selam canlarrrrrr kimsecikler yok yine
ayşem canım güçlü olmak zorundayız üzme canını aynı şeyleri bende yaşıyordum
hergün ağlıyordum yaşıtlarım 2 şer çocugu oldu abilerim bu senenin içinde evlendi
ikisininde karısı hamile biriyle aynı hamile kalmıştım benimki düştü onun kızı olucak
allahım bağışlasın hepsini ben şöyle dua ediyorum rabbim kimseye aratmasın
ben acısının ne demek oldugunu bildiğim için kimse yaşamasın diyorum
allaha sığın inan kalbini ferah tut elbet bzide bigün kavuşacağız meleklerimize
HAKSEVER canım inşallah seninde emeklerini boşa çıkarmasın rabbim
sende 41 meryeme başla yada başlat tatlım tedavi sürecinde okuyanlar hep
müjdeli haberleri almışlar inşaaaaaaalllllaaaaaahhhh sende müjdelenirsin
amin cnm inşallah ...ara çok uzun olduğu için ilk gibi hissediyorum...canım hoşbulduk. maaşallah az kalmış.Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.heyecan olmaz mı? sen ikinci kez yaşayacaksın ne mutlu.Allahım olmayan arkadaşlarımızada sağlıkla en yakın zamanda nasip etsin.
sağol canım hep birlikte:)) pc olduğu zaman başına geçemiyordum. olmadığı zamanda keşke olsada sizlere mesaj yazsam diyordum:)
inşallah cnm..valem çok sevindim canımm allah daim etsin hep bu ferahlıkta ve mutlulukta ol inşallah huzura kavuştum demen ne mutlu ne güzel inşallah bebeğinde seninle olur biran önce dualarımız kabul olur inşallahhhhhhhhh
oh ohh maşşaaalllahhh ele avuca gelcek artık pelinn
günaydın kızlar nasıl herkesler
divinim sende ne zaman gelip gitsem illa bi kulağımı çekiyorsun ama ben gene ders almıyom
valem canım arkadaşım ben sizleri çok seviyom
haksever sen bana küsmüsün kız tedavin hayırlı olsun hem dua hem beddua ettim görmedi hem bak sen benden 2 sene sonra evlenmişsin
hakçam çok geçmiş olsun allah beterinden korusun eylülü ve seni öptüm
bana gelincez kızlar çizelgemdede göründüğü gibi 7 yıl 5 ay 13 gün olmuş şimdi bir çocuğğum olsaydı okula giderdik beraber ama yok işte yokk
bu arada size gene benden olmayan haberler var
teyzemin gelin kız doğurcak
diğer teyzemin oğlu olacak
kız kardeşimde oğlan doğurcak
aynı bahçede oturduğumuz eltim 3 aylık hamile
kaynımın kızı hamile 3.5 aylık
komşularımı hiç saymıyom hele bir tanesi 4. üncü oğlanı evde kendi doğurmuş kimseyede söylememiş kız olana kadar doğurcam dermiş
biride bende 2 ay sonra evlendi 3. hamileymiş
biriside doğum yapmış 2 ay sonra hamile kalmış sokağa çıkmak ızdırap oldu eltim yazın memleket çok sıcak olur diye dün gitti annesiğile rabbim buda benim bir sınavım dayanma gücü ver allahım sen büyüksün 2 gündür ağla ağla öldüm şimdide valide yokta rahatca kafamı dinleyem hem ağlayam hemde sizlerle yazışayım
not. divinim sakın üzerine alınma seni çok seviyoruz
maviellede hamileymiş çok sevindim inşallah sağlıkla alır kucağına
keşke 2 çift laf yazıp iyiyim deselerdikızlarr ilter çakır 7 gün önce girmiş azra2 adlı arkadaşta 20 gün önce girmiş ha gelselerde yazsalar sankim ne olacakta o kadar zormu
saol canım inşallah dualarınızla olurmeryem suresine başlamak istiyorum bendede bi üşengeçlik var üstümde şeytan işte tamda 2 ay var martta başlıcaz martın 4de iğnelere başlıcaz sanırımyani tam tamamlanmış olcak başlayabilirsem:26:
canım profilini düzenleye tıkla orada özel günle ilgili ayarlar yap tarih filan ekle kaydetkızlaaaaarrrrrr şu mesajlarınızın altındaki gelinli damatlı takvimi nerden yaptınız banada diyin bende yapacammmm
canım profilini düzenleye tıkla orada özel günle ilgili ayarlar yap tarih filan ekle kaydet
rica ederim tatlım daha nice 14 lerebuldum canım çok saol
rica ederim tatlım daha nice 14 leregüle güle kullan sağlıkla keyifle ömür boyu mutluluklar
iyiyz hakça sağol canım sena hanımda iyi şükür bu aralar ana kız griple başımız dertte onun dışında emekliyoruz yaramazlıklar başladı kızımda anası gibi çeneli olacak çene sağlam sabahtan akşama bişeyler söyleniyor bütün günüm senayla geçiyor çok şükür rabbime bu günleride gördüm sen nasılsın prenses eylülüm nasıl abla oldu artık bizimkilere ablalık yapacak :)belenay canım sen nasılsın?sena prensesimiz nasıl?günler nasıl geçiyor?
