Dokuz Doğuranlar

slm kızlar herkes gelmiş yazmış yazacağını kaçmış gene
ayşe yakaldım seni nasılsın
slm firdevs naber
ben sana bişey soracaktım..sağlık ocağına gidiyonmu kontrollere
devit3 damla verdilermi
verdilerse kullandınmı :26: acil cevap yaz burayı okursan
iiyiyim canım yaa çok şükür sabah öyle bakıp çıkmıştım
altta kimse olmayınca seni görmedim
sen nasılsın canım

Allah iyilik versin cnm hep iyi ol inşallah
bende iyiyim çok şükür...

selam kızlar nasılsınız ben bebişlerle uğraşıyorum zor olduğu kadar güzelde allahım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah...divint senin bebişinin cinsiyeti bell,mi?

günaydın kızlar
divincim banada vermediler devit3 onu bebişlere veriyorlar hamileler kullanmıyorki:26:
dktruna sormadan kullanma cnm bebeğe zararlı olabilir

selam kızlar nasılsınız ben bebişlerle uğraşıyorum zor olduğu kadar güzelde allahım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah...divint senin bebişinin cinsiyeti bell,mi?
hg bircan Allah kolaylık versin cnm
abimlerin kız bi huysuz 3 kişi zaptedemiyorlar halleri perişan acaba bendemi öyle olacam
bebişin cinsiyetini inşallah 7 kasımda öğrenecem..içime doğan kız ..etrafımdakiler hep erkek diyor ama annem kızın olur dedi ve hiç yanılmaz ...anneme güveniyom tahmin konusunda
canım gittim bayramdan önce kiloma, tansiyonuma, bide elindeki basit ultrason aletiyle kalp atışlarını dinledik ama devit3 damla vermedi bana
ok cnm ..onlarla banada baktı ama ilk gidişimde de devit vermişti ben kullanmadım..soruncada kullanıyormusun diye kullandım bitti dedim yine verdi
bittikçe gel al dedi
günaydın kızlar
divincim banada vermediler devit3 onu bebişlere veriyorlar hamileler kullanmıyorki:26:
dktruna sormadan kullanma cnm bebeğe zararlı olabilir

günaydın citosum
deviti bebişlere veriyolar biliyorumda sağlık bakanlığının yeni uygulamasıymış hamilelerede veriyorlarmış artık
dr sormayı unuttum prospektüsünde hamilelere önerilmez falan yazıyor kafam karıştı :26:

kızlar hayırlı akşamlar kimseler uğramaz oldu
hiç keyfim yok adetim iyice çoğaldı uff allahım sen bana yardım et yarabbim sen büyüksün
kızlar zulu diye bir arkadaş vardı tanıyormusunuz bilmem ama ben bir kaç kez konumuştum mercan ayşenin topiğine geldiydi ikiz oğlu olmuş tüple valla ocak ayında doğmuşlar galiba

bide kız kardeşimle bayramdan bu yana konuşmamıştık çarşamba günü kaynanası kayınbabası ve kaynı gidecekmiş gelinlerinin karnı büyümş mü göreceklermiş 1 gece yatıp gideceklermiş orduya neyse hayırlısı olsun dedim sadece bugün doktora gitmişler daha 11 hafta 2 günlük müş benim yeğen ama anası bana ne dese beğenirsiniz abla bizim çocuk sence kızmı oğlanmı sadece içimden geçen kız dedim yani tabi oda çok mutlu çok seviniyor ama o bana soruyu sorarkan içim cız etti allahım neydi günahım

Evladımmm gel annem hayırlısı ile gel yavrum dayanamıyorum hasretine güzel meleğim gelllllllllllllllllllllllllllllllllllll

