- 5 Kasım 2009
- 1.805
- 60
vale gördüm seni hg cnm nasılsın
bayramda ne yaptın memlekete gittinmi
iiyiyim canım yaa çok şükür sabah öyle bakıp çıkmıştım
altta kimse olmayınca seni görmedim
sen nasılsın canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vale gördüm seni hg cnm nasılsın
bayramda ne yaptın memlekete gittinmi
slm firdevs naberslm kızlar herkes gelmiş yazmış yazacağını kaçmış gene
ayşe yakaldım seni nasılsın
iiyiyim canım yaa çok şükür sabah öyle bakıp çıkmıştım
altta kimse olmayınca seni görmedim
sen nasılsın canım
slm firdevs naber
ben sana bişey soracaktım..sağlık ocağına gidiyonmu kontrollere
devit3 damla verdilermi
verdilerse kullandınmı :26: acil cevap yaz burayı okursan
canım gittim bayramdan önce kiloma, tansiyonuma, bide elindeki basit ultrason aletiyle kalp atışlarını dinledik ama devit3 damla vermedi bana
hg bircan Allah kolaylık versin cnmselam kızlar nasılsınız ben bebişlerle uğraşıyorum zor olduğu kadar güzelde allahım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah...divint senin bebişinin cinsiyeti bell,mi?
ok cnm ..onlarla banada baktı ama ilk gidişimde de devit vermişti ben kullanmadım..soruncada kullanıyormusun diye kullandım bitti dedim yine verdicanım gittim bayramdan önce kiloma, tansiyonuma, bide elindeki basit ultrason aletiyle kalp atışlarını dinledik ama devit3 damla vermedi bana
günaydın kızlar
divincim banada vermediler devit3 onu bebişlere veriyorlar hamileler kullanmıyorki:26:
dktruna sormadan kullanma cnm bebeğe zararlı olabilir
kızlar hayırlı akşamlar kimseler uğramaz oldu
hiç keyfim yok adetim iyice çoğaldı uff allahım sen bana yardım et yarabbim sen büyüksün
kızlar zulu diye bir arkadaş vardı tanıyormusunuz bilmem ama ben bir kaç kez konumuştum mercan ayşenin topiğine geldiydi ikiz oğlu olmuş tüple valla ocak ayında doğmuşlar galiba
bide kız kardeşimle bayramdan bu yana konuşmamıştık çarşamba günü kaynanası kayınbabası ve kaynı gidecekmiş gelinlerinin karnı büyümş mü göreceklermiş 1 gece yatıp gideceklermiş orduya neyse hayırlısı olsun dedim sadece bugün doktora gitmişler daha 11 hafta 2 günlük müş benim yeğen ama anası bana ne dese beğenirsiniz abla bizim çocuk sence kızmı oğlanmı sadece içimden geçen kız dedim yani tabi oda çok mutlu çok seviniyor ama o bana soruyu sorarkan içim cız etti allahım neydi günahım
Evladımmm gel annem hayırlısı ile gel yavrum dayanamıyorum hasretine güzel meleğim gelllllllllllllllllllllllllllllllllllll
ayşecim seni çok iyi anlıyorum canım şimdi ne desem boş gönül fermen dinlemiyor ama şunu unutma sabırla koruk helva olurmuş inşallah rabbim sana ve diğer arkadaşlarımada nasip etsin bizim gelinde iki doğum yapmıştı eltimde yanımda hiç konuşmuyorlardı ama onlar konuşsada sorsada sormasada içim giderdi inan reklamlardaki bebeklerin kokusunu hissederdim burnumda o derece şükür o koku şimdi burnumda kalbimin ta içinde diyeceğim oki sabır ve dua ile rabbim her kapıyı açar yeterki hayırlı olanı nasip etsin canımkızlar hayırlı akşamlar kimseler uğramaz oldu
hiç keyfim yok adetim iyice çoğaldı uff allahım sen bana yardım et yarabbim sen büyüksün
kızlar zulu diye bir arkadaş vardı tanıyormusunuz bilmem ama ben bir kaç kez konumuştum mercan ayşenin topiğine geldiydi ikiz oğlu olmuş tüple valla ocak ayında doğmuşlar galiba
