- 7 Aralık 2008
- 1.754
- 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm her zaman düzenli kilo verilmiyor
arada vücut kendini korumaya alıyor duraklama oluyor ondan sonra devam ediyor kilo kaybı tabi dikkat edersen
verirsin inşallah sıkma canını..tabi sen söylemiyon ama bayramda götürmüşsündür etleri tatlıları löp löp
depresanmı kullanıyon haksever :26:
günaydın gezenti yaren
kk tadilatta cnm sitede bakım var..şimdi bi problem yok takvimler görünüyor
beryali bende merak ediyom Allah yardımcısı olsun ..geldimmi üst üste geliyor sıkıntılarslm kızlar
divitny sağol canım evet düzelmiş kk
bu arada beryal ne yaptı acaba çok zor ya tek başına iki çocuk bide üstüne ameliyat olacakmış allah yar ve yardımcısı olsun
evet canım depresyon ilacı sanırım günde 1 kullanıp 1 ay sonra gel dedi bakalım bi hafta sonra felan randövüm var gene:44:
slm kızlar
divitny sağol canım evet düzelmiş kk
bu arada beryal ne yaptı acaba çok zor ya tek başına iki çocuk bide üstüne ameliyat olacakmış allah yar ve yardımcısı olsun
beryali bende merak ediyom Allah yardımcısı olsun ..geldimmi üst üste geliyor sıkıntılar
bu arada sanada çok az kaldı firdevs
kontrollere gidiyormusun..
şifa olur inşallah...banada depresan verecekti doktorun biri prolaktin hormonum yüksek diye..hani stresten yükselirmişya prolaktin hormonu , farklı bir tedavi yöntemi deneyecekti ...doktoru sevmediğim için 2. kere gitmedim...
1 hafta sonra psikoloğamı gidecen kadın doğumamı
neslihaaaaaaaannnnnnn arayı çok açtın yine nerelerdesin sen...mesajımı duy gel bi ses ver
ne zaman sana mesaj yazsam hemen geliyorsun bu seferde gel ...gelmezsen çok bozulurum özledim seni
canım evet bende çok merak ediyorum inşallah sağlığı yerindedir 2çocuk gerçekten çok zor bende tek başımayım ordan biliyorum senin varmı kalacak birileri...divinty senin cinsiyet daha belli değilmi?
hg bircan nasılsın eda nasılcanım evet bende çok merak ediyorum inşallah sağlığı yerindedir 2çocuk gerçekten çok zor bende tek başımayım ordan biliyorum senin varmı kalacak birileri...divinty senin cinsiyet daha belli değilmi?
ağlattın beni beloş..klavye ıslandı ağlamaktan..hem ağladım hemde ağlarken kahkaha attım şu doğuma giderken yaşadıklarını bende yaşadım vildandagecenin bir yarısı nasılsın ey topik kimseciklere denk gelemiyorum nasılsınız kızlar aşağıda bir beni görüyorum başkada kimseyi görmedim umarım denk geliriz öpüyorum hepinizi geçmişi okuyup çıkıyorum
bu arada rabbime sonsuz şükürler olsun artık bizimde bir doğum hikayemiz var
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...emin-adi-sena-rabbim-sukurler-olsun-sana.html
canım evet az kaldı doktor ocak 2 diyor. bende iyice heyecanlanmaya başladım. valla hem kızımı kucağıma almak için heyecanlıyım hemde iki çocukla nasıl yapacağım endişesi var. kimse yok yanımda
gecenin bir yarısı nasılsın ey topik kimseciklere denk gelemiyorum nasılsınız kızlar aşağıda bir beni görüyorum başkada kimseyi görmedim umarım denk geliriz öpüyorum hepinizi geçmişi okuyup çıkıyorum
bu arada rabbime sonsuz şükürler olsun artık bizimde bir doğum hikayemiz var
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...emin-adi-sena-rabbim-sukurler-olsun-sana.html
hg bircan nasılsın eda nasıl
40ınız çıktımı ..
bebişin cinsiyeti kız ..ama dr pozisyonundan dolayı emin değilim renkli ultrasona gidince orda sor gösterirse söyler dr dedi
29 ekimde renkli ultrason randevum var..kesin o zaman belli olur ama ben şimdiden minik kızım minik vildanım prensesim diye seviyom bile
ağlattın beni beloş..klavye ıslandı ağlamaktan..hem ağladım hemde ağlarken kahkaha attım şu doğuma giderken yaşadıklarını bende yaşadım vildanda
birden eski günler geldi aklıma banada az kaldı ilk yarı bitti ikinci yarıdayım
hayırlısıyla 4 ayıda atlatıyım bu sefer ameliyathaneye giderken arkamda kocişi yalnız bırakmıycam vildanla bekliycekler hangisini hangisine emanet etsem acaba
vildoş sulugöz ağlarsa benide ağlatır sıpa
ben ona bakmadan kaçarım içeri heralde
annen yada kaynanan yokmu cnm sana bakacak
benim kaynana var bana bakacak ama ben fazla bakmasını istemem en fazla 2 gün baksa yeter
kocik izin alacak o bakacak bana ..zaten dolabıda yemek dolduracam..inşallah kimseye ihtiyacım olmaz :18:
şifa olur inşallah...banada depresan verecekti doktorun biri prolaktin hormonum yüksek diye..hani stresten yükselirmişya prolaktin hormonu , farklı bir tedavi yöntemi deneyecekti ...doktoru sevmediğim için 2. kere gitmedim...
