Dokuz Doğuranlar

ayy ben tam bi hayvan oldum yarım kilo dondurma yedim sora mini magnum yedim bayılmak üzereyim midem dondu bebek üşümüşmüdür acaba ayy dert oldu şimdi bak

ben aniden kalkabilirim kocikim gelmek üzeredir
kalkıp hazırlanmam lazım süslenip püslenecem

niyeki süsleniyon kıssssbayanssulusmileseni sosyetik seni kız nerde bayanssulusmilezemuszemusneyse işine bak hadi süslen yada makyajını bir yandan yapa dur boş durmabayanssulusmilebayanssulusmileŞeniz

ayy ben tam bi hayvan oldum yarım kilo dondurma yedim sora mini magnum yedim bayılmak üzereyim midem dondu bebek üşümüşmüdür acaba ayy dert oldu şimdi bak

estağfurlah cnm o nasıl laf öyle
ye yarasın ama dozu eccik kaçırmışsın
sonra sana zarar etmesin tikkat et :roflol:

sibel hamilelere pek yolculuk önermiyolar biliyonmu
inşallah bir sorun çıkmazda gidebilirsin

şişştt kimseye söleme
ben gidemesem kocamıda yollamam ozaman kaynımda 190la gitcek haliniz yok heralde dedi artık 6.7saatlik yolu 10saate gideriz ay hakket izmite giderken belim ağrıyo 50dakkada nasıl olcak o göbekle allah verir bi kolaylık inşallah

hemde çok üşümütür kuzum
kıs sen delimisn o kadar dondurma yenirmi daha havalar soğuk gerçi hamilelerde üşümüezmiş ya:icecream::icecream::icecream:

niyeki süsleniyon kıssssbayanssulusmileseni sosyetik seni kız nerde bayanssulusmilezemuszemusneyse işine bak hadi süslen yada makyajını bir yandan yapa dur boş durmabayanssulusmilebayanssulusmileŞeniz

bırakmıyorki şurda rahat rahat eşofmanla pijamayla dolaşıyım cnm
taktı pijamalarıma
görmek istemiyormuş
hatta yatarken bile giyme onları diyo sempatiksalakcinni

evde herdaim bakımlı ve makyajlı olacakmışım
dışardan gelince içi açılacakmış
öyle saç baş dağınık olmayacak
dişlerimi fırçalayıp parfüm şişesinin içine düşecekmişim

eskiden böyle takıntıları yoktu
son 2 senedir çıktı

adam müdahale etmese benimde pijamadan çıkacağım yoktu hee :roflol: :roflol: :roflol:

yukk süylemem
ispiyonculuk huyum yoktur :icecream:

estağfurlah cnm o nasıl laf öyle
ye yarasın ama dozu eccik kaçırmışsın
sonra sana zarar etmesin tikkat et :roflol:

yok yok doğru abarttım 3 gündür ben haftasonu gölcükte 2gün yarım ekmek kokoreç bugün yarım ekmek arası patates kızartması akşamda kocaman tabakla mantı şimdide yarım paket dondurma
tmm buna bi son vermem lazım bunlar bana fena dönecek çünkü zayıfız die dayıyolar yemeği

http://www.fadonet.net/wp-content/uploads/2008/01/sigara.pdf

bu linkte heralde kitabı buldum ben
içindekiler kitapta yazanlarmı acaba cnm
eğer öyleyse kitabı almamıza bile gerek kalmaz

evet sanırım bu kitap ama eğer alacaksan birçok versiyonu var karikatürlü kadınlar için vs.. bendeki siyah kaplı olan.. verdiğin linkten de okunabilir ama kitabı eline alıp sakin kafa ile okunup okunanların anlaşılması lazım. sen bilirsin canımcım ama bana kalırsa al kitabı sürekli elinin altında olsun sıkıldığı anda tekrar okuması için elinin altında bulunsun.. ama bu linkin çıktısını alıp kitap şekline çevirirsen o da olur.

ne giyiyon peki yatarken :jeyyar::jeyyar::jeyyar:

ayyy vala bi alemsiniz benim deli koca hiç aramaz ama iyi oluyor sanada ne güzel kendine çeki düzen veriyon işte
ben geçen gün bi saç boyası varmış saçları dökmezmiş
bende dedim kocama o saç boyasıyla saçlarımı boyayabilirmiyim çok dökülüyor dedim
önce olmaz dedi sorada dedi eh boyat madem dedi ama ben yaz gelsin de kendime daha iyi bakacam inşallahbayanssulusmilezemuszemusa.s.

ayy benim kocamın böle takıntıları yok niyeki acaba seksi şelere daha gerek görmüyoz heralde ondan kaydirigubbakcemile3
ilerleyen zamanlarda nolur bilmem

ya yawrım ye sen iki canlısın
azıcıkta kilo al zaten çatlıyorum seni görünce kıskançlıktan sempatiksalakcinni

anam her duruşum seksi olduğundan bi problem yok hıhhh aklinialirimsmileaklinialirimsmile

aklıma yattı cnm ben bunu iyice araştıracam
yeter artık sigaraya verdiğimiz parayada yazık
hem kocikimi elimden alacak hemde parasını alacak yok öyle yağma :1closedeyes:

ya yawrım ye sen iki canlısın
azıcıkta kilo al zaten çatlıyorum seni görünce kıskançlıktan sempatiksalakcinni

nerde görüyon kız beni kesin nazar değdirmişindir sen keemm gözlü oyüzden çok yiyiom beennn hain domdom alsanaalsanasmile

ne giyiyon peki yatarken :jeyyar::jeyyar::jeyyar:

fesatsınız siz
ne giyecem ayılı pijama giymiyomda çiçekli pijama giyiyom dermişim sırnaşık şey sırnaşık şey
askılı penye gecelik giyiyom cnm
satenlerle rahat edemiyom:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…