- 7 Aralık 2008
- 1.754
- 3
sağol canım evet bana çok arkadaş oluyorlar eşimin olmayışını unutturuyorlar ama bazen çok zor oluyor tabine zor canım ya allah yardımcın olsun allahmeleklerini sana arkadaş diye gönderdi diyorum hep ya cidden öylelerdefnede el öpüyodur artık
ne demek ya bazı insanlar güclü olmak için yaratılmış sanırım ve inan rabbim kimseye çekemice yükü vermiyo hep derizya karşımızdakine senin yerinde olsam dayanamam diye öyle tabi allah biliyo kime ne vereceğini üzülme yakında dorugun omzuna yaslanıcaksınız defneyle evin erkiki
maşallah kızımıza canımslm kızlar nasılsınız bende kızımda oğlumda iyiyiz. dün kızımı renkli ultrasonda gördüm tamda gördüm denemez aslında eliyle yüzünü kapatmış elini gördüm sadece ama allaha şükürler olsun herşey yolundaymış
selam canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmhayırlı cumalar arkadaşlar
kıyamam sana canım benim sağol.hayırlı cumalar canlarım nasılsınız
ayşe eşinde gelişme var buda iyi bişey
bide adama odun diyon bak kendi teklif etmiş aktara gitmeyi...inşallah şifa bulursun o kullanacağın şeylerle
hepsine okeyde acı çehre niye..farklı otları bir arada kullanmak oluyormuymuş
biryeri yapıyım derken başka yeri bozmada
haksever buzdolabını iyi günlerde kullan cnm çok güzelmiş hotpoint güzel marka
beryal sen topiğin meleği ve ailenin ağlayacak omuzusunya burdada omzunu seve seve bizimle paylaşıyon cnm
anneler hep öyledir zaten..benimkide beni hiç beğenmezdi her konudabenim annem hırslı bir kadındı..isterdiki bizde onun gibi hırslı olalım..ama bende hiiiiç istifimi bozmazdım olursa olur olmazsa olmaz derdim fıttırırdı kadın
napalım atsak atamayız satsak satamayız..insan arkadaşını seçebiliyor ama ailesini seçemiyor
onlar bizi beğenmesin bizde onları ,yuvarlanıp gideriz işte
bu kuşak çatışması hep vardı hepte olacak
citos naber cnm işlerini bitirebildinmi..ben hala bitiremedim
vale , beloşum ,firdevs , yaren siz nasılsınız...
başka gelen varmı topiğe pek aklıma gelmiyor
azda kafanızı ütüleyim....geçen gün üst komşuma yine çocukları şikayet ettim..oklavayla dövüyormuş durun diye ama anlamıyorlarmış
bende gerizekalı değil çocukların akılları varda fikirlerimi yok niye dur deyince durmuyorlar dedim
bundan önceki evlerinde de hep gürültüden sorun yaşamışlar..hep şikayet geliyormuş
ne işleri var apartmanın tepesinde anlamıyorumki...müstakil bir ev yaptırıp yakıp yıksınlar ne şikayet alsınlar nede huzur bozsunlar..gürültülerinide kendileri dinlesin pisliklerinide kendileri temizlesin
rabbime hergün dua ediyorum kuran okuyorum beni bunlardan kurtar yarabbim diye
sizde topikçe amin deyin..en kısa zamanda ya bana bir fırsat versin rabbim burdan gidebileyim yada onlar defolup gitsinler yoksa bende sinir minir kalmıycak
ciddi ciddi saçlarım beyazlamaya başladı...
selam canım hoşgeldinselam kızlar ben geldim uzun zamandır yoktum geçmişi okuyamadım inşallah hepiniz çok ama çok iyisinizdir.özledim sizleri yahu
Selam canlarrrr
Nasılsınızzzz...
Bayağıdır giremiyorum işler yoğun bu aralar da sürekli misafir vardı bende..
Herkesi çok özledimmm...
