valla zaten ben bu topiğin yüzünden soğudum elişinden kaydirigubbakcemile3neyse siz yazışa durun ben bi dolanıp gelim kaynanaya bakayım üfffff
yaaaaaaaaaa canım elişinide yapmak istemiyor siz burdasınız ya
ondan herhalde
fazla büyürne oluyo büyüyomu küçülüyomu bilmiyoz ki bu doktorda yamuk yaptı bana
bişey olsun başına ekşiycem görür o alsanaalsanasmile
güle güle cnm kolay gelsin sana bidenem :gitme:neyse kızlar ya ben çıkıyom misafir gelicekmiş akşam gelirim herhalde öptüm hepiniz kendinize iyi bakın seviyom sizleri bayyyyyyy
he ya anasının kızı olucak zaten bana benzesin eşime benzemesin
bi tane yetiyo evde ikinci fazla gelir kaydirigubbakcemile3
valla zaten ben bu topiğin yüzünden soğudum elişinden kaydirigubbakcemile3
gerçekten çok yapardım ama artık benimde eskisi kadar canım istemiyor :hulya:
:ecrin_bebek:
fazla büyür
fazla büyüyüncede kistleşirmiş
yani büyümesini bile kontrol edip çatlatma iğnesiyle hemen fazla büyümeden müdahale ediyor dr kistleşmesin diye
yani bu benim bildiğim
senin dr saldım çayıra mevlam kayıra yapmış
yumurta takibi olmadan olmaz yani anlıycan
güle güle cnm kolay gelsin sana bidenem :gitme:
gurban olurum ben o minik valeye :ecrin_bebek: bak bak gözlere bak cin gibi :ecrin_bebek:
valla bilmiyorum canım lakaroskopimi ne bir operasyon yapıyorlarmış bazen öyle açılabiliyormuş ama garanti vermiyo zaten diğeride tıkalı olsa sana direkt tüp bebekten başka birşey önermezdim dedi boshayallersmilehadi hayırlısı canım ya insallah en yakın zamanda kalırsın hamiş
tedavisi yokmuymus kapalı olan tüpünün bide sogan suyunu yap canım ya bak ben 2 hamileliğimdede denedim faydasını gördüm her ne kadar tutunmasadaboshayallersmile
al bendende o kadar ben aynı cok dalgınımmirmirmirmir
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
hosgeldin aysecim nasılsın
görüsürüz canım
insallahturkbayragi
he ya anasının kızı olucak zaten bana benzesin eşime benzemesin
bi tane yetiyo evde ikinci fazla gelir kaydirigubbakcemile3
valla zaten ben bu topiğin yüzünden soğudum elişinden kaydirigubbakcemile3
gerçekten çok yapardım ama artık benimde eskisi kadar canım istemiyor :hulya:
bende sogudum internete girmekten yaptıgım el işlerini bitiremiyom:hulya:
o da seni yesin teyzesi bi bakarsın senin bıcırıkla benim bıcırık
tanısır bi bakarsın oraya cıkar tayin o zaman hemen sana yakın bi yerden ev tutarım
önce adana yemekleri yapar vazgecilmez yaparım kendimiaklinialirimsmilesonra istesnede kopamazsın bendenzemuszemus
aynen öyle canım ya artık kendimi mevlama emanet ettim napayım yapıyorum bakalım saldım çayıra mevla kayıra:ecrin_bebek:
fazla büyür
fazla büyüyüncede kistleşirmiş
yani büyümesini bile kontrol edip çatlatma iğnesiyle hemen fazla büyümeden müdahale ediyor dr kistleşmesin diye
yani bu benim bildiğim
senin dr saldım çayıra mevlam kayıra yapmış
yumurta takibi olmadan olmaz yani anlıycan
güle güle cnm kolay gelsin sana bidenem :gitme:
gurban olurum ben o minik valeye :ecrin_bebek: bak bak gözlere bak cin gibi :ecrin_bebek:
valla bilmiyorum canım lakaroskopimi ne bir operasyon yapıyorlarmış bazen öyle açılabiliyormuş ama garanti vermiyo zaten diğeride tıkalı olsa sana direkt tüp bebekten başka birşey önermezdim dedi boshayallersmile
netten de araştırdım çoğunun açılmamış bende dayanamam zaten hepten psikolojim altüst olur istemiyorum oyüzden deniycem bakalım
zaten biri sağlıklı olması yeter dedi ama senin tek sorunun bu değil bu olsa çoktan hamile kalırdın dedi
yumurtlama olmuyor ya ondan şansım daha da azalıyor :çok üzgünüm:
soğan kürünüde uyguladım bir ara adetimi düzenledi bende faydasını gördüm ama devam etmedim
bir onu birde brokoli kürünü deniycem sonra tüp tıkanıklığı için a.s
desene sende bendensin kaydirigubbakcemile3bende sogudum internete girmekten yaptıgım el işlerini bitiremiyom:hulya:
o da seni yesin teyzesi bi bakarsın senin bıcırıkla benim bıcırık
tanısır bi bakarsın oraya cıkar tayin o zaman hemen sana yakın bi yerden ev tutarım
önce adana yemekleri yapar vazgecilmez yaparım kendimiaklinialirimsmilesonra istesnede kopamazsın bendenzemuszemus
