hanımlar
çarşamba günü donmuş enbriyolarım çözündü ve iki tanesi transfer edildi 10 kasım test tarihim inanın 9 doğuruyorummmmmmmmm
inşallah dokuz değilde hayırlısı ile sağlıkla bir tane yavrun olur inşallah neeeeeee 10 kasımmı kız az kalmış ya gerçi bize az ama bide sana sormak lazım
allahım inşallah gönlüne göre versin galiba bizlerde senin yoluna çıkıcaz sanırım hakkımzda hayırlısı olsun bay ben çıkıyom
hanımlar
çarşamba günü donmuş enbriyolarım çözündü ve iki tanesi transfer edildi 10 kasım test tarihim inanın 9 doğuruyorummmmmmmmm
olacak haksever seninde bebişin olacak ben inanıyorummutluluklar paylaşınca çoğalırmış..bu dünyada en mutlu olunacak şey bi evladın olması sanırım..bilmiyorum belkide benim yok die böyle hissediyorum... ben ne mutlu olabildim nede mutlu edebildim...en kötüsüde ne biliyomusunuz kimsenin mutluluğunuda paylaşamadım...allah bu yolda ve imkansızlıklar yolunda savaş veren mücadele edenlere yardım etsin...herkezin hayırlı dualarını kabul etsin... bu dünyada eş seçimi cennet demekmiş..eşimin cenneti olmak isterdim ona cennetten bimeyve alllah nasipe der inşallah
ama beloşum bana elevitle gyneferon demir hapından başka bişey vermediki drbanada vermediler devit demekki çok taze bir uygulama sena kullanıyor şimdi deviti divicim doktorların verdiği hangi ilaçta hamilelere önerilmez yazmıyorki ama gerekliliği varsa ve doktoruna güveniyorsan kullan canım
hayırlı cumalar ayşemgünaydın kızlar hayırlı cumalar canım arkadaşlarımm
belenay ablam biliyorum herşeyi de biliyorum ama işte senin de dediğin gibi gönül ferman dinlemiyor baksana aylar ayları yıllar yılları kovalayıp gider çok sabırlıyım ben kendimi çok sabırsız bilirdim ama yaradan öyle sınıyor deniyorki sabretmek çok güzel bişey bu dünyana namaz boynun borcuysa ikinci sırada sabır var diyorum ayşe sabret sabır acı ama meyvası çok tatlı herşeyi biliyorum bilmediğim bişey yok ta işte bakma
dün gece çok ağladım eşim gözümün içine bakıyor kalktım ben bi lavaboyo gidip dedim allahtan bizim wc dışarda doyasıya ağladım elimi yüzümü yıkadım bir bardakta su içtim eşim yüzüme baktı ağladınmı sen dedi yok dedim galiba gripbi atlatamadım dedim sonra dedi herşey yoluna girecek ayşe sabret dedi
haksever seninde yaranı deşdim galiba bana kızma emi tamammı
beryal ablam sen nasılsın ufaklıklar iyimi sen iyimisin diğer kızlar yazamıycam adetim çok kötü oluyor eyyy yüce rabbim kendi katından hayırlı evlatlar nasip et allahım hayırlısnı hayırlı zamanda nasip et allahım sen büyüksün sen herşeylere kadirsin ya rabb
hayırlı cumalar beryalim..geçmiş olsun cnm ..valla nazaramı geldin sen ben çok imreniyordum sanaCanlarım selam herkese
hayırlı cumalar
dün doruku dr götürdüm hem doruk hem ben muayne olduk
kbb hastanesine gittik
dorukta geniz eti ve bademcik büyüklüğü çıktı belki ameliyat olacak
çünkü hasta olunca hiç ateşi düşmüyordu ve arada ağız kokusu oluyordu
benimde geniz etim ve küçük dilim büyükmüş nefes alma sorunum vardı ayrıca üst damağım darmış nefes almada zorlanıyordum arad ve ileri derece alercim çıkmış astım başlangıcım varmış
ağzımdan ve gırtlağımdan ameliyat olcam küçük dilim kesilcek geniz etim ve burnumdaki etler alınacak