Çok ihmal ediyorum burayı Ama hep aklımdasınız...
hoşbulduk canım
özledim hepinizi valla
tekrar bağlattık neti sonunda fırsat buldukça burdayım
hepinizi öpüyorum
görüşmek üzere
kızlar bayramınız mubarek olsun şimdiden ben kayınvaldeme gidiyorum bugün hayırlı sağlıklı huzurlu bayramalr dilerim öpüyorum sizi ve meleklerinizi
kızlar hepinize merhaba umarım herkes iyidir.
hepinizin bayramı mübarek olsun.şimdiden yazmak istedim daha sonra yazamam.bayram dönüşü görüşmek dileğiyle.
slm kızlar nasılnız...bizim uzun ve güzel izmir maceramız hafta sonu bitiyo...bayramın üçüncü veya dördüncü günü eskişehire kaynanama gidiyoruz..yaklaşık iki haftada orda kalıp eve tekirdağa dönücez..memleket memleket dolaşıyoz bıktım valla..ordan oraya ordan oraya ömrüm bitti valla öff..neyse hepinizin şimdiden bayramı kutlu olsun...evime dönünce daha sık gelmeye çalışcam...kendinize iyi bakın..iyi akşamlar...
yine bir bayram geliyor nedense bir tarafım buruk bu bayramda allah sonumuzu hayr eylesin aminn
herkesin kurban bayramı mübarek olsun
bayramda telaştan giremeyiz şimdiden kutlayalım
herkesin bayramı mubarek olsunnnnnnn iyi bayramlarrrrrrrrr
kızlar bayramınız mübarek olsun ..çok yoğundum anca girebildim
dilnur sende hg cnm
Selamlar canlarımmmmmmmmmmm
çok özledim sizleri
bayramdan 2 gün önce çok hasta olduk annem defne doruk ve ben
defne ve doruk ağır grip annemde bende yediğimiz gıdadan zehirlenmişiz
4 ümüzde hastanelik olduk
bayram zehir oldu bizlere
allaha çok şükür şimdi hepimiz de iyiyiz
ama en kötü ben oldum
ölecektim neredeyse
birtek defnenin burunları akıyor şu an az o kadar
ama atlattık şükür
sizler nasılsınz nasıl geçti bayram
biz hem hastaydık hemde babamız yok buruk geçirdik
eşimin ghelmesine 2 buçuk ay kaldı kısmetse ocak ortası gibi gelecek
bu arada mercanayşe ile görüştüm
geçen ay tüp bebek denemişlerdi ama sonuş olumsuz olmuş haber vereyim istedim
aşılama 3 kez denediler en sonda tüp bebek yine olmadı kısmet
önümüzdeki ay tekrar tüp bebeği deneyecekler inşallah bu kez tutunur miniği
çok özledim sizleri
ama en kötü ben oldum
ölecektim neredeyse
ama atlattık şükür
çok özledim sizleri
ama en kötü ben oldum
ölecektim neredeyse
ama atlattık şükür
bugün sağlık ocağına gittim..aşı oldum tetanoz
kalp atışını dinledim miniğimin..pıtır pıtır atıyordu ..ebe giydiğim pantolonu beğenmedi artık hamile kıyafetine geç bebeğimizi sıkıştırma annesi dedi
aslında pantolonum sıkıştırmıyor miniğimi ama dar modelli olduğundan öyle sandı ebemiz
hala göbişim çıkmadı..sadece göğüslerim büyüdü..4,5 aylık olduk her zamanki kıyafetlerim oluyor....galiba birden büyüyecek göbiş
bebişte kıpır kıpır..hareketlerine uykumdan uyanıyorum..
bayram harçlığı sadece babası verdiçünkü sadece babasıyla ve ablasıyla bayramlaştı öpüştü
benden şimdilik bu kadar
herşey iyi gidiyor hayatımda inşallah hep böyle gideriz
çok özledim sizleri
ama en kötü ben oldum
ölecektim neredeyse
ama atlattık şükür
hoşgeldin canım nerelerdesin unuttun bizleri
canım toprağım geçmiş olsun hepinize rabbim daha kötülerinden korusun inşallah bir daha yaşamayın böle kötü durumlar defnemi ve paşamı öp benim yerimeSelamlar canlarımmmmmmmmmmm
çok özledim sizleri
ama en kötü ben oldum
ölecektim neredeyse
ama atlattık şükür
divicim maşallah kuzucuğuna göbüşünde maşallah sende benim gibi olacan herhal 6. aya kadar göbüş yoktu 9 aylıkkende küçüktü bu cüsseden o göbüş nasıl oldu bende anlamadımbugün sağlık ocağına gittim..aşı oldum tetanoz
kalp atışını dinledim miniğimin..pıtır pıtır atıyordu ..ebe giydiğim pantolonu beğenmedi artık hamile kıyafetine geç bebeğimizi sıkıştırma annesi dedi
aslında pantolonum sıkıştırmıyor miniğimi ama dar modelli olduğundan öyle sandı ebemiz
hala göbişim çıkmadı..sadece göğüslerim büyüdü..4,5 aylık olduk her zamanki kıyafetlerim oluyor....galiba birden büyüyecek göbiş
bebişte kıpır kıpır..hareketlerine uykumdan uyanıyorum..