öyle iyi anlıyorumki seni görümcemin ilk hamileliği onu atlattım ablamın 2.cocu onu atlattım görümcemin 2. hamileliği derken öyle yıprandımki şu 5 yıldır akrabalrın komsularına rkadaşların peşpeşe doğumları hamileliklerini saymıyorum bile..kendi üzüntün ayrı her denilene alınmak ayrı insanalrın senin yüzünden en güzel günlerini yaşayamaları ayrı sana acıdıklarını hissetmen ayrı anlamadıklarını düşünmen ayrı cok zor cokkkkkkkkkkkk bu sırada en son komşumun cocugu oldu kayınvaldesi altlı üstlüler cocuk 4aylık felan oldu cocu sürekli kucama vermeye calışıyolar sen sevmiyosun begenmiyosun gelmiyosun artık bize die sürekli laf carpıtıyolar bayramda sokak ortasında beni deli etti kayınvaldesi sen gelinimi begenmiyon artık die agladım arabaya binince kimse anlamıyo malesef en yakınların bile arkamdanda arkadaşıma benim kıskandığımı ondan gelmediğimi sölüyomuş insanlar ne kadar duyarsız içim eziliyo eriyorum görmüyolar zaten kendimi suçlu hissediyorum başkalarının mutluluklarıyla nie üzlülelim biz kötü insanmıyız allah herkeze evlat versin bizim züntümüz bizimde olsun die bu kıskançlık değilki imrenme denir belkide bilmiyorum allah herkeze vicdan versin çok zor biz olmakta cok zor bizle yaşamakta

mutluluklar paylaşınca çoğalırmış..bu dünyada en mutlu olunacak şey bi evladın olması sanırım..bilmiyorum belkide benim yok die böyle hissediyorum... ben ne mutlu olabildim nede mutlu edebildim...en kötüsüde ne biliyomusunuz kimsenin mutluluğunuda paylaşamadım...allah bu yolda ve imkansızlıklar yolunda savaş veren mücadele edenlere yardım etsin...herkezin hayırlı dualarını kabul etsin... bu dünyada eş seçimi cennet demekmiş..eşimin cenneti olmak isterdim ona cennetten bimeyve alllah nasipe der inşallah

ayşecim seni çok iyi anlıyorum canım şimdi ne desem boş gönül fermen dinlemiyor ama şunu unutma sabırla koruk helva olurmuş inşallah rabbim sana ve diğer arkadaşlarımada nasip etsin bizim gelinde iki doğum yapmıştı eltimde yanımda hiç konuşmuyorlardı ama onlar konuşsada sorsada sormasada içim giderdi inan reklamlardaki bebeklerin kokusunu hissederdim burnumda o derece şükür o koku şimdi burnumda kalbimin ta içinde diyeceğim oki sabır ve dua ile rabbim her kapıyı açar yeterki hayırlı olanı nasip etsin canım

haksevercim neden kendini suçlu hissediyorsun anlamadım rabbim dilerse oluyor canım bu bizim elimizde değil eşin enin cennetin sabır ve dua ile açılamıyacak kapı yotur canım dualarım hep sizinle

banada vermediler devit demekki çok taze bir uygulama sena kullanıyor şimdi deviti divicim doktorların verdiği hangi ilaçta hamilelere önerilmez yazmıyorki ama gerekliliği varsa ve doktoruna güveniyorsan kullan canım

canım benim bir türlü gelemedim gelicem kız bak inan gelicem nasipse hümayı öp edayı kokla benim yerime

biliyorum arkadaşım gelcen:)))

günaydın kızlar hayırlı cumalar canım arkadaşlarımm

belenay ablam biliyorum herşeyi de biliyorum ama işte senin de dediğin gibi gönül ferman dinlemiyor baksana aylar ayları yıllar yılları kovalayıp gider çok sabırlıyım ben kendimi çok sabırsız bilirdim ama yaradan öyle sınıyor deniyorki sabretmek çok güzel bişey bu dünyana namaz boynun borcuysa ikinci sırada sabır var diyorum ayşe sabret sabır acı ama meyvası çok tatlı herşeyi biliyorum bilmediğim bişey yok ta işte bakma
dün gece çok ağladım eşim gözümün içine bakıyor kalktım ben bi lavaboyo gidip dedim allahtan bizim wc dışarda doyasıya ağladım elimi yüzümü yıkadım bir bardakta su içtim eşim yüzüme baktı ağladınmı sen dedi yok dedim galiba gripbi atlatamadım dedim sonra dedi herşey yoluna girecek ayşe sabret dedi
haksever seninde yaranı deşdim galiba bana kızma emi tamammı
beryal ablam sen nasılsın ufaklıklar iyimi sen iyimisin diğer kızlar yazamıycam adetim çok kötü oluyor eyyy yüce rabbim kendi katından hayırlı evlatlar nasip et allahım hayırlısnı hayırlı zamanda nasip et allahım sen büyüksün sen herşeylere kadirsin ya rabb

ayşe, haksever bu topikte sizi bizler kadar iyi kimse anlayamaz. bizde yaşadık bunların hepsini sabır acıdır ama meyvesi tatlıdır belenay abla, beryal, bircan ..... neler yaşadık herşey güzel olacak merak etmeyin sadece yüce rabbime sığının hayırlısını nasip etsin yüce rabbim ne olur üzülmeyin