bu bitmedi bu arada sol kolumdaki uyuşuklukta belli oldu mr çekildi ileri derece boyun fıtığı teşhis konuldu beyin cerrahı ve ortopedi dr beraberinde boyun fıtığı ameliyatı olacağım bu hafta hep hastanelerde geçti günlerim
beni bekleyen 2 büyük ameliyat var anlayacağınız
eşim yok çocuklar hasta .annem rahatsız ben nasıl ameliyat olucam bilmiyorum
kaynanamda hasta ayakları şişiyor yürüyemez oldu zaten çok kilolu.ne yapacağım hiç bilemiyorum ben
durumum vahim anlıycağınız
hepinizin yazdıklarını okudum tüm geçmiş olsun mesajlarınız için teşekkür ederim
ayrıca yazamam bu aralar kolum kudurmuş durumda sol kolum iptal hiçbirşey tutamıyorum
arada gelirim yine fırsat buldukça öptüm hepinizi
hanımlar
toprağım geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun başka bakaak yokmu ya üzüldüm şimdi getir paşamla defne kızımı ben bakayım sen rahat rahat gir ameliyatına ciddiyim bak rabbim şifalar versin canım benimCanlarım selam herkese
hayırlı cumalar
kbb hastanesine gittik
benimde geniz etim ve küçük dilim büyükmüş nefes alma sorunum vardı ayrıca üst damağım darmış nefes almada zorlanıyordum arad ve ileri derece alercim çıkmış astım başlangıcım varmış
ağzımdan ve gırtlağımdan ameliyat olcam küçük dilim kesilcek geniz etim ve burnumdaki etler alınacak
bu bitmedi bu arada sol kolumdaki uyuşuklukta belli oldu mr çekildi ileri derece boyun fıtığı teşhis konuldu beyin cerrahı ve ortopedi dr beraberinde boyun fıtığı ameliyatı olacağım bu hafta hep hastanelerde geçti günlerim
kaynanamda hasta ayakları şişiyor yürüyemez oldu zaten çok kilolu.ne yapacağım hiç bilemiyorum ben
hepinizin yazdıklarını okudum tüm geçmiş olsun mesajlarınız için teşekkür ederim
ayrıca yazamam bu aralar kolum kudurmuş durumda sol kolum iptal hiçbirşey tutamıyorum
haydi hayırlısı inşallah güzel haberlerle gelirsin rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallahhanımlar
elevitle gyneferon hamileler için kullanılıyor grip için parol minoset alabilirsin ben bütün kış minosetle ayakta durdum kızımda sağlıklı şükür bişey olmadı doktoruna güveniyorsan hiç dert etme ne diyorsa yap bende güvendim ve ne verdiyse kullandım sen dikkat et canım grip fena yapıyor ballı limonlu ılık su iç bol bol c vitamini al kuzucuğumuza iyi bak uzuuuun bi yoldan geldi oama beloşum bana elevitle gyneferon demir hapından başka bişey vermediki dr
o ikiside hamileler için değilmi yaw
birde grip olmuştum sadece parol verdi dr onuda çok mecbur kalmadıkça kullanmam zaten
doktoruma sonsuz güveniyorum sivasta üstüne başka dr tanımam
canım hayırlısı inşallah bize bebek haberi veririsin hakkında hayırlısı neyse o olsun canım
olacak haksever seninde bebişin olacak ben inanıyorum
ama beloşum bana elevitle gyneferon demir hapından başka bişey vermediki dr
o ikiside hamileler için değilmi yaw
birde grip olmuştum sadece parol verdi dr onuda çok mecbur kalmadıkça kullanmam zaten
doktoruma sonsuz güveniyorum sivasta üstüne başka dr tanımam
hayırlı cumalar ayşem
içime doğdu seninde oğlun olacak inşallah..
hayırlı cumalar beryalim..geçmiş olsun cnm ..valla nazaramı geldin sen ben çok imreniyordum sana
rabbim dermansız dert vermesin...inşallah bir an önce şifa bulursun
cnm hadi hakkında hayırlısı..umarım ikiz tutar bebişler
dün aklımdaydın acaba ne yaptı diye aklımdan geçmiştin
10 kasımı bende sabırsızlıkla bekliycem ...
