Dokuz Doğuranlar

hanımlar
çarşamba günü donmuş enbriyolarım çözündü ve iki tanesi transfer edildi 10 kasım test tarihim inanın 9 doğuruyorummmmmmmmm

inşallah dokuz değilde hayırlısı ile sağlıkla bir tane yavrun olur inşallah neeeeeee 10 kasımmı kız az kalmış ya gerçi bize az ama bide sana sormak lazım
allahım inşallah gönlüne göre versin galiba bizlerde senin yoluna çıkıcaz sanırım hakkımzda hayırlısı olsun bay ben çıkıyom

amin cnm hayırlısı

olacak haksever seninde bebişin olacak ben inanıyorum
banada vermediler devit demekki çok taze bir uygulama sena kullanıyor şimdi deviti divicim doktorların verdiği hangi ilaçta hamilelere önerilmez yazmıyorki ama gerekliliği varsa ve doktoruna güveniyorsan kullan canım
ama beloşum bana elevitle gyneferon demir hapından başka bişey vermediki dr
o ikiside hamileler için değilmi yaw
birde grip olmuştum sadece parol verdi dr onuda çok mecbur kalmadıkça kullanmam zaten
doktoruma sonsuz güveniyorum sivasta üstüne başka dr tanımam
hayırlı cumalar ayşem
içime doğdu seninde oğlun olacak inşallah..
hayırlı cumalar beryalim..geçmiş olsun cnm ..valla nazaramı geldin sen ben çok imreniyordum sana
rabbim dermansız dert vermesin...inşallah bir an önce şifa bulursun

hanımlar
çarşamba günü donmuş enbriyolarım çözündü ve iki tanesi transfer edildi 10 kasım test tarihim inanın 9 doğuruyorummmmmmmmm

cnm hadi hakkında hayırlısı..umarım ikiz tutar bebişler
dün aklımdaydın acaba ne yaptı diye aklımdan geçmiştin
10 kasımı bende sabırsızlıkla bekliycem ...

toprağım geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun başka bakaak yokmu ya üzüldüm şimdi getir paşamla defne kızımı ben bakayım sen rahat rahat gir ameliyatına ciddiyim bak rabbim şifalar versin canım benim

hanımlar
haydi hayırlısı inşallah güzel haberlerle gelirsin rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah

elevitle gyneferon hamileler için kullanılıyor grip için parol minoset alabilirsin ben bütün kış minosetle ayakta durdum kızımda sağlıklı şükür bişey olmadı doktoruna güveniyorsan hiç dert etme ne diyorsa yap bende güvendim ve ne verdiyse kullandım sen dikkat et canım grip fena yapıyor ballı limonlu ılık su iç bol bol c vitamini al kuzucuğumuza iyi bak uzuuuun bi yoldan geldi o

günaydın kızlar...
herkese iyi hafta sonları...
bugün oğlum evde o uyanmadan gelip bakayım dedim ama gene kimsecikler yok...

canım hayırlısı inşallah bize bebek haberi veririsin hakkında hayırlısı neyse o olsun canım

çok saolun kızlar .........:18::18::18::18::18::18::18:

rabbimin imtihanalrı bitmiyoki çok üzüldüm canım ya kim yardım edicek sana off( ne diyim rabbim şifa versin nolcak böle ya eşin de izin alamaz sanırım hem erkek nasıl bakarki cocukların huyunu suyunu bile bilemiyo adamcaz off merak ettirme arada yaz canım öptümm

hanımlar

inşallah rabbim yüzünüzü güldürür bu kez inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh

hayırlı akşamlarrr kızlar kk da 2 gündür bakım var galiba :26:
giremiyom girsemde çıkamıyom ya pc de var sorun yada kk da herneyse hepinizi öperim

hayırlı akşamlarrr kızlar kk da 2 gündür bakım var galiba :26:
giremiyom girsemde çıkamıyom ya pc de var sorun yada kk da herneyse hepinizi öperim

hayırlı akşamlar ayse naber
kocik mutfakta balık temizliyor ben pc ye bakıyom
balığı temizlenirken görürsem yiyemiyom bu bahaneyle pis işleri yapmaktanda kurtuluyom
kk da sorun var bende giremiyom ..giremediğim içinde çıkmak hiç problem olmuyor

selam güzeller
iyilik canım yeni bir haftaya başaldık hiç sevmiyorum hafta sonlarını
böylr iyi gibiyim ama lekelenmemlerim bitmedi daha
hee demek kocan balık temizliyor benimki hayatta eline almaz alamaz adam canlı hayvanlara daha hiç dokunmamış bi kez küçükken kediyi kucağına almış ondanda çok korkmuş eğer ben hamile filan kalsam balık yemez yedirmezde ama hani büyük balkılar varya onu temizleyipte veriyorlar belki ondan alır

a.slm aysecim
hafta sonlarını bende sevmiyom ..birde pazartesileri hiç sevmiyom

kız ayse eşin madem kediden bile korkuyor evde böcekleri kim atıyor
benim en korktuğum hayvan örümcek :18: görünce aklım gidiyor ..hayatta atamam süpürgeye bile çekemem
o zaman sen kendi başının çaresine bakıyon mecbur

