Dokuz Doğuranlar

öğleden sonra görüşürüz
hepinize hayırlı cumalar a.s.a.s.a.s.

huhuuuuuuuuuuuuu kızlar bi anlasma yapalım bence herkes işi olmadıgı sürece sabah saat 10 dan sonra öglende 1.5 dan sonra burda olsun
not:herkes fikir beyan eder fikir alışverişinde bulunursa sevinirim her türlü olumlu olumsuz düşüncelerinizi bekliyorum sizi sefiyommmmmmmmmmmmmm

beloşum a.s. diloşum a.s. elifcim a.s. valerim a.s. mutlusezen a.s. lightlifecim a.s. xaysem a.s. sulezehracım a.s. dydcim a.s.sinemiscim a.s. belscim a.s. daha varmı bakem adını saymadığım

divinity+, dil_nur cumanız mübarek olsun kızlar nasılsınız

Allah razı olsun canım naber

ben sabah test yaptım yine tek cızık çıktı
lekelenmeler hala devam sinir oldum
arasatta gibiyim ne adet oldum diyebiliyorum nede olmadım diyebiliyorum

kızlar leke adettenmi sayılıyor...birlikte olunabiliyormuyuz böyle zamanlarda :kedi: valla benim canıma minnet dini tatile girdim diye çok seviniyodumda kocik isyanlarda sempatiksalakcinni adam belirsizliklerden nefret ediyor bilmiyorumkismile

aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile cnm ne desem bilmedim bence sen tatile girdin artık :) sonuçta adet zamanında olan bir lekelenme bu..aradaki bir zamanda olsa belki izin sayılmazdı :)
bu arada test sonucu için üzüldüm Allah hayırlısını versin cnmm..tez saatte dolsun kucaklarınız inş.

divinity+, dil_nur cumanız mübarek olsun kızlar nasılsınız
seninde cuman mübarek olsun canım opuyorumnanaktan

beloşum a.s. diloşum a.s. elifcim a.s. valerim a.s. mutlusezen a.s. lightlifecim a.s. xaysem a.s. sulezehracım a.s. dydcim a.s.sinemiscim a.s. belscim a.s. daha varmı bakem adını saymadığım
ŞenizŞenizŞeniz

niye böyle oldunki canım ya
keşke soğanı tam uygulasaydın şimdiye adet olmuştun valla fisfisfis
valla ilişki konusuna gelince şüpheli bir durum günah olabilirde olmayabilirde aklinialirimsmile

bencede öyle ama 2 gün sürüyo kesiliyo
bir kere leke bi başlamıştı tam 20 gün sürdü
o zaman kocikte aşırı sinir olmuştu kaydirigubbakcemile3
benim için yıllık izin gibiydi :icecream:

test sonucunada alıştık artık hep böyle olacak değilya birgün bende çift cızık görürüm inşallah kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…