Canlarım selam herkese
hayırlı cumalar
kbb hastanesine gittik
hanımlar
hayırlı akşamlarrr kızlar kk da 2 gündür bakım var galiba :26:
giremiyom girsemde çıkamıyom ya pc de var sorun yada kk da herneyse hepinizi öperim
hayırlı akşamlar aysenaber
kocik mutfakta balık temizliyor ben pc ye bakıyom
balığı temizlenirken görürsem yiyemiyombu bahaneyle pis işleri yapmaktanda kurtuluyom
kk da sorun var bende giremiyom ..giremediğim içinde çıkmak hiç problem olmuyor
a.slm aysecimselam güzeller
iyilik canım yeni bir haftaya başaldık hiç sevmiyorum hafta sonlarını
böylr iyi gibiyim ama lekelenmemlerim bitmedi daha
hee demek kocan balık temizliyor benimki hayatta eline almaz alamaz adam canlı hayvanlara daha hiç dokunmamış bi kez küçükken kediyi kucağına almış ondanda çok korkmuş eğer ben hamile filan kalsam balık yemez yedirmezde ama hani büyük balkılar varya onu temizleyipte veriyorlar belki ondan alır
kızlar nerdesiniz gelin ya çok korkuyommm
a.slm aysecim
hafta sonlarını bende sevmiyom ..birde pazartesileri hiç sevmiyom
kız ayse eşin madem kediden bile korkuyor evde böcekleri kim atıyor
benim en korktuğum hayvan örümcek :18: görünce aklım gidiyor ..hayatta atamam süpürgeye bile çekemem
o zaman sen kendi başının çaresine bakıyon mecbur
bizde genelde temizlenmiş balık alıyoruz ama bunları yiğenim getirdi..hobi amaçlı balık tutuyor
aslında ben tatlısu balığınıda sevmem ama kocik çok methediyor bakalım yapsın yiyelim görecez
sen hayırlısıyla hamile kalda eşin yapmazsa sende bize gel bizde yapar yeriz balığı
hayırdır neyden korkuyon :26: bugün pek uğrayamadım buraya yemek yaptım akşama zor bir menü seçtim yine
cnm her zaman düzenli kilo verilmiyorslm alk kızlar moralim çok bozuk areyfe günü çok iyiyidim 1 haftada tam 2.200 gr vermiştim şimdi 10 gün üzerine gittim inanırmısınız sadece 200 gr vermişim çok kötü oldum inanamadım nasıl oldu halbuki dikkat etmiştim ama ilk haftadfaki gibi yapamadığım kesin sporumuda aksattım ama doktorum moral verdi saolsun en azından almamışın bunu bi bayram molası düşünelim bundan sonra dikkatli ol dedi bakalım haftaya çarşamba günü kontrolum var tekrar bakalım napıcam allahım herkesin yardımcısı olsun
beryalcim naptın nasıl oldunuz geçmişide çok dikkatli okuyamadım üstten bi geçtim dün akşam geldim şimdi tekrar köye çıkıyorum bende durumlar bundan ibaret b şu an 82 .800 allahım inanamıyorum sadece 200 gr demeye bile utanıyorum
depresanmı kullanıyon haksever :26:selam kıslar nasılsınız ben nasılım bilmem nasılım hiçbişi hissetmiyorum psikolog ilaç vermişti 2haftadır felan onu kulanıyorum ya bilmem bi değişiklik hissetmedime şime soruyorum bi değişiklik varmı die var dio ama bilmem ... mesela dün görümcemler geldi kayınvaldem felan kaldılarda yemek felan aynı telaşeler hiç yorulmadım kasmadım yani rahattım sonra akşam hepberaber eşim felan komşumuza bebek görmeye gittik gene tık yok bende iyi geldi herelde:26:ne bilim püff bide adet olabilseydim iyi olcaktı test yapmıştım nerdeyse 1 ay olcak yapalı bişey cıkmamıştı ama hala adet olmadım eşim doktora git dio ama bende 50-60 lira verip bi söktürücü alıp eve dönmek istemiyorum nabcakalrını biliyorum çünkü soğan suyu mu içsem acaba adet olmak için öff ümitlenmiyorum diyorum ama ya varsa bişey diede ilacıda tedirgin içiyorum bi kürde yapamıyorum puff neysee benden böle yani bu arada çok sevdiğim dert ortağım bi komşumunda tayini çıktı eşinin taşıncaklar canım ona sıkkın
günaydın gezenti yarengünaydın arkadaşlar.nasılsınız...on gündür eskişehirde kaynanamdayız..yarın nasipse eskişehir merkeze gidip eşimin halasındada iki gün kalcaz kuzeni ve kaynımla gezcez bol bol inşallah..ordanda hep beraber önce istanbula gidip gezip ordanda bize geçicez..nasipse cumartesi gecesi uzunnn ve güzel tatilim bitmiş olcak...ama aklım hala izmirde..vazgeçilmezim orası napayım..allahtan eşim dünya iyisi.yağız var..allahım onları başımdan eksik etmesin..yoksa çekilmez bu gurbetlik....hasta arkadaşlarıma çok geçmiş olsun..evde bol bol görüşürüz inşallah..
slm kızlar hamilelik takvimi neden gözükmüyor acaba bir sorun mu var kk da