bizde genelde temizlenmiş balık alıyoruz ama bunları yiğenim getirdi..hobi amaçlı balık tutuyor
aslında ben tatlısu balığınıda sevmem ama kocik çok methediyor bakalım yapsın yiyelim görecez

sen hayırlısıyla hamile kalda eşin yapmazsa sende bize gel bizde yapar yeriz balığı

kızlar nerdesiniz gelin ya çok korkuyommm

hayırdır neyden korkuyon :26: bugün pek uğrayamadım buraya yemek yaptım akşama zor bir menü seçtim yine

aa sinek avlamaya geldimi ondan üstünü tanımam valla eğer yerde sineği öldürsün ayağından çorabıya şaplağın içine atar onu çok titizdir benim kocam
valla canım pazar günü akşamdan mayışıpta ütüyü yapmassam pazartesiyi öyle sevmem ama ütü işi bitmiş evler temizlenmiş ortalıkta bi tek bişey olmassa benden iyisi yok

ne yemeği yaptın kız menüleri alalım hani bende dün elossanın mutfağına bakıyordum ya ordan fellah köftesini beğendim bide muzlu ruloyu beğendim fellah köftesini inşallah yarın yapacam öğlene bakalım valide beğencekmi muzlu ruloyu hayatta yapmam çünkü muzdan nefret ederim ıykk hiç sevmem böyle rulolu bişey yapcak oluyom hepside muzluzaten şu an istesemde yapamam çünkü çok tatlı yiyom abla istersem bir tepsi baklava yiyim beni hiç kesmiyor ne iş anlamadım ki:26:
ha bu arada annemler kız kardeşimin yanına gitceklermiş cuma gidip pazartesi sabah döneceklermiş eşime dedim gidelim dedi oda inşallah valide hastalanmazda gideriz çok özledim onu ya ama işte

slm alk kızlar moralim çok bozuk areyfe günü çok iyiyidim 1 haftada tam 2.200 gr vermiştim şimdi 10 gün üzerine gittim inanırmısınız sadece 200 gr vermişim çok kötü oldum inanamadım nasıl oldu halbuki dikkat etmiştim ama ilk haftadfaki gibi yapamadığım kesin sporumuda aksattım ama doktorum moral verdi saolsun en azından almamışın bunu bi bayram molası düşünelim bundan sonra dikkatli ol dedi bakalım haftaya çarşamba günü kontrolum var tekrar bakalım napıcam allahım herkesin yardımcısı olsun
beryalcim naptın nasıl oldunuz geçmişide çok dikkatli okuyamadım üstten bi geçtim dün akşam geldim şimdi tekrar köye çıkıyorum bende durumlar bundan ibaret b şu an 82 .800 allahım inanamıyorum sadece 200 gr demeye bile utanıyorum

selam kıslar nasılsınız ben nasılım bilmem nasılım hiçbişi hissetmiyorum psikolog ilaç vermişti 2haftadır felan onu kulanıyorum ya bilmem bi değişiklik hissetmedime şime soruyorum bi değişiklik varmı die var dio ama bilmem ... mesela dün görümcemler geldi kayınvaldem felan kaldılarda yemek felan aynı telaşeler hiç yorulmadım kasmadım yani rahattım sonra akşam hepberaber eşim felan komşumuza bebek görmeye gittik gene tık yok bende iyi geldi herelde:26:ne bilim püff bide adet olabilseydim iyi olcaktı test yapmıştım nerdeyse 1 ay olcak yapalı bişey cıkmamıştı ama hala adet olmadım eşim doktora git dio ama bende 50-60 lira verip bi söktürücü alıp eve dönmek istemiyorum nabcakalrını biliyorum çünkü soğan suyu mu içsem acaba adet olmak için öff ümitlenmiyorum diyorum ama ya varsa bişey diede ilacıda tedirgin içiyorum bi kürde yapamıyorum puff neysee benden böle yani bu arada çok sevdiğim dert ortağım bi komşumunda tayini çıktı eşinin taşıncaklar canım ona sıkkın

günaydın arkadaşlar.nasılsınız...on gündür eskişehirde kaynanamdayız..yarın nasipse eskişehir merkeze gidip eşimin halasındada iki gün kalcaz kuzeni ve kaynımla gezcez bol bol inşallah..ordanda hep beraber önce istanbula gidip gezip ordanda bize geçicez..nasipse cumartesi gecesi uzunnn ve güzel tatilim bitmiş olcak...ama aklım hala izmirde..vazgeçilmezim orası napayım..allahtan eşim dünya iyisi.yağız var..allahım onları başımdan eksik etmesin..yoksa çekilmez bu gurbetlik....hasta arkadaşlarıma çok geçmiş olsun..evde bol bol görüşürüz inşallah..

cnm her zaman düzenli kilo verilmiyor
arada vücut kendini korumaya alıyor duraklama oluyor ondan sonra devam ediyor kilo kaybı tabi dikkat edersen
verirsin inşallah sıkma canını..tabi sen söylemiyon ama bayramda götürmüşsündür etleri tatlıları löp löp
depresanmı kullanıyon haksever :26:
günaydın gezenti yaren
slm kızlar hamilelik takvimi neden gözükmüyor acaba bir sorun mu var kk da

kk tadilatta cnm sitede bakım var..şimdi bi problem yok takvimler görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…