:123:

02 / 11 / 2012

SAAT : 11:155

CUMA

DOĞUM YAPAN ÇİÇEĞİ BURNUNDA ANNELERİMİZ

*** İSİM** ______ **CİNSİYET** _______ İSİM ______

1.okyanus84:__________ KIZ _____________ İREM SU
2.hakca:______________ KIZ _____________ EYLÜL
3.beryal:_____________ ERKEK ___________ SEMİH DORUK
4.süpriz_mucize: _______ KIZ ____________ ELİF YAĞMUR
5.bircan:______________ KIZ _____________ HÜMA
6.tatlibebek: __________ KIZ______________ ZEYNEP BERRA
7.sessizdeniz: _________ERKEK VE KIZ ______ EYMEN EFE & ESLEM NUR
8.hlymms:____________ ERKEK ____________ FATİH KEMAL
9.sevgii:) ____________ ERKEK ___________
10.yaren35:__________ ERKEK ____________ YAĞIZ
11.benbilirim: _________ ERKEK ____________
12.muhasebe22 : _____ ERKEK _____________
13.ESCALES: _________ ERKEK _____________ ATEŞ TAMER
14.serra84: __________ ERKEK ______________
15.chen :____________ ERKEK ______________
16.firdevs2006: _______ ERKEK ______________ MEHMET KÜRŞAT
17.burcinn: __________ ERKEK VE KIZ _______ ÇINAR EMİR & AYŞENUR
18.yeb2004: _________ ERKEK ______________ ÖMER
19.limonnnnn: ________ KIZ _________________
20.acrinsu : __________ERKEK _______________ BULUT
21.nilaykisir: _________ ERKEK _______________ ALİ TOPRAK
22.megryann : ________ KIZ _________________ AYŞENUR
23.elif_ba: ___________ KIZ _________________ ZEYNEP FEYZA
24.BEBEGIMIZ: _______ KIZ __________________ İPEK
25.k.a.y.r.a. : ________ KIZ _________________ ZEYNEP
26.mutluyum1111 : ____ ERKEK _______________ UĞUR
27.dezy : __________________________________
28.sirrinenur : ________ KIZ _________________ EMİNE CEYLİN
29.siyahinci1 : _______________________________
30.bebis02 : _________________________________
31.huzeyfe:_________ ERKEK ________________ AHMET YASİR
32.abyosun:_________ ERKEK _________________ MERT
33.sinemis84:________ ERKEK___________________ POYRAZ AKIN
34.ozbek83:_________ KIZ _____________________ EBRU
35.gize:____________ ERKEK ___________________ ARDA
36.sumos23:_________ KIZ ____________________ SELİNAY EFSA
37.mavı_gozlü_______ ERKEK ___________________ MURAT KAAN
38.elif..timureren _____ KIZ ____________________ AZRA
39.papatya0_________ ERKEK ___________________ YAHYA YİĞİT
40.mopsy____________ KIZ______________________ ALİSA
41.cmrmduru ________ KIZ ____________________ AYBİKE DURU
42.johnnybravo ______ KIZ______________________ ELİF ELA
43.orays ____________ ERKEK ___________________ MAHİR KAYRA
44.olcayelis _____________________________________
45.rufeyde serra _____ KIZ ______________________ RUFEYDE SERRA
46.vildan1 ___________KIZ ______________________ EBRAR
47.ÖZLEMİMSİN ______ KIZ ______________________ EYLÜL
48.&ayla&: __________ KIZ ______________________ ECRİN
49.selra _____________KIZ ______________________ DURU
50.gelevera _________ ERKEK ____________________ AHMET BORA
51.bitte _____________KIZ ______________________ EYŞAN
52.sulezehra ________ KIZ ____________________ BERRA ZEYNEP
53.dil_nur __________ ERKEK ___________________ ARDA
54.citos2903 _______ ERKEK ___________________ SERDAR
55.angel_eda _______
56.bilgen35________ ERKEK KIZ_________ YİĞİTEFE & FİDANNAZ
57.okyanus84 _______ KIZ _____________________ BEREN MİRAÇ
58.k.a.y.r.a. ________ KIZ _____________________ ELİF
59.lightlife __________ ERKEK ___________________ KIVANÇ
60.AYSEN74: _________________________________
61.tatlibebek ________ KIZ _____________________ BETÜL ERVA
62.beryal ___________ KIZ _____________________ DEFNE
63.eleyna __________ ERKEK ___________________
64.sevgii:) __________ KIZ ____________________ İBRAHİM DENİZ
65.süpriz_mucize: _____
66...ELCHIN.. ________ ERKEK __________________ YUSUF ALP
67.belenay: __________ KIZ ___________________ SENA
68.dyd : ____________ ERKEK __________________ FURKAN
69.bircan: ___________ KIZ ____________________ EDA