1 hafta sonra psikoloğamı gidecen kadın doğumamı
bu sene yağmur çok yağacakmış...dün gece sabaha kadar burda da yağdıkızlar konyada hayat felç olmuş durumda yağmur sabahtan beri hiç kesintisiz yağıyorbakalım sabaha nasıl bir havayla uğraşcaz gerçi gene yağmur olurda hayırlısı buna şükürrr
günaydınnnn
hayırlı cumalar allah ettiğimiz duaları kabul eder inşallah
kızlar şimdi birazadn şehre annemlere gidicez öğle yani cuma namazından sonra yola çıkıcaz zaten 3 saate kalmaz kardeşimlerde oluruz bu arada eğer babam gösterebilirse beni ordaki doktora gösterecek tabi bende tedbirimi aldım allahın izniyle inşallah gözükürümde bir şeyim çıkmaz hayırlısı
mavielle nin sonucu yarın belli olacak inşallah gelmiştir melekleri inşallahhhhh
canım benim ya inşallah o günleride görücez divi doğum yapmış dicez sonra sende doğum hikayeni paylaşacaksın bide vildan neler yapıyor nasıl davranıyor kardeşine onları merak edicez rabbim göztersin o günleri inşallah inan hayl bile edemediğim günleri yaşıyorum şimdi hamdolsun rabbime herkes için dua ediyorum dünyanın en muhteşem duygusunu yaşasınlar diye biz ne yollardan geçtik neler yaşadık birbirimizi en iyi biz anlarız onun için kendim için nasıl dua ettiysem aynısını sizler içinde istiyorum bu arada sen bırak vildanla babası birbirine emanet kıyamam ya vildan ağlarsa gerçekten dayanamazsın bencede oy kuzum büyüdüde bir de abla olacak maşallah eminim iyi bir abla olacakağlattın beni beloş..klavye ıslandı ağlamaktan..hem ağladım hemde ağlarken kahkaha attım şu doğuma giderken yaşadıklarını bende yaşadım vildanda
hayırlısıyla 4 ayıda atlatıyım bu sefer ameliyathaneye giderken arkamda kocişi yalnız bırakmıycam vildanla bekliycekler hangisini hangisine emanet etsem acaba
sağol canım benim rabbim ol derse oluyor işte sabır ve dua en güçlü silahımız rabbim bu yolda kimseyi eylemesin isteyen herkese tattırsın bu güzel duyguyu sende kızını sağlıkla ve hayırla al kucağına inşallahcanım hem ağladım hemde çok hoşuma gitti en bu topikteki bebek sahibi olma yolunda yaşadıkların herkese; yüce rabbim isterse elinde sonunda meleğini yolladığının en güzel örneğisin darısı tüm isteyenlerin başına herkesi kk da doğum hikayesi olsun allahın izniyle
hakkında hayırlısı olsun güzel kardeşim dualarım sizinle inşalahgünaydınnnn
kızlar şimdi birazadn şehre annemlere gidicez öğle yani cuma namazından sonra yola çıkıcaz zaten 3 saate kalmaz kardeşimlerde oluruz bu arada eğer babam gösterebilirse beni ordaki doktora gösterecek tabi bende tedbirimi aldım allahın izniyle inşallah gözükürümde bir şeyim çıkmaz hayırlısı
mavielle nin sonucu yarın belli olacak inşallah gelmiştir melekleri inşallahhhhh
canım benim ya inşallah o günleride görücez divi doğum yapmış dicez sonra sende doğum hikayeni paylaşacaksın bide vildan neler yapıyor nasıl davranıyor kardeşine onları merak edicez rabbim göztersin o günleri inşallah inan hayl bile edemediğim günleri yaşıyorum şimdi hamdolsun rabbime herkes için dua ediyorum dünyanın en muhteşem duygusunu yaşasınlar diye biz ne yollardan geçtik neler yaşadık birbirimizi en iyi biz anlarız onun için kendim için nasıl dua ettiysem aynısını sizler içinde istiyorum bu arada sen bırak vildanla babası birbirine emanet kıyamam ya vildan ağlarsa gerçekten dayanamazsın bencede oy kuzum büyüdüde bir de abla olacak maşallah eminim iyi bir abla olacakağlattın beni beloş..klavye ıslandı ağlamaktan..hem ağladım hemde ağlarken kahkaha attım şu doğuma giderken yaşadıklarını bende yaşadım vildanda
sağol canım benim rabbim ol derse oluyor işte sabır ve dua en güçlü silahımız rabbim bu yolda kimseyi eylemesin isteyen herkese tattırsın bu güzel duyguyu sende kızını sağlıkla ve hayırla al kucağına inşallahcanım hem ağladım hemde çok hoşuma gitti en bu topikteki bebek sahibi olma yolunda yaşadıkların herkese; yüce rabbim isterse elinde sonunda meleğini yolladığının en güzel örneğisin darısı tüm isteyenlerin başına herkesi kk da doğum hikayesi olsun allahın izniyle
hakkında hayırlısı olsun güzel kardeşim dualarım sizinle inşalahgünaydınnnn
bende tek başınayım bircan allah yar ve yardımcımız olsun vallahi