bide kız kardeşimle bayramdan bu yana konuşmamıştık çarşamba günü kaynanası kayınbabası ve kaynı gidecekmiş gelinlerinin karnı büyümş mü göreceklermiş 1 gece yatıp gideceklermiş orduya neyse hayırlısı olsun dedim sadece bugün doktora gitmişler daha 11 hafta 2 günlük müş benim yeğen ama anası bana ne dese beğenirsiniz abla bizim çocuk sence kızmı oğlanmı sadece içimden geçen kız dedim yani tabi oda çok mutlu çok seviniyor ama o bana soruyu sorarkan içim cız etti allahım neydi günahım
Evladımmm gel annem hayırlısı ile gel yavrum dayanamıyorum hasretine güzel meleğim gelllllllllllllllllllllllllllllllllllll
öyle iyi anlıyorumki seni görümcemin ilk hamileliği onu atlattım ablamın 2.cocu onu atlattım görümcemin 2. hamileliği derken öyle yıprandımki şu 5 yıldır akrabalrın komsularına rkadaşların peşpeşe doğumları hamileliklerini saymıyorum bile..kendi üzüntün ayrı her denilene alınmak ayrı insanalrın senin yüzünden en güzel günlerini yaşayamaları ayrı sana acıdıklarını hissetmen ayrı anlamadıklarını düşünmen ayrı cok zor cokkkkkkkkkkkk bu sırada en son komşumun cocugu oldu kayınvaldesi altlı üstlüler cocuk 4aylık felan oldu cocu sürekli kucama vermeye calışıyolar sen sevmiyosun begenmiyosun gelmiyosun artık bize die sürekli laf carpıtıyolar bayramda sokak ortasında beni deli etti kayınvaldesi sen gelinimi begenmiyon artık die agladım arabaya binince kimse anlamıyo malesef en yakınların bile arkamdanda arkadaşıma benim kıskandığımı ondan gelmediğimi sölüyomuş insanlar ne kadar duyarsız içim eziliyo eriyorum görmüyolar zaten kendimi suçlu hissediyorum başkalarının mutluluklarıyla nie üzlülelim biz kötü insanmıyız allah herkeze evlat versin bizim züntümüz bizimde olsun die bu kıskançlık değilki imrenme denir belkide bilmiyorum allah herkeze vicdan versin çok zor biz olmakta cok zor bizle yaşamakta
haksevercim neden kendini suçlu hissediyorsun anlamadım rabbim dilerse oluyor canım bu bizim elimizde değil eşin enin cennetin sabır ve dua ile açılamıyacak kapı yotur canım dualarım hep sizinlemutluluklar paylaşınca çoğalırmış..bu dünyada en mutlu olunacak şey bi evladın olması sanırım..bilmiyorum belkide benim yok die böyle hissediyorum... ben ne mutlu olabildim nede mutlu edebildim...en kötüsüde ne biliyomusunuz kimsenin mutluluğunuda paylaşamadım...allah bu yolda ve imkansızlıklar yolunda savaş veren mücadele edenlere yardım etsin...herkezin hayırlı dualarını kabul etsin... bu dünyada eş seçimi cennet demekmiş..eşimin cenneti olmak isterdim ona cennetten bimeyve alllah nasipe der inşallah
banada vermediler devit demekki çok taze bir uygulama sena kullanıyor şimdi deviti divicim doktorların verdiği hangi ilaçta hamilelere önerilmez yazmıyorki ama gerekliliği varsa ve doktoruna güveniyorsan kullan canımgünaydın citosum
deviti bebişlere veriyolar biliyorumda sağlık bakanlığının yeni uygulamasıymış hamilelerede veriyorlarmış artık
dr sormayı unuttum prospektüsünde hamilelere önerilmez falan yazıyor kafam karıştı :26:
canım benim bir türlü gelemedim gelicem kız bak inan gelicem nasipse hümayı öp edayı kokla benim yerimeselam kızlar nasılsınız ben bebişlerle uğraşıyorum zor olduğu kadar güzelde allahım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah...divint senin bebişinin cinsiyeti bell,mi?
