artık ameliyat yerim uyuştu hissetmiyorum açılan yeri.sürekli enfeksiyon oluyor .şimdi tekrar açılırsa ben ne yapacağım yaaa
Sol kolumdaki ağrı şiddetli şekilde devam ediyor.sanırım boyun fıtığı ameliyatı olacağım gibi görünüyor
bu arada sağ alt ve üst 20 lik dişlerim çıktı ama ne çıkmak ikiside damağımı delmiş önümüzdeki hafta 20 lik dişlerim alınacak .damağımdaki dişler alınacak ameliyatla:18::18::18:

Dorukun da geniz eti çok fena oldu.uykusunda hep horluyor onunda ameliyat olması gerek
eşim 15 gün sonra gelecek sırayla doktora taşıycak gibi görünüyor.adam yazık ya bir izninde de keyif yapamıyor
birdahaki iznindede kısmetse evimize taşınacağız ayyyy kocam boşayacak ben bu gidişle

Haftaya kaynanatörüm ve kayınpederim geliyor bir sonraki haftada eşim
biz soğukta yolculuk yapmıyalım diye onları davet ettik izmire
yoksa karadeniz gürcistan batum derken iznimiz yollarda geçiyor.
Bu kez burada yaptık tatil programını .hep beraber termal otele gidicez kısmetse. Hem çocuklarda sıcak suda oynarlar rahat ederiz hep beraber.

Son bir haber daha kaynanatör ev için bize bir miktar para verdi .ev hediyesi olarak süper ya
çok iyi oldu.allah razı olsun kaynanatörümden ve kayınpederimden .kadın geçte olsa iyi davranmaya başladı bize

doruku doğurmasaydım yardım etmezdi ama erkek oldu ya ne istesem yapıyorlar artık.dorukun da odasını alacaklar söz verdi dedesi.çok şık bir oda beğendik inşallah alır dedesi.biraz pahalı ama olsun erkek torun bu ne dese hee diyorlar .bende doruka hep netten resmi gösteriyorum bak ne kadar güzel annecim dedene bunu göster tamammı diyorum tamam annem diyor sıpa.annem öğretti derse yandım

Son düzenleme:
:123:

15 / 01 / 2013

SAAT : 12:35

SALI

DOĞUM YAPAN ÇİÇEĞİ BURNUNDA ANNELERİMİZ

*** İSİM** ______ **CİNSİYET** _______ İSİM ______

1.okyanus84:__________ KIZ _____________ İREM SU
2.hakca:______________ KIZ _____________ EYLÜL
3.beryal:_____________ ERKEK ___________ SEMİH DORUK
4.süpriz_mucize: _______ KIZ ____________ ELİF YAĞMUR
5.bircan:______________ KIZ _____________ HÜMA
6.tatlibebek: __________ KIZ______________ ZEYNEP BERRA
7.sessizdeniz: _________ERKEK VE KIZ ______ EYMEN EFE & ESLEM NUR
8.hlymms:____________ ERKEK ____________ FATİH KEMAL
9.sevgii:) ____________ ERKEK ___________
10.yaren35:__________ ERKEK ____________ YAĞIZ
11.benbilirim: _________ ERKEK ____________
12.muhasebe22 : _____ ERKEK _____________
13.ESCALES: _________ ERKEK _____________ ATEŞ TAMER
14.serra84: __________ ERKEK ______________
15.chen :____________ ERKEK ______________
16.firdevs2006: _______ ERKEK ______________ MEHMET KÜRŞAT
17.burcinn: __________ ERKEK VE KIZ _______ ÇINAR EMİR & AYŞENUR
18.yeb2004: _________ ERKEK ______________ ÖMER
19.limonnnnn: ________ KIZ _________________
20.acrinsu : __________ERKEK _______________ BULUT
21.nilaykisir: _________ ERKEK _______________ ALİ TOPRAK
22.megryann : ________ KIZ _________________ AYŞENUR
23.elif_ba: ___________ KIZ _________________ ZEYNEP FEYZA
24.BEBEGIMIZ: _______ KIZ __________________ İPEK
25.k.a.y.r.a. : ________ KIZ _________________ ZEYNEP
26.mutluyum1111 : ____ ERKEK _______________ UĞUR
27.dezy : __________________________________
28.sirrinenur : ________ KIZ _________________ EMİNE CEYLİN
29.siyahinci1 : _______________________________
30.bebis02 : _________________________________
31.huzeyfe:_________ ERKEK ________________ AHMET YASİR
32.abyosun:_________ ERKEK _________________ MERT
33.sinemis84:________ ERKEK___________________ POYRAZ AKIN
34.ozbek83:_________ KIZ _____________________ EBRU
35.gize:____________ ERKEK ___________________ ARDA
36.sumos23:_________ KIZ ____________________ SELİNAY EFSA
37.mavı_gozlü_______ ERKEK ___________________ MURAT KAAN
38.elif..timureren _____ KIZ ____________________ AZRA
39.papatya0_________ ERKEK ___________________ YAHYA YİĞİT
40.mopsy____________ KIZ______________________ ALİSA
41.cmrmduru ________ KIZ ____________________ AYBİKE DURU
42.johnnybravo ______ KIZ______________________ ELİF ELA
43.orays ____________ ERKEK ___________________ MAHİR KAYRA
44.olcayelis _____________________________________
45.rufeyde serra _____ KIZ ______________________ RUFEYDE SERRA
46.vildan1 ___________KIZ ______________________ EBRAR
47.ÖZLEMİMSİN ______ KIZ ______________________ EYLÜL
48.&ayla&: __________ KIZ ______________________ ECRİN
49.selra _____________KIZ ______________________ DURU
50.gelevera _________ ERKEK ____________________ AHMET BORA
51.bitte _____________KIZ ______________________ EYŞAN
52.sulezehra ________ KIZ ____________________ BERRA ZEYNEP
53.dil_nur __________ ERKEK ___________________ ARDA
54.citos2903 _______ ERKEK ___________________ SERDAR
55.angel_eda _______
56.bilgen35________ ERKEK KIZ_________ YİĞİTEFE & FİDANNAZ
57.okyanus84 _______ KIZ _____________________ BEREN MİRAÇ
58.k.a.y.r.a. ________ KIZ _____________________ ELİF
59.lightlife __________ ERKEK ___________________ KIVANÇ
60.AYSEN74: _________________________________
61.tatlibebek ________ KIZ _____________________ BETÜL ERVA
62.beryal ___________ KIZ _____________________ DEFNE
63.eleyna __________ ERKEK ___________________
64.sevgii:) __________ KIZ ____________________ İBRAHİM DENİZ
65.süpriz_mucize: _____
66...ELCHIN.. ________ ERKEK __________________ YUSUF ALP
67.belenay: __________ KIZ ___________________ SENA
68.dyd : ____________ ERKEK __________________ FURKAN
69.bircan: ___________ KIZ ____________________ EDA
70.sinemis84 : _______ ERKEK __________________
71. firdevs2006: ______ KIZ ____________________