evet canım ya hemde çok kolaydısenin yiğenine yaptığın patik çok güzeldi diloş
valla bilmiyorum canım lakaroskopimi ne bir operasyon yapıyorlarmış bazen öyle açılabiliyormuş ama garanti vermiyo zaten diğeride tıkalı olsa sana direkt tüp bebekten başka birşey önermezdim dedi boshayallersmile
netten de araştırdım çoğunun açılmamış bende dayanamam zaten hepten psikolojim altüst olur istemiyorum oyüzden deniycem bakalım
zaten biri sağlıklı olması yeter dedi ama senin tek sorunun bu değil bu olsa çoktan hamile kalırdın dedi
yumurtlama olmuyor ya ondan şansım daha da azalıyor :çok üzgünüm:
soğan kürünüde uyguladım bir ara adetimi düzenledi bende faydasını gördüm ama devam etmedim
bir onu birde brokoli kürünü deniycem sonra tüp tıkanıklığı için a.s
yok canım ya benim yüreğim kaldırmıyor bu tür şeyleri hemen bunalıma giriyorum rahim filminin sonucunu aldığım gün görseydin ne çok ağladım mafoldumbenhayırlısı bebem bizim burda bi arkadasta oldu laparoskopi
canım dene belkim allah yüzüne bakar bak ümitsizde degilmiş önemli olan su anda yumurta üretmen
oda kürlerle fayda görürde yumurtaların artar:Saruboceq:
ben klomen kullandım sadeceaynen öyle canım ya artık kendimi mevlama emanet ettim napayım yapıyorum bakalım saldım çayıra mevla kayıra
ne yaptı bu adam söylemeyimi unuttu ne bileyim zaten iğneyi bulacağımdan da ümidi yoktu bulamayabilirsin dedi aman napayım kaderde varsa çekicez soğan suyunu içer dururu m artık :sinifsinif:
sende hamile kaldığın zaman sadece klomenlemi hamile kaldın canım yoksa çatlatma iğnesi olmuşmuydun :uhm:
desene sende bendensin kaydirigubbakcemile3
evet canım ya hemde çok kolaydı
kardeşimde bayılmışt onları görünce ozaman ayağına büyük gelmişti ama şimdide olmuyor kaydirigubbakcemile3 abla büyüğünü örsene diyor
nede çabuk büyüyorlar ya Allahım bizede nasip et :Saruboceq:
yok canım işte bende normalde olmuyormuş öyle dedi ne yumurtlama ne çatlama tembelmişimcanım yumurtlama ilaçlarla oluyor
oda problem değil bence
eltimin halasının gelinindede yumurtlama oluyomuş ama çatlamıyormuş
çatlatma iğnesiyle bile çatlamıyormuş hemde bilmiyorumkismile
off yaa valla şu kendiliğinden hamile kalanlara nasıl imreniyorum
hamile kaldıkları için değilde yani sorunları olmadığı için
tüpleri açık
yumurtaları oluşuyor
kendiliğinden çatlıyor
rahimlerinde problem yok yerleşebiliyor boshayallersmile
bizde dışardan bakınca turp gibi görünüyozda içimizdekinden kimsenin haberi yok kaydirigubbakcemile3
yok canım işte bende normalde olmuyormuş öyle dedi ne yumurtlama ne çatlama tembelmişim
ya şimdi benimde öyle olursa ilaçlarda işe yaramazsa ondan çok korkuyorum inşallah okadar ümitsiz vaka değilimdir mafoldumben
valla dışarıdan bakınca turp gibiyiz doğru diyon ama içimiz çürük işte elma gibi -tatlicadiarzu-
ben günde 1 le başladım bakalım ne gelişim gösterecekben klomen kullandım sadece
çatlatma iğnesi falan vermedi dr
ama 1 kerede 3 hap alıyordum
dozu arttırdık yani yoksa yumurtalar oluşmadı bendede
sağlıklı uzun ömürler versin rabbim
evet canım doğru diyosun işte bazen böyle karamsarlaşıyorumağzını hayra aç bebem
niye ümitsiz vaka olacakmışsın sen
Allahın vermeye gönlü olduktan sonra verir
ne demiş rabbim "tedbir senden takdir benden"
sen tedbirini al gerisi Allaha kalmış
ben günde 1 le başladım bakalım ne gelişim gösterecek
işe yaramazsa bende de yükseltir ozaman dozu ben zaten bu aydan pek ümitli değilim nedense
benimki keçiboynuzunu da yaptı kız sonuna kadar ben bile soğan kürünü hiç sonuna kadar uygulayamadım
birde kendisi yapıp kendidi içti çok iğrenç olmasına rağmen
eğer olmazsa varya daha bişey yaptıramam ben buna topa tutar beni bir işe yaramıyo her gördüğünü yaptırıyosu diye :tomato:
amin canım :Saruboceq:evet canım doğru diyosun işte bazen böyle karamsarlaşıyorum
rabbim istesin inşallah ona emanetiz hepimiz
derlerimizin dermanı ol rabbim :Saruboceq::Saruboceq:
galiba ikimiz kaldık dostum aklinialirimsmile
valla yaptı kız sonuna kadar bitirebileceğini bende tahmin etmemiştim ama sabırla yaptı aşkım benim :asigim:yazık yaa
benimki ölse içmez :sinifsinif:
ne yapar nede içer kaydirigubbakcemile3