ayşecim seni çok iyi anlıyorum canım şimdi ne desem boş gönül fermen dinlemiyor ama şunu unutma sabırla koruk helva olurmuş inşallah rabbim sana ve diğer arkadaşlarımada nasip etsin bizim gelinde iki doğum yapmıştı eltimde yanımda hiç konuşmuyorlardı ama onlar konuşsada sorsada sormasada içim giderdi inan reklamlardaki bebeklerin kokusunu hissederdim burnumda o derece şükür o koku şimdi burnumda kalbimin ta içinde diyeceğim oki sabır ve dua ile rabbim her kapıyı açar yeterki hayırlı olanı nasip etsin canım
haksevercim neden kendini suçlu hissediyorsun anlamadım rabbim dilerse oluyor canım bu bizim elimizde değil eşin enin cennetin sabır ve dua ile açılamıyacak kapı yotur canım dualarım hep sizinle
banada vermediler devit demekki çok taze bir uygulama sena kullanıyor şimdi deviti divicim doktorların verdiği hangi ilaçta hamilelere önerilmez yazmıyorki ama gerekliliği varsa ve doktoruna güveniyorsan kullan canım
canım benim bir türlü gelemedim gelicem kız bak inan gelicem nasipse hümayı öp edayı kokla benim yerime
Canlarım selam herkese
hayırlı cumalar
dün doruku dr götürdüm hem doruk hem ben muayne olduk
kbb hastanesine gittik
dorukta geniz eti ve bademcik büyüklüğü çıktı belki ameliyat olacak
çünkü hasta olunca hiç ateşi düşmüyordu ve arada ağız kokusu oluyordu
benimde geniz etim ve küçük dilim büyükmüş nefes alma sorunum vardı ayrıca üst damağım darmış nefes almada zorlanıyordum arad ve ileri derece alercim çıkmış astım başlangıcım varmış
ağzımdan ve gırtlağımdan ameliyat olcam küçük dilim kesilcek geniz etim ve burnumdaki etler alınacak
bu bitmedi bu arada sol kolumdaki uyuşuklukta belli oldu mr çekildi ileri derece boyun fıtığı teşhis konuldu beyin cerrahı ve ortopedi dr beraberinde boyun fıtığı ameliyatı olacağım bu hafta hep hastanelerde geçti günlerim
beni bekleyen 2 büyük ameliyat var anlayacağınız
eşim yok çocuklar hasta .annem rahatsız ben nasıl ameliyat olucam bilmiyorum
kaynanamda hasta ayakları şişiyor yürüyemez oldu zaten çok kilolu.ne yapacağım hiç bilemiyorum ben
durumum vahim anlıycağınız
hepinizin yazdıklarını okudum tüm geçmiş olsun mesajlarınız için teşekkür ederim
ayrıca yazamam bu aralar kolum kudurmuş durumda sol kolum iptal hiçbirşey tutamıyorum
arada gelirim yine fırsat buldukça öptüm hepinizi
ayşe, haksever bu topikte sizi bizler kadar iyi kimse anlayamaz. bizde yaşadık bunların hepsini sabır acıdır ama meyvesi tatlıdır belenay abla, beryal, bircan ..... neler yaşadık herşey güzel olacak merak etmeyin sadece yüce rabbime sığının hayırlısını nasip etsin yüce rabbim ne olur üzülmeyin
Canlarım selam herkese
hayırlı cumalar
kbb hastanesine gittik
benimde geniz etim ve küçük dilim büyükmüş nefes alma sorunum vardı ayrıca üst damağım darmış nefes almada zorlanıyordum arad ve ileri derece alercim çıkmış astım başlangıcım varmış
ağzımdan ve gırtlağımdan ameliyat olcam küçük dilim kesilcek geniz etim ve burnumdaki etler alınacak
bu bitmedi bu arada sol kolumdaki uyuşuklukta belli oldu mr çekildi ileri derece boyun fıtığı teşhis konuldu beyin cerrahı ve ortopedi dr beraberinde boyun fıtığı ameliyatı olacağım bu hafta hep hastanelerde geçti günlerim
kaynanamda hasta ayakları şişiyor yürüyemez oldu zaten çok kilolu.ne yapacağım hiç bilemiyorum ben
hepinizin yazdıklarını okudum tüm geçmiş olsun mesajlarınız için teşekkür ederim
ayrıca yazamam bu aralar kolum kudurmuş durumda sol kolum iptal hiçbirşey tutamıyorum
Canlarım selam herkese
hayırlı cumalar
kbb hastanesine gittik