valecim hayırlı olsun inşallah kapanmana sevindim 41 meryem çok faydalı bende senaya hamile kalmadan önce okumuştum ve doğuma kadarda hergün okudum inşallah rabbim kabul etsin senin miniğinide burda büyütelimselam kızlarrrrr nasılsınız ben çok iyiyim çok şükür
kızlarr ben kapandımmm artık hidayete erdim doğru yolu buldum
çok huzurluyum çok şükür bu arada 41 meryem suresine başladım
burdaki arkadaşlarımın hepsini anıyorum isteyen herkese versin diyorum
allahım dualarımızı kabul eder inş
kayınvalidemler burdaydı bu hafta güzel geçti günlerimiz bugün gittiler bende halı falan siliyorum
çokkkkk iş bekliyor beniiiii çokkkkk hepinizi çok seviyorum bundan sonra hergün gircem
geldiğimde burda olun lütfennn
ah canım benim ya satırlarını okurken kendimi gördüm bende böyleydim her yanım hamile doluydu şimdi sanki etrafımda hiç hamile yok yada algı meselesi sanırım zihin neyle meşgulse etrafında onu görüyorsun sürekli inşallah bu hamileler kervanına en kısa zamanda sende katılırsın biraz sabır canım daha önce hamile kaldın deekki olabiliyor ayşem canım kardeşim kafana akma desem boş bir söz olur kişi kendinden bilir işi rabbim inşallah çinin yangınını söndürsün sanada hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahgünaydın kızlar nasıl herkesler
divinim sende ne zaman gelip gitsem illa bi kulağımı çekiyorsun ama ben gene ders almıyom
valem canım arkadaşım ben sizleri çok seviyom
haksever sen bana küsmüsün kız tedavin hayırlı olsun hem dua hem beddua ettim görmedi hem bak sen benden 2 sene sonra evlenmişsin
hakçam çok geçmiş olsun allah beterinden korusun eylülü ve seni öptüm
bana gelincez kızlar çizelgemdede göründüğü gibi 7 yıl 5 ay 13 gün olmuş şimdi bir çocuğğum olsaydı okula giderdik beraber ama yok işte yokk
bu arada size gene benden olmayan haberler var
teyzemin gelin kız doğurcak
diğer teyzemin oğlu olacak
kız kardeşimde oğlan doğurcak
aynı bahçede oturduğumuz eltim 3 aylık hamile
kaynımın kızı hamile 3.5 aylık
komşularımı hiç saymıyom hele bir tanesi 4. üncü oğlanı evde kendi doğurmuş kimseyede söylememiş kız olana kadar doğurcam dermiş
biride bende 2 ay sonra evlendi 3. hamileymiş
biriside doğum yapmış 2 ay sonra hamile kalmış sokağa çıkmak ızdırap oldu eltim yazın memleket çok sıcak olur diye dün gitti annesiğile rabbim buda benim bir sınavım dayanma gücü ver allahım sen büyüksün 2 gündür ağla ağla öldüm şimdide valide yokta rahatca kafamı dinleyem hem ağlayam hemde sizlerle yazışayım
not. divinim sakın üzerine alınma seni çok seviyoruz
maviellede hamileymiş çok sevindim inşallah sağlıkla alır kucağına
amiiiiinselam canlarrrrrr kimsecikler yok yine
ayşem canım güçlü olmak zorundayız üzme canını aynı şeyleri bende yaşıyordum
hergün ağlıyordum yaşıtlarım 2 şer çocugu oldu abilerim bu senenin içinde evlendi
ikisininde karısı hamile biriyle aynı hamile kalmıştım benimki düştü onun kızı olucak
allahım bağışlasın hepsini ben şöyle dua ediyorum rabbim kimseye aratmasın
ben acısının ne demek oldugunu bildiğim için kimse yaşamasın diyorum
allaha sığın inan kalbini ferah tut elbet bzide bigün kavuşacağız meleklerimize
HAKSEVER canım inşallah seninde emeklerini boşa çıkarmasın rabbim
sende 41 meryeme başla yada başlat tatlım tedavi sürecinde okuyanlar hep
müjdeli haberleri almışlar inşaaaaaaalllllaaaaaahhhh sende müjdelenirsin
dur kız divi bende kusur kalmayayım becerebilirsembuldum canım çok saol
hoşgeldi canım maşallah büyümüş kızçen darısı başımızaslm hanımlar nasılsınız görüşmeyeli
geceleri fırsat bulup okuyorum ama
yazamıyorum ama aklımda sizde yani takipteyim
benim kızımda şubatın 11 inde 2si dolcak
divinity seninde az kalmış canım hayırlısıyla kucağına alırsın inş.