CİCİ HAMİLELERİMİZ ** ANNE ADAYLARIMIZ **

** İSİM ** ____** SAT ** ___** CİNSİYET**___ ** İSMİ **

1. sifaa: ____________ 26 MAYIS ________________
2.divinity vildangel ):__11 HAZİRAN _____________
3.rufeyde serra: ______ 22 TEMMUZ ______________
4..ÖZLEMİMSİN _______________________________ KIZ
5.nurcan1980 ________________________________

UMUT LİSTESİ (RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN )

1.neslihan165:
2.xaysex
3.rozalin
4.sekerkiz67
5.haksever
6.hira64
7.PinkRose
8.iltercakir
9.vale14 (osmaniye 80)

:94::94::94::94::94::94:

bizde defneyle hep evdeyiz canım dışarı çıkmadık ama yine hasta oldu defne.dün dr götürdüm
öksürüp duruyor karda yatmış gibi:26:
çok teşekkür ederim defne adına.çok sağol.
evet eşim gelecek canım gün sayıyorum ay sonu evde olacak kısmetse

canım aslında unutmadın sen tam da o gün geçen yıl defne bu zamanlarda doğum için bekliyordun falan yazmıştın hatta ben hatırladın sandım
evet yeni yıla az zaman kala doğdu cadı illaki tutturdu yeni yılda ben de kucağınızda olup dansöz izliycem dedi
bende doğurdum cadıyı
zaten doğdu bir ağladı hala susmadı
ya ağlıyor ya kendi kendine mırıldanıyor erken konuşacak cadı
telde konuşamaz oldum hep teli eline istiyoır kulağına götürüp ya dede yada babba diyor
anası gibi hep konuşsun başka bişey yok
prensesin olacakmış kesin olarak tescillendi sanırım
hazırlıklarınıda bitmek üzere rabbim sağlıkla kullandırmak nasip etsin
arabayıda pelin hn doğmadan alsanız tabikide iyi olur
2 çocukla ve bebek çantası ivir zıvır larla bebekle yola çıkınca alacak bitmiyor zaten
araba şart
bende eşimi kandırırsam doblo tipi birşey istiyorum bagaj kısmı geniş çok rahat
ben arabanın rahatını severim hatta mümkün olsa minübüs tarzı birşey istiyorum ama şu an ev borcu var zor ama doblo alsada yeter bana
çünkü çocuklarla küçük bagajlı arabaya sığmak zor
sizde alırsınız inşallah
hatta şu ana sıfır araba almak daha karlı ödeme şekilleri çok taksit var önden az bir miktar verince gerisini taksit yapıp rahatça ödüyorsun
bende fiatın kampanyasını takipteyim bu ara eşim gelsin konuşacağım .
turuncu bir fiorina istiyorum kısmetse