CİCİ HAMİLELERİMİZ ** ANNE ADAYLARIMIZ **

** İSİM ** ____** SAT ** ___** CİNSİYET**___ ** İSMİ **

1. firdevs2006: ______ 15 MART ________________ KIZ
2.sinemis84: ________ 1 NİSAN ________________ ERKEK
3. sifaa: _____________________________________
4.divinity vildangel ):__11 HAZİRAN ______________
5.rufeyde serra: ______ 22 TEMMUZ ______________
6..ÖZLEMİMSİN _______________________________ KIZ
7.nurcan1980 ________________________________

UMUT LİSTESİ (RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN )

1.neslihan165:
2.xaysex
3.rozalin
4.sekerkiz67
5.haksever
6.hira64
7.PinkRose
8.iltercakir
9.vale14 (osmaniye 80)

:94::94::94::94::94::94:

Canlarım selam herkese
hayırlı cumalar
dün doruku dr götürdüm hem doruk hem ben muayne olduk
kbb hastanesine gittik
dorukta geniz eti ve bademcik büyüklüğü çıktı belki ameliyat olacak
çünkü hasta olunca hiç ateşi düşmüyordu ve arada ağız kokusu oluyordu
benimde geniz etim ve küçük dilim büyükmüş nefes alma sorunum vardı ayrıca üst damağım darmış nefes almada zorlanıyordum arad ve ileri derece alercim çıkmış astım başlangıcım varmış
ağzımdan ve gırtlağımdan ameliyat olcam küçük dilim kesilcek geniz etim ve burnumdaki etler alınacak

bu bitmedi bu arada sol kolumdaki uyuşuklukta belli oldu mr çekildi ileri derece boyun fıtığı teşhis konuldu beyin cerrahı ve ortopedi dr beraberinde boyun fıtığı ameliyatı olacağım bu hafta hep hastanelerde geçti günlerim
beni bekleyen 2 büyük ameliyat var anlayacağınız
eşim yok çocuklar hasta .annem rahatsız ben nasıl ameliyat olucam bilmiyorum
kaynanamda hasta ayakları şişiyor yürüyemez oldu zaten çok kilolu.ne yapacağım hiç bilemiyorum ben
durumum vahim anlıycağınız
hepinizin yazdıklarını okudum tüm geçmiş olsun mesajlarınız için teşekkür ederim
ayrıca yazamam bu aralar kolum kudurmuş durumda sol kolum iptal hiçbirşey tutamıyorum
arada gelirim yine fırsat buldukça öptüm hepinizi

ablam sana dicemmm sende sabrettttttt çok geçmiş olsunnnnnnnnnnnn

anlıyorum bizleri anlamanız bile yeterli bizi zaten bu yoldan geçenler anlar

canım çok geçmiş olsun yüce rabbim dermansız dert vermesin allah kolaylık versin canım. hep diyorum ya sakınan göze çöp batıyor biz çocukların gözünün içine baktıkça birşeyler oluyor. sende herşeye tek başına yetişmeye çalışırken kendine dikkat edemedin allah yar ve yardımcın olsun bakacak kimse olmadımı çok zor bende aynı durumdayım doğuma giderken oğlanı kime bıracağım bilmiyorum

canım çok çok geçmişler olsun hepinize rabbim ntez zamanda şifanızı versin inşallah
acele ediyorum kaynanamlara köye çıkıcaz daha sonra detaylı görüşürüz inşallah
allaha emanet olun

hanımlar
çarşamba günü donmuş enbriyolarım çözündü ve iki tanesi transfer edildi 10 kasım test tarihim inanın 9 doğuruyorummmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…