benim teyzemde 16 sene sonra 3. yü doğuracak 2 haftası var olmuyordu
süpriz yaptı bebek ona
geçen sene evlenen kız kardeşimde hamile 4 aylık
rabbim isteyen herkese versin inş. bir arkadaşım vardı vale aynı senin gibi pıhtılaşma problemi vardı
3 düşüğü oldu şimdi 4buçuk aylık hamile 8 yıllıkda evli
hergün iğne vuruluyo ama rabbim sana da en kısa zamanda ayşeyede verir inş.
umudunuzu yitirmeyin yani zamanı var
hepinizi çok seviyorum ara ara gelirim inş.
şifa canım takvimine baktımda maşallah 35 haftayı deviriyorsun rabbim hayırla ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahrica ederim tatlım daha nice 14 leregüle güle kullan sağlıkla keyifle ömür boyu mutluluklar
evet canım geldim gördüm bu haftayı da Rabbime şükürler olsunşifa canım takvimine baktımda maşallah 35 haftayı deviriyorsun rabbim hayırla ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
hoşgeldin cnm..biz iyiyiz sen nasılsınslm hanımlar nasılsınız görüşmeyeli
geceleri fırsat bulup okuyorum ama
yazamıyorum ama aklımda sizde yani takipteyim
benim kızımda şubatın 11 inde 2si dolcak
divinity seninde az kalmış canım hayırlısıyla kucağına alırsın inş.
benim teyzemde 16 sene sonra 3. yü doğuracak 2 haftası var olmuyordu
süpriz yaptı bebek ona
geçen sene evlenen kız kardeşimde hamile 4 aylık
rabbim isteyen herkese versin inş. bir arkadaşım vardı vale aynı senin gibi pıhtılaşma problemi vardı
3 düşüğü oldu şimdi 4buçuk aylık hamile 8 yıllıkda evli
hergün iğne vuruluyo ama rabbim sana da en kısa zamanda ayşeyede verir inş.
umudunuzu yitirmeyin yani zamanı var
hepinizi çok seviyorum ara ara gelirim inş.
belli olmaz sezeryan olduğu için dr ne tarih verirse odur kız divi bende kusur kalmayayım becerebilirsembu arada maşallah peline kız azcık öne alaydında 15 martta doğursaydın benimle beraber kutlardı doğum gününü :)
kızımın resimlerini ekledim teyzoşlar
evet cnm büyüdü sıpahoşbulduk çitos evet açıktım 1 aydır kapalıyım valla çok huzurlu hissediyorum kendimi
bu arada serdarı büyütmüşsün hayırlı olsun şimdiki çocuklar çok bilmiş doğuyor allahım ailelere sabır versin
serdarda bende iyiyiz çok şükür cnmcanım benim sağol.çok şükür bir şey yok ama korktuk tabi ki. sen nasılsın?serdar paşamız nasıl?
Eylül'de iyi hayır canım kreşe başlamadık ama düşünüyoruz. serdar gidiyor mu???geçmişte yazdıysan okuyamadım kusura bakma.
Allah kabul etsin cnmbaşladım sonunda meryem suresine her okuyuşumun ardından da yasin okucam oda 41 kereden hatim oluyoya rabbim kabul eylesin inşallah tüp bebek tarihimize kadar bitmişte olur dualarınızı bekliyorum arkadaşlar
çok hastayım burarada kıpırdayamıyorum heryanım dökülüyo sanki öksürmekten organalrım yer değiştiriyo gb oluyo bugün bal zencefil limon yaptım buda iyi gelmezse yarın doktora gidip antibiyotik alcam mecbur gargara vitamin agrı kesici var evvde aynı boğazım öksürüyoken vermişti doktor ama antibiyotiksiz geçmiyo işte ilaç içmekten bıktım yaa midem altüst oluyo kabul etmiyo malesef artık
anaaam kaçırmışım ben görmedim sizidivin ayşe ceee gördüm sizi
selam güzeller burdasınız sanırım bende bir kaçak yaptım size bakıyom
takvimler yapılmış ne farkettim biliyomusunuz
içinizde en kıdemli evli benim
14.5 sene olmuş milli olalı
1. ben
2. citos
3. ayşe
4. beloşum
5. haksever
6. vale olmuş
vale sende takvim yap çok eğlenceli