bayram harçlığı sadece babası verdiçünkü sadece babasıyla ve ablasıyla bayramlaştı öpüştü
benden şimdilik bu kadar
herşey iyi gidiyor hayatımda inşallah hep böyle gideriz
ayşecim çok zor biliyorum ama sabır sabır sabır görelim mevla neyler neylerse güzel eyler hakkında hayırlısı olsun inşallah tez zamanda göbüşün bebişle dolsunablam çok geçmiş olsun evlatların ve sana vede anneciğine inşallah eşinde hayırlısı ile gelir eminim çok özlemişsinizdir benim lafa bak özlenmezmi ayşe yine saçmaladın ya hayırlısı
mercan ayşeyi tanımıyorum ama eski topiğne gelmiştim biliyorum 1 kez mi 2 kez kendisi gelmişti daha önce normal hamile kalmıştı ama bebeği düştü yada öldü o kadar detaylı bilmiyorum o zaten beni bilmezzdir kineyse mevlam gönlüne göre versin inşalah tüp bebekten sonra kendiliğine hamile kalanlar çok inşallah gerek kalmaz bi daha tüpe
bana gelincez bu bayram hasta içim buruk insan evine elinde çocukla gelen olsun istemezmi daha doğrusu bayramın gelmesini hiç istemedim içimden dedim inşallah bi dahaki bayramda ya kollarımda yada karnımda olurlar inşallah eşimin bebek sevişini bir görseniz yicek gibi öpüyor pöff
ha bu arada gene regli oldum bu neyin nesi çözemedim yok arkadaşlar ben bu beni benim hormonları çözemedim hiç bişey anlayamıyorum hayırlısı
divinim sen nasılsın kız niye çokmıyor senin karnın valla benim kilomdan karnım sanki 4.5 aylık felan var görsen hamilemisin dersin ama bebiş değil göbiş inşallah bir gün bebiş olar
hoşblduk ablacımcanım toprağım geçmiş olsun hepinize rabbim daha kötülerinden korusun inşallah bir daha yaşamayın böle kötü durumlar defnemi ve paşamı öp benim yerime
mercanayşe içinde hayırlısı olur inşallah rabbim tez zamanda göndersin meleğini emeklerini boşa çıkarmasın
divicim maşallah kuzucuğuna göbüşünde maşallah sende benim gibi olacan herhal 6. aya kadar göbüş yoktu 9 aylıkkende küçüktü bu cüsseden o göbüş nasıl oldu bende anlamadımrabbim sağlıkla ve hayırla kucağına almayı nasip etsin inşallah
ayşecim çok zor biliyorum ama sabır sabır sabır görelim mevla neyler neylerse güzel eyler hakkında hayırlısı olsun inşallah tez zamanda göbüşün bebişle dolsun
aşağıda dilnuru gördüm hoş geldin canım nasılsın oğluşun nasıl büyümüştür maşallah kuzuya
bizde bayram sonu evimizdeyiz şükür kızım 6 aylık oldu bile zaman ne çabuk geçiyor daha ün hamile kaldım sankikızımla beraber hergün yeni şeyler öğreniyorum aylar geçtikçe hareketlendikçe sevimliliği artıyor bazen şebeklik yapıyor bize bu arada doğur besle büyüt babacı olsun hıh kıskanıyorum sena babasına fena halde aşık babasıda kızına ama bende burdayım yaaa eşimi tanıyamıyorum o sanki olmazsa kısmet ne yapalım diyen umursuz adam gitti yerine bambaşka birisi geldi eşime bazen diyorum hani sena doğmasaymış hataneden çocuk çalacakmışsın rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah tez zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin önce böyle sonra böle olun inşallah
divicim maşallah kuzucuğuna göbüşünde maşallah sende benim gibi olacan herhal 6. aya kadar göbüş yoktu 9 aylıkkende küçüktü bu cüsseden o göbüş nasıl oldu bende anlamadımrabbim sağlıkla ve hayırla kucağına almayı nasip etsin inşallah
vale gördüm senihg cnm nasılsın
bayramda ne yaptın memlekete gittinmi