Dokuz Doğuranlar

ciddimisn kız hani hayatta oraya yani buraya işimiz düşmez diyordun ne oldu sibelllll
banada gelirsin demi kısssss:lepi::lepi:

gelmemmiii delii ayy inşallah yaa o telaşta kocam özellikle getirmez mutlakada düğüne falan eğer yakınsa sen gelirsin dimi zaten koca göbekle nasıl olacaksa yaz ayında konyalarda

sana şiddetle allen carr'ın sigarayı bırakmanın kolay yolu isimli kitabını D&R mağazasından alıp(çünkü orada var) kocana okutmanı öneriyorum. boshayallersmile

bunu not aldım

D&R mağazası sivasta yok
internette bulabilirmiyim acaba hemen bi araştırayım

gelin hanım düğünü konyada yapmak istiyomuş
izmitte nikah olacak sadece bide 1dereceden konyadaki akrabalar yemeğe götürülecek hanım şimdiden plan yapmış
ahh ahh kaynanamın nası yüzü düştü anlatamam ben ona sormadan gelinlik beğendim die neler etmişti
ama çok şaşırdım habire beni korudu bunlar konuşulurken eylül ekimde olmasın sibel gelemez
kaynım diyo evinde herşey var mutfak gereçleri falan kaynanam sibelinde herşeyi vardı sibelin düğünü böle oldu falan aaaa şaşırdım
kayınpederden nefret ettim bebemi onun hatrı için fenerli yapacaktım oraya gittiğimizde ama asla ve katiyen aldığı tulumların hiçbirini giydirmicem doktor gelinin giydirsin dicem ne demek oğlum iki koç keseriz ne demek oğlum olmadı kredi çekeriz en alasını yaparım
çıldırdım ya istenince nasılda oluyomuş dedim kocama

aman boşver sen geli hanımı filan ben annemlere götürümü seni napcen düğünü filan hem sen hamilesin benim arkadaşım var burda dersin olur işte düğünü ne zamanmış
kız siz nişanladınızmı oğlanı da düğünü filan hazırlımaş geiln ablan CADIARZUkafamçokkarıştı:lepi::lepi::lepi:

ne zaman geliyon kime geliyon hangi mahalleye geliyon kaç günlüğüne geliyon :eek:

canım annemlere geliyorum kaynanamlarda orda ama ilçede kalıyorlar oraya gitcem
sivasa gezmeye geliyoruz arada amcamlar halamlar hep orda gidip geliyoz işte
sağada gelcem çaya kıs

canım annemlere geliyorum kaynanamlarda orda ama ilçede kalıyorlar oraya gitcem
sivasa gezmeye geliyoruz arada amcamlar halamlar hep orda gidip geliyoz işte
sağada gelcem çaya kıs

beklerim gülom başımın üstünde yerin var olumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile5

gelmemmiii delii ayy inşallah yaa o telaşta kocam özellikle getirmez mutlakada düğüne falan eğer yakınsa sen gelirsin dimi zaten koca göbekle nasıl olacaksa yaz ayında konyalarda

canım tabi davetsez düğüne gelinmez ama sen salonun adını filan söyler sin ben seni ararım ayyyy
benim inşallah ozamana kadarda ben hamiş olurum ayyy
ne güzel olur
ay valla hayal kurmakta parayla olmamışya çok şükür
o zaman ben hayal filn kuramazdım:eek:lmaz::eek:lmaz::roflol::roflol:hihoyyythihoyyyt

saol tatlım sibel konyaya gelecmiş çok mutluyuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmm
eğer benim buralar uzak olursa annemlerde görmek isitiyommmmm
ya canım soğan kürü filan uygulamam ben onun bana hiç bi faydası yok
sana olur inşallahhhhhhhhhhhhh:Saruboceq::lepi:hihoyyyt
yaşasınnnnnnnnn sibellll valla çok heyecanladımmmm:dance::dance:

mayıs yada haziranda nişan
temmuz yada ağustosta nişan önce eylül ekim dedi kaynım kaynanam sibel gelemez diyince zaten ben temmuz ağustos istiyorum dedi ağustostada ramazan galiba temmuzda olur heralde 6.5aylık olucam uyyy

bulursun bulursun. eşimde bırakamaz diyodum 2 günde kitabı okudu ve bi daha içmedi :) ben bile şaştım bu işe :)

baktım canım nete buldum
hatta netten sipariş falan yazıyordu %15 indirimliymiş

birkere kocik 1 hafta sigarayı bırakmıştı ev sahibim geri başlattı
o zaman o kadar sinirlenmiştimki
erkek adam sigara içermiş
sanki sağlığını o veriyor hayret bişey :eek:klava: :umursamaz:

aman boşver sen geli hanımı filan ben annemlere götürümü seni napcen düğünü filan hem sen hamilesin benim arkadaşım var burda dersin olur işte düğünü ne zamanmış
kız siz nişanladınızmı oğlanı da düğünü filan hazırlımaş geiln ablan CADIARZUkafamçokkarıştı:lepi::lepi::lepi:

ne ablası kız benden yaş olarak büyük ama neticede büyük gelinim hehe nişan izmitte olur heralde belli değil nişandan önce düğünü konuşuyolar nişan olacakmı muamma

ben aniden kalkabilirim kocikim gelmek üzeredir
kalkıp hazırlanmam lazım süslenip püslenecem

ohh ne güzel sizin adınıza çok sevindim buluşursunuz inşallah

sizdede baya sivasla alaka varmış cnm kaydirigubbakcemile5

inşallah meltem ablam inşallah haticede gelmeşit ama o konyadan direk geçti inşallah sibelle buluşuruzda ah ah inşallah benim kayğana filan hasta olmaz o zamana kadarda elime dolaşan olmazzzzzzzzalsanaalsanasmilekaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan:Saruboceq:

sibel hamilelere pek yolculuk önermiyolar biliyonmu
inşallah bir sorun çıkmazda gidebilirsin

baktım canım nete buldum
hatta netten sipariş falan yazıyordu %15 indirimliymiş

birkere kocik 1 hafta sigarayı bırakmıştı ev sahibim geri başlattı
o zaman o kadar sinirlenmiştimki
erkek adam sigara içermiş
sanki sağlığını o veriyor hayret bişey :eek:klava: :umursamaz:

vay dingil kıskançlıktan yapmıştır bence

inciri halis mulis zeytin yağında bekletip ye
onuda çok duydum kısırlık için tedavi ediciymiş

benimde 1 kutu incirim var dolapta :roflol: yapacağım günü bekliyor

geçen ayki soğan denemem yarım kaldığı için adetimde yarım yamalak oldu

bu sefer dosdoğru yapacam inşallah kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin dyd cnm naber

zeytinyağım var nasıl bişeymişki o? CADIARZU bi araştırayım en iyisi

inşallah meltem ablam inşallah haticede gelmeşit ama o konyadan direk geçti inşallah sibelle buluşuruzda ah ah inşallah benim kayğana filan hasta olmaz o zamana kadarda elime dolaşan olmazzzzzzzzalsanaalsanasmilekaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan:Saruboceq:

nasip kısmet cnm
inşallah buluşursunuz :lepi:

mayıs yada haziranda nişan
temmuz yada ağustosta nişan önce eylül ekim dedi kaynım kaynanam sibel gelemez diyince zaten ben temmuz ağustos istiyorum dedi ağustostada ramazan galiba temmuzda olur heralde 6.5aylık olucam uyyy

uyyyy sevirm ben o zalan o :CüvCüv:kız ayy evet ya ancak o zaman yaparsınız zaten çünkü ramaznlık var ondan sonrada yapılırda gerçekten senin karnın burnuda olur dime:CüvCüv::CüvCüv:naniknaniknaniknanik

X