Dokuz Doğuranlar

sağol melemciğim ben iyiyim sen nasılsın ya ufffffffffffffff

iyiyim canım çok mutluyum yine içim içime sığmıyor zemuszemus delikafadulden alkisalkisalkis
sen nasılsın

heyo ben yarın soğana başlıyorum :lepi: :dance:
içmek isteyen varsa beraber içelim :1rolleyes: soğan suyu sempatiksalakcinni

sigaranın alakası yok bence hiç inanmıyorum ne tiryakilerin çocukları oluyo benim kocam içmiyo mesela bende günde taş çatlasın 5 tane içiyodum olmuyodu gene

yani sence alakası yokmu diyon sibel ya olumunekankayizsmile
yok aman ben başlamayım o zaman bu seferde bırakamamkaydirigubbakcemile
benim kocik içiyor anam az içiyom diyor ya allah bilir kafede ne kadar içiyorlar
allahtan kocamda bi sorun yok ya değilse kafasında şimdi saç kalmz ağarırdı valla:roflol:

soğan değilde ben günde 2 tane kuru incir yemeye başladım bilmem faydası olurmu öyle bilmiyorumkismile
inciri halis mulis zeytin yağında bekletip ye
onuda çok duydum kısırlık için tedavi ediciymiş

benimde 1 kutu incirim var dolapta :roflol: yapacağım günü bekliyor

geçen ayki soğan denemem yarım kaldığı için adetimde yarım yamalak oldu

bu sefer dosdoğru yapacam inşallah kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin dyd cnm naber

hoşbuldum canlarım iyiyim ben siz nasılsınız bakim
divinty ben gelcem canım sivasa

gelin hanım düğünü konyada yapmak istiyomuş
izmitte nikah olacak sadece bide 1dereceden konyadaki akrabalar yemeğe götürülecek hanım şimdiden plan yapmış
ahh ahh kaynanamın nası yüzü düştü anlatamam ben ona sormadan gelinlik beğendim die neler etmişti
ama çok şaşırdım habire beni korudu bunlar konuşulurken eylül ekimde olmasın sibel gelemez
kaynım diyo evinde herşey var mutfak gereçleri falan kaynanam sibelinde herşeyi vardı sibelin düğünü böle oldu falan aaaa şaşırdım
kayınpederden nefret ettim bebemi onun hatrı için fenerli yapacaktım oraya gittiğimizde ama asla ve katiyen aldığı tulumların hiçbirini giydirmicem doktor gelinin giydirsin dicem ne demek oğlum iki koç keseriz ne demek oğlum olmadı kredi çekeriz en alasını yaparım
çıldırdım ya istenince nasılda oluyomuş dedim kocama

saol tatlım sibel konyaya gelecmiş çok mutluyuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmm
eğer benim buralar uzak olursa annemlerde görmek isitiyommmmm
ya canım soğan kürü filan uygulamam ben onun bana hiç bi faydası yok
sana olur inşallahhhhhhhhhhhhh:Saruboceq::lepi:hihoyyyt
yaşasınnnnnnnnn sibellll valla çok heyecanladımmmm:dance::dance:

hoşbuldum canlarım iyiyim ben siz nasılsınız bakim
divinty ben gelcem canım sivasa

ben şahsım adına çok iyiyim yine tam süperim yani alkisalkisalkis delikafadulden fazla enerjim var atmaya çalışıyorum :dance: :teytey:

sana şiddetle allen carr'ın sigarayı bırakmanın kolay yolu isimli kitabını D&R mağazasından alıp(çünkü orada var) kocana okutmanı öneriyorum. boshayallersmile

ohh ne güzel sizin adınıza çok sevindim buluşursunuz inşallah
sivasa annem ve ablam geliyo kuzum
ablamın eşi sivaslı
anneminde kankasının oğlu sivasta asker

sizdede baya sivasla alaka varmış cnm kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…