ya kıskanıyorum seni
izmire kar hiç yağmıyor geçen yıl atıştırdı geçti
yerler bile kar olmadı ama haksızlık bu yaaaaaaaa

evet canım ev durumuzda değişiklik oldu
eşim gelince tam anlaşma olacak ama ben peşinatı verdim ön alaşma yaptık ama eşimle noterden ve tapudan işlemler yapılacak
allah kısmet ederse yaza evimde olacağım inşallah
defne içinde çok teşekkür ederim
dorukta kreşe alıştı artık ağlamadan kendi isteğiyle gidiyor
öğretmenimizide çok seviyor
seninde tedavin için gelişmeler olmuş çok sevindim
inşallah çabucak evrak işleriniz biterde tedavi aşamasına geçersiniz dualarım seninle canım

:18:geçmiş olsun beryal..sen birini halletmeden başka biyer çıkıyor..niye hepsi üst üste geldiyse..iyiki dayanıyon valla Allah yardımcın olsun ben olsam şimdiye çoktan ölmüştüm
şimdi 2. sezeryan fikri bile beni korkutuyor..doğuma giderken altıma ederim korkudan

kaynananlarda da bu ne erkek sevgisiymiş..eşin tek erkek çocuk,neslin devamı içinmi bu kadar düşkünler erkek çocuğa
kocikin tarafıda erkek çocuğa çok düşkün...hatta sülalede herkesin erkek sadece benim kızım var ..öyle oluncada bu sefer benimki kıymetli oldu ama kimse bana para vermiyo

dorukun odasıda şimdiden hayırlı olsun iyi günlerde kullansın
yerine yerleşince rsimlerine bakarız artık
defneyle doruka ayrı odamı yapacan..

valla beryalcim hakkımızda hayırlısı...kocikte sıkı takipte araba ve kredi kampanyalarını..azıcık minicik miniminnacık birikimimiz var ..kendimizi fazla zora sokmadan rahat ödeyebileceğimiz kampanyalara ve arabalara bakıyoz... aynı kafadansınız kocikle..oda arabanın genişine ve bagajı büyüğüne bakıyor...1 kere kaynatamın arabayla istanbula gittik bagajı çok küçüktü alışveriş yapamadık istediğimiz gibi..o bize ders oldu..
fiorino güzel araba inşallah olur senin...ama ticari araç olduğu için onun her sene muayenesi varmış...
benim hayalimde beyaz sedan bi araba ...beyaz olan herşeye taktım kafayı ...tabi kısmetimizde ne varsa o
kaldı 2 ayım...benim umudum var inşallah pelin doğmadan alabilecez ...rabbim kazasız belasız kullanmayı nasip etsin ve borcunu ödeme kolaylığı versin inşallah

slm kızlar yorucu ve yogun bigünü daha bitirdim şükür

bugün bişey oldu kızalr..fakülteden aradılar.. bana ulaşammamışlar okulda o gürültüde nasıl duyucam telefon yasakya zaten sessizde saklıyorum liseli cocuklar gbneyse eşimi aramılşlar hani rapor için çağırcaktılarya çardılar hemen gelin diye eşim işini halletmiş bende izin aldım gittik raporumu aldım tüp bebek için gün verdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bu ay 21 gün dogum kontrol hapı kullanıcam 21 gün sonra 7 gün ara sonra 21 gün gene kullanıcam 4martta doktora gidicem ilaçlara başlıcaz ve yumurtaları büyütücez toplucaz minnoş yapıcaz içime koyucaz allahın izniyle inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh anne olucam mart kızlar mart benim için mucizeme yaklaşıcam bi ay olucak inşallah o mucize benim olsun çok ihtiyacım ar meleğime artık dayanamıyorum boşluğuna yokluğuna rabbim biliyo susuyorum içime akıtıyorum gözyaşlarımı ne zormuş rabbim diyorum ama kötülerini düşünüp hamdediyorum hayırlı saglıklı evlat versin herşeyin en güzelini bilen rabbim yuvamızı şenlendirsin dualarınızı bekliyorum sizi çok seviyorum derdimin sevincimin ortaklarısınız canımsınızzzzzzzzzzzzzzzz

canım çok sevindim hadi hayırlı olsun inşallah son tedavin olacak dualarımdasın tatlım artık moral bozmak yokkkk gayet huzurlu ol ki bebeğin sana sıkı-sıkı tutunsun sitres etkiliyor çünkü

haksever çok sevindim cnm.. gözün aydın olsun..inşallah ilk denemede tutar bebeğin...her zaman dua ediyorum sana ..sende ihmal etme bolbol dua et...
marta kadar beraber gün sayacaz senle...benim doğumumda martta...
ben tek başıma hamile kaldım topiktehepsi çift çift kalmışlardı..herkeste terketti gitti...inşallah sen yalnız kalmazsın..ayağını sürüde herkes gelsin arkandan ...en azından konuşacak iki çift lafınız olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…